Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец јули / август 2013 или до распродажба на залихите

(02) 3 219 730, 3 219 701

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш аш пријател на

и МЕРКУР Македонија ј доо

ИЗНЕНАДУВАЊЕ Бамбус гарнитура портокалова/бела, маса, двосед, 2 стола + перници

ден. д 99899 899ден

8909 ден.

бива 01.08.2013 г. до е ож *Секој купувач на м опус т) кое ќе изненадувањеи(под 5 до 11 август да го искорист

-10% p

u op

st

BOSCH Вибрациска бормашина PSB 5000 RE - 500 W - Брзостезна глава - лево/десно - Bosch електроника - мека дршка - завртување штрафови - бушење - вибрациско бушење

2699 ден.

ЕКСТРА ЦЕНА

HIT бојлер 80 л.

4599 ден. A

ra

os

199 ден.

3350 ден. СЕРИЈА 4

3 godin garanci i ja Можност за плаќање со кредитни картички

I J1A C K m +1

• Врати од медијапан • Достапни во дезен на бука • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Кваката не се испорачува со вратата

Ш Штедлива сијалица 11 V

119 ден.

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи за месец јули/август 2013 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.


ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ НИСКИ ЦЕНИ INTEX базен + пумпа

INTEX базен

s grati a pump

димензии: 366x91 cm

5809 ден.

димензии: 122x122 cm

1825 ден.

INTEX базен + пумпа димензии: 305x76 cm

3299 ден. Гума за пливање димензии: 61 cm

75 ден.

Мускули за пливање

Фотеља за пливање

димензија: 23х15 см

INTEX Душек за пливање

димензија: 122 см

65ден.

365 ден.

-30%

BRUNER Ормар за шатор SPIKE

p po

ust

димензии: 64x45x80 cm

125ден.

ен 7780 80 дден.

545 ден.

ПВЦ лежалка

33199 199 дден.

p po

разни бои

189ден.

679ден.

11075 075 дден.

-20%

Патрон 2/1 сет

- 24 литри

ранец 25 литри

2559 ден.

Стол

Преносен фрижидер

LIVING Торба за ладење

- 350 гр. =

9915 ден.

-15%

ust

po

BESTWAY Соларен туш димензија: 41х58 см потекло: Италија

5509 09 дден.

pu

st

АLU Лежалка за на плажа

Чадор

190х55х0,3

255 ден.

199ден.

458 ден.

мултиколор

3319 19 дден.

-20%

-10% p

op

ust

MQ Кампинг стол

BRUNER Стол

BRUNER Режиски стол

склоплив

метален склоплив во торба

метален

4459 59 дден.

390 ден.

2

11329 329 дден.

1129 ден.

85ден.

22129 129 дден.

1809 ден.

-15% p

u op

st

p po

BRUNER Стол метален, склоплив

9959 59 дден.

815 ден.

BRUNNER Стол за на плажа

потекло: Италија боја: плава, портокалова

1419 114 4419 19 дден.

1206 ден.

ust

MQ Стол склоплив

459ден.


РАСПРОДАЖБА НА ЛЕТНА ПРОГРАМА

-15% p po

ust

HABERKORN Павиљон

Тенда ГОА

po

112369 2369ден.

99549 549 дден.

pu

st

8658 ден.

8116 ден. ce ni od

СВЕТИЛКИ ЗА ГРАДИНА

-30%

димензија: 300х300х277 метал/полиестер потекло: Австрија

3х3m метал/платно, зелена

9. 9 5den

BIVA нитура 3 дела Ратан гарнитура материјал платно: латно: полиестер димензии: софа: офа: ф 148x75x76 полукруг: 148x75x39.5 8x75x39.5

220990 0990ден.

188911ден.

-10% ШИРОК ИЗБОР НА РАСВЕТА ЗА ВАШАТА ГРАДИНА

p po

ust

Гарнитура Лугано со перници 4 делна

ден. д 229589 9589де

Тенда 3х3m ПВЦ

1279ден.

22191ден.

Гарнитура Мароко 4 делна + перници

228899 8899ден.

23118ден.

-25%

-20% BIVA Калабрија гарнитура со перници

po

pu

p po

st

ust

материјал: платно/текстил димензии: стол: 85х84х6

229799 9799ден.

