Issuu on Google+

Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


Ценовник на услуги Депилација цели нозе + препони топол восок --------------------350+150 денари Депилација цели нозе + препони ладен восок --------------------450+250 денари Депилација пола нозе топол восок ------------------------------------------200 денари Депилација пола нозе ладен восок-------------------------------------------300 денари Депилација на раце топол восок ---------------------------------------------250 денари Депилација на раце ладен восок ---------------------------------------------350 денари Депилација на лице ---------------------------------------------------------------200 денари Депилација на веѓи ----------------------------------------------------------------100 денари Депилација на надусници --------------------------------------------------------50 денари Ампули за после депилација ---------------------------------------------------200 денари Антицелулитна масажа нозе ---------------------------------------------------300 денари Антицелулитна масажа раце ---------------------------------------------------100 денари Антицелулитна масажа стомак -------------------------------------------------50 денари Боди врапинг нозе -----------------------------------------------------------------200 денари Боди врапинг раце ------------------------------------------------------------------50 денари Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


Боди врапинг стомак ---------------------------------------------------------------50 денари Термо ќебе 30 минути ------------------------------------------------------------100 денари Електростимулации ---------------------------------------------------------------300 денари Детокс спа (детоксикација) -----------------------------------------------------300 денари Релакс масажа ----------------------------------------------------------------------500 денари Релакс масажа со сончогледово масло ------------------------------------ 600 денари Релакс масажа со чоколадна крема -----------------------------------------800 денари Релакс масажа грб -----------------------------------------------------------------200 денари Релакс масажа грб со чоколаден крем -------------------------------------300 денари Класичен третман на лице ------------------------------------------------------500 денари Овошни киселини ------------------------------------------------------------------300 денари Масажа на лице --------------------------------------------------------------------200 денари Маска ексклузивна ----------------------------------------------------------------300 денари Арома масло -------------------------------------------------------------------------200 денари Класична маска ---------------------------------------------------------------------100 денари Q 10 крем -----------------------------------------------------------------------------200 денари Маникир ------------------------------------------------------------------------------300 денари Педикир -------------------------------------------------------------------------------500 денари Френч -----------------------------------------------------------------------------------200 денари Надградба на нокти ---------------------------------------------------------------600 денари Гел на нокти --------------------------------------------------------------------------400 денари

Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


ПАКЕТ ПОНУДИ

ПАКЕТ БР. 1 10 Антицелулитни масажи--------------------- 3000 денари 10 боди врапинг----------------------------------- 2000 денари 10 Електростимулации-------------------------- 3000 денари 10 Термо ќебе ------------------------------------- 1000 денари Вкупно – 9000 денари ЦЕНА НА ПАКЕТ – 7000 ДЕНАРИ -----------------------------------------------------------------------------ПАКЕТ БР. 2 10 Антицелулитни масажи--------------------- 3000 денари 10 Електростимулации-------------------------- 3000 денари Вкупно – 6000 денари ЦЕНА НА ПАКЕТ – 4500 ДЕНАРИ -----------------------------------------------------------------------------ПАКЕТ БР. 3 5 Детокс спа --------------------------------------- 1500 денари 5 Овошни киселини ----------------------------- 1500 денари Вкупно – 3000 денари ЦЕНА НА ПАКЕТ – 2500 ДЕНАРИ Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


ПАКЕТ БР. 4 Маникир ---------------------------------------------- 300 денари Педикир ---------------------------------------------- 500 денари Класичен третман на лице ---------------------- 500 денари Релакс масажа -------------------------------------- 500 денари Вкупно – 1800 денари ЦЕНА НА ПАКЕТ – 1500 ДЕНАРИ ----------------------------------------------------------------------------ПАКЕТ БР. 5 Класичен третман на лице ---------------------- 500 денари Педикир ---------------------------------------------- 500 денари Надградба на нокти ------------------------------- 500 денари Вкупно – 1500 денари ЦЕНА НА ПАКЕТ – 1300 ДЕНАРИ

Телефон за контакт : 078\399-513

Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


Локација

Салонот за убавина “СЕНСИ” е место наменето за припадничките од понежниот пол каде што ќе можат да ги добијат своите козметички, дерматолошки и релаксациони третмани во едно топло и пријатно катче кое што ќе ја запази нивната приватност и дискретција.

Повелете постете го салонот и уверете се во квалитетот на услугите.

Телефон за контакт : 078\399 – 513

https://www.facebook.com/SalonZaUbavinaSensi


SENSI