Page 9

Velkommen til

Bike & Run Stafetten 2019 Velkommen

Møde- og starttid

Deltag i Sønderborgs sjove motionsevent for dig og din arbejdsplads, familie, venner og naboer. Med Bike & Run Stafetten får I en dag med bevægelse og motion, teambuilding og sjove oplevelser sammen med de andre deltagere. En fælles motionsoplevelse giver energi og begejstring - på arbejdspladsen og i fritiden.

Vi anbefaler, at I møder mindst 45 minutter før løbsstart kl. 18.00. I skal melde jeres ankomst i teltet på sportspladsen. Her får I udleveret startnummer og chip.

Sted Start og mål på sportspladsen ved SFSHallen, Borgmester Andersens Vej 100, 6400 Sønderborg. Løberne skal løbe 5 km i det dejlige og smukke Spang, skovområdet ved Kathrinelund, Høruphav og Sønderskoven. Så der venter en dejlig oplevelse i naturen. Cyklisterne cykler primært de 13,6 km på cykelsti og ad mindre veje, hvor der er flot udsigt til vej, skov og marker. NB: Deltagerne bedes stille deres cykler cykelparkeringspladsen.

I kan også eftertilmelde hold på selve dagen.

Rækker og præmier I kan stille op i herre-, dame eller mixrække, og der er præmier til vinderne i alle rækker. Der er også lækre lodtrækningspræmier, hvor vi trækker lod blandt alle hold, der deltager. Disse skal dog være tilstede. Præmierne overrækkes ca. kl. 20:30.

Omklædning og bad Der er mulighed for gratis omklædning og bad i SFS-Hallen.

Forplejning Der er mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise i start- og målområdet.

9

>>

Profile for e-sider

Sønderborg Familie og Firma Sport P1/19  

Sønderborg Familie og Firma Sport P1/19  

Profile for e-sider