Page 1

HOME ENTERTAINMENT KERST

SPECIAL

GRATIS KERSTMUTS (eerste 100 betalende bezoekers op 24-12)

LLER A N K O D L A S gina 18)

50=100

S K N I R D S E M A G Y A R U L B D V D D O FO

(Leg € 50,- in

en huur voor €

100,-, zie pa


ICE AGE 3

Geregisseerd door Carlos Saldanha met de stemmen van John Leguizamo, Denis Leary en Ray Romano

Verenigde Staten | Animatie | 94 minuten

Eekhoorn Scrat gaat in Ice Age 3 weer op zoek naar eikeltjes (en de ware liefde), Manny en Ellie zijn in verwachting van een kleine mammoet, sabeltandtijger Diego vraagt zich af of hij door zijn vrienden niet te ‘soft’ is geworden en Sid de luiaard komt in problemen wanneer hij een gezin wil stichten door een paar dinosauruseieren te stelen. Het team gaat op pad om Sid te redden en komt in een mysterieuze wereld terecht. Ze komen oog in oog te staan met dinosaurussen...en een op dino’s jagende eenogige wezel.

Ook te koop op pagina 22

! e c i s Cool a TRANSFORMERS 2

Geregisseerd door Michael Bay met Shia LaBeouf, Megan Fox, Tyrese Gibson, John Turturro, Spencer Garrett

Verenigde Staten | Actie | 149 minuten

In dit spannende en spectaculaire vervolg op Transformers, gaat Sam Witwicky (Shia LaBeouf) opnieuw samenwerken met de Autobots© om de strijd aan te gaan met de gevaarlijke vijanden, Decepticons©. De regie is opnieuw in handen van Michael Bay, het scenario is geschreven door Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman.

Ook te koop op pagina 22

2

! u n m ur ’


!

GAMESFOR

Bioshock + Top spin Expeditie Robinson

combideal 2 voor

49,99

29.

99

17.

99

19,99

GAMESFOR Gears of War Classic

Halo 3 Classic

17.

99

19,99

Splintercell Double Agent

17.

99

19,99

14.

00

14,99

3


G.I. JOE

Geregisseerd door Stephen Sommers met Dennis Quaid, Channing Tatum, Jonathan Pryce, Sienna Miller

Verenigde Staten | Actie | 118 minuten

Tien jaar in de toekomst heeft de sinistere wapenhandelaar McCullen een speciale wapentechnologie ontwikkeld. Deze raketten kunnen zich door alles heenvreten, zelfs metaal. Vier raketten worden aan de NAVO verkocht, maar tijdens het eerste transport worden ze bijna gestolen door de sexy Baroness en haar meedogenloze manschappen. De diefstal wordt verijdeld door het internationale elitekorps G.I Joe. Duke en Ripcord, de enige overlevenden van het Special Ops transport team, voegen zich bij de Joe’s om de wapens te beschermen. Samen binden ze de strijd aan tegen McCullen, Baroness, de Ninja Storm Chaser en de boosaardige uitvinder die de nieuwe wapentechnologie ontwikkelde.

Europese Stedenreizen per bus met Van Nood Reizen Een excursiereis naar Berlijn (v/a € 169,-), rond de kerstperiode naar Londen (v/a € 139,-), theaterbezoek in Praag (v/a € 159,-) of een paar dagen de beroemde musea van Parijs bezoeken, dit zelfs al vanaf € 99,- per persoon !! Van Nood reizen heeft al meer dan 70 jaar ervaring met de organisatie van reizen naar deze wereldsteden, maar ook Wenen, Krakau, Leipzig / Dresden, Kopenhagen en Brussel behoren tot onze veel bezochte bestemmingen. Alle reizen worden begeleid door Nederlandstalige reisleiding, met als voordeel dat u in enkele dagen een stad ook echt leert kennen, onze luxe touringcars brengen u zeer comfortabel naar het hotel op uw bestemming, zo verliest u geen tijd met het openbaar vervoer of het zoeken naar uw hotel. Voor boekingen kunt u kontakt opnemen met 020-4800200 of www.vannood.nl

Daarnaast is op alle reizen de stadstour altijd inbegrepen, een uitstekende manier voor een eerste kennismaking met een stad.

