Page 1

Se {to }e posakam! (02) 3 219 730, 3 219 701

и МЕРКУР Македонија доо

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата. ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец мај 2013

Гарнитура за седење ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји

Mаса метал/стакло

7999 ден.

999 ден.

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

Стол метал/ратан

879 ден. Продажни места на летна програма: (страна 1-5)

TRA nA S e EK aC

k s i n

За секоја сметка над 3000 ден. од летната програма, подарок

КАРТИЧКА А ЗА ПОПУСТ Можност за плаќање со кредитни картички

- Гумно - Охрид - Саботко комерц - Прилеп - Интеркомерц - Гевгелија

4499 den

19799 den

369 den

1099

ǺǸDz

den

BIVA ратан гарнитура Ибица 4 делна + перници

FABRICIO чадор ϕ300cm полиестер/алуминиумски држач ПВЦ маса, ПВЦ стол

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи за месец мај 2013 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.


Гарнитура Мароко 4 делна + перници

28899ден. MY BEAUTIFUL HOME

BIVA Ратан гарнитура 3 дела материјал платно: полиестер димензии: софа: 148x75x76 полукруг: 148x75x39.5

20990ден.

портокалова/бела маса, двосед, 2 стола + перници

гратис завеса ROLO BAMBUS 100x180 cm

НАЧИНН НА ССКЛОПУВАЊЕ

Бамбус гарнитура

BIVA Ратан гарнитура 3 дела материјал платно: полиестер димензии: стол: 85х84х6 маса: 43x43x46

15999ден.

9899ден.

BIVA Mаса метал/стакло димензија: Ф62 висина 72cm

BIVA Ратан маса

1639ден.

димензија: 150x90x75

8049ден.

BIVA Ратан стол димензија: 72x63x102

2

5139ден.

BIVA Стол ратан/метал димензија: 80x80x76.5

1899ден.


О Р О К С А Н Гратис 2л. пиво

Пивска гарнитура маса и две клупи

FABRIZIO Чадор

димензии: 80x200

BIVA Гарнитура Nybro

материјал платно:полиестер алуминиум држач димензија: Ф300 потекло: Италија

6399ден. димензии: 60x200

6+1

9799ден.

5999ден.

13399ден.

Гарнитура Осло 2+1 бела

3399ден.

Гарнитура Лугано 4 делна

29589ден. Маса Малага

Стол Месина

Фотеља Мароко

Фотеља Ибица

150x90 cm

без наслон за раце

бордо

крем / портокалов

7999ден.

2399ден.

6899ден.

4709ден.

BIVA Стол

FABRIZIO Дрвен стол

BIVA Стол

HABERKORN Клупа

алуминиум/платно потекло: Biva Словенија

димензија:33x37х45 потекло: Италија

димензија: 58.5x60x88 потекло: Biva Словенија

димензија: 120 потекло: Австрија

ден. д 33069 06699де

ден. д 33999 999де

ден. д 44189 189де

2959ден.

3699ден.

3799ден.

2749ден.

3


BRUNER Стол KERRY слим

склоплива

BRUNER Стол KERRY класик

3549ден.

склоплива

2999ден.

BRUNER Maсa метална склоплива

MEKRRY Maсa метална склоплива 84х62см

склоплива 110X71X71 см

3989ден.

3519ден. STEINER Маса ПВЦ димензија: 70х70 потекло: Австрија

1029ден. STEINER Маса ПВЦ димензија: Ф90 висина 71cm потекло: Австрија

2399ден.

STEINER Стол ПВЦ потекло: Австрија

STEINER Стол ПВЦ

599ден.

димензија: 60х60 потекло: Австрија

949ден.

SCAB Маса са димензија: ј 150х11 150х113 13 потекло: Италија

6489 64 489ден.

SCAB Лежалник ПВЦ потекло: Италија

3499ден.

SCAB Стол потекло: Италија

949ден.

STEINER Чадор

STEINER Стол ПВЦ

потекло: Австрија

потекло: Австрија

1949ден.

799ден.

STEINER Перница за стол потекло: Австрија

655ден.

Столл детски Стол дет етск скии ПВЦ ПВЦ потекло: Италија И ј

2235 35

229ден.

STEINER Маса 150х90, овал потекло: Австрија

4

3399ден.

STEINER Лежалка ПВЦ потекло: Австрија

3199ден.


Scab Лулашка за 3 особи примавера димензија: 175х55х25 конструкција: метал потекло: Италијa

9499ден.

Scab Лулашка за 4 особи лорд п.44

Scab Лулашка за 4 особи мастер п.111

димензија: 280х210 конструкција: метал 50мм потекло: Италиј

димензија: 280х210 конструкција: метал 100мм потекло: Италија

18499ден.

24599ден.

Тенда ГОА

Тенда ПЕ

Abena Тенда павиљон

3х3m метал/платно, зелена

ПВЦ, 3х3m павилјон бела, тегет, зелена

платно димензија: 3х3m боја: зелена, плава потекло: Италија

9549ден.

2339ден.

3449ден.

SAROM Камин Берлин димензија: 60х82х182cm

SAROM Камин Сантандер димензија: 42х81х204cm

SAROM Камин Марибор димензија: 61х114х214cm

14989ден.

7049ден.

14989ден.

