Page 1

ина

град

раци

деко

ни подоги обл

бањ

а

увањ

уред

е

ти ала

А

ТРИК

ЕЛЕК

2.

1.

1. импатиенс нова гвинеа ref. 791767

119 ден.

2. импатиенс валериана ref. 787486

3.

39 ден.

3. декоративни треви ref. 784660

59 ден.

4.

4. винка - ф10, разни бои ref. 787500

39 ден.

5. алусум - ф10 ref. 787467

39 ден.

6. целосија плумоса - ф9, разни бои ref. 787481

39 ден.

6.

5. супер цена

29

ден.

7. петунија грандифора разни бои

ref. 787491

разни бои

ref. 787472

8. бегонија

9. тагтетс еректа ф10

ref. 787496

7.

од 2 мај до 26 мај 2014

9.

8.


градина

2899

ден.

електрична косилка 1000 w, 32 см нож, со корпа, becker ref. 793762

3499 4999

13690

ден.

пила за гранки

моќност 450 W,должина на ножот 46см,за дијаметар на гранки до 16мм, ref. 912030

2

ден.

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР RAIDER

ден.

ден.

самоодна ,мотор Briggs&stratton,ширина на косење 46см,5-степена прилагодливи висина на косење, кош 60л. Гаранција 3 години ref. 670279

999 2099

1100W, ширина на косење32см, 3-степено регулирање на висина на косење, кош 27лит ref. 936263

МОТОРНА КОСИЛКА

мотор GGP, 100см3, 5-степено регулирање на висина на косење, челично куќиште, опција мулчирање, кош 55л, Гаранција 3 година ref. 627759

1300W, 5-брзини, централно прилагодлива висина на косење, пластично куќиште, корпа 35л. Произведено во Италија. Гаранција 3 години. ref. 605147

ден.

17790

ден.

САМООДНА МОТОРНА КОСИЛКА

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА

електрична косилка raider

200W, диаметар на косење 20см, за обликување на рабови и алеи ref. 934262

1999

ден.

турботример

gardena , 300W, пречник на сечење 230мм, ref. 791813


градина

759

ден.

ножица за гранки top garden

199

растеглива алуминиумска дршка 78-100см, ref. 884236

649

849

канта за полевање

2лит, бои зелена, сина, портокалова ref. 919894

ден.

мрежа

ден.

129

жичана 10мх0.6м галванизирана ref. 785328

ножица за жива ограда

продукт: 10мх0.6м

растеглива дршка ref. 884239

ден.

ref: цена: 785329 1299 ден.

ден.

пулверизатор

0.50лит, бои зелан, сина, портокалова ref. 919878

279

ден.

црево euro guip

15м , 1/2* ref. 864356 продукт: 25м,1/2* 50м, 1/2* 25м,5/8* 50м,5/8* 25м, 3/4* 50м, 3/4*

ref: 864843 864844 864848 864849 864845 864846

1999 потопна пумпа raider

цена: 449 ден. 929 ден. 669 ден. 1199 ден. 969 ден. 1899 ден.

ден.

400W, напор 5м, макс. дебит 7500л/час, шмукувачка длабочина 5м ref. 803111

399

ден.

КОМПЛЕТ ЗА ПОЛЕВАЊЕ TOP GARDEN

должина 15м, 1/2 “, трислојно, макс. притисок 7 бара, комплет со 4 елементи грло - струйник, адаптер 1/2” - 3/4 “, конектори за црево 2 ком. 1/2” со и без стоп ref. 907188

2789 потопна пумпа becker 750w, 1300л/час, ref. 794016

ден.

469

119

ден.

ПИШТОЛ ЗА ПОЛЕВАЊЕ TOP GARDEN

ден.

комплет за полевање

црево 20м, 1/2 “, макс. притисок 24 бари, приспособлив пиштол за вода, 2 ком. брзи врски, приклучок за кран ref. 882661

можност за промена на млазот на водата од густ млаз до фино полевање, двокомпонентна ергономска рачка ref. 895090

комплет со завршетоци

1199

ден.

