Page 1


1689

1329

1539

699

1609

1188

1429

2208

1949

1509

1609

1345

1419

615

1.615

1419

JACK DANIELS 929

1579

1399

1595

1349

822

745

636

569

649 835

735

1452

812

579

1269

1272

1189

1019

899


2,039

1.805

Џони В блек 0,75

1149

Џони В. ред 1л.

835

749

Смирноф ред 1л.

1085

999

899

789

1049

925 1355

1189

784

699 1084

939

889

795

935

825

925

815


449

399

Хенкел Трокен 0,75л.

929

569

Тичерс лименка 0,7л.

Канадиан Спешл Олд 0,7л.

515

829

2.139

1.839

1.765

1.569

Чивас Р. со 2 чаши 0,7л.

Хенеси 0,7л.

1.115

985

Јим Бим 0,7л.

255

225

Ј.P. Chenet кабарне 0,75л.

355

315

1.049

915

Ј.P. Chenet мерло кабарне 0,75л.

Балантајн лим. 0,7л

194

169

Ромер шампањ 0,75л.

1.319 1,119 899

785

Бакарди Ок хард 0,7л. со Кока Кола 1,25л.

975

Бакарди Бланка 1л. со Кока Кола 1,25л.

1.139 Деварс 1л,

649

569

Бадел шљивовица 1л.

682

599

Шток кутија 0,7л.


689

599

Ефе ракија 0,7л

62

Аква Пана 0,75л.

959

639

Царска Голд 0,7л.

Царска оригинал 0,7л.

865

69

935

835

1.077

565

979

69

62

Сноу гроусе Фејмоус грус

С. Пелегрино 0,75л. - стакло

69

60

Кромбахер дарк 0,5л

69

60

Кромбахер 0,5л

722

635

699

615

Антика ракија во кутија со 2 чаши 0,75л.

459

399

Антика ракија 0,75

Антика ракија книга 0,5л. 540

475 Антика ракија 0,5л.

529

459


2.075 815

729 785

699

Руски стандард платиниум водка 0,7л.

Руски стандард оригинал водка 1л.

1.815

Империа водка 0,75л.

449

399

279

245

Амбасадор Спуманте шампањ 0,75л.

335

Баули торта со суво грозје 500гр.

Рока деи форте шампањ 0,75л. Рока деи форте долче шампањ 0,75л..

375

Баули торта со чоколадо 500гр.


246

222

Попова Кула Мускат О./ Шардоне/ Темјаника/ Совињон. б 135

125

Ердингер Темно Пиво 0,5 л.

499

455

369

Попова Кула Перфект чојс Вранец / Кабарне

Ердингер Сет 3* Пиво + Чаша

135

99

Ердингер Светло Пиво 0,5 л.

Ердингер Светло Пиво 0,33 л.

125

88

336

297

Попова Кула Резерв 0,75л.

315

515

315

279 459 939 315 315 999 385 375 279 279 279 889 345 1.099

415

1.375 1.209

1.065

Првијенац лозова ракија 1л.

*за купена ракија, подарок чаша за ракија.

1.199

Круна лозова ракија 0,75л.


436

436

389

389

Бовин Шардоне 0,75л.

Бовин Кабарне С./ Александар 0,75л. 519

465

Св. Трифун ракија 0,5л. 226

209

579

529

*за купено Т”га за југ 0,75л. подарок чаша *за купено БиБ Т”га за југ 3л. подарок 2 чаши

305 305

269

Стоби Мерло 0,75л.

269

Стоби Мускат Отонел 0,75л.

195

189

Стоби Куве 0,75л.

Стоби Антигона 0,75л.

169

165

209

193

Сковин фамилијарно пакување Македонско бело вино 3л.

209

193

Сковин фамилијарно пакување Македонско црвено вино 3л.


за купени производи на Здравје Радово во вредност од 350.00 денари ГРАТИС дрвена даска

625

549

Осоговски Овчи кашкавал ексклузив

379

349

Осоговски Мешан кашкавал пита

369

Здравје Радово Мешан кашкавал 500 гр

409

238

Здравје Радово Овчи кашкавал 200 гр

213

Осоговско Сирење кравјо 1кг 132

122

362

332

Осоговска Урда кравја 1кг

Осоговски Кравји кашкавал вакум

Количините се ограничени

228

204 209

189

199

177

139

125

409

365

105

95

279

255

66

59

66

59

299

269 288

255 465

419

365

329

264

244

62

55

285

259


442

442

399

399

Јошт рефус 45% 1кг.

Едамец рефус 40% кг.

585

495

120

Пекорино Македонико кашкавал пита 1кг.

112

Моцарела Бела Наполи 200гр.

106

99

Моцарела Гранде Наполи 200гр.

357

325

225

205

кашкавал Едамер Милкана 1кг.

кришка кравјо сирење вакум 1 кг. 72

520

166

чаен колбас 1кг.

Фетина сирење 800гр.

469

65

152

Маестор крема екстра 670 гр.

