Page 1

Display

LØSNINGER

TIL MERSALG


KORT INTRODUKTION Hos Nordshop Display er vores vigtigste opgave at forstå din virksomhed, dit brand og dit produkt. Det er lige netop det, vi tager udgangspunkt i, når vi skaber det univers, som fortæller jeres historie helt ude i butikkerne. I næsten 50 år har vi specialdesignet butiksreoler, shop-in-shop og displayløsninger, som har øget vores kunders salg gennem en indbydende iscenesættelse af deres produkter. Vores kompetente team sidder klar til at tage en snak med dig om dine tanker og visioner for din forretning. Når vi har lært dig lidt bedre at kende, så leverer vi en displayløsning, som hjælper succesen på vej helt ude i butikkerne.

Michael Prip 2

www.nordshop-display.dk

Morten Bunke


www.nordshop-display.dk

3


DISPLAY LØSNINGER HYLDE- OG GULVDISPLAYS

Anskaffelse af en ny displayløsning er en svær beslutning og kan være en kompleks proces at komme igennem. Vi hjælper dig trygt i mål – fra indledende ide til løsningen står færdig i butikken. 4

www.nordshop-display.dk


www.nordshop-display.dk

5


6

www.nordshop-display.dk


www.nordshop-display.dk

7


HARIBO SIGER OM NORDSHOP DISPLAY: “Vi skal forsøge at få maksimal synlighed på vores produkter, når de står i butikkerne, og i den forbindelse er stativerne fra Nordshop Display et meget vigtigt redskab. Vi har sammen opnået resultater, og det er jeg også sikker på, at vi vil gøre i fremtiden. Stativerne øger salget betragteligt i forhold til, hvis produkterne ligger på en hylde.”

8

www.nordshop-display.dk


CASE: HARIBO KONFEKTURE

www.nordshop-display.dk

9


FRISTADS KANSAS Nordshop Display har udviklet ”Do it yourself”-konceptet for Kansas, som er et overskueligt og præsentabelt inventarsystem, der er rummeligt og skabt med branding af netop FRISTADS KANSAS for øje. Reolen er nem at sætte op og billig at håndtere logistikmæssigt. Nordshop Display er desuden logistikpartner for displayløsningerne.

10

www.nordshop-display.dk

CASE: KANSAS ”DO IT YOURSELF”


THUESEN JENSEN Pillivuyt-shops er meget synlige i stormagasiner og isenkram-/og livsstils-butikker rundt omkring i Skandinavien. Det skandinaviske brandhouse Thuesen Jensen A/S havde klart defineret konceptet for deres Pillivuyt-shops, hvorefter Nordshop Display virkeliggjorde konceptet i form af de shops, som findes i butikkerne i dag.

CASE: THUESEN JENSEN PILLIVUYT-SHOP

www.nordshop-display.dk

11


PROCES - FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED Hos Nordshop Display starter designprocessen med en afklaring af, hvilket forretningsbehov din butiksreol eller display skal afdække. Vi holder gerne et afklarende møde med dig, hvorefter vi kan levere en råskitse med en prisindikation på opgaven. Det er naturligvis gratis. I næste fase arbejder vi med 3D-visualisering, hvor vi skaber en fælles forståelse for udformningen. Visualiseringen giver det bedste grundlag for at justere på designet, hvis det skal tilpasses. Når udformingen af butiksløsningen ligger fast og er godkendt, så går konstruktionsprocessen i gang. Vi udarbejder detaljerede arbejdstegninger og opgavebeskrivelser, således at alle involverede i produktionen kender detaljerne i løsningen. Det sikrer, at vi i sidste ende leverer et produkt i topklasse til dig.

KUNDE

12

www.nordshop-display.dk

AFDÆKNING AF KUNDENS BEHOV

DESIGN


Et skridt længere henne i processen giver det ofte mening for dig i at investere i en prototype af displayløsningen, så den færdige løsning kan ses og fornemmes i virkeligheden.

