Page 1

РАЦИ

ДЕКО

НИ ПОДОГИ ОБЛ

БАЊ

А

ТИ АЛА

УВАЊ

УРЕД

Е

А

АДБ

ИЗГР

НА

И ГРАД

... Вашиот избор

за успешно реновирање СУПЕР ЦЕНА

309

СУПЕР ЦЕНА

199

ден.

на м2

ЛАМИНАТ 7ММ ДАБ БАРИ floorfix, дебелина 7мм, даб бари, пакет 2.47м2 ref. 912685

ден.

ЕКОНАЛ

2.5лит, дисперзна боја за внатрешни ѕидови едноставен за нанесување со поголема покривност,паропропустна, отпорна на суво бришење ref. 786302

продукт: 10 лит 15 лит

ref: 786304 786303

цена: 599 ден. 819 ден.

плотна

мо к тер подаро

СУПЕР ЦЕНА

159

ден.

ПЛАФОНСКА ПЛОЧА

49.5х49.5см, 1 пакет (8пар)=1.96м , за декорација и изолација на тавани, можност за бојадисување,еколошки чист производ, различни релјефи ref. 821359 2

www.mr-bricolage.mk

СУПЕР ЦЕНА

6299

ден.

КУЈНА КЛИО

висина 200см, горен дел 130х54х30см, долен дел 130х85х60см, ламинирана иверка 16мм, PVC кант ref. 918280

од 30 август до 18 септември


ДЕКОРАЦИЈА

229

ЛАМПЕРИЈА MDF ДАБ ЧВОРЕСТ

309

ден.

на м2

2

на м

ден.

MDF, дебелина 7мм, 1 пакет (9 панела) = 3,58м2, монтажа со фуга, декор даб чворест ref. 887806

ЛАМПЕРИЈА

РVС, дебелина 8мм, 1пакет (10 ламели) = 2,6м2, ширина на ламела 12,5см, боја: бела ref. 887722

ЛАМПЕРИЈА MDF ЈАСЕН 3.58М2

309

на м2

769

ден.

1419

779

ден.

ЛАТЕКСНА БОЈА PURE WHITE

АКРИЛНА БОЈА ПЕРЛА ЕФЕКТ

ГЛАЗУРА СО ПЕРЛА ЕФЕКТ

водорастворлива латексна боја која се користи за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини, гипсани плочи, глетовани површини, бетонски подлоги и за репарација на стари обоени подлоги.Не се нијансира, потрошувачка до 14м2/лит ref. 792403

водорастворлива акрилна боја со перла ефект.Се користи за декорација на внатрешни ѕидни површини, нијански златна, сребрена и златносребрена , потрошувачка до 8м2/лит ref. 792404

полутранспарентна глазура со перла ефект , се користи за декорација на внатрешни ѕидни површини, нијанси златна, сребрена и златно-сребрена , потрошувачка до 15м2/ли ref. 792405

709

ден.

АКРИЛНА БОЈА водорастворлива акрилна боја со ефект на ѕвездена прашина , се користи за декорација на внатрешни ѕидни површини, нијанси златна и сребрена , потрошувачка до 8м2/лит ref. 792406

2

ден.

ден.

MDF, дебелина 7мм, 1 пакет (9 панела) = 3,58м2, монтажа со фуга, декор јасен ref. 887809

www.mr-bricolage.mk

739

ден.

ПРЕМАЗ ОСНОВЕН брзосушив премаз на база на специјални смоли кој се користи како основен или меѓупремаз за заштита на разни површини вп ентериеите и екстериерите.Се користи како основен премаз за дрво, стакло, пвц, плочки, алуминиум, поцинкуван метален лим и др., потрошувачка до 10м2/лит ref. 792405


ДЕКОРАЦИЈА

359

продукт: 53,5/140 56/125 56/165 58/140 58/165 62/165 62/220 72/165 116,5/165 125/165 116,5/125

ден.

РОЛЕТНА АЛУМИНИУМ

25мм, 53,5/125, боја: бела ref. 825539

ref: 825540 825541 825542 825543 825544 825545 825546 825547 825548 825549 825550

269

цена: 419 ден. 389 ден. 499 ден. 459 ден. 509 ден. 569 ден. 759 ден. 659 ден. 999 ден. 1099 ден. 799 ден.

продукт: 80х160см 100х160см 120х160см

179

ден.

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА

ден.

РОЛЕТНА ОД БАМБУС 60х160см, боја натур ref. 887130

949 ден.

ден.

