Page 1

ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС INTERMEDIA

П

ЕЧ

АТ Е

ЊЕ

А М

Ц И

КАТАЛОГ Информации на 02 6121-496 ; ( 078 205-659

И

www.intermedia.com.mk

PRESS


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

INTERMEDIA

PRESS

900

САКАТЕ ДА ПРАТИТЕ НЕКОЈА ПОРАКА КОН СВЕТОТ ! САМО НАПИШЕТЕ ЈА - БИДЕТЕ УВЕРЕНИ ДЕКА НА ВАШАТА МАИЦА ЌЕ БИДЕ ВИДЕНА !

700

600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk INTERMEDIA

PRESS

02 6121-496 ; ( 078 205-659

400

ВИЕ ИМАТЕ ЖЕЛБА ИЛИ ИДЕЈА - НИЕ ВИ ЈА РЕАЛИЗИРАМЕ ПЕЧАТЕЊЕ УНИКАТНИ МАИЦИ

600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС INTERMEDIA

PRESS

www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

700 ИМАТЕ ПОВОД ЗА ПРОСЛАВА ИЛИ ЗАБАВА - ОБЕЛЕЖЕТЕ ЈА НА УНИКАТЕН НАЧИН

ПОДАРЕТЕ МАИЦА МЕМОРИРАЈТЕ ГО СПОМЕНОТОТ

600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

700 САКАТЕ ДА ИСКАЖЕТЕ ЉУБОВ КОН НЕКОГО - ПОКАЖЕТЕ ГО СО ВАШАТА МАИЦА МАИЦАТА ЌЕ КАЖЕ И ШТО МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ

600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk

02 6121-496 ; ( 078 205-659

INTERMEDIA

PRESS

700 САКАТЕ ДА ПРАТИТЕ НЕКОЈА ПОРАКА КОН СВЕТОТ ! САМО НАПИШЕТЕ ЈА - БИДЕТЕ УВЕРЕНИ ДЕКА НА ВАШАТА МАИЦА ЌЕ БИДЕ ВИДЕНА !

600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

INTERMEDIA

PRESS

НЕ ЈА КРИЕТЕ СВОЈАТА ЉУБОВ СЛОБОДНО ИСКАЖЕТЕ ЈА СИТЕ ДА ЈА ВИДАТ НЕКА ЗНААТ ДЕКА СТЕ СРЕЌНИ

600

700


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

САКАТЕ ДА ИСКАЖЕТЕ ГОРДОСТ КОН ЗЕМЈАТА НА КОЈА И ПРИАЃАТЕ - НИЕ ИМАМЕ ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ

700 900 600


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

700 САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОМОЦИЈА НА БИЗНИСОТ - НАЈДОБАР НАЧИН ДА ЈА БРЕНДИРАТЕ СВОЈОТА ФИРМА

400


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk 02 6121-496 ; ( 078 205-659

900 МАИЦИ СО ЛОГА ИЛИ СИМБОЛИ НА ВАШАТА ОМИЛЕНА МУЗИЧКА ГРУПА ИЛИ АРТИСТ

800


ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС www.intermedia.com.mk INTERMEDIA

PRESS

02 6121-496 ; ( 078 205-659

ДЕТСКИ МАИЦИ, НО И ЗА НИВНИТЕ РОДИТЕЛИ СО НАЈРАЗЛИЧНИ МОТИВИ ПО СОПСТВЕНА ЖЕЛБА

400

600

Intermedia maici e katalog  

katalog na maici

Intermedia maici e katalog  

katalog na maici

Advertisement