Page 1

НИ ПОДОГИ ОБЛ

РАЦИ

ДЕКО

УВАЊ

УРЕД

Е

БАЊ

А

ТИ АЛА

НА

И ГРАД

идеи за свеж и обоен дом со продуктите на Mr.Bricolage СУПЕР ЦЕНА

265

СУПЕР ЦЕНА

ден.

369

на м2

ПОДНА ПЛОЧКА NEVADA 31х31, дебелина 7мм, I-ва класа, 1 пакет 1.62 м2= 429 ден ref. 930075

ден.

ТАПЕТ MADRID

10х0.53м, винил врз хартиена основа , 210г/м2, различни бои , Франција ref. 603612

свежо СУПЕР ЦЕНА

199

ден.

ПОЛИКОЛОР ФРЕШ 5/1 5 кг, мирисна дисперзија за внатрешни ѕидови ref. 789111 продукт: ref: 8/1 25/1

789110 789109

www.mr-bricolage.mk

цена: 309 ден. 879 ден.

колоритно заедно од 7 август до 26 август


ДЕКОРАЦИЈА

159

АКРИЛНА БОЈА

539

АКРИЛНА ГОТОВА БОЈА BETEK

ден.

2.5лит,големопокривна паропропусна боја во нијанси за внатрешни ѕидови, отпорна на суво и водено бришење ref. 792153

5кг, брзо суши, водо растворлива, за внатрешно бојадисување, покривност 3-4м2/кг, боја: белa ref. 882123

269

439

750мл, основен премаз за дрво. Штити од инсекти и од габички што предизвикуваат гниење и помодрување на дрвото ref. 760797

ден.

489

продукт: 7.5лит 15 лит

ИЗОЛАЦИОНЕН ТАПЕТ 4ММ

дебелина 3мм, ги корегира нерамнините, го олеснува лепењето на тапети,5м2 ref. 903623

10х0.5м, дебелина 4мм, покрива нерамнини , шумоизолирачки, 5м2 ref. 906759

ПЛАФОНСКА ПЛОЧА

2

www.mr-bricolage.mk

цена: 1089 ден. 1999 ден.

149

од

СЛИКИ

ден.

разни видови ref. 927509

2.5ли, водоотпорна и паропропусна , постојана во сите временски услови, наменета за надворешни ѕидови и фасади ref. 792163

ден.

ИЗОЛАЦИОНЕН ТАПЕТ СО ФОЛИЈА 3ММ 3мм, се поставува позади радијатори, рефлектира до 90% од топлината ref. 909694

149

ден.

49.5х49.5см, 1 пакет (8пар)=1.96м2, за декорација и изолација на тавани,можност за бојадисување, еколошки чист производ, различни релјефи ref. 821359

ref: 792164 792165

479

ден.

ИЗОЛАЦИОНЕН ТАПЕТ 3ММ

159

ден.

АКРИЛНА БОЈА BETAKRIL

ден.

БЕЛЛЕС

529

ден.

ден.

СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ АSTONISH професионална класа, за чистење на текстил, кожа, PVC мебели, ламинирани површини, фурни, скари, клими и др. ref. 869056


ДЕКОРАЦИЈА

699

999

ден.

ПРЕКРИВКА ДУПЛА

ден.

различни дезени и бои ref. 791528

ГОТОВА ЗАВЕСА 140х260 ref. 924303

ГОТОВА ЗАВЕСА RONDA

829

ден.

140х260см, 100% полиестер, со метални алки за за закачување , различни бои ref. 924312

139

ден.

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА

40х40 тафта ref. 928928

40х40 авангард ref. 928931

ден.

СРЕДСТВО ЗА СИМНУВАЊЕ НА ТАПЕТИ

ден.

ТЕПЕТ PLAISIR 10.05х0.53м, осбова со винил покриеност, различни бои и дезени, Германија ref. 923732

879

250мл, концентрат, за површина од 35 до 50м2. Произведено во Германија. ref. 838462

ден.

