Page 1

Escull la teva recompensa Ecoarrels és un projecte que neix com a fruit de la unió d’un grup d’al·lotes que ens volem dedicar a l’agricultura ecològica, però també a la comercialització de productes ecològics i locals a la zona de Felanitx. El nostre objectiu amb aquest espai és vincular el món rural amb el món urbà, i facilitar un consum just i resonsable, que s’encarregui de vetllar pel medi ambient i per les persones que vivim en ell.

Per aconseguir-ho ens fa falta el teu suport: no volem oferir uns productes ecològics transportats amb vehicles contaminants. Per això ens agradaria tenir un Mö i així aconseguir un projecte 100% ecològic. El teu suport és vital. Contribueix a que Ecoarrels sigui una realitat a Felanitx. Escull la recompensa que més t’agradi i realitza la teva aportació per fer-ho possible.

Les emprenedores Nosaltres som na Mª Antònia, Maria Magdalena, Maria Adelaida i Marga un grup d’amigues preocupades pel medi ambient, i que amb el nostre projecte volem posar un granet d’arena a la seva millora. Tots junts ho aconseguirem.

.

Pagina crowdfunding ecoarrels corregit  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you