Page 1

VIVIT 8043

Каталог за порачки

VIVIT 8037 55 000 ден

55 000 ден 100X100X220 cm

Компјутеризиран контролен панел на допир (touch screen) - Калено стакло 10мм

-

100X95X220 cm - Компјутеризиран контролен панел на допир (touch screen) - Калено стакло 10мм - Автоматска контрола на температурата на водата

- Контролер со три функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Акрилна када - Полица, сифон

VIVIT 8107 85 000 ден 150X150X220 cm

- Акрилна када со џакузи - Компјутеризиран контролен панел на допир (touch screen)

VIVIT 916

- Контролер со пет функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер и масажер за нозе - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување - Калено стакло 6мм - Полица, Сифон VIVIT 8834 - Автомат за сапун

55 000 ден 90X120X220 cm -

Компјутеризиран контролен панел на допир (touch screen)

- Контролер со три функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување - Калено стакло 6мм - Акрилна када - Полица, сифон - Јонизатор О3

51 000 ден 85X150X220 cm

2 години гаранција

- Контролер со три функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување - Акрилна када - Полица, сифон

VIVIT 8818 28 000 ден 80X80X220 cm - Контролер со три функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер -Масажер за нозе - Компјутеризиран контролен панел - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Калено стакло 6мм - Акрилна када - Полица, сифон

VIVIT 8601 46 000 ден [Када без џакузи]

2 години гаранција

52 000 ден [Када со џакузи] 138x138x210 cm

VIVIT 8058 69 000 ден Десна Лева 90X150X220 cm [Када со џакузи]

VIVIT 1009

VIVIT 1002 32 500 ден 90X90X215 cm 34 000 ден 100X100X225 cm

90X90X225 cm

32 500 ден

100X100X225 cm 34 000 ден

- Акрилна када со џакузи - Повеќефункционален контролер за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер и масажер за нозе - Компјутеризиран контролен панел - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Калено стакло 6мм - Полица, Сифон - Автомат за сапун

- Контролер со четири функции на топла и ладна вода -

Рачен и плафонски туш Хидро масажер и масажер за нозе Компјутеризиран контролен панел Радио, Телефон, Вентилатор Осветлување горе и странично Калено стакло 6мм Акрилна када Полица, Сифон со чистење одозгора Автомат за сапун

VIVIT 2368 57 000 ден 85X150X220 cm [Када со џакузи]

VIVIT 1005 34 000 ден [Десна] [Лева] 800X120X215 cm

VIVIT 2343 [Када без џакузи] 39 000 ден [Када со џакузи] 45 000 ден 150x85x210 cm

www.vivarta.com.mk www.vivarta.com.mk

www.vivarta.com.mkwww.vivarta.com.mk

VIVIT 2366 35 000 ден [Десна] [Лева] 80X120X220 cm


VIVIT 003 VIVIT 136 25 900 ден [Десна] [Лева] 85x120x220 cm

VIVIT 2341 [Десна] [Лева] 80x120x210 cm [Десна] [Лева] 80x105x210 cm

21 900 ден 90X90X215 cm

28 900ден

- Контролер со три функции на топла и ладна вода Рачен и плафонски туш Хидро масажер Компјутеризиран контролен панел Радио, Телефон, Вентилатор Осветлување горе и странично Калено стакло 5мм Акрилна када Полица, сифон

26 900 ден

-

- Контролер со четири функции на топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер и масажер за нозе - Компјутеризиран контролен панел - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Калено стакло 6мм - Акрилна када - Полица, Сифон со чистење одозгора - Автомат за сапун

VIVIT 004 21 900 ден 90X90X215 cm

VIVIT 8912

VIVIT 180

Компјутеризиран контролен панел на допир (touch screen) - Контролер со четири функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер и масажер за нозе - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Калено стакло 6мм - Акрилна када - Полица, sифон - Автомат за сапун

