Page 1


РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА

Аплицирајте за нова Рамстор клуб картичка и ќе добиете: 1 основна картичка 3 ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА Вашето семејство

Малите картички се практични и можат да се носат постојано како привезок на Вашите клучеви.

Заменете ја старата Рамсторе картичка БЕСПЛАТНО!

Старата Рамстор картичка можете да ја замените бесплатно до 01.12.2012. По овој датум, Рамстор Клуб картичката ќе може да се купи на каса по цена од 50 денари, и има неограничен рок на употреба.

Како се користи Рамсторе Клуб картичката Со секое пазарење во Рамсторе маркетите, новата Рамстор клуб картичка ви овозможува безброј придобивки.

Рамстор Клуб цени

Рамстор клуб картичката Ви нуди можност да купите промотивни производи по пониски Рамстор Клуб цени! Со секое пазарење во Рамстор маркетите , Семејната Рамстор Клуб картичка Ви нуди можност да купите промотивни производи по пониски Рамстор Клуб цени видно обележани во сите маркети, како и во нашите промотивни каталози – Рамсторама - кои се објавуваат на секои три седмици. Заштедата која сте ја оствариле со Рамстор Клуб картичката е збирно изразена на Вашата фискална сметка како - Рамстор намаление.

Како собирате поени? Многу едноставно!

Уникатна придобивка на новата Рамстор Клуб картичка – собирање на поени! 1% од вкупната вредност на секоја сметка се запишува во вид на поени на Вашата семејна Рамстор сметка. Поените можете да ги искористите за: купување на било кои производи од маркетите купување на производи од специјалниот каталог Поен Плус Промоција

Кога и како се собираат поените?

Поените се собираат кумулативно 6 месеци. Период 1 за собирање поени: 1 октомври – 31 март Период 2 за собирање поени: 1 април – 30 септември После секој период неискористените поени се бришат од Вашата Семејна Рамстор Клуб картичка.

Користењето на Вашите поени е многу едноставно:

Собраните поени можете да ги користите последните денови од календарскиот месец почнувајќи од 25-ти до крај на месецот.

Во рамките на еден месец 1

25-ти ден во месецот собирање на поените

25

30/31 ден во месецот користење на поените

Доколку сакате да се информирате за вкупниот износ на собраните поени – тоа можете да го направите на самата каса во нашите маркети или пак на нашата официјална интернет страна www.ramstore.com.mk.

Поен плус

Рамстор маркетите Ви нудат уште можности да соберете дополнителни поени. Дополнителните поени може да ги добиете со купување на производи кои се означени како „поен плус производи„ и истите автоматски се додаваат на вкупно собраните поени. Овие производи може да ги видите во специјалниот каталог во издание на Рамстор маркетите – „Поен плус промоција“.

Најверниот купувач

Рамстор промоциите со назнака за “најверниот купувач” означуваат определување на најверниот купувач врз основа на базата на податоци што е формирана токму од регистрираните Семејни Рамстор Клуб картички. Никогаш не ја пропуштајте можноста да бидете најверен купувач на Рамстор бидејќи тоа значи многу погодности, вредни подароци, патувања и сл. Рамстор маркетите секогаш ги наградуваат своите најлојални купувачи.

ВАШАТА СЕМЕЈНА РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА ВИ НОСИ БЕЗБРОЈ ПРЕДНОСТИ И ПРИВИЛЕГИИ. БИДЕТЕ НАШ ПРИВИЛЕГИРАН РАМСТОР КЛУБ ЧЛЕН


СУПЕР ПРОМОЦИИ ЗА СЕКОЈА СМЕТКА НАД 500,00 ДЕН. ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПОНУДАТА И ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ВИСТИНСКИ ДОБРА АКЦИЈА

599ден. Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Северин Пегла за само 599 денари.

Само од:

16 до 18 ноември

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Џогер за чистење 27см. за само 149 денари.

Само од:

19 до 22 ноември

349ден.

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Стаклен сад за шеќер за само 59 денари.

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Сушара за алишта за само 349 денари.

26 до 29 ноември

30 ное. до 02 дек.

Само од:

23 до 25 ноември

Прекривка за кревет

299ден. Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Прекривка за кревет 180*240см. за само 299 денари.