20859ден.

-30% po

pu

st

3


ЕДИНСТВЕНО ВО МЕРКУР Пивска гарнитура маса и две клупи димензии: 80x200

6399ден. димензии: 60x200 5999ден.

STEINER Маса ПВЦ STEINER Стол бел

11949 949 дден.

1559 ден.

димензија: ј 150х 150х90 90 потекло: Австрија Австријја

-20% po

3589 дден. 358 3589

2871 ден.

st pu

STEINER Маса ПВЦ

STEINER Стол ПВЦ

STEINER Маса ПВЦ

димензија: Ф90 висина 71cm потекло: Австрија

димензија: 60х60 потекло: Австрија

димензија: 70х70 потекло: Австрија

799ден.

1029ден.

22499 499 ден.

SCAB Стол зелен

7799 99 дден.

639 ден.

1999 ден. STEINER Стол ПВЦ потекло: Австрија

599ден.

-20% po

pu

st

Маса Малага

Стол Месина

Фотеља Мароко Ф М

Фотеља Ибица Ф Иб

димензија: Ф100

со наслон за раце

бордо

крем / портокалов

112179 2179 ден.

2099ден.

9134 ден.

ден. д 66899 899де

ден. 44715 715де

5519ден.

4243ден.

-25% p po

-20%

ust

p po

-10%

ust

p po

BIVA Стол

FABRIZIO Дрвен стол

BIVA Стол

BIVA Стол ратан/метал

BICA Стол

алуминиум/платно потекло: Biva Словенија

димензија:33x37х45 потекло: Италија

димензија: 58.5x60x88 потекло: Biva Словенија

димензија: 80x80x76.5

алуминиум платно

ден. д 33069 069де

ден. д 33999 999де

ден. д 44189 189де

2915ден.

3199ден.

3650ден.

-5% 4

po

p

ust

-20% po

p

ust

-15% po

p

ust

ден. д 11899 899де

ден. д 33299 299де

1519ден.

2639ден.

-20% po

p

ust

ust

-20% po

pu

st


НЕПОВТОРЛИВА АКЦИЈА НА КРОВНИ ПРОЗОРИ И СКАЛИ -10% ОД 12.08 ДО 18.08.2013 GLIN Nazarje - кровен прозор

GLIN Nazarje - опшивка

9390ден. 55*98 - 11025ден. 66*118 -12854ден. 78*118 - 13618ден.

55*78 -

55*78 -

3624ден. 3665ден. 3695ден. 3790ден.

55*98 66*118 78*118 -

KRONO Ламинат 7mm храст

Leksan проѕирен димензија: 2,1x6 различни бои потекло: Германија

309ден./m

2

A at J I n

405ден. - 6 mm 585ден. - 8 mm 665ден. - 10 mm 7 755 5 ден. - 4 mm

A

i C m K a

na

l

Таванска скала 110x60cm 110x70cm 120x60cm 120x70cm

Стаклена волна во ролни • • • • • • •

Камена волна во бали • • • • • • •

димензии: 1000x600x50 mm специфична тежина 30 kg/m3 една бала: 7,5 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,038 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

ЗЗА А ССЕКОЈА ЕКОЈА КУПЕНА ВРАТА ВИ НУДИМЕ КВАКИ СО 10% ПОПУСТ

димензии: 1200x600x50 mm специфична тежина 18 kg/m3 една ролна: 21,12 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,045 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

KNAUF INSULATION во ролна

90 ден./m

2

4839 ден.

33349 349 ден. • Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

6169 ден. СЕРИЈА 8

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на: wenge, американска цреша, светол даб и обелен даб • Кваката не се испорачува со вратата

52 ден./m

2

5575 ден.

СЕРИЈА 6

СЕРИЈА 4

5130ден.

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

7069 ден.

СЕРИЈА 7

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во бела боја • Кваката не се испорачува со вратата

gr

i at

s

СЕРИЈА 9

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на зебрано • Кваката не се испорачува со вратата

СО СЕКОЈА СМЕТКА НАД 5000 ДЕН ОД ОВАА СТРАНА ГРАТИС БАМБУС ЗАВЕСА 100Х180СМ

5


ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ Огледало ормар

WENKO WC гарнитура

4х5m

2599ден.

