Page 1

fevruari 2014

ПРОМО

visoko kalori^en bukov briket 4350ccal

ГОЛЕМ ПОПУСТ

10

ГРЕАЛКА ЗА НА ТЕРАСА

- 161148IP. x 4 заштита - mo]nost: 2000w 161148

Tip

REDOVNA CENA

AKCISKA Cena

3.990 4.990 5.750 6.566 7.299

3.490 3.990 4.790 5.390 5.990

1,0 kw 1,5 kw 2,0 kw 2,5 kw 3,0 kw

РЕФЛЕКТИРАЧКА ФОЛИЈА ЗА РАДИЈАТОР 166500

НАМАЛЕНИЕ

ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕЛЕТИ LAVOR

-27%

НАМАЛЕНИЕ 233ден

169ден

електриЧен камин 167484

-19%

до20%

2.990ден

НАМАЛЕНИЕ 3.700ден

2.990ден продолжен кабел 5м

besty bu ден/kг

besty bu

366ден

-14%

НАМАЛЕНИЕ 8.490ден

7.290ден мини електриЧен камин ewt 336401

-20%

НАМАЛЕНИЕ 5.570ден

4.450ден

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА ГРЕЈНИ ТЕЛА НА ЦВРСТИ ГОРИВА ГОЛЕМИЗБОР НА СКАЛИ ЗА ДОМАКИНСТВО И ГРАДЕЖНИШТВО

електриЧна пила

partner es1900 син00244

4.999ден

АМАТЕРСКИ РАЧЕН АЛАТ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ

МЕТАЛНИ ПОЛИЦИ ИЗБОР И ДИМЕНЗИИ


fevruari 2014

ПРАЗНИЧНИ ПОДАРОЦИ ЗА САКАНИТЕ

ФЕН ЗА КОСА

ДЕПИЛАТОР

1.080ден

2.089ден

BOMANN РМК00085

+

1 ПЕГЛА ЗА КОСА BOMANN РМК00352

1

965ден

1.690ден

резервни четки

АЕg РМК00851

РМК00989

723ден

+

1

724ден

СЕТ

2.813ден

2.290ден ТРИМЕР ЗА БРАДА СО ДОДАТОЦИ

НАМАЛЕНИЕ

+

1

ЦВЕЌЕ - РАСАД

402ден

1СЕТ 964ден

490ден -49%

1.435ден

НАМАЛЕНИЕ

-18%

РМК01115

562ден

1

1

ТРИМЕР

РМК01107

СЕТ

-31%

+

1

2.045ден

НАМАЛЕНИЕ

ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

AEG РМК00797

СЕТ

-17%

712ден

МАНИКИР СЕТ

AEG РМК00794

990ден

НАМАЛЕНИЕ

СКАРА

маникир сет

ФЕН ЗА КОСА

aeg РМК00404

bosch РМК01074

ASEL РМК00950

-50%

-24%

НАМАЛЕНИЕ

980ден

НАМАЛЕНИЕ

1.287ден

640ден

АБСОРБЕРИ ЗА ВЛАГА ЕКСКЛУЗИВНО ВО ХУБО

923ден

699ден КУЌИЧКА ЗА КУЧИЊА КЕТЕR

-14%

НАМАЛЕНИЕ

6.636ден

5.690ден ПАТОСНИЦИ

ЛАНЦИ ЗА СНЕГ

ВЕШТАЧКА ТРЕВА

edinstveno vo hubo

АSTROTURF

-26%

НАМАЛЕНИЕ

990ден

665ен

880ден

490ден

ПОБРЗАЈТЕ besplaten parking

besplaten transport vo skopje nara^ka na (vo zavisnost od smetkata) klienti

se^ewe na iverka

...

nijansirawe na boi

1.169ден/м

А К Ц И Ј А Т А Т РА Е Д О 1 М А Р Т ! ! ! servis

Rabotno vreme: Pon-Petok: 09:00 do 21:00, Sabota: 09:00 do 17:00, Nedela 09:00 do 16:00 Tel. 02/3096 107; 02/3096 108, ul. Skupi br.1

www.replek.com.mk/hubo Proizvodite se vo ograni~eni koli~ini. Replek i Hubo DOO ne e odgovoren za gre{kite nastanati pri tehni~kata podgotovka na ova izdanie.

Hubo feb e katalog