Page 1


Organització • ecoenergic és una iniciativa privada de mobilitat sostenible que promou l'ús responsable del vehicle elèctric de dues rodes com mitjà de transport urbà i alternativa eficaç per a disminuir la pol·lució atmosfèrica i els embussos a favor d'una major qualitat de vida de la població. • Està demostrat que el model actual de mobilitat urbana en les poblacions no és sostenible. Els dirigents europeus estan acotant gradualment el tràfic en pobles i ciutats per a revisar el concepte de transport urbà. • ecoenergic, estem convençuts d'aquesta realitat que afecta a les nostres ciutats, igual que en moltes poblacions europees, els desplaçaments resulten cada vegada mes incòmodes, ferregossos i cars. • Per tot això la bicicleta i el ciclomotor elèctric es converteixen en una alternativa ideal de desplaçament per a afrontar les noves necessitats estructurals.

Objectius 1. Presentar el vehicle elèctric amb les seves grans virtuts demostrant la gratificació de la qualitat i la maduresa d'un producte que ja no es un escull per a utilitzar-los al dia a dia. 2. Com màxima norma, seleccionem els vehicles mes avançats en tecnologia i qualitat amb una relació òptima qualitat preu. 3. Donar un servei de manteniment complert, per això disposem de taller propi i estoc propi d’elements de recanvi de tots els vehicles que comercialitzem. 4. Després d'un exhaustiu estudi hem determinat quins són les opcions més competitives del mercat, i hem decidit obrir el nostre canal de distribució amb aquesta selecció de vehicles que anirem ampliant de forma progressiva. En el nostre catàleg de vehicles es poden consultar les opcions que actualment tenim a la disposició dels interessats. 5. Pensem que el primer pas per a realitzar un canvi en el transport net comença per presentar una alternativa eficaç i intel·ligent als usuaris, i a oferir aquesta alternativa és on dirigirem els nostres esforços.


Concepte / Producte La Bicicleta de Pedalegi Assistit. La bicicleta elèctrica o pedalegi assistit (pedelec) és bàsicament una bicicleta convencional a la qual se li ha acoblat un motor elèctric per a ajudar en l'avanç de la mateixa. En el moment que comences a pedalejar. L'energia és subministrada per una bateria portàtil que es recarrega en la xarxa elèctrica de casa de l'oficina del garatge, o de qualsevol altre punt de la xarxa, com un mòbil. La combinació d'ambdues forces mes el suau pedaleig del ciclista permet que el desplaçament sigui suau, còmode i sense cap soroll permetent superar amb molta facilitat els pendents i el vent de cara. La sensació real és la qual sentiries si algú t'estigués empenyent constantment, convertint-se així, per art de màgia, en un pedaleig absolutament agradable. La conducció d'una bicicleta elèctrica és més serena, el que permet mirar al voltant i percebre l'ambient dels barris que es travessen, contràriament a l'aïllament que propicia altra classe de vehicle. I és que la bicicleta elèctrica és abans de res una bicicleta, tret que aporta una comoditat considerable fins i tot sobre ferms irregulars i, a l'estiu, la suduracio deixa de ser un problema. La seva autonomia sol ser d'uns 20 a 70 Km per carrega. (segons tipus de bateria, capacitat de magatzematge d'aquesta, el nostre propi pes i l'ús que li donem) i, la seva velocitat màxima en pla amb l'ajuda del motor es d'uns 25 Km/h. Si sobrepassa aquesta velocitat el motor es desconnecta automàticament i serà la pròpia força del ciclista la qual provocarà una major velocitat tornant a funcionar automàticament quan detecti que el ritme de pedalejada baixi dels 25 quilòmetres per hora. Està homologada com bicicleta convencional, el que vol dir que s'usa igual que una bicicleta tradicional: per la vorera, carril bici, parcs, zones per als vianants, urbanitzacions, carrers, camins i encara que es pugui desplaçar automàticament amb l'ús d'un motor elèctric pot funcionar igualment sense aquest. No necessita casc (zones urbanes) encara que es recomanable, ni assegurança, ni permís de conduir. En la Unió Europea i en el nostre país, legalment tenen la consideració de bicicletes a l'efecte de circulació, sempre que: No superin un pes de 40 Kg. Només proporcionin assistència mentre es pedaleja El motor es desconnecti a partir de 25 Km./h Potencia no superior a 250 W.


