Page 1

ЕДИ НСТВ ПРИ ЛИК ЕНА А!!! 1.440,00 ден.

1.090,00

ден.

СУПЕР ЦЕНА! МAНДИ столица, венге, бука, цреша

www.prima-mebel.mk Најголемиот хрватски ланец на салони за мебел!

НОВ ПРОЛЕТЕН ИЗГЛЕД НА ВАШИОТ ДОМ СО ПОПУСТИ И ДО

ЏОЛИ аголна гарнитура, 198/152 x 76 x 85 см, лежај: 198 x 133см,бои: црвена, сина

13.680,00 ден.

-40%

9.990, 00

ден.

Со функција на развлекување!

НЕВЕРОЈАТНА ПРИЛИКА! ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН -20%

СУПЕР ПОНУДА!

*Важи за сите видови на плаќања, а се однесува на асортиманот кој не е веќе опфатен со друг попуст

Понудата важи од 17.03.2013. до 14.04. 2013. или додека траат залихите.

АР кревет на кат 200 x 90 см, бука, бука/сино, цреша, даб

40

%

12.680,00 ден.

7.590, 00

ден.

*во цената не се вклучени душекот и подницата

-30%

ПОПУСТ HА ЦЕЛАТА ПРОГРАМA!

ЗАШТЕДЕТЕ ДУРИ 40% 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА!!!

АНЧИ кујни по мерка, фронт: бела, ванила, цреша, бука, венге; корпус: бука, цреша, венге

НАЈГОЛЕМИОТ ХРВАТСКИ ЛАНЕЦ НА САЛОНИ ЗА МЕБЕЛ!


ЛЕНА кујни по меркана купувачот; боја на фронт: бука, црвена,крем, портокалова,сина, цреша, венге,зелена, капучино, боја на корпус: бука, цреша,венге

-30%

ПОПУСТ HА ЦЕЛАТА ПРОГРАМA!

Кујни по мерка, повеќе од 3300 елементи

30

ТОНКА кујна 2,6 м

%

20.010,00 ден.

13.990,00

ден.

ЕВА кујна 2м, бука, бука/крем

15.660,00 ден.

10.990,00

ден.

СУПЕР ЦЕНА!

МОНТАНА 2 кујна, 2м, венге/даб, сиво/црвена, платина/портокалова

ТОНКА блок кујна, 2,6м, цреша/крем

26.660,00 ден.

17.990,00 *во цената не е вклучен мијалникот

33

%

5.990,00 ден.

3.990,00

ЛИНЦ маса, 90 (+40) x 90 x 76 см, венге, бело, светол даб, цреша

14.440,00 ден.

ден.

*во цената не е вклучен мијалникот и електричните апарати

*во цената не е вклучен мијалникот

ПАЛМА маса, 110 x 70 см, цреша, венге

16.860,00 ден.

ден.

3.880,00 ден.

2.290,00

ПАЛМА столица, ногарки: бука, орев, цреша, штоф еко кожа: крем и кафена

ден.

3.240,00 ден.

2.990,00

2.390,00

ден.

ден.

Б 02 маса, 135 (+40)x 89 x 76 см, натур, даб, цреша

12.990, 00

10.990, 00

2.850,00 ден.

ден.

ден.

Б 73 столица, венге, натур, цреша, даб

ЛИНЦ столица, бела, цреша, венге

10.240,00 ден.

13.690,00 ден.

7.990, 00

10.990, 00

ден.

ден.

Со функција на развлекување! Со кутија за постелнина! ФРАНКФУРТ лежај, 190 x 97 x 75 см, лежај: 190 x 140 см, различни бои

ЛИВИЈА/Т клик-клак, 202 х 93 х 90 см, лежаj: 202 х 120 см, различни бои

5.320,00 ден.

Со кутија за постелнина!

8.500,00 ден.

3.690,00

5.990,00

ден.

ден.

П-0700 клуб маса 67 х 67 см, цpнa, бела - сјај

П-0700 клуб маса 90 х 50 см, марабела, слива

19.990,00 ден.

15.990, 00

ден.

6.370,00 ден.

8.500,00 ден.

4.490,00

5.990,00

ден.

НАДИНЕ лежај, 195 x 95 x 85 см, лежај: 195 x 110 см, еко кожа

ден.

П-0700 клуб маса 67 х 67 см, марабела, слива

П-0700 клуб маса 90 х 50 см, бела,црна–сјај


ПУНЧ регал 228 x 183 x 47 см, бел

УДИНЕ регал, 270 x 42/52 x 212 см,венге/бело, марабела/бело, цреша/бело

18.580,00 ден.

ТУЈА регал, 290 x 195 x 53 см, марабела, венге, венге/бело

13.990,00

ден.

24.360,00 ден.

17.990,00

37

%

15.990,00 ден.

9.990,00

ден.

ЈАНА аголна гарнитура 197/150см, лежај: 192 х 132 см, сива, кафена

24.430,00 ден.

18.990,00

ден.

Со функција на развлекување!

31.690,00 ден.

23.990,00

ден.

Со функција на развлекување! РИНГ МИНИ аголна гарнитура 280/220 x 86 x 74 см, лежај: 200 x 120, различни бои

ПИСА аголна гарнитура 280/195 x 100 x 75 см , лежај 210 x 145 см, две бои

8.770,00 ден.