ТАПЕТ IMPULSE 10.05х0.53м, основа со винил полкриеност, различни дои и дезени, Холандија ref. 924858

639

ден.

ТАПЕТ FRESH START 10.05х0.53м, флис со винил покриеност, различни бои и дезени ref. 922059

ден.

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА

169 789

179

229

ден.

ТАПЕТ ДУПЛЕКС ???? ref. 918520

299

ден.

ЛЕПАК ЗА ТАПЕТИ

за флиз тапети, со контрола на нанесување преку син детектор, 35-45м2/оптимално. Произведено во Германија. ref. 882629


ОСВЕЖУВАЊЕ

а воjа ламб си сами с е т е д а д соз

429

689

ден.

ЛАМБА ЗА БИРО 1хЕ14, ринго ref. 891068

АБАЖУРИ 20х15см текстил, различни бои и размери ref. 926916

399

ден.

4299

ден.

ЛУСТЕР ДЕТСКИ кико ref. 894260

ден.

АРМАТУРА ЗА АБАЖУР висина 30см, метал, различни бои ref. 927242

319

ден.

продукт: 160см 200см 240см

КОРНИЗА ЕНТРИ прачка 120см ref. 895539

ref: 895540 895541 895542

ден.

КОРНИЗА БАРИ прачка 160см, светол даб , цреша , венге ref. 858860

1519

ден.

ДРВЕНА РОЛЕТНА 60х160см, бамбусни ламели 25см, челична горна шина, комлет за монтажа на таван и ѕид , бои орев цреша ref. 868888

4

ден.

на д.м.

ДИОДНА ЛЕНТА

549

продукт: 100х160 120х160 140х160 90х240

289

цена: 449 ден. 559 ден. 699 ден.

ref: 868890 868891 868892 868893

цена: 1959 ден. 2599 ден. 2799 ден. 2899 ден.

www.mr-bricolage.mk

продукт: 200см 240см 300см

ref: 858886 910681 858993

цена: 629 ден. 769 ден. 879 ден.

2219

1м, IP33, напон 12V, ниска потрошувачка на енергија,теоретски се смета дека диодната технологија ја претвора електричната енергија во 100% светлина,во практика постои топлинска загуба но таа е многу мала,отпорни на удар и вибрации, работи при температура от -40°C до 50°C, идеална за екстремни климатски услови, боја сина,црвена,зелена,бела ref. 852586

ден.

ПАНО ТИП ЈАПОНСКИ ЅИД ДЕН И НОЌ 60х245см, 100% полиестер , индивидуално регулирање на светлината , со алуминиум профил и лизгачи , 2 резервни самолепливи ленти, боја бела и црна ref. 927311

1679

ден.

ПАНО ТИП ЈАПОСНИ ЅИД 60х245см, 100% полиестер, со амуниумски профил и лизгачи, различни бои и дезени ref. 927337


ПОДНИ ОБЛОГИ

ДЕТСКИ КИЛИМ

2879

ден.

3469

120х170см, 100% полипропилен, висина на нишката 8мм, различни бои и дезени ref. 914391

ден.

КИЛИМ TATTO 120х170см, 100% полипропилен, боја црно/беж ref. 924708

1689

продукт: ??? ??? ???

ref: 924712 924713 924714

цена: 6119 ден. 2469 ден. 6119 ден.

ден.

КИЛИМ CONTEMPO 160х230см, 100% полипропилен, висина на велур 7мм, различни бои и дезени ref. 835807

4299

ден.

КИЛИМ TIFFANY

КИЛИМ ХАВАНА

1999

ден.

120х170см, 100% полипропилен, боја сива/спирали ref. 924692

продукт: 160х160 160х230

ref: 924698 924695

цена: 5289 ден. 7599 ден.

120х170см, 100% полипропилен , бои беж, портокалова, капучино ref. 912731

онце издржива на с

99

269

ден.

2

ден.