Concepte / Producte

Scooter Elèctric En la actualitat el scooter elèctric amb configuració ciclomotor es un producte madur que esta a l’altura de les necessitats de mobilitat del ciclomotor convencional. La seva construcció i configuració modular es bàsica i principalment parteix de un cicle xassís, rodes, frens, plàstica com la convencional però amb un motor elèctric integrat majoritàriament a la roda del darrera, bateria/s instal·lada en el xassís i una “centraleta” denominada controladora que es la que comanda el control del vehicle. En cas de incidència tècnica el manteniment es repositiu mitjançant substitució del element modular. Les seves principals avantatges son:

Zero Cost Mobilitat: Amb un preu mig de 0,45 € als 100 quilòmetres amb els ciclomotors elèctrics, són al voltant de 30 vegades més rentables que els models de gasolina, permetent a les noves bateries de tecnologia liti una autonomia de fins a 100 quilòmetres per recarrega, una quantitat gens menyspreable per el consum diari. Els vehicles elèctrics permeten d’una forma àgil, ràpida i ecològica, el desplaçament urbà. Zero emissions: Els vehicles elèctrics no contaminen, principalment perquè no emeten monòxid de carboni, ni òxid de nitrogen, ni PM10. Al no necessitar gasolina no es genera la contaminació que produeix la seva extracció i tots els accidents i abocaments que succeeixen durant el seu transport fins als consumidors. Zero sorolls: Una altre dels principals avantatges dels vehicles elèctrics és que no generen contaminació acústica. Són tan silenciosos com una bicicleta. Això permet crear una ciutat més humana, neta i sana. Zero Impostos: Els vehicles elèctrics fan que la ciutat sigui més habitable al no generar sorolls ni olors. Per això, per a fomentar l'ús d'aquests vehicles elèctrics no contaminants, els ajuntaments afavoreixen el seu ús mitjançant l'eliminació o rebaixa de l'impost de circulació. Zero manteniment: El ser molt més simples i senzills que els motors normals, amb menys parts mòbils, presenten menys risc d'avaria, reduint-ne el cost de manteniment. D'altra banda tampoc són necessaris els canvis regulars de filtres i olis dels motors de gasolina convencionals.


Exemple: ADMINISTRACIONS PUBLIQUES - Les administracions tenen que fomanter les bones practiques i donar exemple a la ciutadania. La bicicleta es el mitja de transport mes eficient que en la actualitat existeix.

La bicicleta esdevé un mitjà de transport proper i accessible, ecològic i alhora discret i molt econòmic.

La bicicleta te accés a quasi totalitat de zones del municipi.

Es un vehicle de proximitat no intimidant que genera simpatia amb la ciutadania.

Fomenta i exemplifica les tasques de vigilància i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Es el vehicle mes versàtil en les zones cèntriques de restricció per la circulació o gran condensació de tràfic i esdevé el millor vehicle amb actes lúdics com festes majors, fires i altres esdeveniments de la població.

Es per tant un vehicle eficient però a la contra podríem tenir les distancies i l’orografia del territori. La bicicleta de pedalegi assistit supleix amb escreix aquestes problemàtiques.

Es per tant el mateix vehicle que reportarà una satisfacció al genera un exercici moderat al qui la condueixi La conducció d'una bicicleta elèctrica és més serena, el que permet mirar al voltant i percebre l'ambient dels barris que es travessen, contràriament a l'aïllament que propicia altra classe de vehicles.

Econergic dona un servei integral de assessorament, comercialització i manteniment d’aquest vehicles. Consulteu solucions de e-mobilitat per l’administració d’econergic.com.

També fomentem la col·laboracio amb municipis en fires locals de sotenibilitat i educació ambiental. Tenim a la vostra disposició una dotació de vehicles de prova per la ciutadania.


ecoenergic  

electric scooter elecytric

ecoenergic  

electric scooter elecytric

Advertisement