ден. д 22199 199де

1979ден.

WENKO држач за тоалетна хартија

WENKO аголен регал

8899 99дден.

980ден.

-10% popust

ден. д 1089 110 0889де 0089

809ден. WENKO аголна полица

5585 85дден.

526ден.

BEKAMENT поликолор 25л.

725 ден.

Пиштол за силикон

BEKAMENT Фасадна боја акрил 5л.

TYTAN водостоп премаз 1кг

BEKAMENT Лепак за плочки

469ден.

335ден.

25 кг

va torli nepov ena c

69ден.

ALPOS Скала 30-05 гаранција 3 години

ден. д 11889 889де

1699ден.

Ваљак

MTECH Сет четки 5 дела

199ден.

185ден.

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ

-10% p po

Силикон акрилен

ust

280 ml

65ден. DECOSA Таван панел, стиропор

69ден./m

2

6

339ден.

Санитарен силикон транспарентен 280 ml

99ден.

Полуретанска пена 770ml

199ден.


АЛАТ ЗА ВЕШТИ МАЈСТОРИ моќност капацитет на резервоар р р р тежина гаранција р ј

MQ 120 Делна гарнитура

VARSTROJ ВАРКО ИНВЕРТЕР 120

Агрегат ZSA 2500 монофазен

приклучен напон струја на заварување пречник на жица гаранција

2,5 kVA 18 л 55 кг 1 години

21900 ден. 2190

111649 1649 дден.

1~230 V / 50 Hz 5-120 A 2,5 mm 2 години

5999ден.

a e k s t ra cen

9899 ден.

-15% p po

BOSCH Аголна брусилка PWS 720-115

SKIL SK Хамер

моќност број на вртежи дијаметар на диск гаранција

моќност јачина на удар гаранција

720 W 11000 115 mm 2 години

ust

600 W 1,3 Ј 1 години

4749 ден.

3299 ден.

SKIL Електрична мешалка

моќност: 850W гаранција: 1 година

4999ден.

+ C K A STM 140 Универзална пумпа моќност 1,9 kW притисок 140 bar проток 450 l/h тежина 9 kg ротациона четка копје за детергент Пиштол со брза спојка турбо копје

7010 ден ден. 7333779 де 77379

Best 24 Аксијална пумпа со 3 челични клипови моќност 2,4 kW притисок 145 bar проток 480 l/h турбо копје индуктивен мотор

18555 ден 119529 9529 дден.

A J I

LMX 1713 XP Универзална пумпа моќност 4,7 kW притисок 170 bar проток 780 l/h резервоар за детергент заштитен стоп систем котур за црево пумпа со челични 9 kg клипови

43290 ден 45569 445 555669 дден.

-5% popust 7


Црево Космос

MTD Косилка Смарт 38Е 1300W гаранција: 2 години потекло:Германија

1/2, 15m

А

ЗА БЕ Л

0 ДЕНА

5109ден.

РИ

К

769ден.

Црево Агригарден

Црево Винер 1/2, 15m

1/2, 15m

685ден.

425ден. КУПЕТЕ КОСИЛКА MTD 1300 W И ДОБИЈТЕ КАБЕЛ 20m ГРАТИС

ТОНС Распрскувач пеперутка

ТОНС Прскалка пиштол + брза спојка

136ден.

137ден.

ТОНС Распрскувач 1/2 со метален колец

Динамик Вентилатор

Динамик Д инамик Вентилатор

Динамик Вентилатор

за на маса

индустриски

син

755ден.

1319ден.

679ден.

309ден.

Избери го својот попуст!

ǺǸDz

СТ

Во сабота, 17. август

ПУ

За секоја сметка над 3000 ден. од летната програма, подарок ПО

КАР Т Ч КА ЗА И

Тв о ј

од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака!

оп

5

п

Секое купување кое ќе го направите ќе биде наградено со попуст

уст *

50 8

* За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст. Правила: - Со едно доаѓање на каса едно лице може да купи производи на една фискална сметка; - Извлекувањето се врши откако сите артикли се забележани на фискалната сметка.

Merkur 7 8 e katalog  
Merkur 7 8 e katalog  
Advertisement