VIVIT 8086

VIVIT Massager 3004

3 900 ден 25x58 cm - Рачен туш - Хидро масажа

70x90x215 cm - Рачен и страничен туш - Хидро масажа - Огледало - Калено темно сиво стакло 5мм - Хромирани рачки - Лизгачи со лагери - Акрилна када со маска и ногари - Три функции на топла ладна вода - Држач за крпи - Две полици

- Рачен туш - Плафонски туш - Контролер за топла и ладна вода - Калено темно сиво стакло 5мм - Држач за крпи - Полица од стакло - Хидро масажа

19 900 ден

34 000 ден

90х90х215 cm

26 000 ден

90X90X210 cm

VIVIT 180Н

VIVIT 8087

34 000 ден

20 900 ден

90X90X210 cm

90х90х215 cm

2 години гаранција

2 години гаранција VIVIT 1903

VIVIT 610 VIVIT 048 37 000 ден 100X100X225 cm

80X80X200 cm 8 400 ден

9 800 ден [Лева] [Десна] 80x105x200 cm

90X90X200 cm 8 900 ден

-

Калено сиво стакло 5мм Хромирани рачки Лизгачки врати со лагери Акрилна када Хромиран сифон

VIVIT 611 VIVIT 029

VIVIT 2367 105X105X220 cm

27 000 ден

35 000 ден

95X95X220 cm

100X100X220 cm

10 400 ден [Лева] [Десна] 85x120x200 cm

33 500 ден VIVIT 1514

VIVIT 8088

8 200 ден 80X80X200 cm - Контролер со четири функции за топла и ладна вода - Рачен и плафонски туш - Хидро масажер и масажер за нозе - Компјутеризиран контролен панел - Радио, Телефон, Вентилатор - Осветлување горе и странично - Калено стакло 6мм - Акрилна када - Полица, Сифон со чистење одозгора - Автомат за сапун

58 000 ден 180x90x210 cm -

VIVIT 1514 VIVIT 8810/125 VIVIT 131 27 500 ден 29 000 ден

90x90x210 cm

27 500 ден

100x100x210 cm

29 000 ден

110x110x210 cm

30 500 ден

90X90X220 cm 100X100X220 cm

8 500 ден 90X90X200 cm

-

Дрвена сауна Рачен туш Хидро масажа Калено стакло Полица Хромирани рачки Лизгачки врати со лагери Огледало Три функции на топла и ладна вода Сауна печка Камења за сауна Термометар Калкулограф Сауна бочва Сауна лажица


-

Аеро масажа Хидро масажа Компјутерски панел Акрилна када Луксузно перниче Хромиран сифон FM Радио Подводно осветлување

VIVIT 811 150x150x60 cm 47 000 ден -

VIVIT 807 135x135x66 cm

42 000 ден

Аеро масажа Хидро масажа Компјутерски панел Акрилна када Луксузни перничиња Хромиран сифон FM Радио Подводно осветлување

Кујнски Батерии

Torino 02

Torino 01 2 900 ден

Roma 05

Torino 04

Napoli 03

1 700 ден

2 500 ден

1 700 ден

1 600 ден

Батерии за умивалници

Set 6700

- LCD TV и Грејач за вода [опционо] - Аеро масажа, Хидро масажа, FM Радио - Подводно осветлување - Компјутерски панел - Функ. топла и ладна вода - Акрилна када - Луксузни перничиња - Хромиран сифон

6785

6788

1 800 ден 6786

6784

VIVIT 819

6710

185x138x75 cm

Venezia 06

Venezia 07

Palermo 08

Palermo 09

Verona 10

Verona 11

1 050 ден

950 ден

1 400 ден

1 300 ден

1 250 ден

1 150 ден

50 000 ден

Серија Bologna

[TV, Грејач за вода] 185x138x75 cm

Siena 15

Siena 16

1 900 ден

1 800 ден

Батерии за бидеа

6724

73 500 ден

Set 7400

2 години гаранција

2 100 ден

7485

7488

7486

- LCD TV [опционо] - Силвер боја [опционо] - Грејач за вода, Аеро масажа, Хидро масажа - FM Радио - Подводно осветлување - Компјутерски панел - Функција топла и ладна вода - Акрилна када - Луксузни перничиња - Хромиран сифон

