__MAIN_TEXT__

Page 1

DIN TØMMERHANDEL!

Effektive og fleksible lagerløsninger til din tømmerhandel


Begynd her

Hvilken type reol har du brug for?

2


FAKTA PALLEREOLER EABs pallereol model Omega er baseret på en konstruktion, hvor sikkerhed og funktion er i første række. Det komplette sæt er bygget af to komponenter; endegavle og bjælker. Stabiliseringen fremkommer af rammekonstruktionen. Stagene i gavlen er designet af firkantede rør, hvilket giver stærke stag og en meget stabil gavl der tillader høje sektionsbelastninger. Reolen er også dimensioneret til montering på asfaltbelægning.

Reoltype | Pallereol Holdbart og udviklet for at opfylde de krav og ønsker som findes på et velfungerende lager. For optimal udnyttelse, se vort store tilbehørsprogram.

Tilbehør: Nethyldeplan, netbjælkeplan, forskellige påkørings- og gennemkøringsværn, gaffeldistancer.

3


Reoltype | Grenreol En gennemtænkt produktserie af grenreoler med mange kombinationsmuligheder. Grenreoler kan fås som enkelt- eller dobbeltsidet, for let eller tung belastning. Den tunge grenreol findes desuden i flere versioner beroende på belastning og dimensioner på godset.

FAKTA GRENREOLER EABs grenreoler er meget stabile og holdbare for lagring af langgods træplader, bræder og rør mv. Du kan vælge mellem forskellige længder på grenene, om du vil placere grenreolen frit eller mod en væg. Vore grenreoler lakeres med en slidstærk pulverfarve, men skal grenreolen placeres udendørs anbefaler vi grenreolen i varmgalvaniseret udførelse. Tilbehør: Grenreol med tag, grenreoler på mobile vogne, grenstop

4


Reoltype | Vandret trælagringsreol Kan bygges stor eller lille, med en eller flere plukkeniveauer og med en kombination af rullefag og indstiksfag efter ønske. Desuden er mulighederne for udbygning eller forandre sektionerne så godt som ubegrænset, da reolen er opbygget med vor gedigne pallereol som grundtype.

FAKTA VANDRET TRÆLAGRINGSREOL EABs vandrette trælagringsreol er en praktisk lagringsalternativ for oplagring af hele træpakker. Reolen er meget pladsbesparende og lageret bliver både åbent og overskueligt. I vor vandrette trælagringsreol lagre du træpakkerne liggende i hel eller halvpakker på kraftige stålruller med kuglelejer. For at slippe for problemer ved indlastningen og for at kunne håndtere træpakke i flere længder, lagres træpakken på fem styk ruller. Træpakken rulles enkelt og smidigt direkte ind i reolen ved hjælp af lastbæren. Tilbehør: Forskellige typer af lastbærer, indstiksfag, balkon, trappe, skydelåger. 5


Reoltype | Listegalger Et praktisk lagringsalternativ for stående lagring af lister, profiler og rør. Reolen er meget pladsbesparende og lageret bliver både åbent og overskueligt.

FAKTA LISTEGALGER EABs listegalger er meget holdbare og stabilt konstrueret for mange forskellige behov for lagring af lister og andre typer af stående materiale. Ved hjælp af forskellige tilbehør bliver din listegalge tilpasset præcist efter de behov som forekommer på dit lager. Tilbehør: Listedelere, gulvpodie med gummimåtte, afdelingsbøjler med befæstelsesbeslag.

6


Reoltype | Lagerreoler Et meget stabilt reolsystem som skaber de bedste forudsætninger for en overskuelig opbevaring af plukkevarer.

FAKTA LAGERREOLER EABs lagereol kan leveres med forskellige hyldedybder, med forskellige gavlhøjder samt med åbne eller lukkede gavle og rygge. Vore lagerreoler har connector plader som stabiliserer gavlene og hyldeholdere som fixere hylderne i rette positioner. Hylderne er med en langsgående forstærket ombukket profil på undersiden, som sikre en høj hyldebelastning og lille nedbøjning i hyldeplanet. Tilbehør: Udtræksskuffe, inddelingsbøjler, deleplader, sokkelplade, dørsektion og hyldebagkant.

7


Tilbehør

Vælg det som får din tømmerhandel til at fungere bedst eab.dk

8

Eksempel på vort store tilbehørsprogram. For komplet præsentation se www.eab.dk


LASTBÆRER, ELDREVET ELLER MANUEL VANDRET TRÆLAGRING For en sikker og enkel indlastning af træpakker. For at forhindre tipning er lastbærerne udstyret med kroge som hægtes i reolen ved indlastningen. Vi har også manuelle lastbærer.

9


BALKON OG TRAPPE Udnyt hele volumen på dit lager ved hjælp af en stabil balkon og trapper.

10


LIMTRÆSBJÆLKER | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL Praktisk opbevaring af limtræ som gør plukningen let

SKYDELÅGE | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL For en sikker og effektiv oplagring f.eks. på en mezzanin. Skydelågen er motordrevet og betjenes enkelt med en radiosender. Fotoceller, automatisk lukning og balastningsvagt samt en advarselslampe som blinker når lågen er åben, giver en sikker arbejdsplads.

SLIDSKE | VANDRET TRÆLAGRINGSREOL Lette varer som f.eks. isoleringspakker køre let ned af rampen.