Само од:

03 до 06 декември

Адлер кујн. вага

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Поларно ќебе

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Северин фен

Само од:

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Калорифер за само 699 денари.

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Сушара

59ден. Само од:

699ден.

149ден.

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Стаклен сад

Калорифер

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Џогер за чистење

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Р ПЕ А СУ ЕН Ц

Северин пегла

599ден.

199ден.

499ден.

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Северин Фен за само 599 денари.

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Поларно ќебе за само 199 денари.

Со секоја сметка од 500 денари имате можност да купите Адлер кујнска вага за само 499 денари.

Само од:

07 до 09 декември

Побрзајте количините се ограничени

Само од:

10 до 13 декември

Само од:

14 до 16 декември


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

Олиталиа маслиново масло Екстра Вирџин 750мл

ЗЕМИ

Олиталиа Балзамиран оцет од Модена 250мл

КУПИ

2хМеггле павлака 12% 180мл .

ЗЕМИ

Меггле павлака 12% 180мл .

КУПИ

3хМеггле чоколадно млеко милки макс 200 мл

. ен 1д

. ен 1д 2х21 ден.

449 ден.

ЗЕМИ

Меггле чоколадно млеко милки макс 200 мл

КУПИ

ЗЕМИ

2хПилешка виршла Пилешка виршла Перутнина 200гр Перутнина 200гр

с ти Гра

. ен 1д 105 ден.

3х23 ден.

КУПИ

Меггле млеко за кафе 7.5 гр. Билно

ЗЕМИ

млеко за кафе 7.5 гр. Билно

КУПИ

2хВиршла Амадори 100 гр.

Количините се ограничени

. ен 1д

. ен 1д

17 ден.

ЗЕМИ

Виршла Амадори 100 гр.

2х20 ден.


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

2хMилка чоко куки 135гр

ЗЕМИ

Mилка чоко куки 135гр

КУПИ

3хКандит Петит Беуре 80гр

ЗЕМИ

Кандит Петит Беуре 80гр

КУПИ

. ен 1д

. ен 1д 3х38 ден.

2х62 ден.

ЗЕМИ

2хСтоби стикс 30 гр Стоби стикс 30 гр / /рингс 25гр рингс 25 гр

КУПИ

Др.Оеткер ПУДИНГ ЧОКО 3/1 141ГР.

ЗЕМИ

пудинг терамису 38гр.

КУПИ

2хБонитас чипс 30гр

. ен 1д

. ен 1д 45 ден.

2х9 ден.

ЗЕМИ

Бонитас чипс 30гр

КУПИ

Смоки Кинг сајз 195гр

Количините се ограничени

. ен 1д

. ен 1д

2х14 ден.

ЗЕМИ

Прима соленки 40гр

44 ден.


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

Фан&Фит Мусли тропик 1кг

ЗЕМИ

Фан&Фит Мусли класик 250гр

КУПИ

3x паштети Деликата 95 гр

ЗЕМИ

Деликата Кидс паштета 95 гр

. ен 1д

. ен 1д

245ден.

КУПИ

Медени колачи 125гр

ЗЕМИ

Медени колачи 125гр

КУПИ

Интелпеле зачин

ЗЕМИ

Интелпеле зачин

КУПИ

Марамици за чистење на кокпит

68 ден.

ЗЕМИ

Освежувач за во кола

Количините се ограничени

КУПИ

кои било 2 Хулахопки од прикажаните

ЗЕМИ

Марија хулахопки

. ен 1д

. ен 1д

50 ден.

. ен 1д

. ен 1д

38 ден.


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

2хФлипс хот дог 75гр

ЗЕМИ

Макс свит чили

КУПИ

2хМикро попкорн солен

ЗЕМИ

Микро попкорн солен

КУПИ

Специјал Бленд Инстант кафе 100 гр

. ен 1д

с ти Гра 2х34 ден.

52 ден.

ЗЕМИ

Кофета млеко во прав 80 гр класик кеса

КУПИ

2х Ла Матина капучино 100 гр

ЗЕМИ

Ла Матина капучино 100 гр

КУПИ

пелени Пафис Џамбо

ЗЕМИ

Пафис влажни марамици 72/1

Количините се ограничени

КУПИ

Адидас тоалетна вода мажи/жени

699 ден./100мл 399 ден./50мл

ЗЕМИ

Aдидас део

. ен 1д

. ен 1д

725 ден.

