__MAIN_TEXT__

Page 1

Pris kr. 10,-

AC HORSENS KAMPPROGRAM

AC Horsens - AGF SØNDAG DEN 13. DECEMBER 2020 KL. 14.00


Kristian Nielsen

Velfortjent juleferie til alle på Akademiet CASA Arena Horsens danner rammen om dagens opgør mellem AC Horsens og AGF, og der venter som altid et seværdigt opgør, når de to klubber tørner sammen i det østjyske derby. ”De gule” jagter den anden hjemmesejr i træk mod et AGF-mandskab, der vandt med 3-1 over Brøndby IF mandag aften. Senest måtte AC Horsens indkassere et 0-2 nederlag til FC København i Parken, men det er et svært sted at spille for alle hold, hvis tingene kører for københavnerne, og AC Horsens er hverken det første eller sidste hold, der taber i Parken. AC Horsens jagter point igen søndag eftermiddag. - Næste opgave er AGF på CASA Arena Horsens, og vi har det godt på hjemmebane, hvor vi senest vandt over Vejle, så jeg er ikke i tvivl om, at vi rykker sammen i bussen

og leverer en stærk indsats mod AGF, lyder det fra Kristian Nielsen. En stærk indsats er der også blevet leveret hele vejen rundt på Akademiet, der netop har sat punktum for den første halvsæson, og det har været en halvsæson med ligastatus for U15, U17 og U19. - Det er historisk i AC Horsens, at vi er med helt oppe blandt de allerbedste klubber i Danmark, når vi taler om talentudvikling, og det har været en meget lærerig halvsæson for os alle. Vi er blevet matchet på et niveau, vi aldrig har prøvet at blive matchet på før, og det har udviklet den enkelte spiller, hvilket er noget af det allervigtigste. Resultatmæssigt er der plads til forbedring, men det er vigtigt at holde snuden i sporet og fortsætte med at arbejde hårdt, for vi skal nok også høste de resultatmæssige frugter til foråret, når turneringen bliver genoptaget, forklarer Kristian Nielsen.

Se udgivelsen ONLINE

Scan her

2

KAMPPROGRAM


Spillerne har taget markante skridt, og det samme har de dygtige trænere og ledere på Akademiet. - Vores trænere og ledere skal have kæmpe anerkendelse og ros, for de bruger rigtig meget energi og tid på at forberede sig selv og spillerne, og de tager alle spændende udviklingsskridt. Vi har et fantastisk trænermiljø, hvor alle tager ansvar og byder ind, og det er med til at rykke os i den rigtige retning, siger Kristian Nielsen. I dag får AC Horsens besøg af AGF, der har det tidligere AC-talent Sebastian Hausner med i truppen, og AGF har også AC Horsens’ tidligere målmandstræner Nikolai Pold og AC Horsens’ tidligere fysioterapeut Uffe A. Hansen som en del af staben. - Vi møder mange tidligere spillere, trænere og ledere, og det er altid hyggeligt, når de kommer på besøg, så Sebastian, Nikolai og Uffe glæder jeg mig til at hilse på. Velkommen til tilskuere, sponsorer, dommere og alle fra AGF. Lad os sammen skabe et brag af en kamp, slutter Kristian Nielsen.

KAMPPROGRAM

3


- og vi er godt på vej!

Vil du med på holdet? 4

KAMPPROGRAM

Så tjek og send os din ansøgning


KAMPPROGRAM

5


Frantsen:

Vi skal finde et højt energiniveau Der er dømt vaskeægte østjysk derby søndag den 13. december klokken 14.00, når AC Horsens tager imod AGF på CASA Arena Horsens.

skaber har stået overfor hinanden, og derfor er det også ekstra ærgerligt, at superligaordningen er trådt ud af kraft, og at der kun må være 500 personer på stadion.

Stemningen på CASA Arena Horsens har altid været fremragende, når de to mand-

For en uge siden spillede AC Horsens mod FC København i Parken, og ”de gule” måtte

6

KAMPPROGRAM


rejse hjem fra hovedstaden uden p oint i bussen, for Zeca og Falk scorede begge in d e n f o r to minutter i 1. halvleg, og der blev ikke scoret yderligere i kampen. Ru n e Fr a n t s e n s p ill e d e 77 minutter af kampen, inden han blev skiftet ud til fordel for Magnus Riisgaard Jensen, og han kunne berette om en hå r d da g p å kontoret. - Jeg synes, vi havde det svært, og det skyldes blandt andet, at vi ikke for alvor fik sat så mange afleveringer sammen. Vi skabte enkelte chancer, men havde svært ved at komme med i kampen, når vi selv havde bolden, og når de havde bolden, kom vi til at stå langt tilbage. De skabte overtal, vendte bolden, og vi kom til at løbe efter dem. Man må også sige, at de havde en god dag, og vi havde en knap så god dag, fortæller Rune Frantsen.