прскалка

20л, регулирање на водната струја, телескопска дршка од нерѓосувачки челик ref. 920724


2599

градина

ден.

ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА VIVAX

нелеплива плоча, димензии 40х30см, пола рамна пола ребраста, моќност 2000W, со стаклен поклопец ref. 794009

779 8999

1499 ден.

ден.

скара

СКАРА

86х42см, висина 84см, скара 48х26см, , подвижна скара на 4 нивоа-68-79см, 2 тркала, метал, дрвена странична скара ref. 875200

ф30см, гусана, скара со 3 нивоа, дрвени рачки ref. 901288

11840

ден.

скара cayman

108х59, висина 211, хромирана решетка 60х40 ref. 938605

Скара денвер

86х56см, висина 181см, за ќумур, хромирана решетка 47х32см, 2 нивоа ref. 888549

189

ден.

599

ден.

ќумур

3кг ref. 880484 • 5кг ref. 876801 279 ден. • 10кг ref. 876802 539 ден.

ден.

скара за риба

28х28см, за 3 риби, хромирана , дрвена дршка ref. 440808

189

ден.

пиштол за распалување 18х14см, механички ref. 899403

1 2

1

•1 Стол Атлантик - 56х56х79см, PVC, боја бела 399 ден. ref. 900801 • боја зелена 399 ден. ref. 900804 •2 Маса - 140х90см, ПВЦ , боја бела 999 ден. ref. 828365 • боја зелена 999 ден. ref. 870908

4

2

•1 Стол Кинг - 54х56х81см, ПВЦ,

имитација на ратан, боја антрацит

579 ден. ref. 920350 •2 Маса Кинг - 79х79см, висина 72см,

ПВЦ, имитација на ратан, боја натрацит 1999 ден. ref. 920355

1 2

•1 стол кампинг - 80х40х40см, метал и полиестер поставка за чаѓа , тежина 1 кг, боја портокалова 519 ден. ref. 895919 •2 Подвижна кампинг маса - 60х80см, височина 2 степена - 53 / 65см, тежина 3,5кг, PVC, боја: бела 899 ден. ref. 870964


градина

199

ден.

199

декинг плоча 50х50см 28мм ref. 821532

529

ден.

дрвена ограда

дрвено пано

15/150 ref. 883945

6199

ден.

60х180см ref. 884778

ден.

лежалка склопувачка

56х144х90см,комплет со перница, егзотично дрво ref. 933087

3299

5299

ден.

Стол Фиона

25х64х105см, 5 позиции, со потпирач за рака, егзотично дрво ref. 885919

5199

ден.

ДРВЕНА ЛЕЖАЛКА

190х68х33см, со тркала, екзотично дрво ref. 893497

2199

ден.

стол наполи 57.5х55.5х97см, егзотично дрво ref. 885918

1499

ден.

маса

150х90х740,правоаголна , егзотично дрво ref. 933089

ден.

2299

стол акација

маса акација

58х47х92см, егзотично дрво ref. 885926

ден.

ф70см, висина 73см, егзотично дрво ref. 885925


градина

3599

ден.

комплет ратан делуна 3 дела

маса с диаметър 60см, височина 70см, плот от закалено стъкло с дебелина 3мм, стол 74х56х53см, метал и PVC ратан, цвят тъмнокафяв/кафяв и беж ref. 932912

7199

ден.

сет астор

балконски сет од природен ратан, 2 стола со перници, маса со стакло дебелина 5см ref. 915451

1199

ден.

стол алуминиум нова

56х74см, седиште 55см, тежина 1.85кг ref. 915595

13990

2219

ден.

комплет аруба 4 дела

маса алуминиум нова

2 фотељи 65х66х77см, диван 119х66х77см, маса 80х48х42см со калено стакло, ПВЦ ратан и метал, комплет со перничиња ref. 932969

4499

ден.

стол папасан

100х100х98см, природен ратан, комплет со перница со дебелина 9см ref. 932961

6

1599

ден.

стол понго 35х35х35см, вистински ратан, комплет со перница со дебелина 9см ref. 932966

ден.