Bologna 17 Мијалник

Bologna 18 Биде

Bologna 19 Када/Туш

1 250 ден

1 250 ден

1 700 ден

Mirema 12

Mirema 14

1 050 ден

1 250 ден

7484

2 години гаранција

7410

7424

Сензорски батерии само ладна вода

VIVIT 8005

Сензорски батерии ладна вода и топла вода

Сензорски писуар

Set 20300

[Бело Џакузи без телевизор] 180x120x61 cm

20388

20388

3 700 ден 20386

59 000 ден [Силвер Џакузи без телевизор] 180x120x61 cm

Vivit 102 20384

61 000 ден

Vivit 102-2 4 400 ден

3 200 ден

20310

[Силвер Џакузи со телевизор] 180x120x61 cm

Батерии за писуар со притискање

79 000 ден

Vivit 105

Vivit 303

4 900 ден

4 900 ден

Vivit 602 5 900 ден

Батерии со притискање кои течат одредено време

Vivit 302 4 500 ден

Vivit 101 4 500 ден

Сензор за течен сапун

20324

7490 690 ден

Set 20600

VIVIT 003L 1 490 ден 80x60 cm

20688

Огледала

20685

3019 1 390 ден

3 800 ден

20686

1 390 ден 80x60 cm

VIVIT 006R

20610

Vivit 1001 1 400 ден

Vivit 1011 1 550 ден

Vivit 1021 1 750 ден

Vivit 6688 1 500 ден

Фенови за сушење раце Автоматски освежувач

Vivit 3005 1 100 ден

1 390 ден 80x60 cm

Vivit 3006 1 700 ден

Фенови за коса

20684

VIVIT 004L

Vivit 3001 1 300 ден

20624

www.vivarta.com.mk

Vivit 3006

Vivit 2000

1 300 ден

1 900 ден

Vivit 2600 2 600 ден

Vivit 2700 7 400 ден

Vivit 585 700 ден

www.vivarta.com.mk


VIVIT 4033 14 500 ден

VIVIT 4031 VIVIT 4032 11 000 ден 13 000 ден Светлосно тело Умивалник 65x46x85 cm Ормар 23x80x16 cm Огледало 40х80 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

VIVIT 13 16 700 ден Умивалник Ормар Огледало Материјал

90x51x47 см 30х15х150 см 90х60 см Медијапан, Порцелан

VIVIT 3008 17 900 ден

VIVIT 25 13 300 ден

Умивалник Ормар Огледало Материјал

61x53x47 см 30х15х120 см 50х80 см Медијапан, Порцелан

Умивалник Ормар Огледало Материјал

VIVIT 3006 12 900 ден

100x48x85 см 27х15х80 см 90х80 см ПВЦ, Порцелан

V I V I T 2 0 7 4 16 500 ден

V I V I T 2 0 7 5 15 500 ден

90x50x45 см 20x80x13 см 60х80 см ПВЦ, Порцелан

Умивалник Ормар Огледало Материјал

V I V I T 2 0 5 2 12 900 ден

80x47x45 см 20x80x13 см 60х80 цм ПВЦ, Порцелан

16 300 ден Умивалник Ормар Огледало Материјал

61x47x50 см 25x100x13 см 59x79 см ПВЦ, Порцелан

VIVIT 2073 8 900 ден Умивалник 60x48x45 см Огледало 55х85 см Материјал ПВЦ, Порцелан

www.vivarta.com.mk

VIVIT 2079 13 900 ден Умивалник Ормар Огледало Материјал

49x44x70 см 24х100 см 59x78.5 см ПВЦ, Порцелан

VIVIT 2077 16 300 ден Умивалник Ормар Огледало Материјал

Светлосно тело Умивалник 60x45x80 cm Огледало 60х103 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