I morgen (tirsdag, red.) bliver kampen evalueret, og derefter er Frantsen og holdkammeraterne klogere på, hvad der gik godt og mindre godt set med trænerøjne, og derefter kan de gå i gang med forberedelserne til den kommende kamp. Søndag eftermiddag skal ”de gule” nemlig i aktion igen, når AGF kommer på besøg. - Jeg kan ikke garantere, at vi spiller godt på søndag, men vi skal ind i duellerne og sidde tæt på dem og lægge pres på AGF. Vi er klart bedst, når vi kommer med energi, og vi har før formået at finde et højere energiniveau end modstanderen. Det skal vi gøre igen mod AGF, forklarer Rune Frantsen. Han er blevet brugt på mange positioner gennem tiden i AC Horsens, og man kan forvente en stærk indsats fra nummer 12, uanset om han spiller højre back, venstre back, højre kant eller venstre kant – eller sågar angriber som han gjorde under Bo Henriksen. Jonas Dal har valgt at placere ham på venstre back, og det passer den alsidige spiller godt. - Man kan sige, at venstre back er i den anden side, end jeg er vant til, men det minder langt hen ad vejen om at spille højre back rent taktisk, selvom det selvfølgelig ligger til det forkerte ben. Ellers passer det mig fint, for jeg er glad for spilletid og gør mit bedste hver gang, slutter Rune Frantsen.

KAMPPROGRAM

7


HOSHUGO.DK

MURERFIRMAET

Andreas Kragh

Tlf. 7561 3941 Mobil 2167 1202

Støt vores annoncører... ...de støtter os

8

KAMPPROGRAM


Vil du spille med? Bliv en del af holdet i Østbirk og Brædstrup. Se mere på velux.dk/jobs

KAMPPROGRAM

9


10

KAMPPROGRAM


Oensvej 48 – 8700 Horsens Telefon 70 15 99 09 www.hatting-ks.dk

Høegh Guldbergsgade 10 • 8700 HORSENS Tlf. 89 30 33 33 KAMPPROGRAM

11


AYGO X-PRESSION KUN 105.990 KR. UDSTYR FOR 20.000 KR. BL.A.: Fuldautomatisk klimaanlæg x-touch® multimediesystem med 7” touchskærm Apple CarPlay Bakkamera Multifunktionsrat i læder Sædevarme Lyssensor LED-kørelys Fjernbetjent centrallås Elruder, for og meget mere Brændstofforbrug v/bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip 111 g/km. Se mere på toyota.dk

Toyota har for 17. år i træk de mest tilfredse kunder både hos forhandlerne og på værkstederne (Kilde: FDM og Loyalty Groups AutoIndex 2019)

UTO

I N DEX

Toyota Horsens

ATbiler A/S Høegh Guldbergsgade 31 · tlf. 75 62 00 11 www.atbiler.dk

Book dit næste ophold, selskab, møde eller konference på jorgensens-hotel.dk Søndergade 17 · 8700 Horsens +45 3840 1744 · info@jorgensens-hotel.dk

12

KAMPPROGRAM

2019


ACHibald

skal til pyjamas party – del 2 Det kan være lidt udfordrende, når 10 maskotter samles op. Men I skal ikke bekymre jer, det er ikke noget voldsomt! Eigil kan godt være for meget, og han ved alt for godt, hvordan han gør ACHibald sur. Aros og Victor prøver at trøste ACHibald: - Du ved godt, hvordan det er med Eigil. Det mener han ikke, det er bare for at hakke på dig. Han elsker dig, ligesom vi gør!, siger de til den søde tiger. - Ja, I har ret, men... Synes I, at jeg er god til at spille fodbold?” spørger han tvivlende. - Selvfølgelig! Du er en af det bedste spillere her! Der er ingen anden maskot, det tryller med bolden, som du gør!, siger Kedde og Midde i synkron. - OK, lad mig finde og hente Eigil tilbage, svarer ACHibald. - Ej, hvor er det svært med de her to. De skændes hele tiden, siger Lupus. – Jamen, de skændes bare, fordi de elsker deres hold meget, og de synes, at deres hold er det allerbedste i Superligaen, tilføjer Aros, - og det er helt OK, det synes vi også, ikke?