ф60см, висина 70см ref. 915560

3599 лулка

63х82х152см, алуминиум и текстил, боја црна ref. 664887

ден.


179

799

ЕЛЕКТРИЧНА ЛАМБА ПРОТИВ ИНСЕКТИ

ден.

6W UVA ламба со животен век на траење 5000-8000 часа површина на покривање 20м2, солидна ABS конструкција, лесна за чистење и одржување ref. 896004

мрежа против исекти продукт: 150х210см 130х150см , за врата 150х210 см , за врата 95х220см, за врата

ref: 787860 787857 787859 791943

цена: 379 ден. 269 ден. 379 ден. 759 ден.

100х100см, бела, црна ref. 787855

1399

градина

ден.

269

ден.

ламба флуресцентна

uv 10w ref. 895445

ден.

тенда

2.5м, метална 3х3м, висина покрив од , конструкција лоплива, ск полиетилен, ref. 933109 боја бела

15390

ден.

тенда

3999

3х4м, висина 2.75м, платно од полиестер, метална конструкција, боја капучино ref. 586614

ден.

чадор екцентрик

дијаметар 3м, 8 шилци, челична дршка со дебелина 42мм, полиестер, комплет со држач, бои беж, кафена, лила ref. 624058

1499

4599

ден.

чадор екцентрик

за на ѕид,дијаметар 3м, 6 челични шилци, алуминиум дршка со дебелина 4см, полиестер ,боја бела ref. 932930

ден.

лежалка дора

166х61х102.5см, склоплива, метална конструкција, текстил, бои лила, сива, зелена, циклама ref. 624018

тенда

1999

ден.

лежалка на расклопување

190х68х27.5см, метал и текстил,дебелина 20мм ref. 828368

3х2.5м, конструкција од алуминиум и челик, полиестер платно, рачен механизам ref. 564515

8999

ден.


градина градинарска кула

679

висина 80см, дијаметар 15см, со систем за полевање во внатрешноста , со отвори за 30 растенија ref. 938028

159

1лит, специјално ѓубриво прилагодено за потребите на сарделите. Одлично е и за други цветни балконски растенија, Високата содржина на азот, фосфор и микроелементи овозможуваат силен развиток на корењата, буен раст и многу цветни гранки ref. 782024

ден.

219

ден.

бела детелина

29

ref: 782025

цена: 379 ден.

449

ден.

дихондра

1 кг, брзо растечко зеленило за вашата градина ref. 794013

229

ден.

139

саксија грне 16/12, црно/бела ref. 887382

продукт: 23/17

цена: 299 ден.

369

ден.

расен фикс

5 ви 1 доктор за тревници, 1.2кг ref. 791752

ден.

продукт: 23/17

продукт: 23-19см 25-21см 29-23см

ref: 793755 793756 793757

129

ден.

саксија грне 16/12, црна ref. 887385

цена: 179 ден. 349 ден.

во боја, 20-16см ref. 793754

ден.

149 ref: 887387

ref: 793607 793607

саксии пвц

ширина 40см, се монтира на парапет, без да е потребен држач , ПВЦ боја кафена ref. 922907

ден.

продукт: 20лит 45лит

3кг, за освежување на тревник ref. 794005

саксија

внесете го духот на медитеранот, азија и мексико во вашата градина ref. 785140

10лит, терасан ref. 793399

ѓубриво за тревник

500 гр, трева што не се коси ref. 791764

ден.

земја за цвеќе

ден.

59

градинарски кесички

8

619

ден.

трева англиски љуљ

ref. 782060

99

ѓубриво за сардели

продукт: 3лит

109

ден.

ref: 887389

цена: 289 ден.

Саксија

цена: 79 ден. 99 ден. 129 ден.

ден.

14/12 бело/кафена ref. 894343

продукт: 20/17 26/22

ref: 894348 894345

цена: 279 ден. 479 ден.


градина

549

ден.

ПОКРИВКА ЗА БАЗЕН

6499

Покривка за базен 244см, издржлив PVC со дебелина од 0,18 мм ref. 872024

ден.