ПРЕКРИВКА

150х200, 100% полиестер , полнење со силиконски памук, различни бои ref. 921173

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА 40х40 авангард ref. 928931

40х40 ref. 928928

на д.м.

цена: 369 ден. 449 ден. 559 ден.

двелица

139 99

ref: 887131 887132 887133

ден.

МУШАМА

PVC, различни дезени ref. 784487

119

299

ден.

ЛЕПАК ЗА ТАПЕТИ

279

879

ден.

125г, за хартиени тапети, 60-80м2/оптимално, Произведено во Германија. ref. 853897

ден.

10х0.53м, хартиен , 130г/м , различни бои, Франција ref. 603626 2

10х0.53м, PVC, различни цветови и дезени, Германија ref. 922209

449

8 дела ref. 843177

149

ТАПЕТ MAGNOLIA

ТАПЕТ ДУПЛЕКС

ден.

КОМПЛЕТ ЗА ЛЕПЕЊЕ ТАПЕТИ

ден.

ТАПЕТ YOUNG SPIRIT 10.05х0.53м, дуплекс, различни дезени, Германија ref. 928937

ТАПЕТ

ref. 603779

ден.


ПОДНИ ОБЛОГИ

289

ден.

569

2

на м

на м2

ден.

ЛАМИНАТ

дебелина 10мм , декор даб природен , 1 пакет=1.72м2 ref. 893633

ЛАМИНАТ

деблина 6мм, пакување 3.23м2, декор цреша ref. 785562

ис Грат иjа 2мм ц изола

а

по нарачк

699

на м2

ЛАМИНАТ

дебелина 12мм, декор даб осветлен,1пакет=1.48м2 ref. 903127

99

419

ден.

на м2

ЛАМИНАТ

дебелина 8мм, декор даб алпин, 1пакет=2.22м2 ref. 916554, 916555

389

на м2

ден.

ЛАМИНАТ

дебелина 8мм, декор даб, 1 пакет=2.22м2 ref. 903087

269 ден.

на м2

ТЕПИСОН LIDO

ширина 4м, дебелина 3мм,100% полипропилен, бои сина,кафена,темно сива, Холандија ref. 911330

4

ден.

www.mr-bricolage.mk

на м2

ЛИНОЛЕУМ

ден.

ширина 3 и 4 м, дебелина 1.5мм, Белгија ref. 865193


УРЕДУВАЊЕ

1999

259

ден.

КИЛИМ КОНТЕМПО

ден.

ПЛАКАТ

160х230см, 100% полипропилен, висина на велур 7мм, различни бои и дезени ref. 830799

68х99см/61х92см, различни мотиви ref. 898189 продукт: 53х158см

ref: 898189

цена: 439 ден.

299

ден.

КУТИЈА ДЕТСКА

ДЕТСКИ КИЛИМ GALAXY

2899

49х31х31см, MDF основа, различни дезени ref. 921777

ден.

399

120х170см, 100% полипропилен, дезен овци и улици ref. 914391

ден.

ЅИДЕН ЧАСОВНИК дијаметар 34мм, MDF,различни дизајни ref. 902540

3499

ден.

КИЛИМ TATTO 120х170см, 100% полипропилен, боја црно/беж ref. 924708

4299

продукт: 160х230

ref: 924712

цена: 6119 ден.

3299

ден.

КИЛИМ TIFFANY 120х170см, 100% полипропилен, боја сива/спирали ref. 924692

продукт: 160х160 160х230

ref: 924698 924695

цена: 5289 ден. 7599 ден.

ден.

БИРО СО НАДГРАДБА

110х59х75см + 65см надградба, ламинирана иверка 16мм, боја бука ref. 897725


БАЊА

359

ден.

КАНТА ЗА ОТПАДОЦИ ХРОМ 3л., со внатрешна кофа и педала, хром ref. 866095 ref: 866097 866098

продукт: 5л. 12л.

цена: 499 ден. 799 ден.

219

729

1119

ден.

БАТЕРИЈА ЗА УМИВАЛНИК

БАТЕРИЈА ЗА ТУШ И КАДА

стоечка, една рачка, керамичка глава, покриеност месинг хром, керамична глава Гаранција 1 година ref. 892344

ѕидна,еднорачна, керамичка глава, месинг со хром, со додатоци ref. 892340

779

ден.

ден.

УМИВАЛНИК

СПОТ ЗА БАЊА

45см , матиз, порцелан боја бела ref. 929897

ф85мм, IP 44 ref. 893757

а

тпорн

Водоо

ден.