на м

на м2

ТЕПИСОН LIDO

ширина 4м, дебелина 3мм,100% полипропилен, бои сина,кафена,темно сива, Холандија ref. 911330

ВЕШКАЧКА ТРЕВА ширина 2 и 4м,дебелина 8мм, 100%,полипропилен,Холандија ref. 853854


ПОДНИ ОБЛОГИ

269

309

на м2

409

ден.

на м2

ЛАМИНАТ 7ММ ДАБ БАРИ/ВЕРОНА

ден.

ЛАМИНАТ 8ММ

floorfix, дебелина 7мм, даб бари , пакет 2.47м2 ref. 912685912685

2

фиц тис

а + гр

floorfix , дебелина 6мм, даб, пакет 3.01м2 ref. 916534

на м2

2мм

ден.

ЛАМИНАТ 10ММ

дебелина 8мм, декор даб сан диего, пакет 2.22м2 ref. 785577

на м

ЛАМИНАТ 6ММ ДАБ

569

ден.

дебелина 10мм, даб природен, пакет 1.72м2 ref. 893633

369

на м2

ден.

ЛАМИНАТ 8ММ ДАБ РУСТИК

дебелина 8мм, пакување 2.22м2 даб рустик ref. 875093

229

на м2

309

ден.

на м2

ЛАМПЕРИЈА MDF ДАБ ЧВОРЕСТ

ЛАМПЕРИЈА

РVС, дебелина 8мм, 1пакет (10 ламели) = 2,6м2, ширина на ламела 12,5см, боја: бела ref. 887722

359

на м2

6

ден.

379

на м2

ден.

MDF, дебелина 7мм, 1 пакет (9 панела) = 3,58м2, монтажа со фуга, декор даб чворест ref. 887806

499

на м2

ден.

ПОДНА ПЛОЧКА CIRQUE

ГРАНИТ ГАРДЕН

ГРАНИТ OUTSIDE BEIGE

33х33см, дебелина 8мм, I-ва класа, за внатрешна употреба, бои: беж, црна, KAI ref. 897131

33,3х33,3см, дебелина 7мм, I-ва класа, за внатрешна и надворешна употреба, KAI ref. 829629

45х45 см, дебелина 8мм, I-ва класа , бои беж, песок,камен ref. 918745

www.mr-bricolage.mk

ден.

549

ден.

на м2 ГРАНИТ МАРМОЛ 50х50см,дебелина 10мм, 1-ва класа квалитет за внатречна и надворешна употреба,боја мермер ref. 891023


УРЕДУВАЊЕ 130 см 54 см

6399

плотна

термо одарок

п

ден.

КУЈНА КЛИО

130 см

85 см

висина 200см, горен дел 130х54х30см, долен дел 130х85х60см, ламинирана иверка 16мм, PVC кант ref. 918283

8899 продукт: врати за кујна бука врати за кујна бреза врати за кујна зелена

399

ref: 908685 908687 908691

цена: 2099 ден. 3199 ден. 3399 ден.

КУЈНА КОРПУС 2М висина 200см, долен ред 200х85х60см, горен ред 200х55х30см, меламин иверка 16мм ref. 908684

ден.

КВАКА ЗА ВРАТА продукт: за WC

ref: 874930

цена: 549 ден.

со розета,за обичен клуч патрон,алуминска,боја сребро злато ref. 874924

3999 2999

ден.

5599

ден.

ВРАТА ХАРМОНИКА UNA

МЕТАЛНА ВРАТА СО КАСА

декор натурал, тeмно дрво ref. 880092

88х200 лева, десна ref. 791602

ден.

ВРАТА СО КАСА 80х200 , бука ref. 791594

ден.


УРЕДУВАЊЕ

1119

БИРО

1299

ден.

ден.

ЅИДНА ПОЛИЦА

80х71х51.5см,меламин иверка,дебелина 16мм,боја бука ref. 891970

69х20х69см, ламинирана иверка 16мм, цвят бук ref. 911196

1539

ден.

БИРО 92х45х72см, 3 полици, ламинирана иверка 16мм, боја бука ref. 911192

3299

3299

ден.

