Page 1

ПРОМОЦИЈА 18.01.2014 - 06.02.2014

Побарајте нè на:

www.technomarket.com.mk

http://www.facebook.com/TechnomarketMakedonija

КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 1 АПРИЛ! Акцијата важи во периодот од 15.01.2014 до 15.03.2014 година. Искористете ја одличната можност и купувајте на РАТИ БЕЗ КАМАТА.

++

A

++

A

ацитет

9

мплети

+ ++

LCD Display

сушење

+ ++

LCD LIT. Display

сушење

A A

замрзнувач

98 Л

ацитет

ладилник

MART мплети TV

210 Л HD

9

MART ЕКТОРИ 2TVх

ЕКТОРИ

FULL

115 LIT.

DVB

115

T CS

1920x1080

FULL HD

КОНЕКТОРИ

1920x1080 USB

КОНЕКТОРИ

DLNA USB

100 Hz 100 Hz Hz 600

DVB DVB T800 C Hz S

TC

DVB HD

800 Hz

+98.

TReady C 1366x768

DLNA

600 Hz

HD Ready 1366x768

A

+

A

+

Diners Club Macedonia (02) 15 - 155 www.diners.com.mk

A

33999. A RB-31FDRNDSA

+ A

559

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • INVERTER КОМПРЕСОР • СИСТЕМ НА ЛАДЕЊЕ NO FROST • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 212Л • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 185/60/60

A

21999.

A

A

• КАПАЦИТЕТ 7КГ • 1200 ВРТЕЖИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А++ перење капацитет • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/45

9

комплети

42’’

4999.

4399.

SMART TV

ME-71A/BOL

LCD Display

7 kg

сушење

LIT.

DLNA

T CS 100 Hz

DVB

600 Hz

HD Ready

A

100 Hz 600 Hz

DVB

TC

DVB

T CS 800 Hz

HD Ready 1366x768

VCC-5675V3K

4499.

• МОЌНОСТ 2000 W • УСИСНА МОЌ 380 W • ХЕПА ФИЛТЕР 11 • КАПАЦИТЕТ НА КЕСА 3.5Л • РАДИУС НА РАБОТА 9 М

3999.

TC

Повеќе информации на www.capitalbank.com.mk , во најблиската експозитура и продажните салони на Техномаркет. * за артикли кои не се предмет на акциски продажби /промоции со ценовно намалување +

USB

DVB

Купувајте Купувајт Ку пувајте е на рати без камата! камата! * A

КОНЕКТОРИ

800 Hz

ва и а сите 1366x768 прои води во

МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

1920x1080

КОНЕКТОРИ

115

15999.

FULL HD

SMART TV

42’’

сушење

UE-32F4000

115

комплети

1200 107cm

LCD Display

LIT.

9

1920x1080

DLNA

+ ++

капацитет

FULL HD

КОНЕКТОРИ КОНЕКТОРИ • МОЌНОСТ 800W 2х • КАПАЦИТЕТ 20Л USB • ЕМАЈЛИРАНА ВНАТРЕШНОСТ • МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР

ПОДАРОК A

++

A

перење

WF-70F5E0N2W + ++ + ++

107cm

+

A

+

A

аерот кои о имаат о ото на

- до 60.000,00 ден. - рок 12 месеци - 2.50% еднократна провизија - СВТ 5.80%

Стопанска Банка Тутунска Банка

УНИ Банка Тутунска Банка


www.technomarket.com.mk

секој ден нова понуда на

KDL-47W805ABAE2 / KDL-47W807ASAE2 KDL-42W805ABAE2 / KDL-42W807ASAE2* Е

KDL-50W656

50” (127 СМ.) SMART EDGE LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080) • X-REALITY PRO ПРОЦЕСОР • 200HZ MOTIONFLOW XR • S-FORCE SURROUND • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • SCREEN MIRRORING, MHL (MOBILE HIGH-DEFINITION LINK), PVR RECORDING • USB MEДИА ПЛЕЕР (ВИДЕО/МУЗИКА/СЛИКИ) • BRAVIA INTERNET VIDEO / WEB BROWSER/ DLNA / WI-FI /SKYPE READY • 2XHDMI, USB, COMPONENT,SCART,AV

Т

66999.

ПА

К

47” (119 CM.) /42” (107 СМ) 3D SMART EDGE LED TV • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080) • 3D PASSIVE (3D ОЧИЛА TDG-500P X4) РОК • ДИЗАЈН “SENSE OF QUARTZ” ДА ПО • X-REALITY PRO ПРОЦЕСОР • 400HZ MOTIONFLOW XR • S-FORCE SURROUND • NFC (ONE TOUCH MIRRORING FUNCTION), • MHL MOBILE HIGH-DEFINITION LINK , PVR RECORDING

58999.

*52999.

X2

X2 63999.

55PFL8008S / 46PFL8008S

55’’(140 СМ.)/46’’(117 СМ.) 3D SMART ULTRA SLIM LED ТЕЛЕВИЗОР • FRAMELESS DESIGN, AMBILIGHT XL 3 SIDED XL • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080) • DUAL CORE - ПРОЦЕСОР / PERFECT PIXEL HD ENGINE, 1400HZ (PMR) • 3D MAX / КОНВЕРЗИЈА 2D - 3D, MICRO DIMMING • DUAL SCREEN GAMING MODE • ACTIVE 3D ОЧИЛА Х2КОМ., POINTER + KEYBOARD RC • SMARTTV APPS, OPEN INTERNET BROWSER, SOCIAL TV

125999.

55PFL4908H / 46PFL4908H*

109999. 77999.

*66999.