ACHibald, Eigil, Nanok og Brøndus kommer tilbage, heldigvis med store smil på. - Skal vi ikke spise?, spørger ACHibald, og de starter med at lave hotdogs sammen. - Jeg elsker hotdogs, siger Eigil. - Det gør jeg også, svarer ACHibald. - Hvad hører jeg, er de virkelig enige om noget?, griner Aros og de andre. Når de er færdig med deres hotdogs og popcorn, ligger de sig ned på deres soveposer, snakker og fortæller historier i godt humør. Så fortsætter de med at snakke om deres drømme og ønsker til sæsonen, indtil de falder i søvn. Hvad tror I er ACHibalds største ønske? - Jeg ønsker for at tage Sydbank Pokalen hjemme, og det gør de alle, siger ACHibald. Så falder Aros, Theodor, Nanok og Brøndus, Lupus, McAnders, Timba, Katten Victor, Brummeline og ACHibald i sovn, og de drømmer om at vinde Sydbank Pokalen. GULE GULE GULE!

KAMPPROGRAM

13


BAG OM AC Horsens - AGF Kilde: Hans Kleberg AC Horsens møder AGF på CASA Arena Horsens søndag den 13. december 2020 kl. 14.00. De to klubber har mødt hinanden 45 gange i danmarksturneringen siden 1931, og statistikken viser en overvægt af sejre til AGF, jf. nedenstående oversigt:

Kampe

Vundne

Uafgjorte

Tabte

HFS/AC hjemme

23

5

9

9

Målscore 27 – 44

HFS/AC ude

22

7

3

12

22 – 40

I alt

45

12

12

21

49 – 84

De to klubber har mødt hinanden 26 gange i Superligaen, og her har AC Horsens vundet 10, seks kampe er endt uafgjort og AGF har vundet 10 gange, målscore 31 – 42. De seneste syv indbyrdes opgør i danmarksturneringen – alle i Superligaen - har givet to sejre til AC Horsens og fem sejre til AGF.

Dato

Kamp

Resultat

AC-målscorer

Tilskuere

16.09.18

AC - AGF

3–2

Kasper Junker, Søren Reese og Hallur Hansson

5.410

25.11.18

AGF – AC

1–2

Hallur Hansson og Michael Lumb

4.212

Louka Prip

9.086

05.04.19

AC - AGF

0–3

28.04.19

AGF - AC

3–1

19.08.19

AGF - AC

2–0

24.02.20

AC - AGF

1–2

18.10.20

AGF - AC

3–0

14

KAMPPROGRAM

4.023 7.162 Malte Kiilerich

3.566 300


Ved udgangen af 2018 havde AC vundet 10 superligakampe mod AGF og kun tabt fem (seks kampe var endt uden vinder), men det er der blevet lavet om på i 2019 og den forgangne del af 2020. AGF har således vundet de seneste fem superligaopgør. Denne negative stime skulle gerne brydes søndag eftermiddag. Superligakampe i december er med årene blevet mere og mere almindeligt, og kampene rykker tættere på juleaften. Hvordan AC Horsens tidligere har præsteret i julemåneden kan du se i nedenstående tabel:

Dato

Kamp

Resultat

Point til AC

04.12.05

AC - AGF

2–1

3

03.12.07

Esbjerg - AC

0–1

3

07.12.08

FCK - AC

5–2

0

05.12.10

FCN - AC

2–1

0

04.12.11

Lyngby – AC

1–2

3

09.12.12

AC - FCM

0–2

0

03.12.16

AC - Viborg

1–2

0

09.12.16

AC - AaB

3–0

3

03.12.17

Hobro - AC

1–1

1

08.12.17

AC - SønderjyskE

2–1

3

02.12.18

AC - FCK

1–6

0

09.12.18

AaB - AC

2–4

3

16.12.18

AC - FCM

1–3

0

06.12.19

Hobro - AC

0–0

1

15.12.19

AC - SønderjyskE

2–1

3

06.12.20

FCK – AC

2–0

0

Superligakampene i december kan opsummeres til følgende:

Kampe i december

Vundne

Uafgjorte

Tabte

AC Horsens hjemme AC Horsens ude

4

0

4

3

2

3

AC Horsens i alt

7

2

7

16 kampe har givet 23 point svarende til 1,44 point pr. kamp. AC Horsens har spillet 382 superligakampe i alt og har her hentet 1,16 point pr. kamp.

KAMPPROGRAM

15


Mads Lyng: Vi skal have ild i øjnene 12. runde af 3F Superligaen byder blandt andet på opgøret mellem AC Horsens og AGF på CASA Arena Horsens, og ”de gule” jagter den anden hjemmebanesejr i træk efter 3-1 sejren over Vejle Boldklub for 14 dage siden. AC Horsens offentliggjorde tirsdag aften, at Jonas Dal stopper som cheftræner, og i stedet bliver det Mads S. Lyng, der vikarierer som cheftræner resten af 2020, hvor AC Horsens spiller to superligakampe mod AGF og Brøndby IF og en pokalkamp mod AGF i Aarhus.