495 184

169

пилешки гради 1кг.

449

димено говедско Корал 1кг.

579

522

кулен 1кг.


342

309

празнична мисирка замрзната / свежа Виндон 1кг.

449

399 Едамер

255

229

189

175

мисиркини гради свежи 500 гр.

72

64

свежо пиле Калибро

Багет

77

69

Зденка

398

359

пилешки гради -тацна 1 кг. 82

212

72

195

37

Зденка

свежо пиле Гавелино

32

Зденка 242

82

259

Перутнинска посебна самалама 400гр.

пилешки прсти 750 гр.

76

235

219

печени пилешки крилца 750 гр. + 250гр. гратис

149

137

екстра посебна салама 700гр. + 200гр. ГРАТИС

274

245

пилешки медаљони 900 гр.

289

262

Поли Макси салама 1кг.

202

189

пилешки копан 1кг.

пиле крупно 1кг.

185

172


458

412

МИК димена свинска печеница 1кг. 239

209

508

455

МИК мортадела Гранде 1кг.

275

249

442

399

388

349

472

425

385

345

МИК хамбуршка сланина 1кг. 199

179

МИК пилешка шунка 1кг.

889

789

МИК сува свинска печеница 1кг.

499

449

АГРОФУД говедско чадено месо Ц.П. вакум слајс

492

439 339

305

КОСИЉАК димена печеница на дрва

КОСИЉАК димена хамбуршка сланина

515

459

АГРОФУД говедско чадено месо В.П. слајс

195 489

439

АГРОФУД говедско чадено месо рефус

149

132

КОСИЉАК јунешки суџук рефус

179

КОСИЉАК шунка специјал ф90


0

319

282

1224

1092

259

229

КРАС мортадела Медитеран 1кг.

КРАС Маестрал пршута 1кг.

115

Зелена долина кашкавал Едамец 550 гр.

105

Зелена долина павлака 900 гр.

579

519

КРАС кулен 1кг.

115

105

Здежеле говедска чајна 200гр.

539

485

175

155

КРАС говедски пршут нарезок 80гр.

КРАС чајна 1кг. 154

289

259

Здежеле босански суџук 450гр.

135

КРАС Кмечки пршут нарезок 100гр.

455

415

УКА босански суџук вакум 155

139

чаен кант колбас 250гр. 199

179

Будимски чаен колбас 450гр.

115

105

УКА пилешка салама 800 гр. 199

175

УКА говедски суџук I класа вакум

187

169

кулен мини 305гр.

159 150

135

УКА екстра скара говедски колбас

142

чаен колбас 295гр.


202

179

ЛОСОС ладно димен чили 100гр. 454

399

ПРОСЕКО пенливо вино 0,75 л. 202

179

ЛОСОС ладно димен класик 100гр.

575

399

515

365

ГАВРИЛОВИЌ Станција мисиркина шунка

ФЕЛСИНЕО мортадела со фстак

765

685

ГАВРИЛОВИЌ чајна макси 640гр.

765

685

ГАВРИЛОВИЌ Сремска макси 640гр.

1.145

999

1.049

915

ГАВРИЛОВИЌ зимска салама.

Гавриловиќ говедски бут

89

79

ТОПОЛА излетничка слајс 100 гр.

202

185

ГАВРИЛОВИЌ Дивина 220 гр. 78

69

ТОПОЛА пикник слајс 100 гр. 82

72

ТОПОЛА кулен слајс 100 гр.

292

265

ГАВРИЛОВИЌ Романа 300 гр.


499

389

Mалешевски овчи кашкавал пита 3кг.

Mалешевски мешан пита 500гр.

435

248

229

355

Акадиа 1кг. лименка

1.049

979

Грана Падано 4,5кг.

78

69

Зотарела сирење 125гр. класик/ лајт

186

169

Хепи кау/ Гриер Ементал 250гр.

157

139 204

179

Бри Селект/ Камемберт 125 гр.

Грана Падано 150гр. 114

105

Јерми Ементалер слајс 150 гр

399

359

Јерми Димен кашкавал клсик/ шунка 45%мм 2кг

114

105

Јерми Ементалер слајс 150 гр


915

829

сланина тенка 1кг. 435

568

чадена печеница 1кг.

говедски колбас 1кг.

375

529

633

592

говедски кулен 1кг.

379

319

чаден врат 1кг.

1.425

1.289

254

225

шунка деликатес во црево ф90

свински пршут 1кг. 1.759

1.599

212

189

говедски пршут 1кг.

пилешки гради во црево ф90

231

479

395

чадена на буково дрво 1кг.

сланина чадена на дрво/буково дрво 1кг.

435 печеница

199 Метро шадена скуша

355 хамбуршка

345

309

пастрмка Нор фиш 149

587

Пиле грилл Дукс

кашкавал парче Алшпина деј

132

539

405

365 свински бут

чаден на буково дрво 1кг.

445

405 свински врат чаден на буково дрво 1кг.

Ram capitol e katalog  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you