Page 1

Каде добрите нешта чинат помалку

И Н Ч И Н З ПРА И Н Е Ц

Акцијата трае од 19.12.2013 - 09.01.2014 Работно време Пон - Саб: 08.00 - 21.00 часот Нед: 08.00 - 15.00 часот Празнично Работно време

29.12.2013 (недела) 08.00-21.00 31.12.2013 (вторник) 08.00-18.00 01.01.2014 (среда) неработен ден 06.01.2014 (понеделник) 08.00-18.00 07.01.2014 (вторник) неработен ден

-14%

Ве молиме Вашите забелешки и предлози да ги пишувате на меил : kontakt@tus.com.mk

229

Редовна цена: 265 ден.

359

ден/парче

Вино пенливо Амбасадор Спуманте

ден/кг

• 750 мл

Каре свинско без коски

219

• Рефус • Агриа

ден/кг

Стек мариниран • Рефус

ДЕДО МРАЗ НОВОГОДИШЕН ВИСУЛЕЦ 100 г

169 ден/парче

НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ БР.2 СОКО ШТАРК 633 Г

189 ден/парче

БОНБОНИЕРА МЕРСИ 250 г

199 ден/парче


Од 19.12-20.01.2014 год. со сметка над 299 ден и купени минимум два артикли посочени на промотивните материјали за акцијата ДЕНЕС ШТЕДАМ имате можност да добиете самолеплива детелина. Со одреден број на собрани детелини добивате купон со попуст. Купонот може за се искористи еднократно.Попустот не важи за артикли во акција, како и за весници, цигари, шеќер, масло и брашно. Купонот важи до 5 парчиња од ист производ и до 2 кг за производи кои се на мерење. Акциска цена е цена која ја плаќаат сите потрошувачи за време на акцијата.

Заштедете истовремено и кога пазарите. Денес штедам е акција која Ви овозможува да купувате собирате и добивате попусти.

15 x 15 %5% 1 % 5 1оуоус с оус  Куонос може и а се искориси кори енокрано. за Куонне се ис е важиПоусо оважи за ено како н же а оарикли о  кра имзаоже а м заво акција, с о и у се ис н но. П и  о о о к  .П ка цигари, ари масло Ку к весници, шеќер, , и о н ја о и л  кли в оусо ориси ас акц кра весниважи до 5о акц не ќер, м доКуоно ено икли во , шебрашно. 5 ц и и и , циио ја, ка важи за жио ис2 роизво ар , цигар арчиња г а г к 2 кг в а б к р ои и, ци но о и оа рашно. Куо шеќер, м за весни но. Куо за реч. исе на мерење. изв ороизвои њкои браш о ис р е на мереза ња о ис но важ асло и   с и а р и д  о њ о о5 р изво к и оизво арч оизвои ик  Важи о 19.12.2013 ои се на м и о 2 кг за р ерењ 013 е. 9.12.2о 20.02.2014

о 1 Важи 0.02.2014 о 2

Важи о 1 о 20 9.12.2013 .02.20 14

7x 7 % 7 % %  7 усоус оу 

с

о

уо Куоно си може а сеКискориси ено но мож скори жи за Поусо кне се иенокрано. важи зае а с ра но. П е иск же а о не ва а о м а о о ики и з во акција, ркако ус аарикли но лизав усо риси весни масло к ко лоцигари, Куо но. По ија,весници, и шеќер, с ци, ц оиакција, не важи а кц ра а м к , о о р и н в за к е ако е 5 Куонобрважи кли а до 5гари шеќ брашно. жи до 2 кг арч шно. Ку , шеќер, м и за ари , цигари,  ва и о иња и о 2окг о ис роизво и оарчиња асло н ц н о и о  н о   с у  ис о и важи ве е. за рна но. К оизвроизвои оизмерење. ерењ кои се вои роизво до 5 браш о ис р за е на м кои с кои с иња е на м и о 2 кг арч оизвои ерењ е. за р

Важ Важи 13 о 19.12.2013 .12.20 о 20.02.2014и о 19.1 2.2 о 19 о 20 Важи 0.02.2014 .02.20 013 14 о 2

P O P 1 5 D E TEL

15D POP

ETEL

POP

15D

ETEL

POP

07D

PO P07D EPTEL OP0 ETEL 7

DET

EL


Со сметка над 299 ден. и купени било кои два производа од понудените добивате детелина

