Page 1

WEBLØSNINGER & GRAFISK DESIGN

NORGE


INNHOLD Om EasyWeb Norge

side 3

Produkter Enkel Webside side 4 Avansert Webside side 5 Nettbutikk side 6 Leie av serverplass side 7 Domene side 8 Grafisk design side 9 Video side 10 Hva er CMS?

side 11

Kontaktinformasjon side 12


OM EASYWEB NORGE Brukervennlige og profesjonelle webløsninger til gunstige prise. Det skal ikke være dyrt å fremstå profesjonell! EasyWeb Norge har spesialisert seg på profesjonelle og brukervennlige nettsider til små/mellomstore bedrifter, foreninger og privatpersoner.

EasyWeb Norges målsetning er å tilby deg en profesjonell og brukervennlig webløsning samt designe produkter kundene er godt fornøyd med.

Vi leverer 3 forskjellig typer websider. Enkel webside, avansert webside og nettbutikk. I tillegg hjelper vi til med kjøp/flytting av domene, leie av serverplass for nettsiden, webhotell, videoredigering samt grafisk design av logo/brosjyre/visittkort etc.

Mange av dagens aktører tar seg godt betalt – vårt mål er å levere et godt produkt til lavere pris. Det skal ikke være dyrt å fremstå profesjonell. Ta kontakt med oss for et helt uforpliktende tilbud!

Vi påstår at vi har markedets beste programmer og løsninger til å tilby kunder gode og moderne produkter. EasyWeb Norge er perfekt for deg som trenger assistanse til en profesjonell og brukervennlig nettside samt hjelp til design av logo, brosjyredesign etc.

Anders Årstein Hansen Daglig leder, EasyWeb Norge

NORGE


ENKEL WEBSIDE .. for privatpersoner, organisasjoner eller små/mellomstore bedrifter som ønsker en enkel og oversinklig webside informasjonskanal. Enkel Webside består av en websideløsning hvor et av våre standard design brukes. Det vil si at vi ikke koder et spesielt nettsidedesign for det websiden skal brukes til.

Det er viktig å være klar over at en slik side krever at brukeren selv har bildemateriale som ønskes på siden. Enkel webside har en begrensing på maksimum totalt 10 sider.

EasyWeb Norge setter inn logo/bilder som kunde er i besittelse av og bygger opp “grunnmuren” for de sidene du ønsker. I tillegg får du en egen redaktørrolle der du enkelt kan administrere nettsiden din på egen hånd. Vi har mange “standard” design som kan brukes. Det er viktig å være klar over at en slik side krever at brukeren selv har bildemateriale som ønskes på siden.

Websidepakken inneholder også enkel teknologi iform av kontaktskjema, google maps, rss samt avansert statistikk over trafikken på din nettside. Pakken anbefales for privatpersoner, forentinger og små fortak som kun trenger en enkel informasjonsside. 100% fornøydgaranti. NORGE


AVANSERT WEBSIDE .. for organisasjoner eller bedrifer som ønsker en avansert webløsning med eget design. Produktet har støtte for moderne webfunksjoner som finnes på markedet. Avansert Webside består av en websideløsning hvor vi skreddersyr et design etter kundes ønske. Det vil si at koder et spesielt nettsidedesign for det websiden skal brukes til. EasyWeb Norge bygger opp “grunnmuren” for de sidene du ønsker å ha. I denne websidepakken tilbyr vi ubegrenset antall sider og undersider. Vi er behjelpelig med å finne passende materiale som kan brukes på nettsiden. I tillegg kan vi sette inn mer avanserte tilleggsmoduler som f.eks. bestillingsskjema, video, nyhetsbrevsfunksjon, tilknytting mot sosiale medier, brukerinnlogg m.m.

Alle tilleggmodulene vi tilbyr er inkludert i prisen. Vi kan også utvikle spesialmoduler etter ønske. Produktet har ubegrenset med antall sider og inkluderer også hjelp til design av bilder/grafikk på nettsiden. Denne pakken anbefales for små/mellomstore bedrifter som ønsker en moderne, dynamisk nettside som fremstår profesjonell og troverdig. 100% fornøydgaranti.

NORGE


NETTBUTIKK Trenger du eller din bedrift en brukervennlig nettbutikk med betalingsløsning? EasyWeb Norge har løsningen du er på jakt etter. Avansert nettbutikk med betalingsløsning etter kundes ønske. Betalingsløsning fra PayPal eller Google Checkout er inkludert i prisen. I tillegg kan vi levere nordens beste helautomatiske elektroniske betalingsløsning fra DIBS. Dette forutsetter tegning med DIBS Norge. Vi hjelper deg i kontakt med DIBS og samarbeider tett med begge parter for at løsningen blir slik dere ønsker. Vi skreddesyr design og funksjoner akkurat slik du vil ha din nettbutikk. Publiseringsverktøy for publisering av produkter, produktbeskrivelser,

varenr, bilder etc. er enkelt og meget brukervennlig. I tillegg følger det med egen løsning for bestillingshåndtering som er kompatibel med de fleste regnskap- og fakturaprogramme. Nettbutikken fra EasyWeb Norge har bl.a. salgsrapporter, epostutsendelser, epostvarsling til kunde ang. frakt/sporingsnummer, ulike betalingsløsninger, importfunksjon (produkter), eksportfunksjon for faktura/regnskapssystem, eget administrasjonspanel, støtte for rabattkoder m.m. Fra August 2011 lanserers egen app som gjør at du kan administrere butikken fra din Iphone.