*37999.

x2 32PFL3188H / 32PFL3088H*

39PFL4398H

39” (99 CM.) 3D SLIM LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (1920 X 1080) • DIGITAL CRYSTAL CLEAR, 100HZ (PMR) • EASY 3D / КОНВЕРЗИЈА 2D - 3D, MICRO DIMMING • PASSIVE 3D ОЧИЛА Х2КОМ.

MCD-2160

МУЗИЧКИ СИСТЕМ СО DVD ПЛЕЕР • МОЌНОСТ 70 W. RMS - DOLBY DIGITAL • CD/RADIO/USB • ALARМ, KARAOKE”

*13999.

24999.

1499.

8899.

7799.

15999.

32” (82 CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080); HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366 Х 768)* • DIGITAL CRYSTAL CLEAR, 100HZ (PMR) • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • USB МЕДИА ПЛЕЕР • 2 X HDMI, USB, SCART

26699.

SPA1330

58999.

55’’ (140 СМ.) / 46’’ (117 СМ.) 3D SMART ULTRA SLIM LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080) • PIXEL PLUS HD, 200HZ (PMR) • EASY 3D / КОНВЕРЗИЈА 2D - 3D, MICRO DIMMING 43999. • DUAL SCREEN GAMING MODE • PASSIVE 3D ОЧИЛА Х2КОМ. • SMARTTV APPS, OPEN INTERNET BROWSER

1399.

ЗВУЧНИЦИ ЗА КОМПЈУТЕР 2.1

• ФРЕКВЕНТЕН РАСПОН:20HZ-20KHZ • ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ :10 W”

1899.

1599. AJ-1000

ДИГИТАЛЕН РАДИО ЧАСОВНИК

1499.

SDV5228

1199.

ДИГИТАЛНА ТВ АНТЕНА (INDOOR/ OUTDOOR 36 DB AMPLIFIED)


Smart TV Facebok

Twiter

icasP

You Tube

www.technomarket.com.mk GaleryOn.tv

секој ден нова понуда на

Smart TV

Facebok

Twiter

icasP

You Tube

Skype AcuWeathr

Smart TV Facebok

Twiter

GaleryOn.tv

Picas

You Tube

Skype AcuWeathr

Smart TV

SMART Hub

AlShare

Explore 3D

Search Al

3D Vison

ONE Design GaleryOn.tv

3D Sound AcuWeathr

Your Video

Social TV

Skype

X2

SMART Hub

lSharAe

Search Al

3D Vison

Social TV

Facebok

ONE Design GaleryOn.tv

Twiter

3D Sound AcuWeathr

Picas

You Tube

Skype

Web Browse

SMART Hub

AlShare

Search Al

ONE Design

X2

3D Sound

UE-55F7000

55” (140CM) 3D LED ТЕЛЕВИЗОР Dual Core Family Story Kids Fitnes Explore 3D 3D Vison Your Video Web Browse Social TV Picas Facebok Twiter You Tube Picas Facebok Twiter You Tube • FULL HD(РЕЗОЛУЦИЈА 1920 X 1080) Smart TV Smart TV • 2D-3D КОНВЕРЗИЈА • QUAD CORE ПРОЦЕСОР • SLIM LED,CLEAR MOTION RATE-800/MEGACONTRAST/MICRODIMMING Smart Touch Wirels LAN Smart View Built-in • ВГРАДЕНА КАМЕРА-КОМАНДИ СО GaleryOn.tv РАЦЕ/ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЛИК/ГЛАСОВНИ КОМАНДИ Contrl Built-in Skype AcuWeathr GaleryOn.tv Camer Skype AcuWeathr Dual Core Kids Fitnes • ПОДДРШКА НА СМАРТФОН, 3DFamily Story ОЧИЛА X2 ВО КОМПЛЕТ(SSG-5100GB)

98999.

Explore 3D

Your Video

Web Browse

SMART Hub

lSharAe

Search Al

ONE Design

3D Sound

UE-46F8000

46”(117CM) 3D LED ТЕЛЕВИЗОР Dual Core Family Story Kids • FULL HD(РЕЗОЛУЦИЈА 1920Fitnes X 1080) Explore 3D 3D Vison Your Video Social TV Smart TV Facebok Twiter You Tube Smart TV Facebok Twiter You Tube • ПРОЦЕСОР QUAD CORE • ВГРАДЕНА КАМЕРА-РАСПОЗНАВАЊЕ НА ЛИЦА • КОМАНДИ СО РАЦЕ И ГЛАСОВНИ КОМАНДИ • SLIM LED,CLEAR MOTION RATE-1000/MEGACONTRAST/MICRODIMMING Smart Touch Wirels LAN Smart View Built-in • ПОДРШКА НА SMARTPHONE Contrl Built-in GaleryOn.tv Skype AcuWeathr GaleryOn.tv Camer Skype AcuWeathr Dual Core Family Story Kids Fitnes • 3D ОЧИЛА X2 ВО КОМПЛЕТ(SSG-5100GB)

Web Browse

76999. Picas

Picas

H

H Smart TV

Smart Touch

SMART Hub Contrl

GaleryOn.tv

Explore 3D

SMART Hub

Smart Touch

Explore 3D

Built-in

AcuWeathr

lSharAe

Family Story

Explore 3D

Facebok Wirels LAN

SMART Hub

Smart Touch

lSharAe

3D Vison

3D Vison

LED-39880 FHD SMART WI-FI

Wirels LAN

39”(99CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1980X1080) • SMART FUNCTION - OPEN BROWSER, WI-FI Family Story Kids • USB MEДИА ПЛЕЕР (ФИЛМ,МУЗИКА И СЛИКИ)

Skype

Wirels LAN

Built-in

Search Al

Social TV

Social TV

You Tube

Built-in Camer

ONE Design Fitnes

Dual Core

ONE Design

ONE Design

Your Video

Your Video

18999. Smart View

Smart View

Dual Core Fitnes

3D Sound Picas

Web Browse

3D Sound

Smart TV

Built-in Camer

13999.