999

СОЛАРЕН ТУШ

погоден за секакви места надвор од домот, користи природна сончева енергија, економичен, ја загрева водата до 60 ° за 2 часа ref. 883172

сет подршка за базени

телескопска алуминиум дршка 1.6м плитка мрежа завршеток за чистење на дното , плик за отпадоци, адаптер ref. 917222

8599 5999

ден.

базен

ден.

D= 3,66м

ф 3.66м, висина 0.91м, PVC фолија ref. 917208

D= 2,44м

базен

ден.

D= 3,05м

H= 0,76м

ф3.05м, длабочина 0.76м, PVC фолија, комплет со пумпа и филтер , брза монтажа ref. 882025

D= 3,66м

ф3.66м, висина 0.76м, PVC фолија , метална конструкција, комплет со пумпа и филтер 2м3/ч ref. 917214

H= 0,91м

базен

4699

ден.

H= 0,76м

2799 базен

ден.

дијаметар 244 см, висина 76 см, PVC фолија, зафатнина 2400 л., брза монтажа ref: 871987

H= 0,76м


декорација

389

ден.

Грунд за ѕидови

159

5 л, длабоко навлегува за запечатување на бетонски, варовни и здрави површини, потрошувачка 100-150гр./м2 ref. 882442

ден.

АКРИЛНА БОЈА

5кг, брзо суши, водо растворлива, за внатрешно бојадисување, покривност 3-4м2/кг, боја: белa ref. 882123 продукт: 15кг

269

ref: 841578

цена: 419 ден.

269

ден.

ЛАК ЗА КАМЕН

ден.

комплет четки 3 пар за лак ref. 843180

39

ден.

заштитна фолија

20м2, дебелина 7 микрони ref. 843182

10

99

ден.

комплет за бојадисување

ваљак и мрежа 18см ref. 940012

59

3399

ден.

креп трака

должина 50м, ширина 19мм ref. 858881

600W, капацитет на садот 700м, отвор 1,8 мм, 320мл/мин., кабел 2м, воздушно црево 1,8 метри ref. 901188

валјак 27см, 25см рачка, телескопскa рачка 1-2м ref. 868422

ден.

Лепило за стиропор

1,2 кг, за лепење на стиропор, дресинг плочи, коркови тапети, тапети итн. потрошувачка 0,4кг/м2 ref. 851945 продукт: 3кг

ref: 851946

ден.

Пиштол за бојадисување со компресор Raider

КОМПЛЕТ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ 3 ДЕЛА

169 ден.

2,5кг, акрилна еколошка, водо разредлива високо квалитетна фасадна боја, постојана и во агресивни атмосверски услови, наменета за заштита и декорација на надворешни ѕидни површини ref. 786455

5кг, покривност 5-6м2/кг, различни бои ref. 884458

419

ден.

АКРИЛНА БОЈА LIFE

ден.

Латекс во боја

Акрилен безбоен лак погоден за заштита и декорирање на површини од камен ref. 786435

119

549

цена: 379 ден.

89

ден.

ЛЕПИЛО С-200

0,5 кг, водорастворимо за лепење на плута, килим, дрво, паркет и др, потрошувачка 700-800гр/м2 ref. 838307 продукт: 1кг

ref: 838309

цена: 159 ден.


декорација

859 749

ден.

299

ден.

140х260см, 100% полиестер, со метални алки за за закачување , различни бои ref. 924312

готова завеса charles 140х260

ref. 924303

ден.

Ролетна од бамбус 60х160см, боја натур ref. 887130

готова завеса ronda

продукт: 80х160см 100х160см 120х160см

ref: 887131 887132 887133

цена: 399 ден. 429 ден. 519 ден.

220

на м2

ден.

ЛАМПЕРИЈА

РVС, дебелина 8мм, 1пакет (10 ламели) = 2,6м2, ширина на ламела 12,5см, боја: бела ref. 887722

PVC, различни дезени ref. 784487

ден.

абажури

ф200, ф150, разни бои и дезени ref. 926916

419

ден.