37-årige Mads S. Lyng bliver dermed den yngste træner i 3F Superligaen, og han får selskab af målmandstræner Peder Hansen og assistenttræner Mikkel Jespersen på bænken. - En trænerfyring har ofte en effekt hos spillerne, og den vigtigste opgave for os i trænerteamet bliver at bringe tro og power ind i truppen, for det er nødvendigt for at vinde fodboldkampe. Vi har selvfølgelig tre svære kampe tilbage inden nytår, men der er ingen tvivl om, at hvis vi kommer ud med den power, der kendetegner AC Horsens, så

Foto: Charlotte Adsbøl

16

KAMPPROGRAM


har vi også mulighed for at vinde over AGF på søndag, fortæller Mads S. Lyng. Han har været glad for samarbejdet med Jonas Dal, men trænerfyringer er en del af gamet, og han er selvfølgelig klar til at træde til som midlertidig afløser.

- Det er altid på en trist baggrund, når man skal afløse en træner, man har arbejdet sammen med, men vi er i en konkurrencebusiness, hvor det er en del af præmissen, hvis man ikke skaber resultater, og så skal jeg være klar til at tage opgaven sammen med resten af trænerteamet. Vi vil gøre alt »

KAMPPROGRAM

17


for at løse opgaven tilfredsstillende, og som sagt er det vores vigtigste opgave at sende spillere på banen, der har ild i øjnene, forklarer Lyng. Ludwig, Kiilerich, Nymann og de andre AC Horsens-spillere skal ikke forvente revolutioner resten af året. - Vi kan ikke nå at præge det hele, men vi kan tage enkelte ting ud og sætte det op, så vi spiller på den måde, vi er bedst til, og så skal vi have glæde med ud på træningsbanen, så vi kan overføre det til kampene om søndagen. Det handler ikke om at udvikle noget som helst frem mod foråret, vi skal koncentrere os om at hente point i 3F Superligaen og gå videre i Sydbank Pokalen, understreger Mads S. Lyng.

Han har tidligere stået i spidsen for AC Horsens’ bedste mandskab, og han har en ubesejret statistik. I dag skal han og holdet kæmpe for at holde fast i den statistik mod AGF. - AGF er et solidt hold, der har en meget afklaret måde at spille på, og de har en vanvittig dygtig angriber, der kan sparke bolden i kassen. Vi skal komme ud med den rigtige power, så vi tvinger dem til at lave fejl og sørge for at få kampen over på vores præmisser. Hvis vi lykkes med det, så er jeg overbevist om, at vi kan vinde over AGF, men det kræver mod, og at det er os, der kommer til at bestemme, hvordan kampen skal spilles, slutter Mads S. Lyng.

Byens største udbud af hold 8.000 m2 styrke- og funktioneltræning Personlig træning, fysioterapi og diætist Åbent alle dage kl. 5-23

Centrum

Dagnæs

Nord

Sundhedshuset

Torsted

Fit&Sund Horsens | Dine lokale fitness- og sundhedshuse i Horsens | www.fitogsund.dk

18

KAMPPROGRAM


NYHED! August 2019

B00K ALLEREDE NU Danmarks mest naturinspirerede konferencesal Den nye Vingsal bliver fleksibelt indrettet med mulighed for opdeling i to eller tre mindre sale eller et stort rum med plads til ca. 800 personer afhængig af opstilling. Den nye konferencesal er klar til brug i august 2019 og indrettes med det nyeste indenfor AV-udstyr og en flytbar teleskoptribune med 253 pladser, der kan ændre størrelse efter behov.

Desuden indrettes der i forbindelse med salen attraktive pauseområder, og de tilhørende grupperum opgraderes, så behovet for udenomsplads opfyldes. De store glaspartier giver en flot udsigt til den smukke natur, og gode muligheder for at nyde en pause i frisk luft. Læs mere på vingsted.dk

KAMPPROGRAM

19


100% uvildig

IT-rådgivning og sparring Tlf. 40 80 60 20 • www.sureit.dk

20

KAMPPROGRAM


Rundt om Superligaen 12. runde 11.12.2020 kl. 19:00: Randers FC – Vejle Boldklub 13.12.2020 kl. 14:00:

AC Horsens – AGF

13.12.2020 kl. 14:00:

AaB – Lyngby

13.12.2020 kl. 16:00:

FC Nordsjælland – FC København

13.12.2020 kl. 18:00:

Brøndby IF – SønderjyskE

14.12.2020 kl. 19:00:

OB – FC Midtjylland

13. runde 20.12.2020 kl. 14:00: SønderjyskE – Randers FC 20.12.2020 kl. 14:00: Lyngby – Vejle Boldklub 20.12.2020 kl. 16:00: AGF – AaB 20.12.2020 kl. 18:00: FC København – OB 20.12.2020 kl. 20:00: AC Horsens – Brøndby IF 21.12.2020 kl. 19:00:

FC Midtjylland – FC Nordsjælland

AC Horsens’ kampe i 3F Superligaen: 13.09.20 AC Horsens – Randers FC

0-3

13.12.20 AC Horsens – AGF

21.09.20 AaB – AC Horsens

1-0

20.12.20 AC Horsens – Brøndby IF

27.09.20 Brøndby IF – AC Horsens

2-1

02.02.21 Randers FC – AC Horsens

04.10.20 AC Horsens – FC Midtjylland

2-2

07.02.21 AC Horsens – FC København

18.10.20 AGF – AC Horsens

3-0

14.02.21 FC Midtjylland – AC Horsens

25.10.20 AC Horsens – FC Nordsjælland 1-1

21.02.21 AC Horsens - OB

01.11.20 OB – AC Horsens

1-0

28.02.21 Vejle Boldklub – AC Horsens

08.11.20 AC Horsens – SønderjyskE

0-3

03.03.21 AC Horsens – AaB

20.11.20 Lyngby – AC Horsens

1-1

07.03.21 FC Nordsjælland – AC Horsens

29.11.20 AC Horsens – Vejle Boldklub

3-1

14.03.21 SønderjyskE – AC Horsens

06.12.20 FC København – AC Horsens

2-0

21.03.21 AC Horsens – Lyngby Boldklub

KAMPPROGRAM

21


Anlægsløsninger af højeste kvalitet Vi udfordrer rutiner og traditioner for at levere helt unikke, bæredygtige løsninger af den højeste kvalitet

Kalsmosevej 9 • Gantrup 8752 Østbirk Tlf. 75 60 25 82 • info@winther-trolle.dk www.winther-trolle.dk

Torstedallé 1 • 8700 Horsens Tlf. 75 60 27 18 - Mobil 40 37 55 54 www.e-j-k.dk 22

KAMPPROGRAM


Plads på

landsholdet - kan vi ikke hjælpe dig med

Derimod tilbyder vi:

Sk a l d er T RY K pgåo?s - så bru

Digitaltryk der forbløffer på både lav pris og høj kvalitet Bestil online på

www.FLtryk.dk FL Tryk · agerbakken 21 · 8362 hørning · Tlf. 70 22 18 70 KAMPPROGRAM

23


24

KAMPPROGRAM


Din lokale samarbejdspartner på erhverv Ring til Daniel direkte på tlf.: 76 28 19 28

Reprovej 5 • 8722 Hedensted Tlf. 7589 2366 • www.polyprint.dk

Løvenørnsgade 13 • 8700 Horsens • djs.dk

KAMPPROGRAM

25


MATERIELUDLEJNING I HORSENS ...det rette materiel til din opgave. lej via app på gsv.dk

70 13 85 85

Din Bilpartner LC Autoservice A/S Tlf.: 75 65 44 11

- Byens bedste burgerbar

Firkløvervej 2 • Vestergade 51 • 60 13 49 84 • Guldhammers.dk

Brug bolden ! Hos Grafisk Forum er vi vant til at holde mange bolde i luften på én gang. Brug bolden og lad os sparke din næste tryksag godt i mål

PROFESSIONEL TRY KSAGS-JONGLØR Fuglevangsvej 41

26

KAMPPROGRAM

|

8700 Horsens

|

T. 7561 3344

|

grafiskforum@grafiskforum.dk

|

grafiskforum.dk


• Permanent make-up UD KLIP ANNONCE • Permanent hårfjerning OG 10% RABAT • Bryn ogFÅ vipper • Ansigtsbehandlinger PÅ DIN NÆSTE • Hænder · Fødder · Negle

BEHANDLING

Klip annoncen ud og få -10% på din næste behandling Visage make-up • Permanent Visage Drop IN Permanent hårfjerning • Bryn og vipper Hestedamsgade 11 • Hænder Andreas Steenbergs Plads 1 (Banegården) Ansigtsbehandlinger • F�dder • Negle Tlf. 75 61 15 44

Visage Hestedamsgade 11 Tlf. 75 61 15 44

Tlf. 32 50 15 44

Visage Drop IN Andreas Steenbergs Plads 1 (Banegården) Tlf. 32 50 15 44

www.visage-klinik.dk

KOLOGI HVER DAG

501876-3S 128x93 skilt_øko_V1.indd 1

KAMPPROGRAM 16/03/2017 27 15.34


Hos OASEN holder du festen ude - men føler dig hjemme Ring eller kig forbi og få en snak og vejledning til næste gang du skal have en fest.