12999.

LED-32665 FHD

32” (81 CM.) LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1980X1080) • USB МЕДИА ПЛЕЕР (СЛИКИ,МУЗИКА,ВИДЕО) • PVR - СНИМАЊЕ НА HDD ПРЕКУ USB,ОД DVB

Contrl

Wirels LAN

Built-in

Smart View

AcuWeathr

Smart Touch

AlShare

3D Vison

3D Vison

Twiter Smart View

Skype

Search Al Kids

Family Story

Contrl

lSharAe

Wirels LAN

Social TV Built-in

Wirels LAN

Built-in

Search Al

Social TV

Social TV

You Tube

ONE Design Fitnes

Kids

3D Vison Contrl

Search Al

Fitnes

Built-in Camer

Dual Core

ONE Design

ONE Design

Your Video

Your Video

Web Browse

3D Sound

Web Browse

3D Sound

Web Browse

Built-in

Smart View

3D Sound Picas

Dual Core

Your Video Smart View

Camer

LED-28180

10499.

Built-in Camer

28”(71 CM.) LED ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА - 1366Х768) Dual Core • USB МЕДИА ПЛЕЕР (СЛИКИ,МУЗИКА,ВИДЕО) Kids Fitnes • HDMI;SCART;COMPOSITE;PC

Family Story

Smart Touch

Smart Touch

Smart Touch

Explore 3D

Built-in

lSharAe

Family Story

Explore 3D

Facebok Wirels LAN

SMART Hub

Explore 3D

SMART Hub

Web Browse Camer

Built-in

SMART Hub Contrl

GaleryOn.tv

Web Browse

3D Sound

Dual Core

Your Video

Social TV

Built-in

Search Al

Fitnes

Kids

3D Vison Contrl

Twiter Smart View

Search Al Kids

Family Story

Contrl

lSharAe

Smart Touch

Contrl

Built-in

Wirels LAN

Built-in

Smart View

Built-in Camer

Camer

X2 40L7335DG

40(102СМ) 3D FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1980X1080) • 3D АКТИВНА ТЕХНОЛОГИJA • ACTIVE MOTION RATE 200 HZ • 2D / 3D КОНВЕРТОР, EDGE LED, 4 ХHDMI (1080/24P) • 3D ОЧИЛА X2 ВO КОМПЛЕТ

32999.

29999.

15999.

32W2333

32”(81CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366X766) • USB МЕДИА ПЛЕЕР (СЛИКИ,МУЗИКА,ВИДЕО) • DVB-T/C (MPEG4)HDMI X2, PC, SCART, AV

TV-BC32M112 LED

32”(81CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366X768 ) • DVB-T/C(MPEG4) • USB МЕДИА ПЛЕЕР(СЛИКИ,МУЗИКА,ВИДЕО) • PVR (СНИМАЊЕ,ОД DVB НА HDD) • 3XHDMI;1 X USB;SCART;COMPOSITE;1XPC IN,CI+

12999.

X4

47LA640 / 42LA640S*

47” (119 CM.) 42”(107CM) 3D LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1980X1080) • WI-FI MAGIC MOTION CONTROL • 2D-3D КОНВЕРЗИЈА • DVB-T/C (MPEG4) • 3D ОЧИЛА X4-ВО КОМПЛЕТ

45999.

41999. 34999.

*32999.

42LN5400 / 32LN5400*

42” (107 CM.) /32”(81CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1980X1080) • DYNAMIC MCI 100 • DOLBY DIGITAL DECODER • VIRTUAL SURROUND • USB МЕДИА ПЛЕЕР (СЛИКИ,МУЗИКА,ВИДЕО) • DVB T/C (MPEG4)

26999.

24999. *16999.


www.technomarket.com.mk

секој ден нова понуда на

DUAL SIM

DUAL SIM

7999. S5830I GALAXY ACE LE FLEUR 3.5” TFT CAPACITIVE TOUCH, 16М БОИ • CORNING GORILLA GLASS • КАМЕРА 5MP, АВТОФОКУС, БЛИЦ • ANDROID OS, V2.2 (FROYO) • ПРОЦЕСОР 832 MHZ • WI-FI, PROXIMITY, COMPAS, GPS

0T08C401

11999.

I8190 GALAXY S III MINI 4” SUPER AMOLED PLUS CAPACITIVE TOUCH • КАМЕРА 5 MP, АВТОФОКУС, БЛИЦ • 8GB, 1 GB RAM • ANDROID OS, V4.1 (JELLY BEAN) • 1 GHZ DUAL-CORE CORTEX-A9 • GIRO, PROXIMITY, COMPAS, GPS

6599. PAP3400 DUO

8” 4:3 TOUCH CAPACITIVE DIS PLAY 800 X 600 • BOXCHIP A10-CORTEX A8 1GHZ • RAM 512MB, 4GB NAND STORAGE • WLAN 802.11 B/G/N • DUAL WEBCAM • MICRO SD/SDHC UPTO 32GB • ANDROID 4.0

G500 59390490

6999. PMP 5785C

7.85” 4:3 TOUCH IPS DISPLAY 1024 X 768 • QUAD CORE CORTEX A7 1.2 GHZ • RAM 1GB, 8GB NAND STORAGE • WLAN 802.11 B/G/N • DUAL CAMERA, HDMI, MICRO SD/SDHC • ANDROID 4.2 JELLY BEAN

IDEATAB A1000AF

7” 16:9 TOUCH CAPACITIVE DIS PLAY 1024 X 600 • DUAL CORE 1.2 GHZ • RAM 1GB,16GB NAND STORAGE • WLAN 802.11 B/G/N , BLUETOOTH • WEBCAM, MICRO SD/SDHC UPTO 32GB • ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN

PAVILION 15-E031 F2U82EA

15.6” HD LED (1366 X 768) • INTEL DUAL CORE 1005M 1.90 GHZ, • RAM 2 GB DDR3 MHZ • HDD 500 GB SATA • INTEL HD GRAPHICS • WLAN 802.11 BGN / LAN 10/100 • DVD-RW DL, WEBCAM, HDMI, BT, CARDREADER • FREE DOS

13999.