VIVIT 8543 11 500 ден

VIVIT 8544 12 500 ден

Светлосно тело Умивалник 70x45x80 cm Огледало 70х103 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

Светлосно тело Умивалник 80x45x80 cm Огледало 60х103 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

V I V I T 2 0 2 5 13 900 ден

Умивалник 61x47x48 см Огледало 58х81 см Материјал ПВЦ, Порцелан

Умивалник 60x51x42 см Огледало 59.5х75 см Материјал ПВЦ, Порцелан

V I V I T 8 0 0 4 8 900 ден Умивалник: 62x48x43 см Огледало: 60x81 см Материјал Дабово дрво Порцелан

VIVIT 2077

VIVIT 8542 9 900 ден

VIVIT 8541 8 900 ден Светлосно тело Умивалник 50x45x80 cm Огледало 50х103 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

Умивалник 80x50x54 см Огледало 75х74 см Материјал Дабово дрво Порцелан

Умивалник Ормар Огледало Материјал

Светлосно тело Умивалник 90x48x85 cm Ормар 23x80x16 cm Огледало 63х80 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

Светлосно тело Умивалник 75x48x85 cm Ормар 23x80x16 cm Огледало 50х80 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

61x47x50 cm 25x100x13 cm 59x79 cm ПВЦ, Порцелан

VIVIT 2052C 12 900 ден Умивалник 61.5x47.5x47 cm Огледало 57.5х81 cm Материјал ПВЦ, Порцелан

V I V I T 8 0 2 9 12 500 ден

V I V I T 8 0 1 3 8 900 ден

Умивалник: Ормар: Огледало: Материјал

Умивалник: 54x46x42 см Огледало: 50x60 см Материјал Дабово дрво Порцелан

80x46x52 см 24x80 см 55x80 см Дабово дрво Порцелан

V I V I T 6 0 7 5 15 500 ден

VIVIT 5956

Умивалник 76x47x44 cm Огледало 75х50 cm Материјал Росвајт Порцелан

Умивалник 60x40x57.5 cm Огледало 60х50 cm Материјал Росвајт Порцелан

12 900 ден

VIVIT 20

10 300 ден

Светлосно тело Умивалник 84x60x42 см Ормар 20х13х70 см Огледало 60х100 см Материјал Медијапан, Порцелан

VIVIT 8046

16 500 ден

Умивалник 80.5x46x44.5 cm Огледало 75х50 cm Материјал Росвајт Порцелан

VIVIT 21

11 900 ден

Светлосно тело Умивалник 83x76x51 см Ормар 20х13х70 см Огледало 0х100 см Материјал Медијапан, Порцелан

VIVIT 6056

13 900 ден

Умивалник 73x50x60 cm Огледало 75х50 cm Материјал Росвајт Порцелан

www.vivarta.com.mk


Скали од гранитен материјал VIVIT 081

VIVIT 600

14 900 ден

1 400 ден

VIVIT 601 120x33 cm 1 400 ден [Сет] 120x17 cm

VIVIT 600

120x33 cm [Сет] 120x17 cm

850 ден

[ П а р ч е ]120x30 cm

VIVIT 133 15 900 ден [м2]

VIVIT 6438 VIVIT 6915

Умивалник 100x54x cm Огледало 80x80 cm Материјал Стакло, Росвајт

VIVIT 6401

VIVIT 078 14 900 ден Умивалник 80x52 cm Огледало 80x60 cm Материјал Стакло, Росвајт