1764,5

1165

A

91

A

KONSTRUKTION

PRODUKTION

LEVERING

www.nordshop-display.dk

13


3D VISUALISERING 3D-visualisering er et effektivt værktøj til at vurdere effekten af den færdige displayløsning. Visualiseringen skaber en fælles forståelse for udformningen, og giver det bedste grundlag for at justere på designet, hvis det skal tilpasses. Hos Nordshop Display arbejder vi både med egne tekniske designere og eksterne eksperter, som hver har kompetencer inden for specifikke kundesegmenter. Vores brede erfaring og segmentmæssige kompetenceområde sikrer, at vi kan skabe en effektiv løsning, der gør en forskel for dit brand og din forretning.

14

www.nordshop-display.dk


www.nordshop-display.dk

15


METAL Metalproduktionen foregår på vores fabrik i Polen – alternativt hos en ekstern produktionspartner, hvis løsningen ligger udenfor vores primære kompetenceområde. Produktion i stålplader, gængse tråd og rør, ædle metaller samt ikke mindst i rustfrit stål og aluminium, foregår altid på topmoderne produktionsanlæg og til konkurrencedygtige priser.

TRÆ Vores moderne maskinpark inden for træbearbejdning sikrer, at vi kan udføre komplekse opgaver og krævende/innovative designs i alle materialer, såsom melamin på spån, lakerede overflader, finérede plader og i massiv træ. 16

www.nordshop-display.dk


MONTAGE Vores løsninger bygges ofte af en kombination af flere materialer og produktionsformer. Derfor er det vigtigt, at vi i hele processen sikrer os de bedste medarbejdere til at færdiggøre løsningerne.

LOGISTIK Vi kan stå for logistikken omkring dine display- og shopløsninger: Vi opbevarer dine displays og lagerfører dit marketingmateriale. Sig til så sender vi det til dine kunder, når du har behov for det.

www.nordshop-display.dk

17


18

www.nordshop-display.dk


VELKOMMEN TIL NORDSHOP DISPLAY A/S, STEDET HVOR VI KAN HJÆLPE DIG TIL EN BEDRE FORRETNING Lige siden Peter Petersen startede Nordshop i 1967 har vores forretningsgrundlag været enkelt: Vi skal være danske markedsledere i at udvikle og levere display, butiksreoler, inventar, samt simple shop-in-shop løsninger. Med vores 48 års erfaring, mener vi, at vi har de bedste kompetencer til at løfte netop din opgave fra start til slut. I 2005 overtog Michael Prip virksomheden. Siden er Nordshop vokset, har firedoblet omsætningen og er blevet kåret til Gazellevirksomhed i 2008, 2009 og 2013. I 2013 blev Nordshop opdelt i tre selvstændige virksomheder, Shopconcept A/S, Inventarbutik A/S og Nordshop Display A/S, hvor vi samlet dækker hele butiks og inventar markedet. I forbindelse med denne opdeling, blev Morten Bunke partner, samt overtog den daglige ledelse af Nordshop Display A/S. Vi har hjemme i Horsens, hvor vi huser vores højt kvalificerede medarbejdere.

www.nordshop-display.dk

19


MASSEPRODUKTION PÅ INDIVIDUELLE BETINGELSER Nordshop Display A/S er en udviklings- og handelsvirksomhed – vi producerer ikke selv in-house. Derimod sætter vi en ære i at samarbejde med de bedste producenter i EU, herunder i Danmark såvel som i Polen, Baltikum og Tyskland. Vi har til huse i det nordlige Horsens, tæt på E45, og bor i samme hus som ShopConcept A/S - vores Retailbaserede søstervirksomhed. På adressen har vi ialt 2500 m2 lager og administration.

Nordshop Display A/S Egeskovvej 5 • DK-8700 Horsens +45 75 64 22 44 • www.nordshop-display.dk CVR nr. 25544854

Display

Nordshop Display brochure 2016  
Nordshop Display brochure 2016