999

ден.

ТОАЛЕТНО КАЗАНЧЕ 3/6 литра, изолација против кондензација ref. 920484

3999

ден.

МОНО БЛОК CLASSICA

3299

6

ден.

5999

ден.

КОМПЛЕКТ ШКАФОВИ ЗА БАЊА МЕРИ

КОМПЛЕКТ ШКАФ ЗА БАЊА ЕВА

огледало - 31х67,7см, долен шкаф - 50,8х85х40,5см, со мијалник, отпорен на влага, боја бела ref. 890109

огледало со фурнири 45х50см, долен кабинет - 50х42х85см, PVC, со мијалник, боја: бела ref. 869289

www.mr-bricolage.mk

тоалетна шоља со вертикално истекување, тоалетна даска, тоалетно казанче 3/6 л, бела боја ref. 910817

1499

ден.

ТОАЛЕТНА ШОЉА задно истекување ref. 926671


БАЊА

359

329

на м2

на м2

ден.

359

ден.

на м2

ПОДНА ПЛОЧКА КЛОЕ

25х40 KAI, жолта, сина, зелена, црвена ref. 918838

529

на м2

ден.

459

на м2

33х33 KAI, зелена, сина, виолетова, жолта, мандарина ref. 918858

33х33, беж, кафена , KAI ref. 918827

2

1

ден.

ПОДНА ПЛОЧКА УНИВЕРЗАЛ

ПОДНА ПЛОЧКА НОВА

33х33см, І-ва класа, бои беж, сива, KAI ref. 887723

ден.

ЅИДНА ПЛОЧКА АМИРА

25Х33, беж, кафена ref. 918813

25х33см, I-ва класа, бои св. беж, беж, сива, KAI ref. 918813

на м2

на м2

ЅИДНА ПЛОЧКА НОВА

ЅИДНА ПЛОЧКА КЛОЕ

329

529

ден.

3

4

5

ден.

ЅИДНА ПЛОЧКА СНОУ 25х40см, I-ва класа, боја сива ref. 924121

459

на м2

1 2 3 4

ден.

ПОДНА ПЛОЧКА СНОУ 33х33см, I-ва класа, боја сива ref. 924119

5

49

379 на м

2

ден.

ГРАНИТ ГАРДЕН 33,3х33,3см, дебелина 7мм, I-ва класа, за внатрешна и надворешна употреба, KAI ref. 829629

продукт: лепак за стиропор - 25кг лепак за плочки - 25кг, за внатре лепак за плочки - 25кг, внатре -надвор лепак за плочки - профи без прашина 25 кг, плочка на плочка лепак за стиропор и мрежичка - 25кг

ref: 792384 792385 792386 792387

цена: 349 ден. 269 ден. 329 ден. 7999 ден.

780670

409 ден.

АГОЛНА ЛАЈСНА

ден.

pvc, 2.5м ref. 792388

499

на м ГРЕС 45Х45

2

беж , outside ref. 918745

ден.

279

ден.

2

на м

ПОДНА ПЛОЧКА СТЕРН 34х34 , дебелина 6.5мм, I-ва класа, боја светлосива,беж ref. 923890


АЛАТИ

899

ден.

АГОЛНА БРУСАЛКА GREEN TOOLS 500W, 0-11 000об./мин., диjаметaр на дискot 115мм ref. 870715

999

1299

ден.

АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА GREN TOOLS 12V / 1,2 Ah, 0-550об./мин., самозатегачки футер 0,8-10мм, регулирање на брзината на внаегулирање на брзина на вртежи 16 +1, реверсна, време на полнење на батеријата 3-5 часа Гаранција 1 години ref. 866468

ден.

999

БРУСИЛКА RAIDER 150W, 10 000об./мин.-1, големина на плочата 90х187мм, отстранување на прашина ref. 888025

ден.

УДАРНА БОРМАШИНА GREN TOOLS

2999

ден.

500W, 0-3 000об./мин., диаметар на дупчење во: бетон 13мм, челик 10мм, д рво 20мм, Гаранција 2 години ref. 861667

ПЕРФОРАТОР GREN TOOLS

989

ден.

УБОДНА ПИЛА RAIDER

750W, 0-780об./мин., сила на удар 2.7J, диjаметaр на дупчење во бетон 26мм, 3 режима на работа: дупчење/ударно дупчење/ копање, футер SDS+. Гаранција 2 години ref. 846088

350W, 3000об./мин., Длабочина на сечење: дрво 55мм, челик 6мм, сечење под агол од 45° Гаранција 1 година ref. 888024

2199

799 ден.

