Page 1

LARGE KAMPAGNEHUSE

SPAR KR.

50.000 3 BESTSELLERE HAR FÅET ENDNU MERE PLADS TIL FAMILIEN

Køb inden 31. marts 201

9


Ro er godt for s ”Vi valgte at udvide både vores soveværelse og stue med 60 cm. Det giver en helt anden rumfornemmelse” Karin og Peter

VI HAR OPDATERET VORES KUNDERS FAVORITTER Vi bygger mere end 250 huse om året i Danmark og udlandet. Musholm FRI og Kompakt

ikke skal bruge sparsom fritid på at renovere eller vedligeholde. Derudover giver et miljøven­

er to af vores kunders favoritter for deres tidløse enkelhed. Nu har vi gjort dem større og

ligt træhus med lavenergi god samvittighed og ro i sjælen.

til­føjet ekstra komfort og rummelighed, så der er endnu bedre plads til hyggelige sammen­ komster med overnattende gæster og feriedage med hele familien.

Lys og luft giver vitalitet Vores arkitekter har lyttet til vores kunders ønsker og har designet kampagnemodellerne, så

Lev større med det simple liv

der er ekstra plads til senge på værelserne og rum til den ekstra plade i spisebordet, når der

Et stigende antal danskere søger et sommerhus, hvor de kan være sammen med familie og

kommer gæster. De ved også, at lys har stor betydning for dit velvære. Derfor er der priori­

venner og få mere balance mellem udeliv og indeliv. Flertallet foretrækker nybyggeri, så de

teret gode vinduer i alle rum.

2


jælen OPLEV GLÆDEN VED EN GOD INVESTERING Priserne på det danske sommerhusmarked er eskaleret på grund af den store interesse for frihed i naturen. Med vores kampagnemodeller får du dansk og ved­ ligeholdelsesfrit design til en ekstraordinær lav pris - men kun i en begrænset periode.

FÅ ØKONOMISK RÅDERUM MED UDLEJNING Lånegrænsen til at finansiere dit nye sommerhus er forhøjet til 75 procent, og efterspørgslen efter leje af sommerhus er historisk høj. Det gør din investering særdeles gunstig. Bonus: Lejer du ud gennem et bureau, er de første 40.900 kroner i lejeindtægt skattefrie - et godt tilskud til rejser og andre gode oplevelser.

3


Få drømmehus ALL INCLUSIVE – OG VI MENER DET Alle vores kampagnehuse bliver leveret All inclusive PLUS. Det betyder, at vi sørger for hele byggeprocessen – fra de byg­ geforberedende ydelser som landinspektør og jordbundsundersøgelse, til støbning af fundamentet og den sidste finish. Alle leveres med eksklusivt inventar fra anerkendte leverandører. Køkken, bad og garderobe fra HTH, hvidevarer fra Siemens, blandingsbatterier fra Hansgrohe og meget mere. Du vælger farver og overflader i samråd med vores indretningsrådgiver. Ønsker du at opgradere? Intet problem! Der er masser at vælge imellem til kampagneprisen, men også mulighed for at tilkøbe ekstra træterrasse, et VELUX ovenlysvindue, tagpaptag med listedækning, udebruser osv. Fortæl vores byggerådgiver, hvad du drømmer om.

4


mens du sover √ ALL INCLUSIVE PAKKE

• Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd og op til 10 m kloakstik. • Stikledninger – op til 10 m el- og vandstik nedgravet. • Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner. • Etablering samt nedtagning af byggestrøm og – vand, ekskl. forbrug. • Jordbundsundersøgelse inkl. rapport. • 1 tilsyn af udgravning af render. • Landinspektør – forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan. • Fjernelse af byggeaffald inkl. afgifter. • Vinterforanstaltninger samt op til 20 stk. jernkøreplader.

√ PLUSPAKKE

• Træterrasse i fyr bliver et af dine favoritsteder dagen igennem. • Siemens vaskemaskine – vask tøjet i weekenden og lad det tørre i det fri – og kør først hjem fra sommerhuset mandag morgen. • Siemens opvaskemaskine – du gider ikke stå og vaske op, imens de andre nyder solen vel? • Varmepumpen fra Panasonic sikrer den rigtige temperatur i huset, når du ikke er der, til en billig penge. • 2. gang afsluttende malerarbejde af det udendørs træværk - så skal du ikke bruge tid på vedligeholdelse de næste mange år.

