Page 1

LOVE ART KILL NOISE


Forord Akustikbilleder skal være effektive, stilrene, flotte at betragte og nemme at montere. Derfor har vi valgt at prioritere funktionalitet og æstetik højt i vores designfilosofi og materialevalg. Alle vores vægabsorbenter er grundigt testet hos anerkendte institutter. For hos os er det af essentiel karakter, at der er garanti for at vores produkter altid lever op til de højeste akustiske krav samt strengeste miljø certificeringer. Vi udvikler konstant nye produkter for vi stræber altid efter at være markedet mest spændende og kreative udbyder af vægabsorbenter.

Casper Sparsø Stifter af AKUART


LOVE ART KILL NOISE En af de største områder indenfor innovation og kreativitet af akustisk behandling er akustikbilleder. Akustikbilleder har den klare fordel, at de passer til stort set alle projekter, hvad enten vi taler om en nyopført konstruktion eller en ombygning. Derudover supplerer de nemt mængden af lydabsorption, når et lydabsorberende loft i sig selv ikke er tilstrækkeligt for at skabe god akustik, eller hvis arkitekturen ikke “tillader”, at man benytter loftet til opsætning af lydabsorberende materiale. I ældre bygninger er det ikke altid lige hensigtsmæssig at bruge loftet på grund af udsmykninger og i moderne bygninger ser man ofte, at indretningsstilen er baseret på, at loftets struktur skal være synlig. Endnu en klar fordel ved AKUART er den store samling originale kunst, foto og grafiske motiver skabt af spændende kunstnere, fotografer samt AKUART’s egne grafiske designere. Stilen for motiver spænder vidt og dækker adskillige genrer lige fra provokerende pop art, vintage kunst, grafiske mønstre til klassiske sort & hvid fotografier.


Markedets mest effektive akustikbilleder AKUART er markedets mest effektive akustikbilleder. Som den eneste akustikbilledproducent har vi valgt at få vores produkter grundigt testet hos et akkrediteret institut i henhold til EN ISO 354 / klassificering i henhold til EN ISO 11654. Det gør os i stand til at kunne garantere for vores absorptionsværdier i forhold til projektering og dokumentation overfor myndighederne.

Certificeringer Vi bruger udelukkende lydabsorberende materiale i vores billeder, som er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182 og som er mærket i henhold til følgende certificeringer: INDEKLIMA: Dansk Indeklima Mærkning, Building Material Emission Classification M1, anbefalet af det svenske Astma og Allergiforbund. MILJØ: Svanemærket. Fuldt genanvendeligt

3D visualiseringer Vi tilbyder ved større projekter visuelle 3D præsentationer, som giver et klart billede af, hvordan løsningsforslag vil tage sig ud i virkeligheden. Det gør det særdeles nemt, at vurdere det færdige resultat og vurdere om løsningen understøtter rummets form og funktion.


Aberdeen Asset Management // AKUART CUSTOM MADE

Koncept og idéudvikling Vi er en stærk samarbejdspartner, som kan formidle dine kunders identitet/filosofi på en interessant og effektiv måde. Vi er eksperter i fotos, grafik og billeder og kan derfor realisere enhver form for opgave, hvad enten det er kunst, foto, grafik, reklame etc. Vi har stor erfaring med specialopgaver og har udarbejdet adskillige spændende og originale løsningsforslag gennem tiderne.

Galleri Vi har hundredevis af forskellige motiver indenfor kunst, foto, grafik og typografisk kunst i vores galleri. Vi samarbejder med unge fremadstormende kunstnere, men producerer også egne unikke motiver i form af foto og grafik, som kun kan fås som AKUART.

Skræddersyede formater Det er muligt at få AKUART i skræddersyet formater. Der er stort set ingen begrænsninger, for vi leverer skræddersyede formater i op til 3 x 7 meter uden samlinger.