ШКАФ

БИРО СО НАДГРАДБА

80х44х90см, ламинирана иверка 16мм, 4 фиоки, боја слива , венге ref. 928109

110х59х75см + 65см надградба, ламинирана иверка 16мм, боја бука ref. 897725

399 8

ден.

319

ден.

КУТИЈА

КУТИЈА

32х33х32см, нетакен текстил, бои сина, зелена, кафена, розе ref. 917736

35х45х23см, 21 л, PVC, проѕирна , детска ref. 921777

www.mr-bricolage.mk

ден.

1299

ден.

СТОЛ 65х53см, метална рамка , бои црн син, црвен , сив ref. 907196


БАЊА

3299

8599

ден.

ТУШ КАБИНА 80х80см, со лизгачка врата , се отвара до 50см, акрилно стакло, алуминиум профил , боја бела ref. 886314

949

3599 ден.

ден.

50см, порцелан, боја бела ref. 865873

195х90х90см, матирани стакла 4мм, алуминиум рамка со хром покриеност, бело акрилно корито од ABS,сифон ref. 918668

999

ден.

ТОАЛЕТНО КАЗАНЧЕ 3/6 литра , изолација против кондензација ref. 920484

5669

ден.

ТУШ ПАНЕЛ 1200х150х70мм, алуминиум, огледало, статичен и подвижен туш ref. 896209

МОНОБЛОК

ТУШ КАБИНА 90Х90

УМИВАЛНИК

1119

ден.

ден.

со тоалетна даска , висина 73см, длабочина 67см, казанче со механизам 3/6л, боја бела ref. 863723

1499

ден.

ТОАЛЕТНА ШОЉА порцеланскa, долно истекување, боја: бела ref. 920241

729

ден.

БАТЕРИЈА ЗА ТУШ И КАДА

БАТЕРИЈА ЗА УМИВАЛНИК

ѕидна,еднорачна, керамичка глава, месинг со хром, со додатоци ref. 892340

стоечка, една рачка, керамичка глава, покриеност месинг хром, керамична глава Гаранција 1 година ref. 892344


319

БАЊА ден.

2

на м

ЅИДНА ПЛОЧКА ДАЛИЈА 20х30см,1-ва класа, бои беж,кафена,сина ref. 901706

329

ден.

2

на м

459

на м2

399

ден.

на м2

ден.

ЅИДНА ПЛОЧКА ОСАКА

ПОДНА ПЛОЧКА ОСАКА

25х40см, 1-ва класа,боја св.беж,беж.св.сива,сина,црвена ref. 901719

33х33см,1-ва класа,бои црвена,беж.сина ref. 884135

ПОДНА ПЛОЧКА ДАЛИЈА 34х34см,1-ва класа, бои кафена и сина ref. 901703

1399 порна

т

Водоо

3989

ден.

ден.

РАЧНА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ

МАЧИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ РАИДЕР

Погодна за сечење на сите видови керамички плочки и теракота, со должина на сечење 400мм, можност за сечење на отвори. ref. 910301

560W, диск 180мм, 2800об./мин, сечење под агол 45°, работна површина 395х385х30мм ref. 803103

269

ден.

ЛЕПАК ЗА ПЛОЧКИ БК 90

за керамички плочки, за внатрешна употреба ref. 789089

6599

продукт: бк 110, за керамички плочки , за внатрешна и надворешна употреба бк 116, за керамички плочки , за внатрешна и надворешна употреба, за лепење плочка на плочка

ден.

КОМПЛЕКТ ШКАФ ЗА БАЊА ЕВА огледало со фурнири - 45х50см, долен кабинет 50х42х85см, PVC, со мијалник, боја: бела ref. 869289

10

3299

цена: 319 ден.

789091

639 ден.

ден.

КОМПЛЕКТ ШКАФОВИ ЗА БАЊА МЕРИ огледало - 31х67,7см, долен шкаф 50,8х85х40,5см, со мијалник, отпорен на влага, боја бела ref. 890109

www.mr-bricolage.mk

ref: 789090

199

5799 ден.