Noem de kortste reis van Van Nood Reizen naar Parijs en maak kans op een weekendje Parijs! 4

Zoek het antwoord op www.vannood.nl en vul dit in op www.videoland.nl onder prijsvragen.

Op de site staan ook de actievoorwaarden vermeld. Aangeboden door:


GAMESFOR CALL OF DUTY Modern warfare 2

49.

Need for Speed Shift

00

59,99

49.

UFC Undisputed

00

59,99

25.

00

29,99

STOERE AANBIEDINGEN! RoGue warrior

49.

00

59,99

Playstation 3 Pack 250 Gb + controller + game (Ratchet Clank, a crack in time)

333.

00

5


The Proposal

Geregisseerd door Anne Fletcher met Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson

Verenigde Staten | Komedie | 108 minuten

De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan

! n e h c a L

het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen.

SALDOKAART

50=100

anywhere but home

Geregisseerd door Seth Gordon met Reese Witherspoon, Vince Vaughn, Mary Steenburgen

Verenigde Staten | Komedie | 89 minuten

Het ongetrouwde stel Kate en Brad hopen de kerstdagen in een exotisch oord door te brengen, maar hun plannen vallen helaas in duigen. Alle sociale verplichtingen die ze altijd wisten te vermijden, komen deze feestdagen dubbel en dwars terug. En zo moeten ze tijdens de kerst niet ĂŠĂŠn, niet twee, maar vier familiebezoekjes afleggen, waarbij talloze pijnlijke herinneringen uit hun jeugdjaren boven komen drijven. Maar terwijl Brad de uren aftelt bij hun ouders, stiefouders, ooms, tantes, neven en nichten, gaat er bij Kate een heel andere klok tikken. Ze begint zich te realiseren dat die gekke familieleden misschien niet eens zulke gekke keuzes hebben gemaakt in het leven.

6

! r e p p o t t Kers


GAMESFOR Super Mario Bros

49,99

44.00

Wii Fit PLUS balance board

Wii Fit Plus

19,99

17.50

Family Ski & Snowboard

49,99

29.99

89.99 Wii Sportspack Black Edition

T-Freestyleboard

Inclusief Wii Sports Resort game

29.

99

Combo Pack: T-Freestyle + Wii Fit balance board 118,99

Check onze super aanbieding op www.videoland.nl

249,00

115.00

??? 7


Taking of Pelham 123

Geregisseerd door Tony Scott met Denzel Washington, John Travolta en Luis Guzmán

Verenigde Staten | Thriller | 106 minuten

Een groep terroristen onder leiding van Ryder (John Travolta) kaapt de New Yorkse metro ‘Pelham 1 2 3’ en eist een enorme som losgeld, namelijk 10 miljoen dollar. Ryder wil dit bedrag binnen een uur in zijn bezit hebben, anders zal er elke minuut na de deadline een passagier sterven. Toezichthouder Walter Garber (Denzel Washington) probeert met zijn kennis over de metro de criminelen om de tuin te leiden, maar heeft zelf geen idee welke vluchtroute zij in gedachten hebben.

TE HUUR VANAF 5 JANUARI

p sto Non ! G N I N N SPA The Hangover

Geregisseerd door Todd Phillips met Bradley Cooper, Heather Gramham, Ken Jeong, Jeffrey Tambor

Verenigde Staten | Komedie | 100 minuten

Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden, zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden is Doug. Ze moeten erachter zien te komen wat voor rare capriolen ze de vorige nacht hebben uitgehaald om Doug zo snel mogelijk terug naar L.A. te krijgen zodat hij kan trouwen.