Соберете 7 Соберете 15

да добиете купон со 7% попуст! да добиете купон со 15% попуст! 1

5

8

12

2

6

9

13

3

7

10

14

11

15

4


Чоколадо домино стар • 125 г • Кинкарц • 1+1 Гратис

Пакетче новогодишно • Модел А • Краш

Чоколадо Дедо мраз • 150 г • Риегелеин

Чоколадо лешник Дорина • 200 г • Краш

Новогодишно пакетче • 648 г • Подравка

53

ден/сет

109

ден/парче

79

ден/парче

-15%

110

Редовна цена: 130 ден

ден/парче

239

ден/парче

Дедо мраз чоколаден 100 г со лампиони 3/1

Пакетче новогодишно • Модел Б • Краш

Пакетче новогодишно • 100 г • Риегелеин

Новогодишно пакетче • Горењка

Сок Фанер • 2 л

169

ден/сет

259

ден/парче

66

ден/парче

279

ден/парче

99

-10%

Редовна цена: 110 ден

ден/парче

Снешко новогодишен корпа • 100 г

Чоколадо Дедо мраз • 60 г • Риегелеин

Пакетче новогодишно

• 250 г • Риегелеин

Салвети новогодишни • 33 х 33 20/1 • трослојни • Палома

229

ден/парче

37

ден/парче

133

ден/парче

49

ден/парче


Играчка диско топка • Фантастик

Сет кукли Барби и Челси

Играчка кола полициска • 22000 • Бураго

Играчка сложувалка • 100/160 • Дизни

799

-18%

Редовна цена: 975 ден

ден/парче

769

ден/сет

555

Играчка тоб кош пчеличка со 100 топки

Сет џип и автомобил

249

-24%

Редовна цена: 329 ден

ден/парче

ден/парче

629

ден/сет

Играчка Еко механичар

Сет логички прстени и тропка

-17%

-20% Играчка Маисто мотор

289

Сет маици со гаќи детски • машки / женски

ден/парче

159

Играчка Маисто кола

-16%

• 4/1 • Блистер • Алкални

119

-24%

Редовна цена: 156 ден

ден/парче

538

ден/сет

120

ден/парче

199

-26%

Редовна цена: 269 ден

Блуза за деца

ПОПУСТ ДО -15% на сите свеќи би спол Батерија Тошиба

ден/парче

Редовна цена: 154 ден

Редовна цена: 189 ден

ден/сет

799

-19%

Редовна цена: 985 ден

-22%

Редовна цена: 349 ден

Редовна цена: 690 ден

ден/парче

529

-18%

Редовна цена: 649 ден

ден/парче


НО и

ДОМАШ , О Ж Е В С Секогаш ЕТНО КВАЛИТ

-15%

229 Редовна цена: 270 ден.

Врат свински со коска

-12%

245

245 Редовна цена: 279 ден.

ден/кг

ден/кг

Ребра свински

Кременадла свинска

295 ден/кг

Плешка свинска без коска

359 ден/кг

Врат јунешки без коска

249 ден/кг

Шунка пилешко филе чадено • Солета

6

ден/кг

339 ден/кг

Ролат свински мариниран

399 ден/кг

Печеница свинска • Солета

415 ден/кг

Чајна

• Рефус • Солета

389 ден/кг

Бут јунешки без коска

335 ден/кг

Врат чаден свински • Солета

439 Кулен • Рефус • Солета

ден/кг


Секогаш

-10%

239 Редовна цена: 267 ден.

ден/кг

Мортадела мисиркина Елпозо со маслинки

311 ден/кг

Сланина чадена хамбуршка • А класа • Мис Глобус

-10%

189

425

• Ф90 • Пекабеско

• Косиљак

ден/кг

Шунка во црево

457 Чајна

ден/кг

ден/парче

Пршут кмечки нарезок

76

Редовна цена: 85 ден.

ден/парче

Шунка специјал во црево

• 100 г • Крас

Редовна цена: 474 ден.

ден/кг

Печеница чадена на дрва

829 Пршута свинска

ден/кг

• Вакуум • Граисингер

• Вакуум • Горановиќ

-11%

135

ВКУСНО

• 450 г • Екстра Меин

-12%

67

Редовна цена: 76 ден.

ден/парче

Салама алпска

• 450 г • Екстра Меин

-11%

319 Шунка чадена делукс

ден/кг

• Мис Глобус

199

169

Салата пилешка

Салата руска

ден/кг

• Рефус • Веге

Редовна цена: 189 ден.