ЦИРКУЛАР 1200W 4500 об/мин, размер на дискот 185х20х24мм, длабочина на рез 65мм ref. 891017

8

www.mr-bricolage.mk

ден.

999

ден.

ПИШТОЛ GREEN TOOLS

ЕЛЕКТРИЧНИ ПИШТОЛ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ RAIDER

1600w, дебит на воздух/ стрија 480л/мин,2 степена на загревање 350-580° ref. 901143

50W, капацитет на садот 600мл, отвор ф0,6мм, регулирање на струењето, за бои со низок вискозитет ref. 830407


АЛАТИ

3399

5299

ден.

2699

ден.

АГОЛНА БРУСИЛКА напон 700W,пречник на дискот 115мм, ref. 792337

209

ден.

АВТОЕМАЈЛ 800 г, 80-120 г/м2, различни бои ref. 896732

2800W, брзина на издувување на воздухот 270км/ч, капацитет на собирање на вреќата 40лит ref. 789079

2000W, должина на пилата 35см, брзина на ланецот 13.5м/с, автоматско подмачкување ref. 792338

влезна сила 1400W, максимален притисок 100 bar, должина на цревото 5м, должина на кабелот 5м ref. 787542

499

2699

ден.

ден.

УБОДНА ПИЛА

БОРМАШИНА BOSCH

500W,длабочина на сеќење на дрвото 65мм,алуминиум 10мм, челик до 4мм ref. 790893

530W,класично стегање на главата со клуч 0-3000 о/мин, бушење во бетон до 10мм, челик до 8мм, дрво до 25мм ref. 792389

ден.

ПУМПАКОМПРЕСОР ЗА АВТОМОБИЛИ 12V ref. 853788

ден.

УСИСИВАЧ НА ЛИСЈА

ПИЛА

ПЕРАЧ ПОД ПРИТИСОК SKILL

2699

2899

ден.

499 КОМПЛЕТ ИНСТРУМЕНТИ 81 ДЕЛ Во куфер ref. 892323

ден.


УРЕДУВАЊЕ

589

1199

ден.

ТАВАНСКА СУШАРА должина 1.20м, за монтажа на таван, боја бела ref. 870724

ден.

ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ref. 792390 Таванен простор: 1,4м 1,6м 1,8м

ref: 870727 870726 870725

цена: 639 ден. 699 ден. 769 ден.

699

ден.

ТЕРМО ПЛАТНО за даска за пеглање, со ефект Италија ref. 792392

2199

ден.

НАДРАДБА ЗА ГАРДЕРОБЕР 58х122х53см,3 врати ламинирана иверка 16мм, бои орев бук ref. 909762

3299

ден.

ШКАФ ЗА ОБУВКИ 170х72х32см, 2 врати, со полици, меламин иверка, дебелина 16мм, боја бука ref. 830776

1299

ден.

СКАЛИ ЧЕЛИЧНИ 3+1

10

www.mr-bricolage.mk

ref: 830210 830211 830212

ден.

ГАРДЕРОБЕР 174х122х53см, 3 врати, 2 фиоки, 3 полици, ламинирана иверка 16мм, боја орев ,бука ref. 909758

2899

ден.

ШКАФ PVC

ref. 830209 продукт: 4+1 5+1 6+1

5989

цена: 1499 ден. 1799 ден. 1999 ден.

68х39х85см, PVC, водоотпорен, боја сива , Италија ref. 884400 продукт: 68х39х166см

ref: 884397

цена: 4899 ден.


НАПРАВИ САМ ПРЕГРАДЕН ЅИД ОД ГИПС КАРТОН

1 ДИХТУНГ ТРАКА ФИЛЦ - 70мм, 30м

ref. 787391

3 ПРОФИЛ ЦД 5

6

659 169 119

ден.

2 ПРОФИЛ УД

4

ИЗГРАДБА

ден.

- 30х30х30 / 300см

ден.

- 27х60/300см

ref. 783323

ref. 783334

299

7 ГИПС КАРТОН KNAUF

ден./табла

- дебелина на табла 9.5мм површина на табла 2.5м2 (1250х2000мм)

ref. 783357

319 ден./табла - површина на табла 2.5м (1250х2000мм), 2

дебелина на табла 12.5мм.

ref. 783358

1099 69 419 429

8 МИНЕРАЛНА ВОЛНА УРСА

ден.