15.6” HD LED (1366 X 768) • INTEL ® CORE™ I3-3110M, 2.40 GHZ • RAM 8 GB DDR3 1600 MHZ • HDD 1000 GB (1TB) SATA • AMD RADEON HD 8670M, 1 GB • WLAN 802.11 BGN / LAN 10/100 • DVD-RW SUPER MULTI DUAL LAYER • WEBCAM, USB 3.0 ,HDMI, BT 4

23999.

SL-M2070

ЛАСЕРСКИ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД

SL-M2022

ЛАСЕРСКИ ПЕЧАТАЧ • РЕЗОЛУЦИЈА МАХ. 1200 Х 1200 DPI • БРЗИНА НА ПЕЧАТЕЊЕ 20СТР./МИН. • МЕСЕЧЕН КАПАЦИТЕТ ДО 10000 СТР. • МЕМОРИЈА 128МB

3199.

4.5”QHD 540X960 HI-BRILLIANT • КАМЕРА 8 MP • 8GB, 1 GB RAM • ANDROID OS, V4.2 • 1.2 GHZ QUAD-CORE CORTEX-A7 • WI-FI, СЕНЗОР ЗА ГРАВИТАЦИЈА • ACCELEROMETER, PROXIMITY, GPS

4” WVGA 480X800 TFT • КАМЕРА 3 MP • 4GB, 512 MB RAM • 1.2 GHZ DUAL-CORE MT6572 • ANDROID OS, V4.2 • WI-FI

4999.

• ПЕЧАТАЧ, СКЕНЕР, КОПИР • РЕЗОЛУЦИЈА НА ПЕЧАТЕЊЕ 1200 Х 1200 • РЕЗОЛУЦИЈА НА СКЕНИРАЊЕ 4800 Х 4800 • БРЗИНА НА ПЕЧАТЕЊЕ 20 СТР./МИН. • МЕСЕЧЕН КАПАЦИТЕТ 10.000 СТР. • МЕМОРИЈА 128MB,

5699.

9999.

PHABLET 4.5Q DUAL SIM

GT-P5210

17999.

10.1” 16:9 TOUCH CAPACITIVE DISPLAY 1280 X 800 • INTEL ATOM Z2560 DUAL CORE 1.6 GHZ • POWERVR SGX544MP2 • RAM 1 GB,16 GB NAND STORAGE • WLAN 802.11 B/G/N , WI-FI DIRECT • BLUETOOTH, ACCELAROMETER, COMPASS ,GPS • WEBCAM 3.15MP ZADNA/ 1.3MP PREDNA • MICRO SD/SDHC UPTO 64GB • ANDROID 4.2.2 JELLY BEAN”

NP530U3C-A04EE

13.3” HD LED SUPERBRIGHT 300NIT (1366 X 768) • INTEL ® CORE™ I3-3217U, 1.80 GHZ • RAM 4 GB DDR3 1600 MHZ • HDD 500 GB SATA + 24 GB SSD • INTEL HD GRAPHICS 4000 • WLAN 802.11 BGN / LAN 10/100 • WEBCAM, USB 3.0 ,HDMI, BT 4.0 • WINDOWS 8 64 BIT

38999.

S24C750P

24” LED МОНИТОР • МАХ. РЕЗОЛУЦИЈА 1920 Х 1080 • ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА 5MS • ОСВЕТЛУВАЊЕ 250 CD/M2 • КОНТРАСТ МЕГА Д. 3000:1 • АГОЛ НА ГЛЕДАЊЕ 178˚/178˚

12999.


www.technomarket.com.mk

секој ден нова понуда на 1899.

2699.

1599.

PHS 2560

170 W 2199. ••МОЌНОСТ РЕГУЛАЦИЈА НА

ТЕМПЕРАТУРАТА

• LED ПОКАЗАТЕЛ

SF 4412

2899.

2499.

HP 8233

CV 4721

1999. • 3 ТЕМПЕРАТУРИ • 2 БРЗИНИ • МОЌНОСТ 2200W • ФУНКЦИЈА ЛАДЕН ВОЗДУХ

• ЛЕД ДИСПЛЕЈ • КЕРАМИЧКИ ПЛОЧИ • ФУНКЦИЈА ЗА ВИТКАЊЕ • ТЕМПЕРАТУРА ДО 230C

1170 • 20 ПИНЦЕТИ • ЧЕТКA ЗА ЧИСТЕЊЕ

2599.

QG3340

2199.

• МОЌНОСТ 2200 W. • 2 СТЕПЕНИ НА ТЕМПЕРАТУРА

1699.

3299.

И БРЗИНА • КОПЧЕ ЗА ЛАДЕН ВОЗДУХ

2799.

• ТРИМЕР ЗА УВО И НОС • ТРИМЕР ЗА ПРЕЦИЗНО

СРЕДУВАЊЕ НА БРАДА

• НИВО НА БУЧАВОСТ 75DB

899.