ден/кг

• Рефус • Веге

7


-20%

119 Редовна цена: 149 ден.

ден/парче

Погачици апетисимо зденка / шунка • 1 кг

53 ден/парче

Златна мешавина • 450 г • Фриком

-17%

15

Редовна цена: 18 ден.

ден/парче

Тесто за пица

59 ден/парче

Кори апетисимо • свежи / замрзнати • 450 / 500 г

• 160 г • Жито Леб

53 ден/парче

Пченка шеќерна • 450 г • Фриком

-11%

51 ден/парче

Зеленчук мешавина за руска салата • 450 г • Фриком

225

195

109

• Ронсард

• 300 г

• 500 г • Чапе

ден/кг

Мисирка замрзната

Редовна цена: 219 ден.

ден/парче

Печурка Вргањ

ден/парче

Овошје Аронија

-10%

110 ден/кг

Копан краток

169 ден/парче

Помфрит • 2,5 кг • Сани

• Адријус

179 Редовна цена: 199 ден.

ден/парче

Пиле печено / парче

-11%

59 ден/кг

Компири печени • Рефус

8

159 Редовна цена: 179 ден.

ден/кг

Крилца пилешки печени

249

Ќебапи печени

ден/кг


46

53

ден/парче

329

ден/парче

ден/кг

Кашкавал копаонички

365 ден/кг

Кашкавал Едам 40% • Рефус • Паладин

83

79

ден/парче

ден/парче

Мајонез Деликатес

Крем 12% екстра

• 630 г • Дијамант

• 850 г • Местро

-10%

315 Редовна цена: 349 ден.

ден/кг

Кајмак Мегле

135

77

ден/парче

ден/парче

Павлака со пиперка

Павлака 12% Мегле • 850 г

• Рефус

• 600 г

-12%

439 ден/парче

Торта грчка чоколадна • Зафир

Погачи мини сирење • Де Лукс

ден/кг

ден/сет

ден/парче

Сет млеко 2,5 % Мегле

Млеко 3,2 % • 1 л • Мегле

• 200 мл • 3+1 Гратис

-10%

139

63

47

Редовна цена: 500 ден.

27

Редовна цена: 30 ден.

345 ден/кг

ден/парче

Векна тркалезна македонско сонце • Туш

9


125 г

89 ден/парче

-11%

59

Редовна цена: 66 ден.

ден/парче

23

Редовна цена: 26 ден.

ден/парче

Крем намаз Спорт

Чоколадо Лове Ју

-10%

-10%

• 400 г • Лион

44

Редовна цена: 49 ден.

ден/парче

Кекс чоколадо • 180 г • Софт Кинг

-11%

62

Редовна цена: 70 ден.

ден/парче

Чипс ребраст ХХЛ • 170 г • Марбо

500 г

-12% • 80 г • Свислион

-10%

44

44

Редовна цена: 49 ден.

Редовна цена: 49 ден.

ден/парче

ден/парче

Кекс темно чоколадо

Кекс тројно чоколадо

• 180 г • Софт Кинг

• 180 г • Софт Кинг

-19%

57

59

Редовна цена: 73 ден.

ден/сет

Пуканки солени за микро

Кафе Бонус

ден/парче

• 200 г • Франк

• 300 г • 2+1 Гратис

125 ден/парче

250 г

64 ден/парче

70 г

21 ден/парче

-12%

-11%

78

Редовна цена: 89 ден.

40

Редовна цена: 45 ден.

ден/парче

ден/парче

Напиток енергетски

Тестенини • 500 г • Дивела

• 250 мл • Ред Бул

СУПЕР ЦЕНА

- 25 % ПОПУСТ

на прикажаните групи

235 ден/парче

Масло сончогледово • 1 л • Дијамант

10

Масло маслиново Ники • 1 л • Минерва

HiPP производи


68 ден/сет

99 ден/сет

116

119

ден/сет

ден/сет

Пијалок Браво • 1,5 л

63 ден/парче


-11%

25

Редовна цена: 28 ден.

ден/парче

Бисквити Нино

• 125 г • портокал / малина / вишна • Туш

69

Сет Рум Касато

ден/сет

• 120 г • Банини • 3+1 Гратис

55 ден/сет

Сет Трик переци

41 ден/парче

• 100 г • 3+1 Гратис

-11%

195 Редовна цена: 220 ден.

ден/парче

Намаз

69 ден/сет

Сет пијалок Фруктал

• 930 г • шумски / ливадски

• 1+1 Гратис

-12%

85

Редовна цена: 97 ден.

