Page 1

до

% 0 5 СТ ПОПУ ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПАТУВАЊЕ! Во периодот од 15.05.2014 до 15.07.2014 со купување во Рамстор маркетите имате можност да добиете и до 50% попуст на широкиот асортиман на куфери кој ви го нудиме во оваа промоција.


ГОЛЕМА ПРОМОЦИЈА НА КУФЕРИ ВО РАМСТОР МАРКЕТИТЕ! Правила на промоцијата: Во периодот од 15.05.2014 до 15.07.2014 за секоја сметка во вредност од 300.00 денари добивате купон. Со купување на некој од прикажаните промотивни производи на задната страна се добива дополнителен купон, доколку вкупниот износ на сметката е над 300.00 денари. Со собирање на потребниот број на купони и поволна доплата можете да купите куфери по промотивни цени со попуст и до 50%. Производите можете да ги подигнете најдоцна до 31.07.2014год.

1 2 3 4 5 6

7 8

Побрзајте количините се ограничени! Рамстор Маркетите го задржуваат правото да ја прекинат акцијата од објективни причини. За можни печатни грешки Рамстор Маркетите однапред се извинуваат.


КУФЕР 45 ЦМ КУФЕР 55 ЦМ КУФЕР 65 ЦМ

3.499.00

8+

KUPONI

2.699.00

1.899.00

1.799.00

1.429.00

8+

KUPONI

949.00

8+

KUPONI

КУФЕР 45 ЦМ КУФЕР 57 ЦМ КУФЕР 69 ЦМ

3.999.00

8+

KUPONI

3.199.00

2.249.00

8+

KUPONI

2.139.00

1.699.00

1.199.00

8+

KUPONI

КУФЕР 48 ЦМ КУФЕР 58 ЦМ КУФЕР 68 ЦМ

4.295.00

8+

KUPONI

3.265.00

2.259.00

8+

KUPONI

2.195.00

1.719.00

8+

KUPONI

1.199.00

Куферите се достапни само во боите прикажани на сликите

КУФЕР 48 ЦМ КУФЕР 58 ЦМ КУФЕР 68 ЦМ

3.905.00

8+

KUPONI

2.069.00

2.995.00

8+

KUPONI

1.579.00

2.065.00

8+

KUPONI

1.099.00


За купен сет Аргета 3*95гр.

За која било купена салама од Перутнина Птуј

За купени тестенини од брендот Мелиса

За купен производ од прикажаните

За купен производ од прикажаните

За купена Домачица 275гр.

За купен производ од прикажаните

За купен део спреј Дове или Рексона

За купена боја за коса Мис Меџик дуо пак

За купен производ од прикажаните

За купен Первол течен детергент

За купен Факс детергент

Побрзајте количините се ограничени! Рамстор Маркетите го задржуваат правото да ја прекинат акцијата од објективни причини. За можни печатни грешки Рамстор Маркетите однапред се извинуваат.

Kupon 15 07 14 e katalog  
Kupon 15 07 14 e katalog  
Advertisement