HR 1611

2799.

2399.

• МОЌНОСТ 650 W • TУРБО КОПЧЕ • САД ЗА ПАСИРАЊЕ

1999.

1799.

700W 5999. ••МОЌНОСТ ГОЛЕМ ОТВОР ЗА ОВОШЈЕ (75ММ)

1499.

ЗА ЦЕДЕНИОТ СОК (1250МЛ) 1199. 5499. ••ЧАШКА ЧАШКА ЗА ОТПАД (3Л)

• МОЌНОСТ 450W • 2 ВИДА МАТАЛКИ • 5 БРЗИНИ • ТУРБО КОПЧЕ

• 2 НЕЛЕПЛИВИ ПЛОЧИ • СИГНАЛНА СИЈАЛИЧКА • ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ • МОЌНОСТ 750 W

KE 1800 INOX

• КАПАЦИТЕТ: 1.8 Л • INOX • ИНОКС ОБЛОГА • МОЌНОСТ 85W • 2 ДОДАТОЦИ ЗА РАЗЛИЧНО ОВОШЈЕ • АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

PP 1100 • СТАКЛЕНА ПОВРШИНА • ДИСПЛЕЈ • КАПАЦИТЕТ ДО 150КГ • ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

SM 90G

CJ 1000

JU 58113

1299.

3299.

2799.

• МОЌНОСТ 2200 W • КЕРАМИЧКА ПЛОЧА • СИСТЕМ ПРОТИВ БИГОР

1399.

999.

FV 5370

GC 2930

1499.

699.

HM 41013

4199.

3599.

• МОЌНОСТ 2400 W • ПЛОЧА-AQUASPEED AUTOCLEAN • ДВОЕН СИСТЕМ ПРОТИВ БИГОР • САМОЧИСТЕЊЕ


www.technomarket.com.mk

A

+

A

+

++

A

++

42’’ 100 Hz

27999. 2х DLNA

100 Hz 600

КОНЕКТОРИ

EN-3230COX

КОНЕКТОРИ

24999.

USB

• КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖАВАЊЕ 223Л • КАПАЦИТЕТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ 78Л • LED ОСВЕТЛУВАЊЕ • TWINTECH® FROSTFREE ТЕХНОЛОГИЈА • НИВО НА БУЧАВОСТ 43ДБ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 175.4/59.5/65.8 +

A

+

FULL SMART DVB DVB HD 2TVх Hz USB T800 C1920x1080 S

100 Hz

HD DVB 2х

100 Hz 600

КОНЕКТОРИ

КОНЕКТОРИ

DLNA 800 Hz USB

28999.

24999. DLNA

EBDH-18223FHD

A

++

A

LCD Display

+ ++

A

A

9

6 kg

A

ацитет

9

плети

MART TV

ЕКТОРИ

+ ++

A

LCD Display

A

сушење

+

LCD + ++ FULL Display HD

++

A SMART A TV

1200 107cm 42’’

22999.

115 18999.9 EWT-31264TW LIT.

115

комплети

перење

капацитет КОНЕКТОРИ

КОНЕКТОРИ

КОНЕКТОРИ

USB

DLNA

27999.

100 Hz 600 Hz

A

DVB

КОНЕКТОРИ

100 Hz DVB 15599.

TC

TC

HD Ready

100 Hz

USB

DLNA

A

1366x768

+

++

TC

600 Hz

A

A

S

капацитет

КОНЕКТОРИ

КОНЕКТОРИ

800 Hz

1366x768

DLNA +

A

сушење

++

12499. DLNA

600 H

T C S TV

капацитет КОНЕКТОРИ

A

A

TC

HD Ready 1366x768

8 kg

компл

DVB 16999. TC

100 Hz 115

х 8002 Hz

КОНЕКТОРИ

1366x768

DLNA +

A

A

600 Hz

DVB

TC

HD Ready 1366x768

14999. AKP-565 A+ IX

• КАПАЦИТЕТ 58Л • ЕНЕРГЕТЦКА КЛАСА А • ДВОЈНО СТАКЛО НА ВРАТАТА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 60/60/57

• КАПАЦИТЕТ 60Л • 8 ФУНКЦИИ • ДИСПЛЕЈ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А-20

• ЕНЕРГЕТЦКА КЛАСА А -10 • 5 ФУНКЦИИ • МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР • КАПАЦИТЕТ 70Л

• КАПАЦИТЕТ 60Л • LED ДИСПЛЕЈ • ТАЈМЕР • 5 ФУНКЦИИ

12999.

T C TV S

A

12499.

KRC-631TX

AMICA PBP-4VQ247 CF

EHF-06240XK

AKT-809 NE

• 3 ГРЕЈНИ ЗОНИ • ЕДНА ТРОДУПЛА ГРЕЈНА ЗОНА • КОНТРОЛНИ КОМАНДИ НА ДОПИР • СВЕТЛЕЧКИ ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ • 9 НИВОА НА СИЛА

• ВГРАДНА • 4ГРЕЈНИ ЗОНИ • СЕНЗОРСКИ КОМАНДИ

• 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ • АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ • CHILD LOCK • ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА

• 4 ЗОНИ НА ГОТВЕЊЕ • КОНТРОЛНИ КОМАНДИ НА ДОПИР • ИНДИКАТОР НА ПРЕОСТАНАТА ТОПЛИНА • БЕЗ РАБОВИ

КОНЕК

800 2Hх

23999.

100 Hz

USB

DVB SMA

HD Ready

1920x1080

КОНЕКТОРИ

9

сушењ

1200 107cm

19999.