Умивалник 70x50 cm Огледало 70x80 cm Материјал Стакло, Росвајт

250 ден [ П а р ч е ]60x30 cm 60x33 cm 490 ден [Сет] 60x18 cm 60x 9 cm

60x33 cm

VIVIT Cabinet 081

540 ден [Сет]60x18 cm

Скали и плочки од природен гранит

60x 9 cm

6 900 ден VIVIT 002 црно

VIVIT 002 црвено

10 500 ден

10 500 ден

Материјал Росвајт Мат Стакло Умивалник 75x53x52 cm Огледало 80х60 cm

Материјал Росвајт Мат Стакло Умивалник 75x53x52 cm Огледало 80х60 cm

VIVIT 040

- TIGER WHITE

Газиште 35 х 120 cm

- MAPLE RED - BLACK

Газиште 35 х 120 cm

- WHITE

Газиште 35 х 120 cm

2 2

Газиште 33 х 120 cm Газиште 33 х 125 cm Газиште 33 х 145 cm [двострано] Газиште 70 х 160 cm

3

17

9 300 ден Умивалник 79x53.5x46 cm Огледало 80х60 cm Материјал Росвајт Стакло

VIVIT 091 crno-crveno 9 300 ден Умивалник 79x53.5x46 cm Огледало 80х60 cm Материјал Росвајт Стакло