Кечап

ден/парче

• 1 кг • благ • Полимарк

89 ден/парче

Павлака со пиперка • 400 г

73 ден/сет

Сет колачи

36

• 130 г • Златни облаци + Златни цветови • 2+1 Гратис

ден/сет

69 ден/парче

Јајца Л

• 10/1 • Везешари

12

163 ден/кг

Пилешки гради во црево • Маестро

179 ден/кг

Маслинки каламата микс • 141-200

67 ден/парче

Брашно интегрално • 900 г • полнозрнесто

141 ден/парче

Сирење Фетино екстра • 5 кг • Маестро


Освежувач за ВЦ школка

Маргарин

Сјај за обувки

• 5/1 • Дак

• 250 г • Полимарк

• 75 мл • Ердал

а Редовн

Пример за купување на освежувач з аВЦ школка: · со купување на еден производ плаќате 87 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 87 денари, а вториот само 26 денари

ден

7 цена: 8

а Редовн

д роизво Втор п

• Виолета • Најт пелени гратис

70%

Пример за купување на маргарин Полимарк: · со купување на еден производ плаќате 28 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 28 денари, а вториот само 8 денари

ин поефт

26 ден/парче

КУПУВАШ

939 ден/сет

ДОБИВАШ ПОПУСТ

Крема за обувки

Сунѓер за полирање

• 50 мл • Киви

• 7 мл • Киви

• Логекс • Сунѓерeсти крпи Гратис КУПУВАШ

56

• 720 г • Принц

44

КУПУВАШ

РЕДОВНА ЦЕНА

49

ден/парче

ДОБИВАШ ПОПУСТ

Пена за бричење

Брич за мажи

• 400 мл • Супер макс

• 4/1 • Супер макс

ден/парче

КУПУВАШ

142 ден/парче

%

ден/парче

Печурки шампињони сецкани

0%

-5

ЦЕНА НА ПОПУСТ

56

Сет креми за раце • 100 г • 2+1 Гратис

274 ден/парче

ЦЕНА НА ПОПУСТ

59 ден/парче

ин поефт

33 ден/парче

109 ден/сет

КУПУВАШ

ДОБИВАШ ПОПУСТ

Паста за заби

• 50 мл + чашка + четка • Аквафреш кидс

РЕДОВНА ЦЕНА

259

• 75 мл • Екстрим клин • Аквафреш

0%

-5

ЦЕНА НА ПОПУСТ

55

ден/парче

КУПУВАШ

ден/парче

ДОБИВАШ ПОПУСТ

Средство за садови

Средство за ВЦ дезинфекција

• 500 мл • Фрош

• 750 мл • Фрош

0 -5

РЕДОВНА ЦЕНА

57%

ГРАТИС

ден/парче

%

ден

2+1 Сет паста за заби

• 750 мл • памуков цвет • Фрош

• 2000 мл • Фрош

97

ден/сет

Омекнувач

Детергент течен

ЦЕНА НА ПОПУСТ

135

ДОБИВАШ ПОПУСТ

0 -5

РЕДОВНА ЦЕНА

8

ден/парче

• 720 г • Принц

0%

ден/парче

Пример за купување на сјај за обувки: · со купување на еден производ плаќате 77 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 77 денари, а вториот само 33 денари

ин поефт

ДОБИВАШ ПОПУСТ

Корнишони

ЦЕНА НА ПОПУСТ

70%

ГРАТИС

Крпа магична

7 цена: 7

д роизво Втор п

ТИ СУНЃЕРЕС КРПИ

-5

РЕДОВНА ЦЕНА

а Редовн

д роизво Втор п

ЗА КУПЕНИ 2 ПЕЛЕНИ Џ ком АМБО ГРАТИС П ЕЛЕНИ НАЈТ ВИО ЛЕТА

Пелени Џамбо дабл кеар

ден

8 цена: 2

%

0 -5

РЕДОВНА ЦЕНА

86 ден/парче

ЦЕНА НА ПОПУСТ

46 ден/парче

13


-21%

189 Редовна цена: 239 ден.

878 ден/сет

ден/парче

Боја за коса

555

• Сиос

ден/сет

-25%

-22%

135

119 Редовна цена: 153 ден.

Редовна цена: 179 ден.