комплети

+

A

Aкапац

LIT.

КОНЕКТОРИ

A

сушење

A

перење

• КАПАЦИТЕТ 8КГ • 1200 ВРТЕЖИ ЦЕНТРИФУГА FULL 600 Hz DLNA •DVB ИНВЕРТЕР SMART МОТОР •TДИМЕНЗИИ 85/59,5/54 CTVS В/Ш/ДHD

DVB

+

42’’

14999.

10999.

+

1920x1080

х 800 Hz2 9 XWA-81283X USB W

24999.

A

LCD Display

EOB-2200BOX A+ A / DOX

13999.

100 H 600

14999.

115

AMICA EBI-6521 A A +

КОНЕКТОРИ

LIT.

+ ++ FULL HD

100 H

USB 1920x1080

800 Hz DLNA USB

LCD Display

+ ++

A

A X/HA A FK-63J +

FULL HD

КОНЕКТОРИ

+

DVBSMART A

1366x768 42’’

600 Hz

13999.

17999.

КОНЕКТОРИ

9

HD 107cm Ready

100 Hz

TC

A

перење

TC

USB

КОНЕКТОРИ

Ready

115

1920x1080

SMART DVB 2TDVB TVх 800 C Hz S

600 Hz

LIT.

FULL 44 HDЛ

T CS

ZRT-23100WA HD

115

замрзнувач

9 DVB

TReady C

LCD LIT. Displa

184 Л

42’’

HD DVB

+ ++

A

SMART комплети TV

капацитет

+

DVB 14999. 100 Hz 115

КОНЕКТОРИ

A

A

LIT.

комплети

100 Hz 600

LCD Displa

ладилник

капацитет

комплети

1200 107cm

17999.

КОНЕКТОРИ

107cm

A

6 kg

42’’

1920x1080

2800 х 9 Hz USB WML-621 EU

HD Ready

+

A

LCD Display

+ ++ FULL HD

DVB A

++

42’’

100 Hz

Aсушење A+ +

+

перење

115

• КАПАЦИТЕТ 6КГ HD • 1200 ВРТЕЖИ FULL 107cm SMART DLNA • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А 600 Hz ReadyDVB HD85/59,5/54 1366x768 42’’ В/Ш/Д T•CДИМЕНЗИИ STV 1920x1080

DVB

A

LIT.

сушење

A9

капацитет

перење

+ ++

A

• ЕНЕРГЕТСКА1366x768 КЛАСА А+ • КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖАВАЊЕ 184Л • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 44Л • НИВО НА БУЧАВОСТ 40DB • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 145/55/60

+

SMART TV TC

19999.

КОНЕКТОРИ

2х 800 Hz

сушење

42’’

17999.перење

DLNA

LCD Display

+ ++

A

+

++

1366x768

16999.

9

+

DLNA USB

19999.

комплети

800 107cm

• КАПАЦИТЕТ 5 КГ • ОДЛОЖЕН СТАРТ FULL DLNA DVB SMART • ПОЛОВИЧНО ПЕРЕЊЕ600 Hz HD TV T •C800 S ВРТЕЖИ 1920x1080

КОНЕКТОРИ

капацитет

5 kg

115

USB AWE-6317

комплети

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ •FULL КАПАЦИТЕТ НА ПЕРЕЊЕ 6КГ 107cm • 1200 HD ВРТЕЖИ НА ЦЕНТРИФУГА •1920x1080 ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА 42’’

LIT.

КОНЕКТОРИ

FULL HD

USB 1920x1080

800 Hz2 х

TReady C 1366x768

A

перење

1920x1080

HD DVB

TC

A

+

LIT.

КОНЕКТОРИ

A

сушење

A

107cm

1920x1080

КОНЕКТОРИ

сушење A ++

+

115

+

комплети

LIT.

FULL

113 HDЛ

A

перење

115

замрзнувач

1366x768

A

+

капацитет

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊЕ 194Л • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 113Л • СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 175/60/60

A

+

LCD LIT. Display

194 Л

42’’

Ready

1366x768 • СИСТЕМ НА ЛАДЕЊЕ NO FROST • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊЕ 210 Л • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 73 Л • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 187.5/60/65.5

+ ++

A

DVBSMART 107cm DVB T800 C Hz S 2TVх

HD WBE-3111 A+W 600 Hz

Ready

LCD Display

ладилник

T C Sкомплети TV

42’’

TC

600 Hz

++

A9

DVBSMART 9

107cm

+ ++

A

капацитет

перење

115

T C1920x1080 S

КОНЕКТОРИ

сушење

LIT.

замрзнувач

TReady C

A

+

++

A

комплети

FULL DVB 73 HDЛ

КОНЕКТОРИ

A

+

перење

115

210 Л

9

Aкапацитет A

перење

++

LCD LIT. Display

сушење

1366x768

DLNA

A

+ ++

A

SMART комплети TV

107cm

USB 1920x1080

LCD Display

ладилник

капацитет

42’’

КОНЕКТОРИ

2TVх

сушење

комплети

перење LIT.

FULL HD

КОНЕКТОРИ SMART

42’’

++

+ ++

A

A9

107cm 115

1920x1080

сушење

капацитет

115

FULL 78 HDЛ

++

A

A

замрзнувач

9

SMART комплети TV

107cm

LCD + перење LIT. Display

223 Л

капацитет

42’’

+ ++

A

ладилник

комплети перење

LCD + Display

A

капацитет

107cm

+ ++

A

A9

перење

секој ден нова понуда на

DV

TC

800


www.technomarket.com.mk

A

+

A

+

++

A

++

A9

перење

9

107cm

107cm

замрзнувач

FULL 50 HDЛ

SMART

КОНЕКТОРИ SMART

2TVх

42’’

LCD LIT. Display

215 Л

комплети TV

42’’

+ ++

ладилник

комплети капацитет

LCD Display

A

капацитет

перење

+ ++

A

секој ден нова понуда на

A

+

сушење

A

+

сушење

115

USB 1920x1080

++

перење

115

100 Hz

TC

КОНЕКТОРИ

EJ-2800AOW

КОНЕКТОРИ

DLNA USB

16999.

