Page 5

Ladywalk Sønderborg Dato: Den 27. maj 2019 Tid: Kl.18.30 - 21.30 Sted: SFS-Hallen, Sønderborg Distance: 7 eller 12 km Så er det tid til at tilmelde sig Ladywalk 2019 i Sønderborg!

Deltagerne kan herefter samles udenfor hallen. Enten på p-pladsen eller på de grønne områder. Her kan vi kun opfordre til, at firmaholdene har et firmaflag-banner-skilt med. Dine kolleger kan have vanskelighed ved at finde sit hold i dette mylder, der næsten ser ens ud i de farvestrålende T-shirts.

Det er 13. gang Ladywalk har startsted i Sønderborg og i 2018 deltog 3.691 kvinder.

Program: 15.30

Vi kan kun opfordre dig til at tage din veninde – nabo – familie – kollega – eller en helt tredie med til denne hyggelige oplevelse. Her vil du møde en kæmpe flok, positive, smilende og engagerede medsøstre, som er samlet for at støtte et godt formål samt for at få motion – både for kroppen men ikke mindst for snakketøjet. Det er ikke et spørgsmål om at komme hurtigst i mål, men at have en gåtur sammen med andre og nyde samværet på den 7 eller 12 km. lange rute i smuk natur. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Sønderborg.

Praktisk info Transport: Kan ske med bil – se under parkering. Pr. cykel – cykelparkering ved SFS-Hallen. Offentlig transport – Busrute ad Augb. Landevej har stoppested 300 m fra SFS-Hallen. Adresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100, 6400 Sønderborg. Udlevering: Foregår i SFS-Hallen – husk at medbringe kvittering for tilmelding.

17.30 18.00 18.05 18.15 18.25 18.30

Åbning for udlevering af T-shirts og rygposer Underholdning på pladsen v/Sønderborg Garden Velkomst Velkomsttale Overrækkelse af pokaler til de 3 største hold Opvarmning v/Anita fra Butterfly Starten går med Sønderborg Garden i spidsen

Toiletter: Toiletter findes i SFS-hallen. På 12 km ruten er der en toiletvogn lige før Gendarmstien. På 7 og 12 km ruterne er der en toiletvogn v/ rideskolen i Klinting. Væskedepot: Der er væskedepoter på de samme steder som toiletvognene. Tilskuere: Alle er selvfølgelig velkommen til at overvære dette festlige skue, når næsten 4.000 damer i ens T-shirts er forsamlet et sted. Det er lige til at blive i godt humør af ved at se denne udstråling af livsglæde. Nærmere information og tilmelding på: https://ladywalk.dk/startsteder/soenderborg

Startstedet: Inde i hallen er der udlevering af T-shirts og rygposer, information – evt. bytning af Tshirts, eftertilmelding, m.m.

5

Profile for e-sider

Sønderborg Familie og Firma Sport P1/19  

Sønderborg Familie og Firma Sport P1/19  

Profile for e-sider