Page 1


СОДРЖИНА пенкала пвц

3-7

пенкала метални

8-13

кутии за пенкала

14

сетови, приврезоци

15-16

нотеси

17-20

запалки

21

саати

22

антистрес, гребалки, отварач

23-25

чадори

26

поклон ќеси

27

деловни ташни

28-29


3

1929

8.50 денари

0889 BP-4108

6.50 денари

пенкала пвц

BP-2189


4

1934

8.50 денари

0985 BP-2002

7.50 денари

пенкала пвц

BP-3589


5

0225 8.50 денари

0854 BP-202

6.00 денари

пенкала пвц

BP-1105


6

1931 6.00 денари

1626 BP-1790

5.50 денари

пенкала пвц

BP-3572


7

BP-8015

10.00 денари

e-mail : tozmk@tozmk.com.mk, www.tozmk.com.mk

пенкала пвц

2173


1526 SH-9027

32.00 денари

0872 SH-6007

70.00 денари

пенкала метал

8


0861 SH-9026

55.00 денари

0865 SH-9026 R

60.00 денари

пенкала метал

9


10

1202 45.00 денари

1892 SH-9031 R

60.00 денари

пенкала метал

SH-9031


11

2149 75.00 денари

0857 SH-708

55.00 денари

2085 SH-213

90.00 денари

пенкала метал

SH-9012


12

0859 45.00 денари

1541 SH-9006

45.00 денари

пенкала метал

SH-5002


13

PARKER JOTTER

225.00 денари

SH-6007 F

0885

0862 SH-0001

195.00 денари

пенкала метал

0954


14

2156

17.00 денари

1094 ELEGANT

65.00 денари

кутии за пенкала

STANDARD


15

C11, C15

32.00 денари

0907 024

55.00 денари

приврезок, сетови

2152


16

88

175.00 денари

1813 121

245.00 денари

приврезок, сетови

1506


17

1682

100.00 денари

2217 Б5 формат, ханпласт

98.00 денари

нотеси

А5 формат, ханпласт


18

0927

115.00 денари

1499 Б5 формат, скај

145.00 денари

нотеси

А5 формат, скај


19

2050

145.00 денари

1190 Б5 формат, п.н.

195.00 денари

нотеси

А5 формат, п.н.


0788 А5 формат, со ластик

42.00 денари

нотеси

20


21

1601

29.00 денари

2018 806 сјај, 806SP мат

6.50 денари

запалки

N101 KING LASER


6937

22

0623 155.00 денари

2224 6334

175.00 денари 244

130.00 денари 0791 6936

185.00 денари

саати

2200


23

а.с. топче

45.00 денари

1530 антистрес срце

47.00 денари

2211 антистрес апче

55.00 денари

антистрес производи

2231


1748 гребалка за лед 74001

45.00 денари

1532 чешалка + лажица за обувки

37.00 денари

гребалка, чешалка/лажица

24


1779 отварач

22.00 денари

1779

22.00 денари

отварач приврезок

0668

мемо држач

32.00 денари

четка за компјутер

1539 45.00 денари

отварач, четка, мемо држач

25


26

1042 150.00 денари

1043 1095

195.00 денари

чадори

9102


(пластифицирана, 175 г/м2)

1021 димензии : 32 х 26 х 10 цм

23.00 денари

поклон ќеси

27


димензии : 43,2х30,5х12,7цм

28

материјал : 100% кожа

1243 3950.00 денари димензии : 40х35х20,5цм материјал : 100% кожа

1243 7823

3950.00 денари

деловни ташни

7819


димензии : 43,4х31,5х14цм

29

материјал : 100% кожа

1243 3950.00 денари димензии : 40х15х7цм материјал : полиестер 1680д

1046 420, 246, 232

850.00 денари

деловни ташни

9236, 1452


ХХХХ3 ХХХХХ

1

ХХХ.ХХ денари

2

ЛЕГЕНДА 1.Име на артиклот

3.Шифра на ТОЗ-МК

4.Има на категорија на артикли

4

ХХХХХ

2.Цена без пресметан ддв


TOZ  
TOZ  

PROMOTIVEN KATALOG

Advertisement