POPCORN 8

bij de huur van een New Release

1.-


GAMESFOR Forza Motorsport 3

Call of Duty Modern warfare 2

49.

00

59,99

49.

00

59,99

SUPER COOL! Xbox 360 Elite pack 120 Gb + controller + 2 games (Lego Batman + Pure)

244.00 9


Fifty dead mEn walking

Geregisseerd door Kari Skogland met Ben Kingsley, Jim Sturgess, Kevin Zegers, Natalie Press, Rose McGowan

Groot-Brittannië, Canada | Actie / Thriller | 117 minuten

Martin McGartland is een jongeman uit West-Belfast, die aan het eind van de jaren tachtig door de Engelse politie wordt gerekruteerd om binnen de IRA te spioneren. Hij werkt zich omhoog als vrijwilliger voor de IRA, geeft informatie door aan zijn Engelse contactpersoon en redt ondertussen mensenlevens. Maar op een dag wordt hij ontmaskerd, gevangen genomen en gemarteld, bijna tot de dood. Hij ontsnapt door uit een flat te springen. Tot op de dag van vandaag is

D! eur b waarge hij ondergedoken.

GRATIS RTeeY SHO t op van n pin

bij aanko

GAMER

M   N

M  N

Geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor met Gerard Butler, Ludacris, Amer Valletta

Verenigde Staten | Thriller | 108 minuten

In de toekomst heeft de mens het vermogen en de technologie om via de geest controle te krijgen over andere mensen. Dit wordt toegepast in een populaire online game, waar miljoenen gebruikers kunnen inloggen om hun fantasiën uit te spelen. Door manipulatie van de geest heeft gamen een nieuwe dimensie gekregen, waarbij mensen nu spelen met een mens van vlees en bloed. Kable is zo iemand. Hij is een superster en cultheld die zich begeeft in de game “Slayers”, een spel bedacht door biljonair Ken Castle. Hij wordt bestuurd door Simon, een jonge gamer die altijd wint. Het is Kable’s doel om lang genoeg te overleven om uiteindelijk het spel te kunnen verlaten, zijn

Lekker film pje! familie te bevrijden, achter zijn ware identiteit te komen.

10


GADGETS

LAAT AL UW DROMEN UITKOMEN IN 2010 MET DEZE GELUKS LAMPION! De lampionnen worden door burgers in met name China, Thailand en Taiwan gebruikt bij speciale gelegenheden als een soort vuurwerk. Dit gebruik zou geluk brengen.

Dreamflyer

4.

99

5,95

vering van Tegen inle 31 januari, coupon op + Dreamflyer 0 2 Kids Weekfilms slechts 7.5 11

Lees goed de gebruiksaanwijzing voor gebruik!


KERST DVD’S

5.00

5.

00

5.00

GRATIS KERSTMUTS (eerste 100 betalende bezoekers op 24-12)

5.00 12

5.00

5.00

5.99

OP EN TOP GENIET


KERST DVD’S

5.99

5.99

8.99

7.50

8.99

Box delen 1+2

8.

50

Box delen 1-3

2DISC 14,99

9.99

EN MET DE KERST! 14,99

19,99

14.99 13


Inglourious BastErds

Geregisseerd door Quentin Tarantino met Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Daniel Brühl

Verenigde Staten | Actie / Komedie | 153 minuten

Er was eens, in het door Nazi-Duitsland bezette Frankrijk, een kleine groep Joods-Amerikaanse soldaten genaamd de Inglourious Basterds. Onder leiding van luitenant Aldo Raine heeft deze gewelddadige wraakzuchtige groep militairen tot doel om tijdens de Tweede Wereldoorlog zoveel mogelijk terreur te zaaien onder de Nazi’s. Wanneer vernomen wordt dat zowel Hitler als Goebbels een filmpremière gaan bijwonen in een kleine bioscoop in Parijs, proberen de Basterds voor eens en voor altijd af te rekenen met de kopstukken van het Derde Rijk. Ze worden echter op de hielen gezeten door de meedogenloze kolonel Hans Landa, alias de Jodenjager, die iedere vorm van misleiding feilloos doorziet.