- 18м2, дебелина 50мм, 7500х1200мм (ДхШ) ref. 786626

9 ТРАКА САМОЛЕПЛИВА

- Должина 20м, ширина 5см

10 ГЛЕТ МАСА KNAUF - 25кг.

ref. 783342

ден.

ref. 787392

ден.

11 ГИПСАРСКИ ЗАВРТКИ

- Брз штраф саморезен ТB 25мм – 1000 ком.

569 ден. - Брз штраф TN 35мм – 1000 ком.

вид Нано фолија - Просечна потрошувачка на енергија 70-110W/час за м ², напојување 220-240V во контакт или со директно поврзување, минимална површина на покриеност 50% од просторот, економично, еколошко чисто греење, врз основа на емитување на инфрацрвени зраци, едноставна монтажа под секаков вид на подлога, теписи теписи, можност за инсталирање на подови, тавани, ѕидови

Термостат Клеми - 10 ком. Изолациона лента

539

ref.

цена

898305

1199 ден.

ден.

ref. 787388

ref. 787389

16999 КАМИН ЗА ВГРАДУВАЊЕ СУХА 1-ER

903433 898307 898308

14kW, 69,2 x38х52см за дрва, железо, керамичко стакло, отвор за лула ф175мм, тежина 96кг ref. 434993

2299 ден. 69 ден. 119 ден/д.м.

ОЛУК

поцикнкувана решетка, 100 см ref. 928873

369

PVC, должина 3м, боја ref. 864216

ден.

РЕШЕТКА ПОЦИНКУВАНА

ден.

439

ЦЕВКА

ден.

PVC, ф80мм, должина 3м, боја керамидна, бордо ref. 864266

ден.

керамиден, бордо


ГРАДИНА

6499

ден.

МУЉАЧА ЗА ГРОЗЈЕ

24999

миниено , 491 ref. 788825

ден.

МОТОФРЕЗА бензински мотор 6.5 к.с. ,ширина на фрезување 500мм,длабочина на фрезување 175-300мм ref. 880968

249

ден. продукт: МУНИЦИЈА ЗА АПАРАТ ЗА ВРЗУВАЊЕ ЛЕНТА ЗА ВРЗУВАЊЕ

ГРАДИНАРСКО ЦРЕВО должина 15м, 1/2 “, трoслоjнo, максималeн притисок 24 бари ref. 864356

399

1399

ден.

ref: 782182

цена: 159 ден.

782183

99 ден.

АПАРАТ ЗА ВРЗУВАЊЕ ref. 782181

ден.

КОМПЛЕТ ЗА ПОЛЕВАЊЕ TOP GARDEN

399

должинасо15м, 1/2 “, трислојно, Можност за плаќање електронски картички

макс. притисок 7 бара, комплет со 4 елементи грло - струйник, адаптер 1/2” - 3/4 “, конектори за Можност за плаќање со електронски картички црево 2 ком. 1/2” со и без стоп ref. 907188

ден.

ТРЕВНА СМЕСА БЛЕД

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ: МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ:

1кг за cca 40m2, тревна смеса за нега на рекреативни површини ref. 782042

Можност за плаќање со електронски картички Можност за плаќање картички Можност зазаплаќање со електронски картички Можност плаќањесо со електронски електронски картички

МОЖЕТЕ СМЕТАТЕ НАНА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУ МОЖЕТЕДА ДА СМЕТАТЕ НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ У МОЖЕ

• Сите цени на производите во Mr.Bricolage се со вклучен ДДВ. • Сите понуди на производи, посочени во каталогот на хипермаркетот Mr.Bricolage, важат за времетраење на акцијата (30.08.2013 - 18.09.2013). • Количините се ограничени. • Не сносиме одговорност за Дознајте повеќе за сите поволности кои можните печатни грешки.

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ул. Перо Наков 106, 1000 Скопје ФОН

(во близина на Универзитетот ФОН)

Дознајте повеќе за сите поволности кои ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

ги нуди хипер-маркетот Mr.Bricolage, наменети за Вашиот дом и градина.

Придружете ни се на:

Mr.Bricolage - Skopje, Macedonia

работно време:

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА

Понеделник - Сабота: од 08:30 до 21:00 часот, Недела: од 09:00 до 19:00 часот

Тел.: +389 2 3217 980 Факс: +389 2 3217 981 Е-mail: info@mr-bricolage.mk

www.mr-bricolage.mk УНИВЕРЗИТЕТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

УНИВЕРЗИТЕТ ФОН

Bricolage 10 e katalog  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you