арматура за абажур различни бои ref. 927216

ден.

на д.м.

мушама

направете си сами своја ламба

449

99

179 ПЛАФОНСКА ПЛОЧА

ден.

49.5х49.5см, 1 пакет (8пар)=1.96м2, за декорација и изолација на тавани, можност за бојадисување,еколошки чист производ, различни релјефи ref. 821359


декорација

229

439

ден.

тапет дуплекс

10х0.53м, хартиен 150г/м2, различни бои и дезени ref. 918520

359

10.05х0.53м, дуплекс, разни бои и дезени, Германија ref. 928943

10х0.53м, хартиен 160г/м2, боја кафена, Германија ref. 903052

ден.

479

тапет young spirit

ден.

тапет дуплекс

ден.

тапет magnolia

10х0.53м, PVC, различни цветови и дезени, Германија ref. 922209

119

ден.

ЛЕПАК ЗА ТАПЕТИ

779 Тапет Fresh start

125г, за хартиени тапети, 60-80м2/оптимално, Произведено во Германија. ref. 853897

ден.

10.05х0.53м, флис со винил покриеност, различни бои и дезени ref. 922059

12

www.mr-bricolage.mk

339

ден.

ЛЕПАК ЗА ТАПЕТИ

за флиз тапети, со контрола на нанесување преку син детектор, 35-45м2/оптимално. Произведено во Германија. ref. 882629


подни облоги

1499

2999

ден.

Детски килим

5799

ден.

Килим Mondo

100х150см, 100% полипропилен, различни бои и дезени ref. 904104

килим волна

120х170см, 100% полипропилен, висина на велурот 10мм, бои беж, праска ref. 914373

1839

ден.

100% волна ,100х160 продукт: 140х200

ref: 917277

ref. 917273

цена: 9799 ден.

ден.

килим Хавана

120х170см, 100% полипропилен , бои беж, портокалова, капучино ref. 912731 продукт: 160х230

ref: 912732

цена: 3399 ден.

829 119

ден. 2

на м

ден.

килим реакшн

80х150см, исклучително мек на допир, модерен дизајн,пастелни бои, лесен за одржување ref. 932175

теписон lido

ширина 4м, дебелина 3мм, 100% полипропилен, бои сина, кафена, темно сива, Холандија ref. 911330

289

ден. 2

269 2

на м

на м

теписон rhapsody

ширина 4м, 100%полипропилен, дебелина 8мм ref. 907167

Вешкачка трева

ширина 2 и 4м, дебелина 8мм, 100%,полипропилен, Холандија ref. 853854

ден.

продукт: 120х160

ref: 932167

цена: 1299 ден.


299

подни облоги ден.

2

на м

Ламинат

дебелина 6мм, канадски браст, пакет 3.23м2 ref. 934401

7мм

319

на м2

6мм

339

ден.

на м2

ламинат даб верона

7мм ден.

Ламинат

дебелина 7мм, декор бука , 1пакет=2.96м2 ref. 934406

floorfix, дебелина 7мм, даб верона, 1пакет =2.47м2 ref. 912692

8мм

375

ден. 2

8мм

389

419

ден. 2

ден. 2

на м

на м

на м

ламинат даб елегант

Ламинат

дебелина 8мм, даб елегант, 1 пакет=2.22м2 ref. 785582

дебелина 8мм, декор даб рустик, 1пакет=2.22м2 ref. 875093

Ламинат

дебелина 7мм, декор брест фримонт , 1 пакет=2.47м2 ref. 934407

279

на м2

ден.

подна плочка стерн

34х34 , дебелина 6.5мм, I-ва класа, боја светлосива,беж ref. 923890

625

ден. 2

10мм

на м

Ламинат

дебелина 10мм, декор даб хајланд , 1 пакет=1.72м2 ref. 903117

14

www.mr-bricolage.mk

759

ден. 2

на м

Ламинат

дебелина 12мм, декор даб осветелен, 1 пакет=1.48м2 ref. 934466

12мм

569

на м2

ден.