ден/парче

ден/парче

Шампон за коса

Лак за коса

• 200 мл • Глисс

• 250 мл • Тафт

-23%

199 ден/сет

Сет гел за туширање

• калинка / лимон • Арома

89

599

Редовна цена: 115 ден.

ден/парче

ден/парче

Капсули за чистење под

Дршка за бричење • Жилет • Силвер тач

• Мр. Мускуло

-11%

219

199

• 3 кг

• 3 кг

Редовна цена: 246 ден.

ден/парче

ден/парче

Детергент Биоактив

Детергент Дуел

Подарок САЛВЕТИ 33 х 33/60

-10%

139

145

• 2/1 • двослоен • Перфекс

• 8+4 • трослојна • Перфекс

Редовна цена: 155 ден.

ден/сет

Бришач кујнски

14

Подарок САЛВЕТИ 33 х 33/35

ден/сет

Тоалетна хартија

1444 ден/сет


-22%

-20%

699

359 Редовна цена: 449 ден.

439 Редовна цена: 499 ден.

ден/парче

Бокал за греење вода

ден/парче

Фигаро за коса • ХЦ-23 • Вивакс

ден/парче

Цедалка за овошје • СЈ-40 • Вивакс

• ВХ-173 • Вивакс

-24%

-20%

-11%

155 Редовна цена: 204 ден.

279 Редовна цена: 349 ден.

399 Редовна цена: 450 ден.

ден/парче

Кабел продолжен со 3 штека

ден/парче

Лопата за снег пластична

ден/парче

Патосници за автомобил

• 3 м • Динамик

• 41 цм

-38%

• 4/1

-22%

279 Редовна цена: 450 ден.

-19%

229 Редовна цена: 295 ден.

ден/парче

Закачалка за во автомобил

149 Редовна цена: 185 ден.

ден/парче

Ренде со кутија

Кутија за леб

• 3 додатоци

• Еуростил

269 Редовна цена: 304 ден.

139 Редовна цена: 175 ден.

299 Редовна цена: 369 ден.

ден/сет

Кутија фрешмате поп ап

ден/сет

Навлака за перница Дом 2/1

ден/парче

Перница Дом • 50 х 70 цм • Донитекс

• 0,7 л • 1+1 Гратис • Виледа

• 50 х 70 • Донитекс

69 ден/парче

49 ден/парче

ден/парче

-12%

-21%

-19%

219

-12%

Редовна цена: 899 ден.

35

89 ден/парче

ден/парче

ден/парче

139 ден/парче

15


289 ден/сет

Сет Аксе аполо кутија • за мажи

669 ден/сет

Сет за жени Дове

• Део 150 мл + Дове СГ 250 мл + Дове лосион 250 мл • медиум оргинал

-12%

626 Редовна цена: 715 ден.

ден/сет

Сет за мажи Нивеа Силвер 4 производи

277

299 ден/сет

Сет Фа торба

Сет Рексона кутија

ден/сет

• Део + Гел + Течен сапун

• жени

-14%

-15%

275 Редовна цена: 319 ден.

319 Редовна цена: 375 ден.

ден/сет

ден/сет

Сет Афродита

Сет Нивеa за комплетна нега под туш

• 2 х 250 мл • Гел за туширање + Млеко за тело

-10%

-13%

269 Редовна цена: 299 ден.

77

Редовна цена: 88 ден.

ден/парче

Бонбони чоколадни

ден/парче

Бонбониера Тофифи

• 200 г • Фереро Рошер

• 125 г

-10%

66

Редовна цена: 73 ден.

ден/парче

Бонбони гумени • 200 г • Харибо

Каде добрите нешта чинат помалку

925 ден/сет

Виски Балантајнс • 0,7 л • + 2 чаши

Акциската понуда на производи важи од 19.12.213 - 09.01.2014 или до истекот на залихите на акциската стока. Туш клуб цена е намалена цена само за членовите на Туш клубот. Акциска цена е намалена цена која ја плаќаат сите купувачи за време на акцијата. Основа за пресметка на попуст се цените од централниот ценовник на друштвото Туш трејд дооел. Редовна цена е цена од централниот ценовник на денот на почетокот на акцијата. За евентуални грешки настанати при подготовка и печатење на каталогот , однапред Ви се извинуваме , а Вашите забелешки и коментари Ве молиме да ни ги испраќате на kontakt@tus.com.mk Работно време на маркетите: пон - саб: 08:00 - 21:00, недела: 08:00 - 15:00

Сликите во каталогот се симболични.

Tus 09 01 e katalog