&

Mad

oplevelser

C V R . 2 9 4 8 7 7 8 2 - T. 7 5 6 4 6 4 4 2 - M . 4 0 9 2 9 4 1 3

www.sejr-land.dk

28

KAMPPROGRAM


Klubberne 1. Matej Delacˇ 2. Thor Lange 3. Magnus Riisgaard Jensen 4. Malte Kiilerich 5. Michael Lumb 7. Kjartan Finnbogason 8. Bjarke Jacobsen 9. Louka Prip 10. Hallur Hansson 11. Peter Nymann 12. Rune Frantsen 14. Jonas Gemmer 15. Jacob Buus 16. Águst Hlynsson 17. Casper Tengstedt 18. Lirim Qamili 19. Jonas Thorsen 21. James Gomez 22. Michael Lansing 23. David Kruse 24. Jacob Trenskow 26. Mathias Madsen 29. Muamer Brajanac 30. Anders Hoff 31. Andreas Skjøtt Foged 33. Alexander Ludwig 44. Nicolai Brock-Madsen 79. Jannik Pohl

1. 2. 3. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 20. 22. 25. 29. 31. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 73.

Cheftræner: Mads Lyng

Cheftræner: David Nielsen

William Eskelinen Alex Gersbach Niklas Backman Frederik Tingager Nicolai Poulsen Milan Jevtovic Mustafa Amini Patrick Mortensen Patrick Olsen Gift Links Alexander Munksgaard Søren Tengstedt Nicklas Helenius Casper Højer Nielsen Jón Dagur Thorsteinsson Jesper Juelsgård Zachary Duncan Benjamin Hvidt Mikkel Møller Lassen Bror Blume Kasper Kristensen Kevin Diks Kasper Lunding Daniel Gadegaard Andersen Sebastian Hausner Alexander Ammitsbøll Magnus Anbo Kamil Grabara

Dommer: Jonas Hansen • Linjedommere: Niels Høg og Sune Feddersen. 4. dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen KAMPPROGRAM

29


30

KAMPPROGRAM


NYE LEJLIGHEDER UDLEJES 4-værelses / 110 m2 / Leje 9.295 kr./md. Adresse: Egedal (i Egebjerg), 8700 Horsens

KLAR TIL INDFLYTNING

FLYT TIL NYT I EGEBJERG Bo til leje i en nybygget fireværelses lejlighed på 1. sal. En lys og indbydende bolig med alt i hårde hvidevarer. Kun 8 lejligheder tilbage! Ring til udlejningsassistent Sonja Wind på tlf. 91 89 99 91 for at høre nærmere eller booke en fremvisning.

Sortenborgvej 2, 8600 Silkeborg Tlf. 88 44 50 44, www.BirchEjendomme.dk

KAMPPROGRAM

31


SPILLERTRUPPEN 20/21 ^

MATEJ DELAC

THOR LANGE

1

MICHAEL LUMB

2

KJARTAN FINNBOGASON

5

HALLUR HANSSON

10

32

KAMPPROGRAM

7

PETER NYMANN

11

MAGNUS JENSEN

MALTE KIILERICH

3

4

BJARKE JACOBSEN

8

RUNE FRANTSEN

12

LOUKA PRIP

9

JONAS GEMMER

14


JACOB BUUS

15

JONAS THORSEN

19

JACOB TRENSKOW

24

ÁGÚST HLYNSSON

16

JAMES GOMEZ

21

MATHIAS MADSEN

26

CASPER TENGSTEDT

LIRIM QAMILI

17

MICHAEL LANSING

18

DAVID KRUSE

22

MUAMER BRAJANAC

23

ANDERS HOFF

29

30

MAN OF THE MATCH

Hent vores app for at stemme på Kampens Spiller og vind fede præmier!

KAMPPROGRAM

33


Horsens

DIN LOKALE MEDSPILLER selvfølgelig

Vi matcher * ! is r p t e n e t s e v la SKOUSEN HORSENS Ove Jensens Alle 19C 8700 Horsens Tlf. 76 72 00 15 horsens@skousen.dk Find vej på www.skousen.dk

34

KAMPPROGRAM

ÅBNINGSTIDER Mandag-fredag: 10.00-18.00 Lørdag: 10.00-15.00 1. søndag i md.: 10.00-15.00

* Gælder alle varer på danskejede webshops, som er i Skousens sortiment og på lager til onlinekøb hos konkurrenten. Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet. Gælder ikke demovarer, levering, montering samt lignende serviceydelser. Gælder kun privatkøb og kun ved køb i en fysisk Skousen-butik.