гранит outside

45х45см, дебелина 8мм, I-ва класа , бои беж, песок, камен ref. 918745

7мм


РАСПРОДАЖБА НА СТАРА КОЛЕКЦИЈА НА ПЛОЧКИ

459

на м2

449

на м2

25х40см, I-ва класа, бои , св. ена зелена, кафена, св. зел KAI а, син а, син ref. 897156

25х40см, 1-ва класа, боја св.беж, беж, св.сива, сина, црвена ref. 901719

на м2

ден.

с Ѕидна плочка Лото : беж,

ден.

Ѕидна плочка Осака

399

бања

439

на м2

ден.

ден.

с Подна плочка Лото : 33х33см, I-ва класа, бои KAI зелена, кафена, сина, ref. 897153

Подна плочка Осака 33х33см, 1-ва класа, бои црвена, беж, сина ref. 884135

369

ЅИДНА ПЛОЧКА САРА

399

ПОДНА ПЛОЧКА САРА

ден. 2

на м

ден. 2

20х30см, I класа, бои светло и темно зелена, светло и темно жолта, светло и темно сива, KAI ref. 832406

33х33см, I-класа бои сина жолта зелена, KAI ref. 904093

на м

269

лепак за плочки бк 90

ден.

за керамички плочки, за внатрешна употреба ref. 789089

продукт: бк 110, за керамички плочки , за внатрешна и надворешна употреба бк 116, за керамички плочки , за внатрешна и надворешна употреба, за лепење плочка на плочка

219 1399

ref: 789090

цена: 319 ден.

789091

599 ден.

фуга бекамент

ден.

2 кг, различни бои ref. 787934

309

ден.

2

на м

ден.

РАЧНА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ

Погодна за сечење на сите видови керамички плочки и теракота, со должина на сечење 400мм, можност за сечење на отвори ref. 910301

Ѕидна плочка Далија

20х30см,1-ва класа,бои беж,кафена,сина ref. 901706

329

ден. 2

на м

Подна плочка Далија

34х34см,1-ва класа,бои кафена и сина ref. 901703


3599

бања ден.

Горен шкаф Евита

56х14х73см, со огледало ref. 900870

859

водоотпорен

7199

ден.

2899

Долен шкаф Евита

60х45х85см, с регулируеми крака и порцеланова мивка без смесител, влагоустойчив МДФ и меламин с бяло гланцово покритие ref. 900866

Горен шкаф за бања

36х40х11см, со една врата, држач за четки за заби, полистирол, произведено во Бугарија ref. 832977

349

ден.

999

ден.

ден.

Шкаф за бања Ива

55,4х15х54см,медиапан,водо отпорен,со осветлување,лев/ десен,боја бела ref. 920043

ден.

тоалетно казанче

Канта за отпадоци

3/6 литра , изолација против кондензација ref. 920484

3л., со внатрешна кофа и педала, хром ref. 866095 цена: ref: 866097 529 ден. 866098 889 ден.

продукт: 5л 12л

979

1

ден.

умивалник

2

50см, порцелан , боја бела ref. 865873

3

1499

7899

ден.

ТОАЛЕТНА ШОЉА

хоризонтално/вертикално истекување , боја бела , Fayans цена без тоалетна даска ref. 920241

•1 - Батерија за туш и када - ѕидна, еднорачна, керамичка глава,месинг со хром, со додатоци 1299 ден. ref: 892340 •2 - БАТЕРИЈА ЗА умивалник - стоечка, една рачка, керамичка глава, покриеност месинг хром, керамична глава 799 ден. ref: 892344 •3 - ТУШ КОМПЛЕТ - туш слушалка со 5 функции, црево, држач, хром 359 ден. ref: 828189

ден.

туш кабина

80х80х195см, , калено стакло 4мм, када ABS, бели алуминиумски профил ref. 755587 продукт: 90х90х195см

ref: цена: 755588 7999 ден.