5


KOMPAKT 70 LARGE

Soveværelse med plads til en stor dobbeltseng 180x200 cm

Ekstra stor stue med plads til gæster

Værelserne er opgraderet så der er plads til gæster og teenagere Lækkert bade­ værelse med glas­ brusevæg og HTH skabsarrange­ment med vaskemaskine

Funktionel køkken­ indretning med HTH inventar, Hansgrohe blandings­batteri og Siemens hvidevarer

6


FUNKTIONELT, ENKELT OG NÆRVÆRENDE Med vores Kompakt-serie kommer du tættere på det simple liv. Arkitekturen og indretningen har fokus på funktionalitet og rene linjer i al sin smukke enkelhed. 10 m2 ekstra boligareal i kampagne­ modellen giver optimal plads til gæster og åbner for bedre rummelighed i den gennemlyste stue. De ekstra kvadratmeter i værelserne give endnu bedre plads til gæster, og til at de store teenagebørn kan have vennerne med.

FAKTA Facadehøjde: 220 cm Taghældning: 25°, tagsten Bebygget areal: 70 m2 Træterrasse: 10 m2

SPAR

50.000 Køb inden 31. marts 2019

KOMPAKT 70 LARGE ALL INCLUSIVE PLUS KR. 998.000 Se Kompakt 60B på EBK’s udstilling i Roskilde og Kompaktx 68 i Middelfart.

7


KOMPAKTx 76 LARGE

Soveværelse med plads til en stor dobbeltseng 180x200 cm

Udgang fra stue til ekstra stor overdækket terrasse

8

Værelser er opgraderet så der er plads til 2 enkeltsen­ ge 80x200 cm

Ekstra plads i stuen til gæster

Depot/garderobe med plads til støvsuger og opbevaring

Funktionelt HTH køkken med reoler ved spiseplads


SKARPT, ENKELT OG MODERNE Enkelhed har været vores arkitekters strategi med Kompaktx fra starten. Kunderne elsker det stilrene design, der gør huset nemt at indrette og let at rengøre. Stuen er husets hjerterum, hvor lysind­ faldet fra de store vinduer giver god energi hele dagen. 5 m2 ekstra boligareal i denne kampag­ nemodel åbner for enestående plads til gæster, og de 2 værelser er blevet ekstra anvendelige. 3 m2 ekstra overdækket terrasse forlænger ude­ livet i de køligere måneder, og gør det muligt at sid­ de længere ude, når duggen falder på de dejlige sommeraftener.

FAKTA Facadehøjde: 220 cm Taghældning: 25°, tagsten Bebygget areal: 69 m2 Overdækket areal: 7 m2 Træterrasse: 13 m2

SPAR

50.000 Køb inden 31. marts 2019

KOMPAKT X 76 LARGE ALL INCLUSIVE PLUS KR. 998.000 Se Kompakt 60B på EBK’s udstilling i Roskilde og Kompaktx 68 i Middelfart.

9


MUSHOLM FRI 86 LARGE

Hyggelig alkove med plads til afslapning og ekstra sengepladser

Panoramavinduer med store gavlvinduer åbner op til natu­ ren. Stor overdækket terrasse med udgang fra stue

10

Værelse opgraderet med plads til dobbeltseng 140x200 cm

Køkken med ekstra skabe eller hylder til service mv. ved spiseplads

Soveværelse med plads til en stor dobbeltseng 180x200 cm

Luksusbadeværelse med stor bruseniche og skabsarrangement med vaskemaskine


FAMILIENS FRISTED ÅRET RUNDT Musholm FRI er designet til den aktive familie, der ønsker hyggelige stunder året rundt – ude og inde. 4 m2 ekstra boligareal i kampagnemodellen giver ekstra plads i værelset, så det kan indrettes med dobbeltseng. I stuen er der plads til en ekstra plade i spisebordet, og køkkenet er indrettet med ekstra skabe eller reoler. Du får masser af lys gennem panoramavinduer i stuen og høje, smalle vinduer i facaden med kig til alle verdens­hjørner.