- SPRING Газиште 35 х 120 cm ROSE

VIVIT 091 crno

550 ден 600 ден 650 ден

1 500 ден

Чело 17 х 120 cm

600 ден

1 1 1 3

Чело Чело Чело Чело

550 580 650 720

350 400 650 700

ден ден ден ден

30.5x30.5 cm 40x40 cm

17 17 17 17

VIVIT 227 9 300 ден

VIVIT 170 8 800 ден

Умивалник 80x53x cm Огледало 80x60 cm Материјал Росвајт Стакло

Умивалник 60x43x cm Огледало 80x60 cm Материјал Росвајт Стакло

2

17

www.vivarta.com.mk

ден ден ден ден

1 250 ден

Чело 17 х 120 cm Чело 19 х 120 cm Чело 21 х 120 cm

430 ден 480 ден 530 ден

TIGER WHITE

MAPLE RED

BLACK

WHITE

1 400 ден

1 800 ден

1 500 ден

1 100 ден

1 900 ден

1 600 ден

1 200 ден

GREY

YELLOW

1 100 ден

1 100 ден

1 500 ден

1 200 ден

1 200 ден

1 600 ден

1 500 ден

30.5x30.5 cm

2

cm cm cm cm

430 ден

40x40 cm Умивалник 80x53x cm Огледало 80x60 cm Материјал Росвајт Стакло

120 125 145 160

Чело 16 х 120 cm

SPRING ROSE

VIVIT 225 9 300 ден

х х х х

930 ден

9 300 ден Умивалник 79x53.5x46 cm Огледало 80х60 cm Материјал Росвајт Стакло

Чело 17 х 120 cm Чело 19 х 120 cm Чело 21 х 120 cm

7 400 ден Материјал Росвајт Мат Стакло Умивалник 55x55 cm Огледало 80х60 cm

2 4

VIVIT 091 crveno

1 400 ден

- TIGER WHITE

Газиште 35 х 120 cm

1 150 ден

- GREY

Газиште 35 х 120 cm

930 ден

- SPRING Газиште 35 х 120 cm ROSE

930 ден

cm cm cm cm cm cm

550 ден 600 ден 650 ден

Чело 17 х 120 cm Чело 19 х 120 cm Чело 21 х 120 cm

430 ден

Чело Чело Чело Чело Чело Чело

17 19 21 17 19 21

х х х х х х

120 120 120 120 120 120

430 ден 480 ден 530 ден 480 ден 530 ден

www.vivarta.com.mk


Серија Bloom [Ѕидни плочки ] Димензии 20х50 cm

Серија Living [Ѕидни плочки и Декори] Dark 840 д/м2

Snow 790 д/м2

BC 25E01 600 д/пар

PAV 08

PAV 01

780 д/м2

750 д/м2

PAV 09

PAV 02

Electra Coffee 600 д/пар

750 д/м2

750 д/м2

Electra Passion 600д/пар

PAV 07 810 д/м2

Electra dark 600 д/пар

Negro 1 200 д/м2

Blanco 900 д/м2

Серија Gala [Ѕидни плочки ] 790 д/м2

Coffee

790 д/м2

Nacar

BC 25E10

600 д/пар

Azul 1 200 д/м2

Димензии 20х50 cm

Negro

Blanco 1 000 д/м2

Azul

Rojo 1 200 д/м2

1 000 д/м2

Rojo

1 000 д/м2

Blanco

Negro

Rojo

800 д/м2

800 д/м2

850 д/м2

Серија Opera [Ѕидни плочки ] Passion 860 д/м2

790 д/м2

Snow

BC 25E04 600 д/пар

Blanco

1 200 д/м2

Димензии 20х50 cm Negro 1 200 д/м2 Negro Oro

800 д/м2

Димензии 30х30 cm 1 200 д/м2

Серија Living [Подни

плочки] 31.6х31.6 cm

Серија Infinity [Ѕидни плочки ]

Серија Sidney [Ѕидни плочки и Декори] Wengue

790 д/м2

Arena

790 д/м2

Димензии 20х50 cm

BC 25E15

600 д/пар

Blanco 900 д/м2 Electra Arena 600 д/пар

790 д/м2

Neutro

790 д/м2

BC 25E16

600 д/пар

Grafito 900 д/м2

900 д/м2

Moka

900 д/м2

Серија Freedom [Ѕидни плочки ]

Димензии 20х50 cm

Brown

Decor Dabih 600 д/пар

790 д/м2

Sand

790 д/м2

Brown

Sand

750 д/м2

750 д/м2

Серија Colors [Ѕидни плочки] White

Black

Carmin

720 д/м2

780 д/м2

Azul

900 д/м2

Beige

800 д

Moka

800 д

Azul

800 д

790 д/м2

Lino

Серија Freedom [Dekori]

Димензии 15х45 cm

790 д/м2

Blanco 790 д/м2

Set Rose 2000д/set

Spa

500д/пар

Durango Wengue

Durango Antracita

750 д/м2

750 д/м2 790 д/м2

Rosa 790 д/м2

Cendra 790 д/м2

Pau

500д/пар

Dakota Lung 600 д/пар

Marron 790 д/м2

BALDOCER

Violeta 790 д/м2

Gris

790 д/м2

Chef

500д/пар

Salad

500д/пар

CERAMICAS

30х41.6 cm

690 д/м2

Lila 800 д

Серија Sidney [Подни плочки]31.6х31.6 cm

Beige

Серија Dakota[Подни плочки]44. 7х44.7cm

Grafito 800 д

Blanco 800 д

900 д/м2

Mitra Neutro 600 д/пар

Electra Neutro 600 д/пар

Arena

Серија Dakota [Ѕидни плочки и Декори]

Lila

Mitra Arena 600 д/пар

Beige Antracita

Димензии 20х50 cm

Серија Black & White [Ѕидни плочки]

Серија Dekor [Ѕидни плочки] 3037-1

3037-3

3049-3

500 д/пар

500 д/пар

400 д/пар

Димензии 20х50 cm Negro Brillo

750 д/м2

Димензии 31,6x31,6см

Серија Mistral Marron [Ѕидни плочки ] Димензии 15х45 cm

750 д

Violeta

Gris

750 д

750 д

Blanco 790 д/м2

Серија Quasar [Ѕидни плочки ]