ФУГА БЕКАМЕНТ 2 кг, различни бои ref. 787934

ден.

МЕШАЛКА ЗА БЕТОН влезна сила 1000W, максимална работна способност на мешање 30кг ref. 791951


АЛАТИ

699

4999

ден.

ВЕНТИЛАТОР СТОЕЧКИ

1499

ref. 924403

ден.

ПЕРАЧ ПОД ПРИТИСОК ELEKTRO MASCHINEN аксијална пумпа со челични клипови ,1300W, пиштол за вода со вископритисочно црево, продолжеток со навој за регулирање на притисок ref. 787562

ден.

ВЕНТИЛАТОР КУЛА 45W, 3 степени на регулирање на моќноста, осцилации,тајмер ref. 882491

119

ден.

ШТЕДЛИВА СИЈАЛИЦА

3409 СЕТ ГЕДОРЕ 25 пар ref. 565209

2819

Е14, 11W ref. 792136

ден. продукт: 52 пар

ref: 565210

949

ден.

КАБЕЛ ЗА КОСИЛКА

цена: 3859 ден.

20м, 3х1.5м ref. 785352

продукт: 25м, 3х1.5 30м, 3х1.5

ref: 785351 785350

цена: 1219 ден. 1369 ден.

ден.

АГОЛНА БРУСИЛКА BOSCH 500W, 11000 об/мин, дијаметар на диск 115мм ref. 755343

4999

1999

ден.

БОРМАШИНА ХАМЕР влезна сила 600w,ударна сила 1.3Ј,работна способност на бушење во челик 13мм,работна способност на бушење во бетон 20мм,работна способност на бушење во дрво 30мм,брзина при оптоварување 0-1.100 0/мин ref. 787541

УБОДНА ПИЛА 710W, 0-3000 об/мин, режење во дрво 80мм, во челик 10мм, резење под агол до 45*, ласер ref. 901167

ден.


ГРАДИНА

3199

ден.

ЧАДОР алуминиум, 3м, црн и зелен ref. 624048

3599

179

ден.

ЛЕЖАЛКА

ден.

ЃУБРЕ ЗА ОРХИДЕИ

алуминиум, црна ref. 481911

500мл ref. 792031

4199

ден.

СЕТ ЗА ПЛАЖА 4 стола, маса + чадор ref. 901934

449

ден.

ЦРЕВО АГРИГАРДЕН 15м, 1/2* ref. 787888

Можност за плаќање со електронски картички

продукт: 25м.1/2* 50м, 1/2* 20м, 1/2* 25м,3/4*

Можност за плаќање со електронски картички

ref: 787889 788755 787890 787891

цена: 799 ден. 1499 ден. 959 ден. 1199 ден.

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ: МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ:

Можност за плаќање со електронски картички Можност за плаќање картички Можност зазаплаќање со електронски картички Можност плаќањесо со електронски електронски картички

МОЖЕТЕ СМЕТАТЕ НАНА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУ МОЖЕТЕДА ДА СМЕТАТЕ НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ У МОЖЕ

• Сите цени на производите во Mr.Bricolage се со вклучен ДДВ. • Сите понуди на производи, посочени во каталогот на хипермаркетот Mr.Bricolage, важат за времетраење на акцијата (07.08.2013 - 26.08.2013). • Количините се ограничени. • Не сносиме одговорност за Дознајте повеќе за сите поволности кои можните печатни грешки.

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ул. Перо Наков 106, 1000 Скопје ФОН

(во близина на Универзитетот ФОН)

Дознајте повеќе за сите поволности кои ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

Придружете ни се на:

Mr.Bricolage - Skopje, Macedonia

работно време:

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА

Понеделник - Сабота: од 08:30 до 21:00 часот, Недела: од 09:00 до 19:00 часот

Тел.: +389 2 3217 980 Факс: +389 2 3217 981 Е-mail: info@mr-bricolage.mk

www.mr-bricolage.mk УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

Bricolage 9 e katalog  
Advertisement