De nieuwe Tarantino! The Lucky Ones

Geregisseerd door Neil Burger met Rachel McAdams, Tim Robbins, Michael Peña

Verenigde Staten | Roadmovie / Speelfilm | 115 minuten

Omdat soldaat T.K. Poole (Michael Peña) door de oorlog in Irak verwondingen heeft opgelopen mag hij voor een periode naar huis. Als op het vliegveld blijkt dat alle vluchten naar zijn thuishaven zijn geannuleerd moet hij een andere manier vinden om thuis te komen. Bij toeval ontmoet hij twee andere soldaten - Cheever (Tim Robbins) en Collee (Rachel McAdams) - die ook terugkomen van de oorlog. Eenmaal begonnen aan de reis naar huis komen ze erachter dat het leven in Amerika erg is veranderd. Dit feit brengt de drie dichter bij elkaar en wat een korte trip naar huis zou moeten worden loopt uit tot een onverwachte reis door het land.

14

Kwaliteits

film


Saldokaart aktie:

Gratis DVD ‘UP’ 39.

99

bij aanschaf van huurtegoed!

UP

26.99

UP 4DISC

29,99

DVD

BLU-RAY/DVD

Special Edition 4 BR DISCS

19.99

DÉ HOOGVLIEGER VAN DISNEY!

15


Tenderness

Geregisseerd door John Polson met Russell Crowe, Laura Dern, Tanya Clarke, Alexis Dziena, Jon Foster

Verenigde Staten | Speelfilm | 101 minuten

De 15-jarige dromerige Lori Cranston (Sophie Traub) zoekt naar een manier om haar thuissituatie te ontvluchten. Ze komt in contact met Eric (Jon Foster), een jongeman met een gewelddadige achtergrond. Een lokale politieagent (Russell Crowe) die Eric al jaren volgt, wil hem ontmaskeren als een seriemoordenaar voordat Eric Lori te pakken

t e o m e Dez je ook ! n e b b e h n e i z ge krijgt.

YinX is nieuw! YinX is trendsettend! YinX is bij de tijd, YinX is van deze tijd! Met YinX bepaal jij, jouw en andermans vrije tijd. YinX moet je hebben! YinX IS IT! YinX IT! YinX is ‘Dé entertainment card’. YinX voor jezelf of YinX voor iemand anders. Een kaart waarmee je de complete wereld van entertainment in huis haalt. Of het nu gaat om films, games, muziek of ander entertainment, met YinX regel je het. Het aanbod op internet en het almaar toenemende aantal winkels is nu al enorm en … met YinX heel eenvoudig te regelen. Het enige dat je moet doen, is zorgen dat je zo snel mogelijk een YinX card in bezit krijgt. De YinX card is ook het ideale cadeau. YinX aan iemand geven, daar scoor je mee op feesten en partijen! Je bepaalt zelf het bedrag dat je op de kaart zet en ‘that’s it’

Dé entertainment card

16

Kijk op www.yinx.nl voor meer informatie!


Y T R O H S GRAaTnIkoSop van een pint bij a

M   N

M  N

17 Deze actie is geldig tot en met 31 december 2009, en zolang de voorraad strekt.


SALDOKAART ACTIE

s r a a j e d Ein t r a a k o d l MEGA Sa AKTIE!

10 0 2 i r a u n a j 0 Tot 1 g e l n i w u j i w verhogen (min. 50.00) . d e o g e t r u u h a r met 100% ext 00 . 0 0 1 s u d t d r 50.00 wo

r a a m o z s u Dat is d

18

! a r t x e 100%


HEBBEN! HEBBEN! Metallica CD Death Magnetic NIEUW! 19,99 19,99

7.