. ен 1д

. ен 1д 2х46 ден.

89 ден.


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

Идео кафемат бел

1759ден.

ЗЕМИ

Макс правосмукалка Северин рачна правомукалка за Пумба 2400w трошки

КУПИ

Макс апарат за палачинки

КУПИ

ракавици Логекс

ЗЕМИ

кеси за отпад 70 л Логекс

Количините се ограничени

КУПИ

Тиквеш 0.75л

ЗЕМИ

Макс цедалка

промоцијата трае од 07-ми до 15-ти Декември

ЗЕМИ

гратис чаша

с ти Гра

. ен 1д

109 ден.

1799ден.

промоцијата трае од 23-ти до 29-ти Ноември

. ен 1д

. ен 1д

3950ден.

промоцијата трае од 30-ти Ноември до 06-ти Декември

ЗЕМИ

Адлер кујнска вага

. ен 1д

КУПИ

промоцијата трае од 16-ти до 22-ри Ноември

КУПИ

Адлер миксер со постоље

. ен 1д

1089ден.

ЗЕМИ

Северин маталка за нескафе


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена!

КУПИ

ДОВЕ део за жени 150мл

184 ден.

КУПИ

Далија крем за туширање 250мл

112 ден.

КУПИ

Фа гел за туширање 200мл

ЗЕМИ

ДОВЕ рол-он

-50% ЗЕМИ

Далија крем за туширање 250мл

-50% ЗЕМИ

Фа гел за туширање 200мл

-50% Количините се ограничени

КУПИ

ДОВЕ шампон 250мл

169ден.

КУПИ

Дуел 3кг

239ден.

КУПИ

шампон Шаума 400мл

134 ден.

ЗЕМИ

ДОВЕ регенератор

15 ден.

ЗЕМИ

Омекнувач Дуел Софт Лилиак 2л

-50% ЗЕМИ

шампон Шаума 400мл

-50%


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена!

КУПИ

Факс 9кг

599 ден.

КУПИ

Колгејт паста за заби Тотал Про Гам 75мл

ЗЕМИ

Корпа за алишта 26л.

99 ден.

КУПИ

Беколино 500мл+Беколино Цинк крема 120мл

+

ЗЕМИ

-50%

Количините се ограничени

ЗЕМИ

Котон Бокс сет детска постелнина

459 ден.

ЗЕМИ

Котоневе Чепкалки за уши 200/1

-50%

59ден.

четка за заби Тотал Про Гам

128 ден.

КУПИ

Котоневе Чепкалки за уши 200/1

КУПИ

Нивеа шампон 250мл

159/149 ден. Рамстор клуб цена

КУПИ

Алиберт тортелини 250г

90 ден.

ЗЕМИ

Адлер фен за коса

489 ден.

ЗЕМИ

Алиберт тортелини 250г

45 ден.

-50%


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена!

КУПИ

говедски гулаш Јухор

ЗЕМИ

Јухор говедски нарезок 150гр

-50%

122 ден.

КУПИ

Чио екстрим чили 70гр

40 ден.

КУПИ

туна во сопствен сос 80гр

68 ден.

Количините се ограничени

КУПИ

Барила сос

ЗЕМИ

Чио чипс кромид павлака 70гр

28 ден.

-30%

ЗЕМИ

туна во сопствен сос 80гр

34 ден.

-50%

ЗЕМИ

Барилла шпагети 500гр

45ден.

КУПИ

Вегета 400гр стаклена

140 ден.

КУПИ

Данубиус шпагети 500гр.

ЗЕМИ

Вегета 400гр стаклена

70ден.

-50%

ЗЕМИ

Данубиус макарони 400гр

18ден.

-50%


ПОЕН ПЛУС ПРОМОЦИИ Купете некој од следниве производи и добијте дополнителни поени на Вашата Ramstore клуб картичка!

За купена четка Колгејт добивате

За купен Ким производ добивате

За купени соленки Чио добивате

7 поени

4 поени

2 поени

За купен Факс детергент 3кг или 6кг добивате

За купен Гавриловиќ производ од прикажаните добивате

За секое купено вино Попова Кула добивате

10 поени

5 поени

15 поени

RAMSTOR-poen plus  

RAMSTOR-poen plus

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you