Серија Mistral [Декори ] Димензии 15х45 cm

Blanco Brillo

Серија Colors [Подни плочки]31.6х31.6 cm White

Black

Carmin

3025-2

3025-4

690 д/м2

720 д/м2

780 д/м2

500 д/пар

500 д/пар

720 д/м2

Griss

790 д/м2

Tanem 2000д/set

Димензии 15х45 cm Blanco 790 д/м2

Серија Mistral [Подни плочки ] Димензии 31,6х31,6 cm

Blanco 750 д/м2

Arena 750 д/м2

Negro

790 д/м2

Gris

790 д/м2

Negro 790 д/м2

490 д/м2

Серија Shell [Ѕидни плочки]

30х60 см

Димензии 30х41.6 см

Blanco Brillo

Серија Eden [Ѕидни плочки]30х41.6 cm Eden Nacar

800 д/м2

Eden Elegance

Eden Pasion

800 д/м2

800 д/м2

3024-1

3030-1

500 д/пар

500 д/пар

Blanco Brillo

Negro Brillo

690 д/м2

720 д/м2

Griss 750 д/м2 Marfil

790 д/м2

Marron 790 д/м2

www.vivarta.com.mk

Beige 750 д/м2

www.vivarta.com.mk

Grаfito

Vision

750 д/м2

750 д/м2 Beige

790 д/м2


White

Серија Arquitect [Ѕидни плочки] Димензии 25х36 см

1 200 д/м2

Серија Fusion [Ѕидни плочки и Декори]

Beige

Crema

Chocolate

Димензии 33х33 см Chocolate

Chocolate

VALENCIA 7608

TORTOSA 1065

VALENCIA 1065 1 900 ден

1 700 ден

Димензии 20х50 cm

1 900 ден 470

Malva

1 200 д/м2

500 д/м2

Glow Moka 9 0 0 д / п а р ч е

Glow Marengo 9 0 0 д / п а р ч е

Blanco

Marengo

Gris

Marengo

Marengo

MALAGA 7613 900 ден

MERIDA 1105 2 700 ден

MERIDA 1109 2 900 ден

280 175

51х43х14 см

425

500 д/м2

Diplom Marengo 1 6 0 0 д / м 2 500 д/м2

500 д/м2

500 д/м2

1000 д/м2

Серија Brecia [Ѕидни и подни плочки]