14999.

DLNA

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 215 Л. • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 50 Л. • СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ

RAA 24 SHD

600 Hz

12999.

A

HD

A

A

+

A

+

КОНЕКТОРИ

USB

TV

Ready

A115

16999. перење

1920x1080

• • 1200 ВРТЕЖИ НА ЦЕНТРИФУГА КОНЕКТОРИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАКОНЕКТОРИ А+++ 107cm 2х 100 Hz • LED ДИСПЛЕЈ USB DVB • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/59.5/57.5 42’’ T CS

A

+

DLNA

A

DVB

100 Hz

TC

A

++

A

18999.

FULL HD

DLNA

600 Hz

800 Hz

+ ++

A

перење

DVB 9ZWG-680K

комплети

LCD Display

T CS

HD

КОНЕКТОРИ

2Ready х 1366x768

11499. LIT.

USB

DLNA

ZWM-476S

16999.

13999.

ADP-4600

100 Hz 600 Hz

• КАПАЦИТЕТ 9 КОМПЛЕТА • 5 ТЕМПЕРАТУРИ • 6 ПРОГРАМИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/57.5

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • 12 КОМПЛЕТА • 5 ПРОГРАМИ • 4 ТЕМПЕРАТУРИ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/57

9999.

FIESTA F-2240L

7999.

• 4 ПЛОТНИ • РЕРНА 51Л • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/60

A

+

3599.

FCEW-64009

2099.

MWO KQG-6L77

EMS-20400S

• МОЌНОСТ 700W • 7 РЕГУЛАЦИИ НА МОЌНОСТ • ТАЈМЕР 35МИН • КАПАЦИТЕТ 20Л

• КАПАЦИТЕТ 18,5Л • ДИЈАМЕТАР НА ТАЊИР 27СМ • МОЌНОСТ 800W • МОЌНОСТ НА ГРИЛ 1000W

4699.

• МОЌНОСТ 2000W

НА ТЕМПЕРАТУРА 3299. ••РЕГУЛАЦИЈА LCD ДИСПЛЕЈ

18999.

11999.

FCCX-54109

15599.

• СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОТНА • 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ • МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР • ECO CLEAN EMAIL • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/60

FC-8470/01

RO-5243

• МОЌНОСТ 1600W • КАПАЦИТЕТ 1,5L • ВСМУКУВАЧКА МОЌНОСТ 320W • HEPA ФИЛТЕР

• МОЌНОСТ 1900 W. • РЕГУЛАЦИЈА НА ЈАЧИНА • ХАРТИЕНА ВРЕКИЧКА - 3 Л. • HEPA ФИЛТЕР

4699. SO-2035FO

NEO LP-701

3999.

3399.

800 Hz

HD Ready

5399.

PCG-1000 GLASS

3699. •РЕГУЛАЦИЈА НА МОЌНОСТ 1000W-2000W

DVB

TC

DVB

T CS

• КАПАЦИТЕТ ЗА 9 КОМПЛЕТА + • КЛАСА АААA A • 7 ПРОГРАМИ • ИНДИКАТОР ЗА СОЛ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/57.5

• 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ • 1 ЕКСПРЕС ЗОНА • РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 250C • 6 ФУНКЦИИ НА РЕРНАТА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60

5699.

16999.

13999.

25999.

2699.

ADG-175

• 5 ПРОГРАМИ • 4 ТЕМПЕРАТУРИ A • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ТАЈМЕР • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 82/59.5/57.5

• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОТНА • 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ • КАПАЦИТЕТ НА РЕРНАТА 74Л • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60

2999.

18999.

32999.

47056VS-WN

КОНЕКТОР

18999.

+

ESL-6200LO

SMART TV

1366x768

A A 20999.

15499.

9

115

1366x768

16999.

42’’

1920x1080

КОНЕКТОРИ

капаците

сушење

800 107cm

• КАПАЦИТЕТ 6 КГ. • 800 ВРТЕЖИ НА ЦЕНТРИФУГА • РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА / ВРТЕЖИ FULL DVB SMART 800 Hz • ТАЈМЕР ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ HD

TTVC

++

A

комплети

14999.

капацитет

HD Ready

600 Hz

+

6 kg

+ LIT.

800 Hz

сушење

LCD Display

КАПАЦИТЕТ1366x768 7КГ

1920x1080

TC

капацитет сушење

12009

DLNA11542’’ 600 Hz

Ready комплети

КОНЕКТОРИ

DVB TDVB 800 C Hz S

LIT.AWO/C-7321 SMART HD

9

• • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 42Л • EНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ 107cm • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 139/55/60 FULL SMART

+

100 Hz

107cm

1366x768 КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖУВАЊЕ 180Л

A

+ ++

A

HD DVB 7 kg 100 DLNA 600 Hz комплети USB TReady C 1366x768

11499.

TV

++

перење

капацитет

42’’

T CS

A

LCD КОНЕКТОРИ Display

+ ++

A

DVB

+

A

USB 1920x1080

КОНЕКТОРИ

перење

LIT.

