Page 1

ОСВЕЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ СО ЦЕНИ НАМАЛЕНИ ЗА 20% *Понудата важи во периодот од 01.04 до 21.04.2013 односно додека не се потрошат залихите. Понудата се однесува на посебно означени производи.

ЗА ЧИСТ И БЛЕСКАВ ДОМ

dm market  

20% popust na sredstvata za cistenje

dm market  

20% popust na sredstvata za cistenje