50

Guus Meeuwis Foto en Muziekboek + DVD GRATIS BIJ AANSCHAF 50 VAN EEN HUURTEGOED VAN € 15,22,99

7.

Alkaline Battery Charger

Uniek in Nederland! Herlaadt zowel oplaadbare als alkaline (wegwerp) batterijen!

U bespaart tot € 100,- op 1 set van 4 alkaline batterijen! Draagt bij aan een beter milieu! Laadt minimaal 20x uw batterijen weer op! Na 6x herladen heeft u de lader reeds terugverdiend!

Voor het opladen van ‘gewone’ batterijen!

19.

99

U bespaart per batterij de aanschaf van 17 nieuwe batterijen! Per jaar worden er 330 miljoen batterijen verkocht in Nederland, 90% hiervan zijn wegwerp batterijen!

19


DVD KOOPJES

14,99

7.99

DVD

Oorlogswinter

4.99

9,99

7.99

DVD

19,99

DVD

7.50

2012

20

6.99

4.99

De Pinguins van Shrek de 3E Madagascar + kerst met shrek

DVD

9,99

DVD

Bean 2 dvd Box

8,99

DVD

2.99

Grease

DVD

4,99

Kikkerdril

DVD

The Pianist

9.99


DVD KOOPJES

Prijs per stuk â‚Ź 2,99

5 voor

10.GROTE PARTIJEN INGEKOCHT! SLA NU JE SLAG! De afbeeldingen op deze pagina kunnen afwijken van het daadwerkelijke aanbod.

21


Koop DVD

17.00

44.00

22.99

The Hangover

19,99

17.00

16,99

DVD

22

DVD

Vanaf 4 januari 2010

PRE-ORDER ONLY!

Theo maassen

24,99

DVD

49,99

DVD

Najib Amhali 5DISC Jeff Dunham Box (+ laatste show)

16.00

17,99

DVD

19,99

G.I. Joe

17.00

DVD

18.99

DVD

19,99

Transformers 2

DVD

G-Force

17.00

Ice Age 3

19,99


Koop BLU-RAY Earth

Terminator 4 Transformers 2 Salvation

Bad Santa

22,99

21.00

24,99

BLU-RAY

9.99

BLU-RAY

BLU-RAY

2DISC

24.00

Neverending story Gladiator Steelcase

9.99

24,99

BLU-RAY

14,99

BLU-RAY

22.00

Ice Age 3 + Dig. Copy Open Haard

27,99

24.99

9,99

BLU-RAY

9.99

BLU-RAY/DVD

BLU-RAY

2DISC

8.99

23


HUURTEGOED(KOOP) EXTRA GROOT INGEKOCHT! LG BLU-RAY SPELER t.w.v. â‚Ź 149.99

Bij aanschaf van 75.- huurtegoed een LG Blu-ray speler voor 75.Bij aanschaf van 25.- huurtegoed deze slimline DVD speler van LG voor slechts 25.- ONGELOOFLIJK! ! NIEUW Super Slim Design (hoogte: 35 mm) Maximale DVD en CD Playback WMA / JPEG / DivX Aanbiedingen zijn geldig tot en met 10 januari 2010, tenzij anders vermeld. Niet alle in deze krant afgebeelde producten zijn bij elke Videoland vestiging verkrijgbaar. Prijs- en modelwijzigingen, zet- en drukfouten en releasedata zijn onder voorbehoud. Voor een aantal aanbiedingen in deze krant geldt op = op. Kijk op de actievoorwaarden op www.videoland.nl of informeer aan de balie. Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op www.videoland.nl

LET US ENTERTAIN YOU www.videoland.nl

Videoland Home Entertainment Kerstspecial  
Videoland Home Entertainment Kerstspecial  

www.videoland.nl