Page 1

Hirseholm NÅR FRITIDEN MØDER FREMTIDEN


Hirseholm En ny lethed og rummelighed

I Hirseholm forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed. De slanke og lette udhæng med synlige spær giver taget et let og ”svævende” udtryk. Den smukke, vandrette træbeklædning får hele huset til at fremstå moderne og elegant, og de store panoramavinduer inviterer den omgivende natur og det dejlige nordiske lys indenfor. Alt i huset er indstillet på at give beboerne den tiltrængte følelse af frihed og ro i sjælen, som er essensen af et fritidshus. Indretningen er enkel og overskuelig, designet åbent og imødekommende, og den store sammenhængende træterrasse gør de udendørs oplevelser til en naturlig del af livet i Hirseholm. Velkommen til fremtidens rummelige og lette fritidshus med plads til samvær og afslapning - både når familien er alene og når der er gæster.

2


Nyd alle sider af dit nye hus Hirseholm er skabt til nydelse både inde og ude. Huset har udgang til hele tre sider – fra køkkenet til den store, lækre træterrasse, som breder sig foran stuens panorama­ vinduer, fra stuen direkte til den overdækkede del af terrassen gennem elegante dobbeltdøre, samt gennem hovedindgangen, hvor der også er adgang til en mindre, overdækket terrasse. Indvendigt er Hirseholm indrettet med store, regulære rum, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt. Der er masser af plads i de indbyggede skabe og gennemtænkt funktionalitet overalt i huset. I køkken og bad er udelukkende valgt kvalitetshvidevarer, skabe og armaturer fra kendte producenter som HTH, Siemens og Hans Grohe, så nydelsen kan følge husets beboere fra morgen til aften.

3


HVORFOR BYGGE NYT FRITIDSHUS MED EBK? Vil du bygge med, eller er du bare fuld af gode idéer? Er du gør-det-selv typen kan du spare gode penge ved at bygge med selv. Enten helt på egen hånd eller i samarbejde med EBK’s dygtige håndværkere. Men du kan selvfølgelig Når man køber et fritidshus skal man også kunne holde fri. Og med et splinternyt kvalitets fritidshus fra EBK kan du slappe af og glemme alt om vedligeholdelse. Også under selve byggeprocessen kan du tage det roligt. EBK er Danmarks mest rutinerede fritidshusfirma. Vi har bygget fritidshuse for tusindvis af familier i over 35 år og giver dig garanti for godt håndværk: f.eks. fastprisgaranti, alle de gængse byggegarantier, fast leveringstid og vi lader til enhver tid vore egne håndværkere udbedre eventuelle mangler. Du får tilknyttet et personligt byggeteam med byggerådgiver, tegnestue medarbejder og byggeleder, som dedikeret vil vejlede dig i alle tænkelige spørgsmål og hjælpe dig gennem forløbet.

også få dit hus fuldt færdigbygget. Uanset hvad du vælger, kan du selv være med til at indrette og udforme dit fritids­ hus. Med EBK Flexibel® kan du lade idéerne få frit løb både mht. materialer, ekstraudstyr, rumfordeling, hvidevarer og meget mere.

BYT-TIL-NYT specialister Har du den perfekte grund, men kunne godt trænge til et nyt fritidshus? Så lad EBK rive det gamle sommerhus ned og opføre et nyt. Vi indhenter alle tilladelser, fjerner byggeaffaldet og bygger dit nye fritidshus præcis som du vil have det.

Lej dig til en bedre økonomi Hvorfor ikke vælge et nyt fritidshus der samtidig er perfekt indrettet til udlejning. EBK tilbyder en række hustyper, der giver ekstra gode muligheder for indtjening. Husene tilbydes nøglefærdige, All inclusive og tilvælger du evt. møbel- og udstyrspakken er du klar til udlejning den dag huset står færdigt. Selve udlejningen formidler vi gerne gennem de førende udlejningsbureauer.

4


DANMARKS MEST ENERGISPARENDE FRITIDSHUSE Hvem vil ikke gerne skåne miljøet? Især hvis man samtidig kan spare penge. Derfor leveres alle EBK fritidshuse med en højtydende og støjsvag varmepumpe der reducerer din elreg­ning mærkbart og mindsker udslippet af CO2. Samtlige huse overgår langt de nye skærpede krav til varmetab og er endda i mange tilfælde over 20% bedre. Ønsker du yderligere energibesparende foranstaltninger kan vi bl.a. tilbyde jordvarmeanlæg, luft-til-vandvarmepumpe og solvarmeanlæg. Spørg vores byggerådgivere hvad der vil være bedst til netop din hustype og dit brug af huset.

Det perfekte indeklima Tætte og topisolerede huse som EBK’s stiller store krav til inde­ klimaet. Som den første og eneste husproducent i Danmark kan vi dokumentere at vores huse har et godt indeklima bl.a. helt uden stoffer i indeluften der giver irritation og skader. Bag testen står Dansk Indeklima Mærkning under Teknologisk Institut.