NORGE


LEIE AV SERVERPLASS/WEBHOTELL Din nettside krever en serverplass for lagring av sidens filer og MySQL database. Har du ikke dette selv kan du la EasyWeb Norge hoste din website. Vi garanterer en rask og sikker serverløsning med en oppetid på hele 99,9%. I tillegg til å hoste websiden din får du ved å leie server hos EasyWeb Norge tilgang til epostkonto (@dittdomene.no), webhotell, statistikk, spamfilter, virusvask og FTP. Det vil si at du i tillegg til websideplass kan også lagre kopi av viktige dokumenter og filer som du ikke vil miste. Vi kjører også jevnlig backup av det som måtte ligge på serveren slik at ved en eventuell crash har vi kopi av alt som måtte ligge der.

Hva er serverplass/webhotell? Et webhotell er en kommersiell aktør som leier ut plass på en webserver slik at kundene kan legge ut filer (eksempelvis nettsider) på Internett. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn og inkluderer ofte også en eller flere e-postadresser og en rekke andre elektroniske tjenester. Kunden styrer gjerne webhotellets tjenester fra en et kontrollpanel med grafisk brukergrensesnitt. Kommunikasjon mellom kontrollpanelet og klienten styres gjerne med nettleseren.

NORGE


DOMENE EasyWeb Norge hjelper deg med å opprette ønsket domene, f.eks. www.dittdomene.no og installerer nettsiden under ditt domenenavn. Vii leverer alle type domener (.no/.com/.org osv.) Eier du allerede rettigheten til ditt domene trenger du ikke vår hjelp til kjøp av domene, men vi hjelper deg gjerne med å flytte domene hvis du skal leie serverplass hos oss. Husk at det er krav om organisasjonsnummer for alle .no domener. Hva er et domene? All kommunikasjon på Internet foregår ved hjelp av IP-adresser. IP-adressen til EasyWeb Norge nettsiden er 84.234.228.244, men domenenavnet

easywebnorge.no er mye lettere å huske, og dette er noe av hensikten med domenenavn. Det finnes egne DNS-servere som oversetter domenenavn til IP-adresser. Disse trenger brukere normalt ikke bry seg om. Serverne oversetter tekststrengen (internettadressen) som skrives i adressefeltet på nettleseren til en IP-adresse, og sender denne tilbake til maskinen som brukes. Deretter spør maskinen den rette tjeneren (serveren) og siden lastes i din nettleser.

NORGE


GRAFISK DESIGN EasyWeb Norge designer logo, brosjyre, visitkort, plakater, websider osv. for deg eller din bedrift. På dette produkter har vi 100% fornøydgaranti. Logo EasyWeb Norge er i besittelse av profesjonell programvare til å utføre arbeidet med å tegne ny logo til deg eller din bedrift. Vi tegner et utkast, og holder tett dialog med deg slik at finner en logo som du er fornøyd med. Vi kan levere logoen i alle formater og størrelser du måtte ønske. Du kan se eksempler på logoer vi har laget under referanser på vår nettside Brosjyre etc. EasyWeb Norge er i besittelse av

profesjonell profesjonell programvare til å utføre arbeidet med å designe en brosjyre, plakat, visittkort til deg eller din bedrift. Vi tegner et utkast, og holder tett dialog med deg slik at finner et produkt som du er fornøyd med. Det vanligste formatet å levere produktet er pdf format (de fleste trykkerier bruker dette). Vi kan også levere i andre formater. Du kan se eksempler på produkter vi har laget under referanser på våre nettside. Vi garantere første utkast innen 48 timer.

NORGE


VIDEO Vi er behjelpelige med å redigere video og lage promovideoerfilmer. Vi bruker profesjonelle programmer og garanterer at resultatet blir bra. EasyWeb Norge besitter profesjonell programvare for å utføre videoredigering, kopiering/backup av filmer du har rettigheter på. Trenger du f.eks en instruksjonsvideo til din nettside, en kort reklamefilm, redigere en privat film eller kopiere/ ta backup av en DVD hjelper EasyWeb Norge deg med dette.

Vi har 100% fornøydgaranti, dvs. at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten vi levere deg betaler du heller ingen ting. Du kan se et utvalg av produkter vi har levert andre kunder under siden referanser.

NORGE


Hva er CMS? Alle webløsninger blir levert med et eget publiseringsverktøy (CMS – Content Management System) for enkel og brukervennlig publisering på din nettside. CMS - Content Manage System er et publiseringsverktøy for din nettside som gjør at du enkelt kan administrere sin webside på egen hånd. Du vil få en egen innlogg bak din nettside, f.eks. dittdomene.no/admin. Når du kommer inn i kontrollpanelet kan du ved få tastetrykk legge til nye sider, redigere sider, legge ut nyheter, bytte ut bilder, laste opp nye filer, administree epostutsening, se statistikk på hvem som har besøkt nettsiden din osv. Vår CMS har mange funksjoner og muligheter. Den kan skreddersys etter eget ønske.

Det finnes mange CMS løsninger på markedet idag. Mange er uoversiktlig og vanskelig å bruke. Vi påstår at vi har en av markedets beste publiseringsvektøy som er meget enkel i bruk. Det unike med vår CMS er du samler all informasjon på et sted. Her kan du f.eks administere din Facebook side, mailkonto, nettbutikk, motta driftsmeldinger osv. Vi påstår at absolutt alle uansett IT ferdigheter klarer å bruke denne løsningen. Ta gjerne kontakt med oss for en demo av vår CMS!

NORGE


TA KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD!

EASYWEB NORGE ORGNR: 997 097 270 KORNVEIEN 8 3223 SANDEFJORD NORGE PHONE: +47 934 19 769 MAIL: post@easywebnorge.no

www.easywebnorge.no

promobrosjyre  

W E B L Ø S N IN G E R & G R A F IS K D E S IG N NORGE Hva er CMS? side 11 INNHOLD Om EasyWeb Norge side 3 Kontaktinformasjon side 12

Advertisement