AKUART // PRODUKTER


AKUART 28 AKUART 52 SMARTART 28 SMARTART 46 WALLPAPER


Belis Bar Frederiksberg // AKUART 28


AKUART 28 28 MILIMETER

AKUART 28 // PRODUKTER


Produktbeskrivelse AKUART 28 er lydabsorberende billeder, hvor effektiv akustisk regulering kombineres med grafisk print af særdeles høj kvalitet. Ved hjælp af en speciel serigrafiteknik, printes motiver efter eget valg direkte på lydabsorberende plader uden at den lyddæmpende funktion kompromitteres. AKUART 28 printes på plader med en strukturoverflade som især egner sig godt til kunstmotiver. Pladernes særlige struktur giver kunstmotiverne et sædeles autentisk udtryk.

Specifikationer Produkt : Materiale: Pladetype: Dimensioner (mm): Kant: Vægt: Fastgørelse:

Indrammet akustikbillede Tæt glasuld vægabsorbent 1200 x 1200 x 28 / 1500 x 1000 x 28 Fås også i Individuelle mål Aluminiumsprofil (sort, hvid, alu) 3,5 kg / 4,0 kg Monteres med vægbeslag

Tekniske egenskaber Lydabsorption: Tilgængelighed: Rengøring: Fugtbestandighed:

Testresultat i henhold til EN ISO 354. Klassificering i henhold til EN ISO 11654. Demonteres nemt ved hjælp af Earmarks specialbeslag. Daglig støvsugning og aftørring. Ugentlig aftørring med fugtig klud. Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 95% ved 30° C uden at vride eller delaminere (ISO 4611). Grundmaterialet er certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund. Svanemærket. Fuldt genanvendeligt. Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Monteres i henhold til montagevejledning for AKUART 28.

Indeklima: Miljøpåvirkning: Brandsikkerhed: Montage:

Absorptionkurve 1,0

0,8

0,6

0,4

0,2

0,0

125

250

500

1000

2000

4000

0,05

0,20

0,60

0,90

1,00

0,95

Hz

Absorptionsklasse: Absorptionskoefficient:

D αw =0,5


IKEA Taastrup // AKUART 52


AKUART 52 52 MILIMETER

AKUART 52 // PRODUKTER


Produktbeskrivelse AKUART 52 er lydabsorberende billeder, hvor akustisk regulering i absorptionsklasse A kombineres med grafisk print af særdeles høj kvalitet. Ved hjælp af en speciel serigrafiteknik, printes motiver efter eget valg direkte på lydabsorberende plader uden at kompromittere den lyddæmpende funktion. Akuart 52 er den ideelle løsning, hvis kravene til akustikken er ekstra høje. Lyddæmpende materiale i bedste absorptionsklasse A yder en særdeles effektiv lydabsorption henover et bredt frekvensområde også ved de lave frekvenser (se absorptions kurven).

Specifikationer Produkt : Materiale: Pladetype: Dimensioner (mm): Kant: Vægt: Fastgørelse:

Akustikbillede med ramme Tæt glasuld Vægabsorbent 1200 x 1200 x 52 / 2400 x 1200 x 52. Fås også i individuelle mål Aluminiumsprofil (hvid, sort, alu) 9,3 kg. / 12,8 kg. Monteres med vægbeslag

Tekniske egenskaber Lydabsorption: Tilgængelighed: Rengøring: Fugtbestandighed: Indeklima: Miljøpåvirkning: Brandsikkerhed: Montage:

Testresultat i henhold til EN ISO 354. Klassificering i henhold til EN ISO 11654. Demonteres nemt ved hjælp af specialbeslag. Daglig støvsugning og aftørring. Ugentlig aftørring med fugtig klud. Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 95% ved 30° C uden at nedbøje, vride eller delaminere (ISO 4611). Grundmaterialet er certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund. Svanemærket. Fuldt genanvendeligt. Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Monteres i henhold til montagevejledning for AKUART 52.