11


12


TAG FOR UDENDØRSBRUG GRENREOLER Vore grenreoler kan forsynes med tag ved oplagring af materialer udendørs.

GAFFELDISTANCER | PALLEREOLER For let håndtering af træpakker som ikke ligger på paller.

BØJLE DELERE | PALLEREOLER Giver god ordning og overskuelighed ved stående lagring af døre i pallereoler

AFDELINGSBØJLER | LAGERREOLER Giver en god orden i reolen samt giver et godt overblik over varesortimente på hylderne. Vi kan endvidere tilbyde afdelere i lukket metalplader. 13


Truckværn og tilbehør for en sikker arbejdsplads

14

UDTRÆKSENHED

PALLESTOP HORISONTALT

PALLESTOP VERTIKALT

TRUCKVÆRN MED GELÆNDER

TRUCKVÆRN 400 MM

STOLPEBESKYTTER 400 MM

TRUCKVÆRN MOD VÆG

INDUSTRIVÆRN

PULLERT


Tilbehør til pallereoler

NETBJÆLKEPLAN

HYLDEBJÆLKEPLAN

GAFFELDISTANCER

BJÆLKEINDLÆG

LISTE DELERE

BØJLE DELERE

BELASTNINGSSKILT

ETIKETTEHOLDER

ANLÆGSSKILT

15


4 STK. UDADGÅENDE FOLDEPORTE MED 1 STK. INDFÆLDET GANGDØR.

Hvilken type foldeport passer til dine behov? KU LÖ RK AR TA / YT BE HA ND LI NG PO RT AR

RING TILL MIG!

AR 9005 Svart 010 Kritvit

045 Silvermetallic

JAN LORENZEN M: +45 2018 2185 jan.lorenzen@eab.dk 16

758 Mörkröd

087 Mörkgrå 558 Azurblå

För exakt kulöråte

rgivning bör plåtprov

rekvireras


2 STK. FOLDEPORTE MED GLAS I HELE HØJDEN I RØD SPECIALFARVE MED 2 STK. INDFÆLDEDE GANGDØRE.

UDADGÅENDE FOLDEPORT I MØRKEGRÅ FARVE.

FAKTA FOLDEPORTE EAB´s porte har altid været kendte for deres høje kvalitet og holdbarhed. Vi har valgt en robust konstruktion med få bevægelige dele, hvilket bevirker at der er et minimalt behov for vedligeholdelse og service. Vores 10-års garanti er et bevis på, at vi holder det vi lover.

Porte | Foldeporte EAB´s manuelle og motordrevne foldeporte af varmforzinket stål er i dag meget velkendte for sin styrke og muligheder for stor valgfrihed når det gælder udførelsen. Alle porte produceres i Smållandsstenar og designes helt efter kundens ønsker specifikke mål. Foldeportene kan bl.a. tilpasses som nedenstående: Måltilpasset Med indbygget gangdør Sikkerhedsklassificering 7 forskellige isoleringsalternativer Designline – valgfri antal glasrækker 17


Porte | Sikkerhedsdøre EAB´s sikkerhedsdør SD er en meget robust og sikker varmforzinket ståldør produceret af firkantsprofiler med spor for tætningslister. Hver dør er produceret efter kundens krav og måltilpasning og eventuelt glasparti.

18

FAKTA SIKKERHEDSDØR EAB´s sikkerhedsdør SD opfylder kravene i indbrudsklasse RC2, RC3 og RC4i henhold til SS-EN 1627.


Porte | Slagporte og Termovinduer EAB´s Slagporte og gangdøre i varmforzinket stål er først og fremmest beregnet for montage i facader i industri miljøer. Med sin robuste konstruktion kommer de desuden til sin ret som indvendige porte og døre.

EAB´s Termovinduer med faste vinduer er helt vedligeholdelsesfrie og meget slidstærke takket være vores varmforzinkede sammensvejste stålprofiler. Vi producerer alle Termovinduer helt efter kundens ønsker hvad gælder mål og RAL farve.

19


Professionel rådgivning For såvel små som store lagre Uanset hvor stort dit lager eller omfanget af indretningen er, så kan vi hjælpe dig under hele projektet fra idé og tegninger til færdig monteret lager

Godt at vide om os på EAB KOMPLET OG VEL AFPRØVET sortiment inden for lagerindretning med specielt udviklede produkter for håndtering af træpakker og forarbejdet trævarer.

LEVERING OG MONTAGE Vi leverer og monterer din port og dine reoler, så du straks kan begynde at lagre dine produkter.

VIDEN, SERVICE og stor erfaring fra samarbejde med tømmerhandlere vore sælgereprojektledere kan hjælpe dig med tips og råd.

SIKKERT! Alle vore produkter er kontrolleret og godkendte iht. gældende EU-standarder og krav for sikre produkter.

FULD KONTROL Al produktion sker på vor egen fabrik i Smålandsstenar i Sverige. GARANTI Vi garanterer holdbarheden i alle vore konstruktioner. Vi kalder det EAB Engineering Principles. LØBENDE SUPPLEMENT Vort sortiment er let at tilbygge hvis dit lager eller dine behov vokser.

EAB LAGERINDRETNING A/S STIFTSVEJ 13, 7100 VEJLE TLF +45 7589 0555 i n f o @ e a b . d k w w w. e a b . d k

Profile for EABdethaller

Go Bygg Danmark 2019  

Go Bygg Danmark 2019  

Profile for eab123