ЕДИНСТВЕНО Д ВО МЕРКУР, КАМИНИ SAROM - ИТАЛИЈА

5


НА КВАЛИТЕТНИ СК И ЕДНОСТАВНИ И ОР О ЗА МОНТАЖА

GLIN Nazarje - кровен прозор со опшивка

13015 ден. 66*118 - 16706 ден. 78*118 - 17408 ден. 78*140 20295 ден. 55*98 -

Тенда 300x200 cm модел 1400 со зглоб жолта, сива, бела

-10% po

5419 ден.

st pu

Тенда 400x250 cm модел 1100 со зглоб сива антрацит

8749 ден. Поштенско сандаче

649 ден/еден модул опциии: 3 и 5 модула

СВЕТИЛКИ ЗА ДВОР

СОЛАРНИ СВЕТИЛКИ

MTD Косилка Смарт 38Е 1300W гаранција: 2 години потекло:Германија

5109ден.

cen

d i o

9 6d9 en.

cen

d i o

2de4n.9

ШИРОК ИЗБОР И БОР НА РАСВЕТА РАС ТА ЗА В ВАШИОТ ДВОР И ГГРАДИНА АДИНА

ЗЗА СЕКОЈА КУПЕНА ВР ВРАТА ВИ НУДИМЕ ККВАКИ СО 10% ПОПУСТ

22249 249 ден. СЕРИЈА 3

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Кваката не се испорачува со вратата

3349 ден. СЕРИЈА 4

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

4839 ден. СЕРИЈА 6

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

5575 ден. СЕРИЈА 7

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во бела боја • Кваката не се испорачува со вратата

ПОВТОРНО НА ВАШЕ БАРАЊЕ ден. ден н 66169 169 де

СЕРИЈА 8

6

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на: wenge, американска цреша, светол даб и обелен даб • Кваката не се испорачува со вратата

7069 069 ден. СЕРИЈА 9

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на зебрано • Кваката не се испорачува со вратата


Вибрациона бормашина +3 бургии за камен Убодна на пила

моќност: 710W гаранција: 1 година

Акумулато Акумулаторски Акум одвр од двртувач ру одвртувач

моќност: ост: 380W гаранција: ција: 1 година

3309 ден.

моќност: 18V (2х1,2 NiCad) моќност: моќн сетт битови се би гаранција: га ара ранц нција: 1 ггодина

1829 29 ден..

3999 дден. Стабилна дупчалка

-15%

350W големина на глава: 13mm гаранција: 1 година

Аголна брусилка

Пиштол за фарбање

55309 309 ден.

MP125N моќност:1010W дијаметар на плоча до: ϕ 125mm вртежи: 11000врт./мин. гаранција: 1 година

моќност: 280W гаранција: 2 година

4519 ден.

11699 699 ден.

3999 ден.

tra e k se n a c

-15%

1449 ден. а та н а ј и Акц ново а з о стар ЛЖУВА О ПРОД

Тип на тример

BOSCH ART 23 EASYTRIM електричен

BOSCH ART 26 EASYTRIM електричен

BOSCH 23 COMBITRIM електричен

електричен

електричен

IKRA MOGATEC XL 25 T

PARTNER B 250 B моторен

280

300

400

450

450

600

230

260

230

260

300

300

430

430

1,7 2.199,00

1,8 2.979,00

2,7 3.649,00

3 4.400,00

2,9 3.659,00

3,7 4.489,00

4,1

5,5

Цена

1649

2235

2735

3299

3289

3989

6699

14499

обичен 400W бел

ден. д 5599 99де

129 ден. Модул приклучок за ТВ, САТ завршна бела ден. д 2239 39де

209 ден.

ден. д 1199 99де

159 ден.

ден. 1145 45де

509 ден.

обичен 1 p, 16 A

1179 79 дден. Економик прекинувач сериски

Модул приклучок италијанска М1 бел е 1119 19дден.

99 ден.

700

Типка прекинувач EKONOMIK

2П+Е, бела, со капак

105 ден.

Економик потенциометар

Модул прекинувач

Економик приклучница

1125 25 дден.

S L O V E N I A

85 ден.

ALKO TE 600

Моќност (W) Широчина на сечење (mm) Тежина (kg)

Економик прекинувач

9999 дден.

ALKO TE 450

двотактен моторен 1,1 hp

Погон

обичен, бел

BOSCH 26 COMBITRIM електричен

169 ден. Економик приклучница

Модул приклучница

дупла, бела

2П+Е, бел

1155 55 дден.

1149 49 дден.

139 ден.

129 ден.

Модул тастер за ѕвоно бел

Модул тел. приклучок бел

е 1119 19дден.

ден. д 1169 69де

99 ден.

145 ден.

7


Веелоосипеед ВВелосипед MAX RS MAX S1 RS1 20” црвен

33789ден. Ве сипед Велосипед Велоси MAX LA LADY DY 26” бе бел

5159ден.

Веелоосипеед Велосипед MAX SKY RUNNER 26” бел ден. 5099ден

Велооси Велосипед с пе пед MAX GM GMX 20” зелен

3789ден.

Детски велосипед ед BMX 12” со помошни тркала - Speedy

1899ден.

Избери го својот попуст! Во сабота, 18. мај

Секое купување кое ќе го направите ќе биде наградено со попуст Тв о ј п од 50%, од 25%, 10% или 5%.

оп

5

уст *

50

Имајте среќна рака! * За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст. Правила: - Со едно доаѓање на каса едно лице може да купи производи на една фискална сметка; - Извлекувањето се врши откако сите артикли се забележани на фискалната сметка.

MERKUR  

katalog za mesec maj 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you