Absorptionskurve 1,0

0,8

0,6

0,4

0,2

0,0

Hz 125

250

500

1000

2000

4000

0,25

0,70

1,00

1,00

1,00

1,00

Absorptionsklasse: Absorptionskoefficient:

A αw =0,95


Eitzen Chemicals // AKUART SMARTART 28


AKUART SMARTART 28 28 MILIMETER

AKUART SMARTART 28 // PRODUKTER


Produktbeskrivelse AKUART SmartArt 28 er lydabsorberende billeder med udskiftelig tekstillærred, hvor akustisk regulering kombineres med grafisk print af særdeles høj kvalitet. En særlig aluprofil samt et særligt tekstillærred med silikonekanter gør det muligt at presse kanter ind og ud af aluprofilen med lydabsorberende plader i. Dette bevirker at printet nemt kan udskiftes når som helst. Denne løsning er derfor særlig ideel, når motiver ønskes udskiftet på kontinuerlig vis eller motiver i meget store formater ønskes. På grund af det særlige tekstillærred er det muligt at printe formater i op til 3 x 7 meter.

Specifikationer Produkt : Materiale: Pladetype: Dimensioner (mm): Kant: Vægt: Fastgørelse:

Akustikbillede med udskiftelig tekstillærred Tæt glasuld, polyester tekstil Vægabsorbent 1270 x 1270 x 28 / 1870 x 1270 x 28. Fås også i individuelle mål Aluminiumsprofil (hvid, sort alu) 6,7 kg / 10,1 kg. Monteres med vægbeslag

Tekniske egenskaber Lydabsorption: Tekstil:

Testresultat i henhold til EN ISO 354. Klassificering i henhold til EN ISO 11654. Testresultalt i hehold til Oeko-Tex® Standard 100 produkt klasse II. Overholder alle krav gældende for direkte berøring mod hud og er testet fri for skadelige stoffer. Demonteres nemt ved hjælp af specialskruer. Daglig støvsugning. Ugentlig aftørring af støv og støvsugning. Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 90% ved 40° C uden at nedbøje eller vride (ISO 4611). Grundmaterialet er certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund. Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Tekstil er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til DIN 4102-B1 Monteres i henhold til montagevejledning for AKUART SmartArt 28.

Tilgængelighed: Rengøring: Fugtbestandighed: Indeklima: Brandsikkerhed: Montage:

Absorptionskurve 1,0

0,8

0,6

0,4

0,2

0,0

125

250

500

1000

2000

4000

0,10

0,30

0,80

1,00

1,00

0,85

Hz

Absorptionsklasse: C Absorptionskoefficient: αw =0,60


Endemol // AKUART SMARTART 46


AKUART SMARTART 46 46 MILIMETER

AKUART SMARTART 46 // PRODUKTER


Produktbeskrivelse AKUART SmartArt 46 er lydabsorberende billeder med udskiftelig tekstillærred, hvor akustisk regulering i absorptionsklasse A kombineres med grafisk print af særdeles høj kvalitet. En særlig aluprofil samt et særligt tekstillærred med silikonekanter gør det muligt at presse kanter ind og ud af aluprofilen med lydabsorberende plader i. Dette bevirker at tekstillærredet og dermed printet nemt kan udskiftes når som helst. Denne løsning er særlig ideel - hvis kravene til akustikken er ekstra høje og derfor kræver regulering henover et bredt frekvensområde – hvis motiver ønskes udskiftet på kontinuerlig vis - hvis motiver i meget store formater ønskes. Det særlige tekstillærred gør det nemlig muligt at printe formater i op til 3 x 7 meter uden samlinger.

Specifikationer Produkt : Materiale: Pladetype: Dimensioner (mm): Kant: Vægt: Fastgørelse:

Akustikbillede med udskiftelig tekstillærred Tæt glasuld, polyester tekstil Vægabsorbent 1270 x 1270 x 46 / 1870 x 1270 x 46. Fås også i individuelle mål Aluminiumsprofil (hvid, sort alu) 10,2 kg. / 15 kg. Monteres med vægbeslag

Tekniske egenskaber Lydabsorption: Tekstil:

Testresultat i henhold til EN ISO 354. Klassificering i henhold til EN ISO 11654. Testresultalt i hehold til Oeko-Tex® Standard 100 produkt klasse II. Overholder alle krav gældende for direkte berøring mod hud og er testet fri for skadelige stoffer. Demonteres nemt ved hjælp af specialskruer. Daglig støvsugning. Ugentlig aftørring af støv og støvsugning. Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 90% ved 40° C uden at nedbøje eller vride (ISO 4611). Grundmaterialet er certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Tekstil er klassificeret som ikke brandbar i henhold til DIN 4102-B1 Monteres i henhold til montagevejledning for SmartArt 46.