FAKTA Facadehøjde: 216 cm Taghældning: 25°, tagsten Bebygget areal: 74 m2 Overdækket areal: 12 m2 Træterrasse: 18 m2

SPAR

50.000 Køb inden 31. marts 2019

MUSHOLM FRI 86 LARGE ALL INCLUSIVE PLUS KR. 1.148.000 Se Musholm FRI 83 på EBK’s udstilling i Slagelse og Musholm FRI 105 i Skødstrup.

11


Huse der holder ”Hvis du ikke selv har evnerne eller en masse specielle krav, er det her uden tvivl den letteste og bedste proces. Det betyder ikke, at du ikke kan customize dit hus efter din stil. Vi har for eksempel valgt at male alt sort udenfor. Fra vindueslister til udhæng. Det giver en imponerende flot effekt og et stramt look. Det er simpelthen det flotteste hus herude!” Bettina og Anders

EBK er etableret af familien Keinicke i 1976 og er i dag ledet af grundlæggernes børn.

Vi har udleveret nøgler til mere end 6700 glade sommerhusejere.

Målet har fra starten været at levere smukke, funktionelle og holdbare kvalitetshuse med

Uanset, om du er til et minimalistisk og stilrent udtryk eller et sjælfuldt og klassisk design kan

god arkitektur og intelligent indretning. Huse, hvor du føler dig hjemme, når du træder ind ad

vores kampagnehuse matche dit behov. Derudover hjælper vores indretningsrådgivere dig

døren. Året rundt.

med at vælge stil og farver på fliser, køkkenelementer og meget mere, så dit fritids­hus bliver, som du drømmer om.

Vi er vokset til en international virksomhed med datterselskaber i Tyskland, Sverige og Norge og salgskontor på Island. Alle lande, der stiller høje krav til kvalitet, design, og vejrbestandige materialer. Lige som os.

12

Der er ikke to mennesker, der er ens. Og det er vores huse heller ikke.


r

BYG TRYGT MED EBK HUSE INGEN UBEHAGELIGE OVERRASKELSER Med mange års erfaring kan vi rådgive dig præcist om alle omkost­ ninger. Desuden besigtiger vi altid din grund og udarbejder individuelt tilbud, så du undgår overraskelser.

FAST AFLEVERINGSTIDSPUNKT Når alle projektdetaljer er fastlagt, kan du roligt regne med aflevering til tiden.

BETAL FØRST VED AFLEVERING Vi tilbyder dig gode købsvilkår og holder, hvad vi lover. Medlemskab af Dansk Byggeri og mere end 6700 tilfredse kunder giver dig tryghed for en seriøs og solid byggepartner. ®

Højeste kreditværdighed © Soliditet 2012

FÅ DIT EGET TEAM AF SPECIALISTER Du tilknyttes et team af byggerådgiver, tegnestue og byggeledelse, så du altid får den bedst mulige rådgivning vedr. indretning, placering af hus eller nedrivning af det gamle.

RUTINE OG INNOVATION I SAMME FIRMA Vi har mange medarbejdere med høj anciennitet og samtidig nye, friske kompetencer, der sikrer, at EBK altid er forrest, hvor udviklingen sker.

EGEN FABRIK Dit hus produceres på vores egen fabrik i Danmark af specialud­ dannede håndværkere i ly for regn og vind. Produktionen sikrer, at huset hurtigt kan lukkes på byggepladsen på 2-3 dage og færdiggøres uden fugtproblemer i konstruktionerne.

FASTE PARTNERE Vores mangeårige lokale underentreprenører og samarbejdspartnere er specialister i EBK’s systemer og konstruktioner. De udfører hurtigt og kompetent fundament, VVS, el samt fliseentreprise.

GODT INDEKLIMA EBK er som det eneste typehusfirma indeklimamærket af Teknologisk Institut.

