Page 1

Bee-bot, l’abella inteligent Bee-bot és un robot programable, amb forma d’abella i pensat per jugar al terra. Adient per a nens i nenes de 3 a 7 anys. És molt fàcil d'utilitzar, amb grans botons i molt robust. Es mou amb precisió en passos de 15 cm i fa girs de 90°. Té una gran capacitat de memòria de fins a 40 passos. Bee-Bot confirma moviments i comandaments amb ulls brillants i assenyala el final del seu viatge programat amb simpàtics sons.

Què és la Robòtica educativa? És un tipus d’activitat pedagògica que recolza i reforça àrees de coneixement i desenvolupa competències en l’alumne, mitjançant la concepció, creació, acoblament i posada en funcionament de robots. Cada vegada més, trobem la robòtica en centres educatius, ja sigui en els plans educatius o com activitat extraescolar, generant múltiples esdeveniments (competicions) que la converteixen en una activitat de gran atractiu pels joves.

Robòtica educativa

Bee - bot www.e-studi.net info@e-studi.net


1 2

Avantatges del Bee-bot Permet als més petits aprendre a través del joc sobre el control i el llenguatge direccional. Aquest petit robot els porta, sense adonar-se’n, a la reflexió lògica, la resolució de problemes, el desenvolupament de capacitats comunicatives i el treball en equip. L’esforç i la dedicació queden sobradament recompensats en l’assoliment del repte. És una primera immersió en el món de la programació i la robòtica.

Proposta e-studi Activitats extraescolars Formació de formadors Una de les avantatges del Bee-bot és el seu ús intuïtiu i, per tant, a nivell instrumental no té secret. La formació de formadors està pensada per posar llum a les múltiples possibilitats de Bee-bot a l’hora d’incorporar-lo al pla educatiu, ja sigui d’una matèria concreta o a nivell transversal. Els assistents guanyaran perspectiva i capacitat per incorporar l’eina a les seves sessions.

La robòtica encaixa molt bé com a activitat extraescolar, ja que combina a la perfecció diversió amb aprenentatge. e-studi ofereix programacions estàndards d’extraescolars amb Beebot. Tot i així, el gran ventall de possibilitats d’aquest robot fa que tinguem en gran consideració la possibilitat de dissenyar l’activitat a mida del sol·licitant. Que sobretot encaixi amb el seu tarannà i filosofia. Ens movem entre propostes amb continguts conceptuals més lligats al currículum (números, colors, etc.) com de caire més informal i lúdic (contes, cançons, jocs, etc.). Ambdós casos

afavoreix l’adquisició d’habilitats competencials per parts dels nens i les nenes. D’altra banda, les activitats amb beebot són perfectament compatibles amb altres més creatives, artístiques o basades en manualitats. Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i veure de quina manera es podria adaptar Bee-bot a la manera de fer del vostre centre.

Bee bot (e-studi)  

oferta d'activitats amb bee-bot de e-studi

Bee bot (e-studi)  

oferta d'activitats amb bee-bot de e-studi

Advertisement