ANDREAS SKJØTT FOGED

ALEXANDER LUDWIG

31

NICOLAI BROCK-MADSEN

33

JANNIK POHL

44

79

TRÆNER OG SUNDHEDSSEKTOR SÆSON 20/21 MADS LYNG

PEDER HANSEN

NIELS ERIK SØNDERGÅRD

MICHAEL LARSEN

CHEFTRÆNER

MÅLMANDSTRÆNER

SPORTS- OG TALENTCHEF

MASSØR

BJØRN CHRISTENSEN

MARTIN LUNDORFF

MADS DAMGAARD

BJERNE NIELSEN

LEIF HAMBORG

LÆGE

LÆGE

FYSIOTERAPEUT

HOLDLEDER

MATERIALEFORVALTER

GLENN NIELSEN

KIROPRAKTORERNE

HOLDLEDER

HORSENS SUNDHEDSHUS

KAMPPROGRAM

35


HOVEDSPONSOR

STADIONPARTNER

TALENTSPONSOR

Hjertesponsor

PARTNER EKSKLUSIV

36

KAMPPROGRAM

SPILPARTNER


PARTNER PLUS

PARTNER

KAMPPROGRAM

37


VIP SPONSOR

STØT VORES SPONSORER SÅ STØTTER DU OS

38

KAMPPROGRAM


ERHVERVSSPONSOR PLUS

STØT VORES SPONSORER SÅ STØTTER DU OS

KAMPPROGRAM

39


ERHVERV / KLUB / EKSPONERING ERHVERVSSPONSOR AAB Horsens Agriteam.dk/Horsens Ejendomsmæglerfirmaet Riis Aserve Scandinavia A/S Bahn Tagpape BechGranit.dk Beringsslagteren Aps Biledgaard Profil Brædstrup VVS Teknik ApS Bygholm Maskinsnedkeri A/S Bygma Jelling Bytorv Horsens Centerforening Café Melson Café Noisette Campaya ApS Carbi Skilte A/S Chr. Sørensen VVS City Skilte CJ A/S, Fredericia C-Solution ApS Developer365/SOAK DKI Logistics A/S Diovino EP-Spedition Flonidan DC A/S G4S GSV Materialeudlejning A/S Hans Laursen Optik A/S Hatting - KS Heatnow.dk Honestus & Partners ApS Horsens Cykler Horsens Ny Teater A/S HSHansen a/s Hundsbæk & Henriksen A/S. Rådgivende Ingeniører Idéskilte Horsens ApS JD Byg Enterprise ApS JKS A/S Jysk Energi Koncenton A/S Lars Reese Photography Laursens Tømrer & Snedkerforretning Level 11 Lillebælt’s Akvarie Shop Lowell Danmark A/S Malerens Lagersalg MD Sport & Fysioterapi Megascope A/S Meldrup Pugholm Min Bolighandel Horsens Murermesterfirmaet Jensen og Friis Pedersen Horsens A/S

40

KAMPPROGRAM

Møgelhøj Blik Aps, Tørring Nielsen-Reklame ApS Nordic Coating ApS Paradis SEBO Aps Sidewalk Sparekassen Kronjylland Stanley & Co Tømrerfirmaet Weimann & Riisager ApS Vin-Druen ApS Visage Klinik Aps Østjysk Tømrer & Freelance Aps KLUBSPONSOR AquaProcess DK Audio-Visuelt Centrum A/S Autocentralen (VW Horsens) Autohuset Vestergaard, Horsens Bang & Olufsen Horsens Constructa Horsens A/S Danbo Møbler & Senge A/S DK Car Leasing A/S Eventbyro, Barrit Factum2 Fitness Fit & Sund Aps FOA Horsens FOF Sydøstjylland Gert D. Nielsen Guldhammers Grafisk Horsens A/S Hansted Tømrer- og Snedkerforretning A/S Haugaards Rengøring HenrietteNors.dk HK Olie A/S Hugo Jacobsens Bakery Ltd A/S John Jensen VVS & Blik ApS Jysk Lad & Hydraulic ApS KompetenceMatch Kildevang I/S Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus I/S KonditorBager Horsens K. Westergaard Automobiler A/S Louise Roy Loxam Access Løvbjerg A/S Maria Mærsk Coaching Mentalcoach Morzybitten Nord Advertising A/S pg kommunikation v/Per Gregersen Poul Halse Probitas

Quick Info Rema 1000, Bygholm Søpark Saconco shasaf STOFA Erhverv Sure’it TSV innovation, Elmegaarden ApS TVD Udlejning ApS Uggerhøj Horsens Uhlsport Scandinavia AB VS Automatic A/S Winthers Vinduespolering Ydeplus Eksponeringssponsor Allcamp.dk Campingvognsudlejning Almbjerg A/S Rådgivende Ingeniørfirma Arnen Holding Aps ATRIO ARKITEKTER ApS B & T Horsens Design Studio Hoegdalls EAB LAGERINDRETNING A/S - (Wica System) Elvirasminde A/S - Samba Flødeboller Ensure International Pension Broker P/S Event Park Danmark Folkesparekassen Fotograf Charlotte Adsbøl Franck Geoteknik Holding FÆNGSLET H. H. Hansen Horsens A/S Horsens Murer Service ApS Kaiser Sport & Ortopædi Horsens Kruse Vask LC Gulve A/S LM Entreprenør ApS Lotte M5 Byg Aps Marianne Pihl (Tegnetøsen) Nørrebro’s Kiosk OK Snacks A/S Otto Consult ApS PBH Ejendomme Pestibus Skadedyrssikring RI Maskinservice ApS Sandager Bygge- & Energirådgivning SpisgO Spot3 Stensballegaard Golfklub Tandlægerne i Tranbjerg Taxavognmand Palle Overgaard Teigar Rideudstyr