13


KONSTRUKTIONER OG MATERIALER – KAMPAGNEHUSE LARGE TAG • • • • • • • • • • • • • •

Betontagsten – vælg mellem flere farver 38x73 mm Taglægter T-1 25x50 mm afstandslister Diffusionsåbent undertag, DUKO-klassi­ficeret 45x245 mm spær 38x57 mm påforing (ikke Kompakt og Kompaktx) 245/290 mm isolering kl. 37 0,20 mm PE-folie som dampspærre Lofter, 15x110 mm finpudset, voks- og ludbehandlet profileret gran 25 mm ru vindskeder og sternbrædder, imprægneret Limtræsdragere iht. statik Limtræssøjler, firkantet eller rundt tværsnit iht. tegning Underbeklædning i udhæng, 15x110 mm profileret gran Aluzink tagrender og nedløb

YDERVÆG • Rustik profil yderbeklædning i Nordisk kvalitetstræ, 22x130 mm imprægneret gran, vandret monteret • Afstandslister • 12 mm vindtæt og stabiliserende plade • 45x95/145 mm høvlet stolpekonstruktion • 95/145 mm isolering kl. 37 • 0,20 mm PE-folie som dampspærre • 45 mm påforing som installationslag • 45 mm isolering kl. 37 som krydsisolering • Vægbeklædning, 15x110 mm finpudset, voks- og ludbehandlet profileret gran

• • • •

Grusfyld Gulvfliser i vådrum, inkl. pudslag Vandtæt afdækning (vådrumssikring) Vægfliser i bruseniche højde 2,3 m

• 2-lags energiruder med varmkant iht. beskrivelse, DVC-god­ kendte, imprægneret fyr, fabriksmalede, ventilationsspjæld på oplukkelige vinduer • Nøgleboks

• PEX-rørsystem - dobbelt rørsystem med foringsrør, der gør syste­ met udskifteligt. Kan nemt aftappes om vinteren. Installationen er på denne måde optimal frostsikret, når huset står ubenyttet • Hansgrohe blandingsbatterier i både køkken og bad • Ifö vandbesparende toilet • Glasbrusedøre eller stor bruseniche iht. tegning • Køkken- og håndvask i anerkendte mærker • Udvendig spulehane

MALERARBEJDE

EL- OG VARMEINSTALLATION

• Facadebeklædning, vindskeder og stern­brædder imprægneres, males 1. gang på fabrik inden montering – farve: Sort • Dragere og søjler males hvide • Vinduer og udvendige døre leveres fabriksmalede • Indvendig profilbræddebeklædning leveres hvidpigmenteret og voksbehandlet • Underbeklædning i udhæng/terrasse leveres hvidmalede

• Komplet el- og varmeinstallation 230/400 V og HPFI-relæ, stikkontakter og lampesteder i vægge • Termostatstyrede Glamox-elovne • Røgalarm tilsluttet el-nettet • Termostatstyret gulvvarme i badeværelset • Udvendigt lampested ved hoved­indgang og stikkontakt ved terrasse • 80 l varmtvandsbeholder • Antenneforberedelse

VINDUER OG UDVENDIGE DØRE

INVENTAR • HTH køkken-, bad- og garderobeskabe iht. tegning KP Mono • Laminatbordplade i køkken og badeværelse

HÅRDE HVIDEVARER • Siemens hvidevarer i stål: Keramisk kogeplade med indbygningsovn, køle- og fryseskab og emfang, (i Kompakt og Kompaktx er kogeplade/ovn erstattet af komfur)

SKILLEVÆGGE OG INDV. DØRE

FUNDAMENT OG TERRÆNDÆK

• Vægbeklædning, 15x110 mm finpudset, voks- og ludbehandlet profileret gran • 45x70 mm stolpekonstruktion • 70 mm isolering kl. 37 • Indvendige glatte døre med karm, bundstykke og indfatning

• Støbt fundament til 90 cm under terræn (frostfri dybde) inkl. færdigpudset sokkel. Fast bund i 90 cm dybde forudsættes • Isolerende Lecablokke over terræn • Terrændækkonstruktion (støbt dæk) med kantisolering og radon­ sikring • Indvendig kloak, afsluttes ca. 20 cm udenfor fundamentet • Grunden grovplaneres og overskudsjord anbringes i depot på grunden • Færdig gennemsnitlig sokkelhøjde på 25 cm • Udskiftning af max. 30 cm muld