Tilgængelighed: Rengøring: Fugtbestandighed: Indeklima: Brandsikkerhed: Montage:

Absorptionskurve 1,0

0,8

0,6

0,4

0,2

0,0

125

250

500

1000

2000

4000

0,20

0,65

0,95

1,00

1,00

1,00

Hz

A Absorptionsklasse: Absorptionskoefficient: αw =0,95


Rødkilde Skole // AKUART WALLPAPER


AKUART WALLPAPER 40 MILIMETER

AKUART WALLPAPER 40 // PRODUKTER


Produktbeskrivelse Akuart WallPaper er lydabsorberende billeder i kæmpe væg til væg-formater. Slagfaste lydabsorberende plader i bedste absorptionsklasse A kombineres med grafisk print af særdeles høj kvalitet. Ved hjælp af en speciel serigrafiteknik, printes motiver efter eget valg direkte på lydabsorberende plader uden at kompromittere den lyddæmpende funktion. AKUART WallPaper er den ideelle løsning, når kravene til akustikken er ekstra høje som for eksempel at SBi anvisning 218 skal efterkommes at mindst 10-15% af rummets lyddæmpning bør sidde på væggene. Med Akuart WallPaper er det muligt at akustikregulere hele vægge med motiver eller mønstre og dermed skabe et visuelt stærkt design udtryk.

Specifikationer Produkt : Materiale: Pladetype: Dimensioner (mm): Kant: Vægt: Fastgørelse:

Slagfast vægsystem Tæt glasuld Vægabsorbent moduler af 600 x 2700 x 40 C, affasede kanter Ca. 5 kg/m2 Direkte oplimning, eventuelt afsluttet med ramme.

Tekniske egenskaber Lydabsorption: Tilgængelighed: Rengøring: Fugtbestandighed:

Testresultat i henhold til EN ISO 354. Klassificering i henhold til EN ISO 11654. Vægmoduler kan ikke demonteres. Daglig støvsugning og aftørring. Ugentlig aftørring af støv og støvsugning. Pladerne tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 75% ved 30° C uden at vride eller delaminere (ISO 4611). Grundmaterialet er certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund. Svanemærket. Fuldt genanvendeligt. Brandsikkerhed: Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182. Monteres i henhold til montagevejledning for AKUART WallPaper.

Indeklima: Miljøpåvirkning: Brandsikkerhed: Montage:

Absorptionskurve 1,0

0,8

0,6

0,4

0,2

0,0

Hz 125

250

500

1000

2000

4000

0,20

0,75

1,00

1,00

0,95

0,95

A Absorptionsklasse: Absorptionskoefficient: αw =1,00


AKUART // PRISER


Produkt

Dimensioner (l x b x h)

Vejl. priser (ekskl. moms)

AKUART 28

1200 x 1200 x 28

2.995,-

AKUART 28

1500 x 1000 x 28

2.995,-

AKUART 52

1200 x 1200 x 52

3.495,-

AKUART 52

2400 x 1200 x 52

5.990,-

AKUART SmartArt 28

Individuelle m책l (maks. 3000 x 7000)

pr. m2 2.200,-

AKUART SmartArt 46

Individuelle m책l (maks. 3000 x 7000)

pr. m2 2.400,-

AKUART SmartArt Reprint

Individuelle m책l (maks. 3000 x 7000)

pr. m2

AKUART WallPaper

600 x 2700 x 40

pr. m 2495,2

495,-

Akuart produktkatalog  
Akuart produktkatalog  
Advertisement