6.290,00

ден.

43.990,00 ден.

31.990,00

ден.

Р

СУПЕ

ДА!! У Н ПО

33

%

14.990,00 ден.

9.990, 00

ден.

Со функција на развлекување!

ЛУКА БЕЈЗИК 200 x 135 см, бел, слива/бело

ЛЕОН 321 гарнитура, тросед на развлекување 225 x 85 x 90 см, лежај 190 x 110 см; двосед 153 x 85 x 90 см, лежај 110 x 120 см; фотеља 90 x 85 x 90 см, сиво/црна, кафена

Со кутија за постелнина!

КИМ ормар 180 x 120 см, слива/бело, бука, цреша

44.440,00 ден.

32.990,00

ден.

Со функција на развлекување!

НАПОЛИ 3+2+1 гарнитура за седење, тросед на развлекување: 207 х 95 х 93 см, лежај: 190 х 140 см, двосед: 160 х 95 х 93 см, фотеља: 110 х 95 х 93 см

64.020,00 ден.

45.990,00

ден.

ден.


ПАОЛА спална соба, ормар 200 x 180 см, кревет 200x 160 см, 2 ноќни ормарчиња, бука, даб, цреша, марбела, бука/крем, венге/бело, марабела/крем, цреша /крем

КАРМЕН спална соба, кревет 200 x 160 см, ормар 3Д со огледало, 2 ноќни ормарчиња,венге-бело, цреша/бело, бука, марбела

30

%

23.390,00 ден.

44.890,00 ден.

16.990, 00

ден.

30.990, 00

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ПРИЛИКАТА!

ден.

*во цената не е вклучен душекот и подницата

*во цената не е вклучен душекот и подницата

ЕKОНОМИК

200 x 80/90 см

ОПТИМА ПЛУС 200 x 80/90 см

2.550,00 ден.

4.220,00 ден.

ден.

ден.

29

%

3.290, 00

1.990, 00

25.549,00 ден.

17.990,00

БЕЈЗИК душек

3.330,00 ден.

ПРИМАСАН душек 200 x 90 см

АНТИБАКТЕРИСКИ

2.390, 00

200 x 90 см

ден.

• Декоративна ткаенина • ПЕС вата • Филц • Бонел јадро

ден.

6.990,00 ден.

4.990, 00

ден.

5 ЗОНИ

-28%

-28%

• Јадро од ПУ пена, 15 см • Декоративно плетиво пролиено со синтетичка вата 200 gr/m2 ПОПУСТ ЗА СИТЕ ДИМЕНЗИИ

ПОПУСТ ЗА СИТЕ ДИМЕНЗИИ

ЛУКА БЕЈЗИК тинејџерска соба, лизгачки ормар 200 x 135 см, кревет 200 x 140 см, 1 ноќно ормарче, слива/бело

*во цената не се вклучени душекот и подната даска

-35%

29

%

21.210,00 ден.

14.990, 00

ден.

ПОПУСТ HА ЦЕЛАТА ПРОГРАМA!

ПОРТОРИКО програма на дневни, сплани соби и трпезарии од масивно дрво, содржи 19 различни елементи ТИНО детски регал, боја на корпус: бука, боја на фронт: црвена, сина, океан, ванила, теракота

9.990,00 ден.

7.290, 00

ден.

204 x 90 см

32

%

3.335,00 ден.

2.590, 00

11.990,00 ден.

8.990, 00

ден.

204 x 140 см

ГОЛФ дактило столица,бордо, зелена, сина, сива, црвена, црна

32

%

5.290,00 ден.

ден.

3.590, 00

ден.

870,00 ден.

590, 00

ден.

Топи табуретки, 33 x 33 x 33 см, различни бои

Компјутерска маса 135 x 60 x 75 см, цреша, бука, венге, даб, калвадос, марбела

35

%

5.550,00 ден.

3.590, 00

ден.

8.490,00 ден.

5.990, 00

ден.

МЕРИ француски лежај

Со кутија за постелнина!

ДЕНВЕР комода 120, бука, слива/бело, венге/бело

КИП 68 ормарче 3вр/2р, бело, бука, цреша, марабела, цреша, венге/ бело

3.590, 00

ден.

КИП 68 2ВР+Ф+3Р ормарче за чевли, бело, бука, венге/бело, марабела

Понудата важи од 17.03.2013. до 14.04. 2013. или додека траат залихите. Во сите наведени цени е вклучен акцискиот попуст. Количините се ограничени. Не е возможно да се кумулираат различни видови на попусти. Не одговараме за евентуални печатни грешки и разлики во бојата.

Прима Мебел www.prima-mebel.mk

35

%

5.550,00 ден.

Скoпje, Качанички пат бб, Т: (02) 2600-245, Ф: (02) 2600-246 Куманово, ул. ЈНА бр.30 (во кругот на поранешен Чик) Т: (031) 417-222 Пpилeп, ул. Сотка Ѓорѓиоски бб, (сутерен во катна гаража), Т: (048) 411-040 Охрид, ул. Железничка бб, Т/Ф: (046) 209 939

PRIMA  

letok do 14.04.2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you