GULV- OG FLISEBELÆGNING • 21x113 mm massiv svensk fyrretræsplank – børstet og Osmo behandlet • 39x40 mm laminerede gulvstrøer • 45 mm isolering kl. 37 • 0,20 mm PE-folie som radon- og dampspærre • 100 mm grovbeton • 220/275 mm polystyren S80

14

VAND OG SANITET

DIVERSE • 1. års fritidshusforsikring inkl. indbo

ALL INCLUSIVE PAKKE inkl. byggeforberedende ydelser • Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd og op til 10 m kloakstik • Stikledninger – op til 10 m el- og vandstik nedgravet • Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner • Etablering samt nedtagning af byggestrøm og – vand, ekskl. forbrug • Jordbundsundersøgelse inkl. rapport • 1 tilsyn af udgravning af render • Landinspektør – forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan • Fjernelse af byggeaffald inkl. afgifter • Vinterforanstaltninger samt op til 20 stk. jernkøreplader

PLUSPAKKE • Træterrasse fyr jf. tegn. • Panasonic højtydende og støj­svag luft-til-luft varmepumpe, energi A++ • Siemens vaske- og opvaskemaskine. • 2. gang afsluttende maler­arbejde på byggeplads af vind­skeder, stern og facade­beklædning


BYGGEPROCESSEN FRA A-Z

7. TILBUD PÅ EKSTRAUDSTYR Hvis du ved materialevalgsmødet har ønsker der ligger ud over standardmaterialerne på huset, udarbejder vi et specielt tilbud herpå. Når dette er accepteret, kan tegnestuen gå i gang med detailprojek­ teringen.

8. UDARBEJDELSE AF TEGNINGER OG ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE M.M. Nu færdiggøres alle de nødvendige papirer til myndighederne og EBK ansøger om byggetilladelse hos kommunen. Resultatet af jordbudsundersøgelsen er modtaget, og vi vil gennemgå dette og eventuelt tilpasse fundamentet på baggrund heraf. Ligeledes gen­ nemgås screeningsrapporten, og det vurderes, om der skal ekstra miljøforanstaltninger til ved nedrivningen.

9. BYGGETILLADELSE Når kommunen har afgivet byggetilladelse, fastlægges det endelige afleveringstidspunkt, og selve byggefasen går i gang. Grunden klargøres til støbning af fundamentet, det gamle hus nedrives, og det nye hus afsættes herefter af landinspektøren.

10. SELVE BYGGEFASEN Her får du et indtryk af den typiske byggefase, når du bygger nyt med EBK. Der kan naturligvis være variationer.

1. INSPIRATION I ET UDSTILLINGSHUS Inden du overhovedet går i gang, er det en god idé at besøge vores udstillinger eller åbent husarrangementer og få inspiration til både hustype, størrelse, indretning, materialer osv.

2. DET FØRSTE MØDE Når du har en idé om, hvad du går efter, er det tid til at møde en af vores dygtige byggerådgivere, som kan inspirere dig yderligere. Samtidig kan I få en første snak om økonomien i projektet, og det er også på dette møde, at de første reelle skitser til dit fremtidige fritidshus kan komme på bordet.

3. GRUNDKØB OG BESIGTIGELSE AF GRUNDEN Hvis du ikke har en grund, rådgiver vi dig gerne omkring grund­købet. Du kan også vælge en af EBKs egne grunde. I alle tilfælde kan I benytte jer af vores gratis grundbesig­tigelsesservice, hvor vi giver en konkret vurdering af mulighederne på grunden, hvilket også giver os det bedste grundlag for at rådgive dig om valg af hustype. Denne service gælder også inden du har købt grunden.

4. HUSTYPE OG PERSONLIGT TILBUD Når vi kender grunden og forholdene kan vi give et konkret tilbud på det aftalte fritidshus. Herunder udregner vi tilbud på eventuelle sær­lige ønsker til ekstraudstyr samt med­tager en vurdering af jord­ bunds- og terrænforhold.

5. JUSTERINGER OG UNDERSKRIFT AF BYGGEKONTRAKT Når tilbud og grundlaget for skitsetegninger er afklaret, kan byg­ gekontrakten underskrives – og tidspunktet for forventet aflevering aftales. Efterfølgende udarbejdes en forunder­søgelse hos vores land­ inspektør med beskrivelse af eventuelle deklarationer, tinglysnings­ oplysninger osv. Samtidig får vi foretaget en jordbundsundersøgelse, og hvis der er et hus, der skal rives ned, bestilles en miljøscreening af det gamle hus.