TALENTSPONSOR

GULD

SØLV

BRONZE BILEDGAARD INVEST

UNGDOMSSPONSOR Batavus Danmark ApS Flowconcept ApS FREMTIDSSPONSOR AB Broderi ApS Aeropak A/S Alrøvej Auto & Elektro Autohuset Vestergaard, Horsens BC Smede & Maskinfabrikken A/S Bonefeld & Bystrup A/S Bubble

Bygning ID ApS Carl Edelholdt Automobiler A/S Centrum Computer DOMACO HUSE Fri Bikeshop Gallery Hjorth Guldsmed Lind HM Ejendomme ApS Holst Sko Holte Vinlager Horsens Innovater Byg ApS Klaus Therkildsen Advokatfirma

Michael Jessen

Kruse Vask Malernes Lagersalg NT Horsens ApS Perform A/S Pro-Clean Restaurant Oksen ApS Sexnetto.dk SL Marketing v/Stefan Lave TeenShop.dk Vestbirk Vognmandsforretning I/S

KAMPPROGRAM

41


Vi kan hjælpe dig med

Telefoni

Internet & Netværk

Cloud

Office365

Hardware

www.c-solution.dk

Støt vore annoncører... ...de støtter os 42

KAMPPROGRAM


LIDEGAARD revision & rådgivning

Lichtenbergsgade 3 B, 8700 Horsens, Tlf. 7561 6700 Brædstrup og Tørring - Tlf. 7575 2611 www.lidegaardrevision.dk

Stor specialbutik i Hedensted Masser af gaveideer Vi forhandler Summerbird, Ankers Chokolade, Bülow Lakrids, Lakridskonfekt fra Ærø, og masser af andre lækre specialiteter og søde sager. Vine fra små vingårde i Europa, som du kun finder hos os. Vi pakker gavekurv, gaveæsker helt efter dit ønske

Gratis parkering lige ved døren Vi har champagne til nytårsaften, fra huset Besserat de Bellefon som serveres hos mere end 220 Michelin restauranter i hele verden.

Æblevænget 11 . 8722 Hedensted . Tlf. +45 7589 1161 . CVR . 29896615 . Bank: 7607 0001049605 . www.dragsholmvin.dk

Nørrebrogade 13 • 8722 Hedensted Tlf. 75 89 11 61 www.dragsholmvine.dk KAMPPROGRAM

43


Juelsminde Gulvbelægning V/ Thomas Hammergaard Frostvej 1A • 7100 Vejle Tlf: 2519 2416 info@thomasbilsyn.dk www.thomasbilsyn.dk

Vejlevej 22 7130 JUELSMINDE Tlf. 75 69 32 12

Velkommen til en god madoplevelse hos BelDot på Sundvej 26 i Horsens

Maskinstation Martin Ulf Nielsen Over Vrøndingvej 11 8700 Horsens

40 81 35 81 44

KAMPPROGRAM

D


DAGENS KAMPSPONSOR

Værksted: Islandsvej 21C, Horsens Kontor: Møllebæk 33, Horsens Telefon: 7564 1189 Mobil: 2819 8486 Mail: smj@hymollervvs.dk

KAMPPROGRAM

45


ALTID ET GODT TILBUD Telefon: 75 65 13 09

Haremarksvej 3 • 8723 Løsning

Csk Leasing A/S Bottrupvej 45, Bottrup • 8723 Løsning

Tlf. 70 27 30 05

46

KAMPPROGRAM

Vognmand

Klaus-Jørgen Isaksen Anemonevej 134 • 8700 Horsens Tlf. 75 64 35 12 • Mobiltlf. 40 18 62 12


Hatting Bilcenter

Smedebakken 2 8700 Horsens Tlf. 75 65 30 36

Få overblikket Nybyg og renovering Alle entreprise former En total løsning Ring 20 11 59 17

Restaurant

Laden

Nordre Torstedvej 30 A 8700 Horsens • Tlf. 75 61 25 25

Thykjær Turisttrafik Alt inde for Turistkørsel ind og udland Busser fra 6 personer til 76 personer i nyere vognpark V.I.P kørsel i luksus minibus med bagagerum til max 19 personer

Tlf. 25 40 90 35 kim@thykjaeraps.dk KAMPPROGRAM

47


SHARE THE GAME

Profile for e-sider

AC Horsens P14/20  

AC Horsens P14/20  

Profile for e-sider