3 1 4

2 1

2

аксесоари за бања polaris АКСЕСОАРИ ЗА БАЊА хром, 6 парчиња ref. 887752

16

799

ден.

www.mr-bricolage.mk

1 2 3 4

продукт: држач за четки за заби wc четка дозатор за течен сапун држач за сапун

ref: 926510 926527 926511 926514

цена: 289 ден. 799 ден. 429 ден. 259 ден.

аксесоари за бања teneriffa

3

1 2

продукт: држач за четки дозатор за течен сапун

ref: 926475 926477

цена: 479 ден. 689 ден.

3

држач за сапун

926478

499 ден.


уредување

999

ден.

Закачалка за облека

метална , стоечка, височина 190см, бои црна,бела ref. 941974

2999

2799

ден.

сандак

ден.

100х40х40см, ламинирана иверка 16мм, тапациран капак од еко кожа , боја бела слива ref. 936287

шкаф

80х44х90см, ламинирана иверка, 16мм, 4 фиоки, декор, бела слива , венге ref. 928109

189

ден.

вакуум кеса 90х70х34см ref. 792817

359

ден.

Кошница

47х35х23см, вместимост 32л, PVC ref. 852267

299

продукт: 100х80х32см

ден.

кутија

32х33х32см, нетакен текстил, бои сина ,зелена, кафена, розе ref. 917748

2299 759

ден.

сушара за алишта размер 145х55х59см, простор за простирање 14м, боја бела ref. 916503

2899

ден.

Транспортна количка здрава челична рамка, со тркалца,носивост 200кг ref. 896697

склоплива метална сталажа 150х75х30см, 4 полици, носивост на полица 50кг ref. 925210

е увань склоп вртки а без з

ден.

50 кг

ref: 792818

цена: 289 ден.


алати

1299

ден.

1699

аголна брусилка bavaria

500W, 11000 об/мин , дијаметра на дискот 115мм ref. 930674

ден.

АКУМУЛАТОРНА бормашина bavaria

14.4V, 1000mAh , 0-550 об/мин, ref. 930670

1699

ден.

бормашина bavaria

600W--2900 об/мин., , макс. дијаметра на пробивање дрво 25мм, бетон 13мм, метал 10мм, дополнителна дршка ref. 930672

3399

ден.

метро bosch

8999

2899

работно подрачје 0.1515, точност на мерење +-3мм, функција на меморирање-последното мерење, автоматско исклуцување 5мин,, советелн дисплеј, батерија 2х ААА 1.5V, метална кутија ref. 793896

ден.

вибрациона бормашина

ден.

500w, мак број на удари 48 000 мин-1, обртен момент 7.5Nm, подобра ергономија, бушење во бетон до 10мм, челик до 8мм, дрво до 25мм, тежина 1.6кг. ref. 754203

Компресор Prodif

50л, 1,5kW, 2950об./мин., 8бара, влезен проток 230л/мин., излезен проток 125л/ мин., Франција ref. 895799

2699

ден.

аголна брусилка bosch

700w, пречник на дискот 115мм, број на обрти 10000 0/мин, тежина 1.68кг ref. 792337

449

ден.

Комплет продолжетоци 81 дел Во куфер

ref. 892323

199 продукт: 40х20х20см 46х20х17см

ден.

ref: 891990 891992

Кутија за алат 13”, 32х14х14см ref. 891991

цена: 299 ден. 499 ден.

1

499

ден.

раткапни 4 пар

13”/14” ref. 866093 • 15” ref. 883676 549 ден.

18

949

www.mr-bricolage.mk

ден.

Комплет навлаки за седишта 8 дела ,различни бои ref. 892322

2

3

•1 препарат за чистење на тапацир - 500мл, ниско пенлив,, за чистење на седишта , патосници, тавани и др 249 ден. ref: 894511 •2 шампон со восок - 750мл, остава сјаен заштитен филм има силен полирачки ефект 199 ден. ref: 900200 •3 Маркер за гребнатини - брише различни гребнатини, обезбедува добра заштитна покривка, универзален 629 ден. ref: 904879


електрика

199

299

ден.

рефлектор штедлив

халоген рефлектор

48w, E27, тело од поликарбонат ref. 907957 • 2х24W, E27 ref. 907952 459 ден.