115

FULL КОНЕКТОРИ HD

++

TReady C 1366x768

115

FULL 42 HDЛ

A DVB A HD A х 8002 Hz

100 Hz 600

сушење

1920x1080

КОНЕКТОРИ

+

LCD LIT. Display

замрзнувач

SMART DVB DVB х 42’’ T800 C2TVHz S

107cm

+ ++

180 Л

9 SMART DVB комплети T CTVS

42’’

сушење

ладилник

капацитет

107cm

LCD Display

A

капацитет комплети

LIT.

+ ++

A

A9

перење

1920x1080

FULL КОНЕКТОРИ HD

++

A

• 3 СТЕПЕНИ НА МОЌНОСТ • 4,2 KW МОЌНОСТ • ПОТРОШУВАЧКА 305 ГР. НА ЧАС

2199.

1799.

• МОЌНОСТ 2400 W • ДВА СТЕПЕНИ НА МОЌНОСТ • ТЕРМОСТАТ • ВЕНТИЛАТОР


@Home Злокуќани: Скупи 12, Скопје, тел: 02 3088 055, работно време: пон–саб. 10:00 – 20:00, нед. 10:00 – 16:00, @Home Парк: Ленинова 1, Арена Филип II, Скопје, тел: 02 32 98 366 работно време: пон–саб. 09:00 – 21:00, нед. 09:00-16:00

Само дома си е дома

Побарајте нè

на: https://www.facebook.com/atHome.Makedonija ПРОМОТИВНО КУПУВАЈТЕ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА СО

СЕТ ШОЉИ ЗА КАФЕ СО ПОСТОЉЕ • КЕРАМИКА

TЕГЛА • КЕРАМИКА

ПОДМЕТАЧ • ПВЦ

1299.

499.

КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЧАЈ • МЕТАЛ

ПОСЛУЖАВНИК • МЕЛАМИН • ∅ 38Х4,5

299.

99.

299.

ДРЖАЧ ЗА ШИШИЊА • 29Х16Х42 • БАМБУС

ПОДМЕТАЧ ЗА ЧАША • ПЛУТА

ДАСКА ЗА СЕЦКАЊЕ • БАМБУС • ∅ 30Х1,6 КУЈНСКА ПОМОШНА МАСА • 47Х37Х82 • МДФ, МЕТАЛ

3999.

699.

ЌЕБЕ • 130Х176 ЦМ • ПОЛИЕСТЕР

1299.

ЌЕБЕ • 130Х180 ЦМ • ПОЛИЕСТЕР

1999.

СТОЛ • 30Х42 ЦМ • ДРВО, ТЕКСТИЛ

ПЕРНИЦА • 45Х45 ЦМ • ПОЛИЕСТЕР

3699.

799. 559.

ДАСКА ЗА БАЛАНС ∅ 40 • ПЛАСТИКА

ТОПКА ЗА ЈОГА СО ПУМПА • ГУМА

899.

899.

ТЕГОВИ 1/2 • МЕТАЛ, ПЛАСТИКА • 1КГ

СЕТ ТЕГОВИ ЗА ЗГЛОБОВИ • 0,5 КГ • МЕТАЛ, ПЛАСТИКА ДИГИТАЛНО ЈАЖЕ СО LCD МОНИТОР • ПЛАСТИКА • БРОЈАЧ НА КАЛОРИИ

ПОБАРАЈТЕ:

339.

7999.

899.

ЌЕБЕ • 130Х180 ЦМ • АКРИЛ

199.

СЕТ ШАНК + БАР СТОЛИЦИ • ШАНК: 118Х38Х89 • СТОЛ: 29X29X54 • БАМБУС

ПИШЕТЕ НИ:

499. 339. Побарајте нè на:

: :: H: 3 :H H:

http://www.facebook.com/TechnomarketMakedonija info@kikservice.com.mk www.technomarket.com.mk

ПРОДАЖНИ САЛОНИ НА ТЕХНОМАРКЕТ: Град: Скопје Скопје Скопје Скопје Техномаркет – Супер Тинекс Првомајска Техномаркет – Супер Тинекс Раде Кончар Техномаркет – Супер Тинекс Куманово Техномаркет – Супер Тинекс Годел Велес Струмица Битола, Нова Битола Струга Прилеп Тетово Штип Охрид Гостивар

Адреса: Бутел - Христијан Тодоровски Карпош бр. 92а Ѓорче Петров - СП Планет Градски Стадион Градски Плоштад - City Gallery Првомајска бб 3-та Македонска бригада бб Маршал Тито бб Перо Наков бб Маршал Тито 65 Ленинова 101 Васко Каранѓелевски бб сутерен Плитишта бб Кузман Јосифовски 1/1 Маршал Тито бр. 21 Маршал Тито бб ул 7 ми Ноември 286 ул. Гоце Делчев бб, ТЦ Импортане

Телефон: 02/26 00 243 02/205 00 51 02/32 98 366 02/32 14 855 02/24 03 123 02/24 67 917 031/438 031 02/25 49 809 043/212 408 034/320 201 047/220 131 046/784 140 048/402 300 044/340 507 032/397 793 046/250 348 042/222 209

Заборавете на потрагата по подарок!

Подарете ваучер од Техномаркет и изненадете ги најблиските, пријателите, деловните партнери со ваучер - за подарок по нивна желба.

www.technomarket.com.mk 5 ˇ� ıü ˇ! � *Попустот не важи за производи на промоција (со ознака АКЦИЈА) и промо пакети

Промоцијата трае во назначениот период или до крај на залихата. Сите цени се со пресметан ДДВ. Техномаркет го задржува правото на повлекување на производи и промена на цените. За можни печатни грешки, Техномаркет не превзема одговорност и однапред се извинува.

Tehnomarket 06 02 e katalog