Purple

Marengo

Moka

100д/парче

Santander 138 2 900 ден 465

150д/парче

Beige

Marron

MAGI 60 2 600 ден

45х45 см

60х46х18 см 800д/пар

800д/пар

800д/пар

1 200 д/м2 1 200 д/м2 1 200 д/м2

570 д/м2

570 д/м2

570 д/м2

MAGI 70 3 150 ден

MAGI 80 3 600 ден

70х46х18 см

800 700 600

570 д/м2

Negro

Beige

Marron

Lila

Beige

660 д/м2

Marron

660 д/м2

660 д/м2

170 500

150

180

660 д/м2

600

440

460

Blanko

2 900 ден

80х46х18 см

Серија Colors [Подни плочки] 33x33 см

Серија Colors [Ѕидни плочки] 25x50 см Negro Beige Marron Blanko Lila

Sevilla 38

660 д/м2

200

Mosaico Grey

Mosaico Moka

140 Moldura 2x31.6 см

Canefa 7x31.6 см

200

Mosaico Purple

Marron

465

Beige

MERIDA 1104 3 100 ден 47х47х16 см

120

Diplom Moka 1 6 0 0 д / м 2

Diplom Purple 1 6 0 0 д / м 2

410

510

41х41х15 см

410

465

415

Glow Purple 9 0 0 д / п а р ч е

500 д/м2

500 д/м2 1000 д/м2

Santander 51 2 900 ден

Cotto

165

500 д/м2

410

Marengo

1 200 д/м2

Malva

550

130

Moka

Malva

500 д/м2

195

Rosa

Blanco

1 200 д/м2

500 д/м2 1000 д/м2

130

500 д/м2

140

500 д/м2

Purple

550

465

890

1 200 д/м2

465

Grey

160

1 200 д/м2

550

490

Beige

1 200 д/м2

440

Rose

470

2 години гаранција

Серија Toledo [Подни плочки] 33x33 см

690 д/м2 690 д/м2 690 д/м2

Полирани плочки од гранитен материјал 600

601

6401

500 д/м2

500 д/м2

500 д/м2

06

6438

Almeria 60 2 100 ден

6411

60х46х18 см

6432

Almeria 70 2 650 ден 70х46х18 см

Almeria 80 3 100 ден

Standard

Standard

500

3 200 ден

1 450 ден

410

80х46х18 см

420

690 д/м2 690 д/м2

700 690

6915

1 250 ден [ м 2 ]

790 ден

6926

02

[м2]

790 ден

[м2]

6848

1000 ден [ м 2 ]

6836

790 ден

[м2]

6845

750 ден

770

390

660

190

120

1 250 ден [ м 2 ]

170

800

480

570

[м2]

250

6850 OVIEDO 1017

OVIEDO 1008

4 700 ден

5 000 ден

GRANADA 4060 4 800 ден 390

450

13

14

6865

6868

1 800 ден [ м 2 ]

6857

6811

1 500 ден [ м 2 ]

370

2 000 ден [ м 2 ]

370

1 000 ден [ м 2 ] 1 000 ден [ м 2 ] 1 000 ден [ м 2 ] 1 900 ден [ м 2 ]

450

6833

645

645

200

1 000 ден [ м 2 ] 1 000 ден [ м 2 ] 1 900 ден [ м 2 ]

www.vivarta.com.mk

1 800 ден [ м 2 ]

1 800 ден [ м 2 ]

1 250 ден [ м 2 ]

1 250 ден [ м 2 ]

www.vivarta.com.mk

200

690

Kапак ер тиз со амор

790

415

690

765

415

380

Kапак ер тиз со амор

790

680

200

Kапак ер тиз со амор


VIGO 136

VIGO 105

VIGO 4050

7 600 ден

8 300 ден

7 200 ден

Продажба на големо и мало Достава низ Македонија. Изложбени салони 420

370

380

www.vivarta.com.mk viwartasales@gmail.com.mk acop@viwarta.com.mk

СКОПЈЕ 700

пак тен ка Бакели тизер со амор

300

300

MALAGA 52

Тинекс

MALAGA 48 410

380

Мост Обединети Нации

4 200 ден

180

360

6 200 ден 390

250

к

па тен ка Бакели тизер со амор

ALMERIA 2608

590

10 800 ден

тел: 078 237 008

Вар дар

800 380

360

720 310

пак тен ка Бакели тизер со амор

Виварта Скопје, Никола Парапунов 3A-16

690

720

730

570 410

350

Kапак ер тиз со амор

Kапак ер тиз со амор

180

350

180

530

Kапак ер тиз со амор

ПРИЛЕП

Виварта Прилеп, Републиканска 28 тел: 048 430 700 078 253 666

2 години гаранција VALENCIA 18

OVIEDO 1080

10 800 ден

7 800 ден

VALENCIA 5004

430 380

380

360

3 800 ден

пак тен ка Бакели тизер со амор

700 690

250

390

390

320

390

пак тен ка Бакели тизер со амор

790

380

390

790

565

Виварта Битола, Цар Самоил 37

200

655

430

400

370

380

850

пак тен ка Бакели тизер со амор

700

230 580

8 500 ден

400

390

380

790

пак тен ка Бакели тизер со амор

250

OVIEDO 1065

БИТОЛА

400

ALMERIA 51А 9 900 ден

ALMERIA 51B 4 400 ден

www.vivarta.com.mk

тел: тел: тел: тел:

047 047 078 076

229 520 237 660

253 366 880 376

VIVARTA  
VIVARTA  

KATALOG ZA PORACKI

Advertisement