6. MATERIALEVALGSMØDE Næste skridt er materialevalgsmødet, hvor du skal vælge bl.a. køk­ kenindretning, fliser, hårde hvidevarer og meget andet til det nye hus. Her får du hjælp af vores indretningsrådgiver samt får inspiration i vores showroom.

Mens byggeriet står på, er du i løbende kontakt med din byggeleder eller byggelederassistent, der også vil aftale den endelige dato for afleveringsforretningen med dig.

11. HUSETS AFLEVERING Når huset står færdigt, holdes der en afleveringsforretning med byggelederen. Her gennemgås det nye hus, og hvis der konstateres fejl eller mangler noteres disse i afleveringsprotokollen. Endelig får du nøglerne og kan flytte ind i dit nye EBK hus.

12. SERVICEBESØG Hvis der er fundet mangler ved afleveringsforretningen, udbedres disse hurtigst muligt af vores servicemontører.

13. REKLAMATIONS- OG GARANTIBESTEMMELSER Mangelansvaret for skjulte fejl og mangler er 10 år. Synlige mangler udbedres af vor egen serviceafdeling, såfremt de er fremsat i rimelig tid. På vinduer og yderdøre samt køkken-, bad- og garderobeskabe ydes der 5 års overflade- og funktionsgaranti. Andre produkter hører under den 2-årige reklamationsfrist.

15


KOM BARE FORBI! Vi har Danmarks største udvalg af udstillingshuse – 10 huse fordelt på 4 udstillinger. Her kan du fornemme stil, størrelse og sommerhusstemning - året rundt. Du kan også se udstillingshusene som Virtual Reality på www.ebk.dk.

VI ER BYT-TIL-NYT SPECIALISTER Vi er specialister i at fjerne gamle sommerhuse og opføre nye. Vi sørger for alt. Frakobler el og vand, screener det gamle hus for PCB og andre miljøfarlige stoffer, river det gamle hus ned, fjerner beplantningen og klargør grunden, indhenter tilladelser og fjerner affaldet, og bygger det nye hus præcis som du vil have det.

SÅDAN KOMMER DU I GANG - GRATIS GRUNDTJEK Vi tilbyder altid en gratis grundbestigtigelse sammen med en af vores byggerådgivere, hvor I kan drøfte mulighederne. Måske bør dit nye sommerhus med fordel stå et andet sted på grunden? Koster det ekstra at bygge, når grunden skråner og hvad med jordbundsundersøgelsen? Alle disse spørgsmål hjælper vi med at få svar på, så intet bliver glemt i overvejelserne om det nye hus. Efterfølgende udarbejder vi et komplet tilbud til dig, hvor alt er med! Ring til os allerede i dag!

FORBEHOLD Priserne er i danske kroner og gælder for leverancer til Sjælland, Fyn og Jylland samt landfaste øer. Alle priser er inkl. 25% moms. Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel. Rabatten er fratrukket priserne. Priserne gælder til og med den 31. marts 2019. Enkelte billeder i brochuren er vist med ekstraudstyr. Der er begrænsede muligheder for ændringer. Tilbuddet kan ikke kombineres

WWW.EBK.DK

SLAGELSE

ROSKILDE

HUSET MIDDELFART

AARHUS

Udstilling, salg & administration Skovsøvej 15 4200 Slagelse Tlf. 5856 0400 salg@ebk.dk Musholm FRI 83

Udstilling Lykkegårdsvej 7 4000 Roskilde Tlf. 3252 4654 Kompakt 60B

Udstilling Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart Tlf. 29 370 370 Kompakt 68x

Udstilling Grenåvej 633 8541 Skødstrup Tlf. 8699 2901 Kompakt speciel og Musholm FRI 105

®

Højeste kreditværdighed © Soliditet 2012

www.rosenloeve.dk · 18582 · 14. januar 2019

med andre rabatter og forudsætter indgåelse af ambassadøraftale.

LARGE Kampagnehuse  
LARGE Kampagnehuse