150W, IP44, боја црна ref. 886872 • 150w, со сензор за движење ref. 886873 559 ден. • 500W ref. 886874 319 ден. • 500w со сензор за движење ref. 886875 679 ден.

49

899

ден.

Контакт шуко / Единечен прекинувач

цена: 49 ден. 79 ден.

99

ден.

рефлектор led

10w=50w, 6400k (ладна светлина), светлосен проток 460lm, агол на светење 120*, 220V, 30 000 ч.живот , енергична класа А ref. 829479 • 20W=100W ref. 829487 1259 ден.

789 2х40W ,e27

599 ѕиден Е27, 1х 60W,230V IP44 ref. 878500

ден.

флуо цевка 18w/54 daylight ref. 791787

599 ден.

црн, бел ref. 878505

ден.

кабел за косилка

кабел 1,5м, 3х1,5мм2, 3500W ref. 800786

ден.

фенер градинарски

649 Продолжен кабел 3 гнезда

ден.

фенер

Е27, 9W , GE ref. 783174

ден.

ref. 915429

ден.

штедна светилка

149

ден.

плафоњерка сензор

подна , надворешна инокс ref. 878487

49 ref: 791788 791789

689

ламба

прекинувач 10А / контакт 16А, керамичка основа,боја бела ref. 924876

продукт: 36w/54 58w/54

ден.

20м, 3х1мм продукт: 25м, 3х1мм 20м, 3х1,5мм 25м, 3х1.5мм 30м, 3х1.5мм 40м, 3х1.5м

ref. 785349

ref: 785348 785352 785351 785350 785347

цена: 939 ден. 999 ден. 1379 ден. 1529 ден. 1999 ден.

129 соларна светилка инокс

ref. 788478

ден.


14499

ден.

клима vivax

vivax cool клима уред acp-12CH35LCC, капацитет на ладење 3.5 Kw, капацитет на греење 3.6 kw, еколошки плин R410a, енергетска класа на ладење/греење С, автомастко рестартирање, самодијагностика, LED екран ref. 793993

17999

ден.

мобилна клима vivax

269 249

ден.

11/20

10/30 ref. 793640

Можност за плаќање со електронски картички

ден.

конифер микс 13/30 ref. 793711

ден.

кампанула изофила

роза парада

Можност за плаќање со електронски картички

279

VIVAX COOL клима уред ACP-09PT25AEH, Капацитет на ладење 2,6 kW, Капацитет на греење 2,5 kW, Наменета за површина до 25м2 Еколошки плин R410A Енергетска класа A Автоматско рестартирање LED Екран ref. 791827

ref. 793630

289

ден.

замиокулкас 12/35

ref. 793704

339 јука 1ст. 11/35

ref. 793680

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ: МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ:

849

ден.

ден.

саликс килмарнок 19/80

ref. 793716

Можност за плаќање со електронски картички Можност за плаќање картички Можност зазаплаќање со електронски картички Можност плаќањесо со електронски електронски картички

МОЖЕТЕ СМЕТАТЕ НАНА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУ МОЖЕТЕДА ДА СМЕТАТЕ НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ У МОЖЕ

• Сите цени на производите во Mr.Bricolage се со вклучен ДДВ. • Сите понуди на производи, посочени во каталогот на хипермаркетот Mr.Bricolage, важат за времетраење на акцијата (02.05.2014 - 26.05.2014). • Количините се ограничени. • Не сносиме одговорност за Дознајте повеќе за сите поволности кои можните печатни грешки.

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ул. Перо Наков 106, ФОН 1000 Скопје

(во близина на Универзитетот ФОН)

Дознајте повеќе за сите поволности кои ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

Придружете ни се на:

Mr.Bricolage - Skopje, Macedonia

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА

работно време:

Понеделник - Сабота: од 08:30 до 21:00 часот, Недела: од 09:00 до 19:00 часот

Тел.: +389 2 3217 980 Факс: +389 2 3217 981 Е-mail: info@mr-bricolage.mk УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

Bricolage 5 e katalog  
Advertisement