Page 1

KOSTNADSFRITT

MAKSIMER FORDRINGSMULIGHETER

TRENGER DU HJELP TIL Å I N N K A S S E R E U B E TA LT E F O R D R I N G E R ?

EMENDO KAPITAL HJELPER DEG ..... Emendo Kapital AS ønsker å hjelpe deg som vil bruke tiden på kjernevirksomheten, istedet for å bruke ressurser på å innkassere ubetalte fordringer. Målet er å minimere risikoen for tap av kunder, og maksimere forutsetningene for raskere betaling - dvs. å minimere kreditt-tiden. Vi ønsker å få skyldneren til å prioritere nettopp din fordring. Vi behandler i dag alle typer krav, uansett størrelse og bransje. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

EFFEKTIVT


EMENDO K A P I TA L A S

DU SKAL TJENE PÅ Å BRUKE OSS!

FORDRINGSADMINISTRASJON KREDITTOPPLYSNINGER INKASSO & OVERVÅK

OM EMENDO... Emendo Kapital er et inkassobyrå, etablert i 2002 som holder til i Sandefjord. Vi hjelper bedrifter med å få betalt for de varer og tjenester de har levert, og samtidig finne frem til gode betalingsløsninger i samarbeid med de involverte. Emendo Kapital har også etablert et eget CallCenter som har fokus på oppfølging av inkassosakene. Selskapet er medlem av Norske Inkassobyråers Forening.

TJENESTER VI KAN TILBY ER:

ØSTRE KULLERØD 5 POSTBOKS 2024, 3202 SANDEFJORD TLF.: 33 00 52 00 FAX: 33 44 64 87 E-POST: post@emendo.no

WWW.EMENDO.NO

FAKTURERING

INKASSO

PURRESERVICE

RETTLIG INKASSO

KREDITTSJEKK

OPPFØLGING/RAPPORTERING

NETTKONTOR

CALLCENTER

MER INFORMASJON FINNER DU PÅ VÅRE NETTSIDER, WWW.EMENDO.NO VI TILBYR KOSTNADSFRIE TJENESTER & KAN VISE TIL GODE RESULTATER! TA KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD...

Emendo Kapital AS Flyer  

Flyer laget for Emendo Kapital AS