5


Hirseholm 99 Fremtidens fritidshus Rummelighed og overblik kendetegner Hirseholm 99. Køkkenet, der ligger i forlængelse af den store stue, er eksklusivt og funktionelt indrettet med masser af lys fra terrassedøren. Udenfor venter den lækre, delvis overdækkede solterrasse på hele 33 m2. Det store badeværelse har bl.a. glasvæg til brusenichen, indbygget høj­skab og helstøbt bordplade. De to store soveværelser har rummelige indbyggede skabe og dobbeltvinduer, der gør rummene lyse og venlige. Masterbedroom har den uundværlige ventilationsskodde. Og også det mindre ekstra værelse har indbyggede skabe og godt lys.

Bebygget areal:

85 m2

Overdækket areal:

14 m2

Træterrasse:

33 m2

6 Hirseholm 99


Hirseholm 106U Et sikkert hit hos tyske ferie­gæster – din sikkerhed for god udlejning Erfaringen har vist, at de tyske feriegæster efterspørger lyse, moderne og velfungerende feriehuse. Fyldt med dansk hygge og wellness – og de skal være energisparende. Det er netop det Hirseholm 106U er! Arkitektur, udstyr, kvalitet og pris er i top! En attraktiv investering, som du og din familie også selv får glæde af! Stor stue med åbent køkken, 3 gode værelser, spabadeværelse med sauna, gæstetoilet, indgang med skabe/garderobeplads og hylde til havehynder/kuffert. Til udendørs opbevaring et integreret udhus. Alt dette på kun 97 m2.

Bebygget areal:

97 m2

Overdækket areal:

9 m2

Træterrasse:

32 m2

7


Hirseholm 111S Spa... Fremtidens fritidshus med stor stue, 3 værelser, lækkert spa-badeværelse og gæstetoilet samt indgang med rigelig garderobe og skabsplads. Hele familien kan samle ny energi i disse dejlige omgivelser. Overvejer du delvis udlejning af dit nye fritidshus, vil dette spa-badeværelse forøge din lejeindtægt. Udemiljøet er der også tænkt på – overdækket terrasse på 2 sider og store træterrasser, der indbyder til hyggelige stunder. Mulighed for et udendørs sommerkøkken, der gør madlavningen til hyggelig del af fritidslivet.

8

Bebygget areal:

95 m2

Overdækket areal:

16 m2

Træterrasse:

38 m2


Hirseholm 111D ... eller dusch Fremtidens fritidshus med stor stue, 3 værelser, badeværelse og gæstetoilet samt indgang med rigelig garderobe og skabsplads. Vågn op og gå direkte fra det lækre badeværelse ud og nyd et morgen-dusch. Eller skyl havvand og sand af under den varme bruser inden du træder indenfor. Prøv det – du bliver et nyt menneske! Dette Hirseholmhus har den ekstra dimension, der gør det muligt at adskille fritidslivet fra hverdagslivet.

Bebygget areal:

95 m2

Overdækket areal:

16 m2

Træterrasse:

45 m2

9


SPEJLVENDTE STUEPLANER

Hirseholm 99

Hirseholm 106U

Hirseholm 111S

Hirseholm 111D

Hirseholm 99 SPEJL Bebygget areal: 85 m² / Overdækket areal: 14 m² Træterrasse: 33 m²

10


KVALITET OG GARANTI •

EBK har egen elementfabrik, der sikrer at dit hus produceres under tørre og kontrollerede forhold med en høj færdiggørelsesgrad. Dermed lukkes huset hurtigt på byggepladsen og færdiggørelsen kan foregå uafhængigt af vejret og sikre et tørt og sundt byggeri.

Som medlem af Nyhussektionen under Dansk Byggeri,

tilbyder vi naturligvis alle gængse byggegarantier, fast pris og leveringstid.

Gennemprøvede konstruktioner og kvalitetsmaterialer og fast tilknyttede underentreprenører sik­rer dig et sundt og holdbart hus – og du skal i årene fremover kun henvende dig ét sted, når du køber et nøglefærdigt hus hos os.

11


www.mantra.dk / www.rosenloeve.dk · 14464 · Oktober 2014

KOM OG HENT INSPIRATION Der er altid gode idéer at hente på vores udstillinger. Her kan du få en første fornemmelse af de forskellige husmodeller, indretning og materialer. Vi har et showroom, hvor du kan komme tæt på alt fra fliser til tagsten, armaturer og skabs­ elementer. Vi holder åbent året rundt på vores udstillinger. Læs mere om vores prøvehuse, grunde og åbent hus på www.ebk.dk

WWW.EBK.DK

SLAGELSE

ROSKILDE

Udstilling, salg & administration Skovsøvej 15 4200 Slagelse Tlf. 5856 0400 info@ebk.dk

Udstilling Lykkegårdsvej 7 4000 Roskilde Tlf. 3252 4654

BYGGECENTRUM MIDDELFART Udstilling Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart Tlf. 29 370 370

AARHUS

AALBORG

Udstilling Grenåvej 633 8541 Skødstrup Tlf. 8699 2901

Salgskontor Tlf. 2977 3694

EBK Fritidshus Hirseholm  

Når fritiden møder fremtiden. I Hirseholm forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you