Page 1

S Z D Z O L O Š GREMO V Katalog Šolskih potrebŠČin 2017/18

UGODNOSTI Z

10% 30% 50%

A VSE KUPCE

popust ob naku pu vseh šolskih potrebščin popust ob naku pu izbranih šolskih potreb ščin

popust ob naku pu izbranih šolskih potrebš čin

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE PIKA:

4%

10%

popust za učbenike in delovne zvezke*

popust za izbrane blagovne znamke**

Zbirajte in unovčujte pike

35%

popust za izbrane šolske potrebščine, kalkulatorje in obšolska gradiva

20

KUPON KUPON KUPON KUPON KUPON K 20% % 20% 20 20 %

20%

%

20 % 20 20% % 20

%

možnost nakupa na

6 obrokov (polog + 5 obrokov)

20

20%

20

20

POPUST OB NAKUPU ENEGA IZDELKA PO VAŠI IZBIRI

Kupon je unovčljiv od 1. 6. do 31. 7. 2017 v vseh knjigarnah in papirnicah DZS. Kupon ne velja ob nakupu učbenikov, delovnih zvezkov, šolskih priročnikov, literature, izdelkov v super ceni, izdelkov v akciji, mobi kartic, darilnih bonov, določenih tehničnih izdelkov in obrazcev. Popust se ne sešteva z drugimi ugodnostmi.


-4% -10% -35%

na učbenike in delovne zvezke* na izbrane blagovne znamke** na izbrane šolske potrebščine, kalkulatorje in obšolska gradiva

nakup na 6 obrokov (polog + 5 obrokov) zbirajte in unovčujte pike

OD 1. 6. DO 31. 7. 2017!

v dzs po učbenike; ne pozabi pike!

Popusti na učbenike, delovne zvezke in šolske potrebščine

*

V skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK, Ur. List RS št. 11/2014) prodajalec morebitnega popusta ne obračuna za vse nove učbenike, delovne zvezke in ostale knjige, v obdobju prvih 6 mesecev od datuma njihovega izida.

** Popust velja za blagovne znamke Akta S’Cool, Santoro (Gorjuss, Kori Kumi, Mirabelle), Talking Tom, Lil Ledy, VW, Janboots in Belmil.

VSEBINA Nagradna igra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1

Zvezki . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46-49

DZS vodič . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2-3

Šolska pisala . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .50-51

Za najmlajše . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .4-5

Obvezni šolski program . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54-65

Šolske kolekcije . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6-45

Tehnika . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68-72

OZNAČEVANJE CEN

PIKINA CENA

10,39 €

AKCIJSKA CENA

59.21 €

24,00 €

11,19 €

REDNA CENA: 65.79 €

REDNA CENA: 47,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

Akcijska cena

10% popust velja za vse šolske potrebščine v času trajanja akcije (1. 6. do 31. 7. 2017). Redna cena Objavljene redne maloprodajne cene izdelkov so izražene v evrih in veljajo za ponudbo v knjigarnah in papirnicah DZS od 1. 6. do 31. 7. 2017. DZS si pridržuje pravico do spremembe cen. Vse cene že vključujejo DDV. Seznam izdelkov se nahaja v knjigarnah in papirnicah DZS pri blagajni.

Pikina + Akcijska cena

35% popust velja za izbrane šolske potrebščine ob nakupu s kartico Pika, v času trajanja akcije od 1. 6. do 31. 7. 2017, v knjigarnah in papirnicah DZS. Popust ne velja ob plačilu s poslovno kartico Pika. Vse cene že vključujejo DDV.

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

AKCIJSKA CENA

-50%

Akcijska cena – Cena s 50% popustom

Velja za izbrane šolske potrebščine potrebščine v času trajanja akcije (1. 6. do 31. 7. 2017). Seznam izdelkov se nahaja v knjigarnah in papirnicah DZS pri blagajni. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

30% popust velja za izbrane šolske potrebščine v času trajanja akcije od 1. 6. do 31. 7. 2017, v knjigarnah in papirnicah DZS, ob plačilu s katerim koli plačilnim sredstvom. Vse cene že vključujejo DDV.

2.79 € Super cena:

Ponudba izdelkov v super ceni velja do razprodaje zalog v času akcije od 1. 6. do 31. 7. 2017 za vse kupce. Na to ceno ne priznamo nobenih dodatnih popustov. Super cena je najnižja cena za primerljiv izdelek v svoji skupini izdelkov v knjigarnah in papirnicah DZS, kjer je izvzeta ponudba v oddelku Outlet n knjigarni in papirnici DZS na Letališki 30 v Ljubljani. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

Zaloge izdelkov so omejene. Zaloge izdelkov so omejene.

MOŽNOSTI PLAČILA V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH DZS. Sprejemamo vse vrste bančnih kartic, kreditnih kartic in gotovino. S karticami Pika obročna, Diners in American Express je možno plačilo na obroke.

NAKUPUJTE PREKO SPLETA

WWW.DZS.SI

Oblikovanje: Logotrip, Tisk: Samson proizvodnja, d.o.o., Izid kataloga: maj 2017, Naklada: 150.000. Slike so simbolne. Za napake v tisku ne odgovarjamo in se za njih že vnaprej opravičujemo. DZS, založništvo in trgovina, d.d., divizija Trgovina, Letališka cesta 30, 1538 Ljubljana DZS, založništvo in trgovina, d.d., Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani, matična številka 5132088000, osnovni kapital 9.428.893,34 EUR


NAGRADNA

IGRA

GREMO V TERME ČATEŽ Z malo sreče lahko pelješ v Terme Čatež cel razred, družino ali prijatelje. Zaupaj nam svoj okus in nam pomagaj izbrati NAJ NAHRBTNIK 2017. NAGRADNO VPRAŠANJE: KATERI NAHRBTNIK/TORBA V KATALOGU TI JE NAJBOLJ VŠEČ?

Pri odgovoru dopiši šifro izdelka (npr. G4189050)

ODGOVOR: …………………………...................................... IME: ……………………………...............................................PRIIMEK: ………………………………….................... STAROST: …………………………................................ NASLOV: ……………………………………............................................................................................................................................................................................. E-POŠTA: ……………………………………………………………................................................................................................................................................................ IZBRALI STE NAJ NAHRBTNIK

PODPIS STARŠEV V PRIMERU MLADOLETNOSTI: ……………………………………................... Fantovski

NAGRADE:

2016

Dekliški

1. NAGRADA: 25 X DNEVNA VSTOPNICA ZA TERMALNO RIVIERO* 2. NAGRADA: 10 X DNEVNA VSTOPNICA ZA TERMALNO RIVIERO* 3. NAGRADA: 5 X DNEVNA VSTOPNICA ZA TERMALNO RIVIERO* 4. DO 30. NAGRADA: 2 X DNEVNA VSTOPNICA ZA TERMALNO RIVIERO* Označite v okvirčku, če ne dovoljujete, da DZS, d.d., vaše osebne podatke hrani, upravlja z njimi in jih uporablja za promocijsko prodajne aktivnosti. Vaši podatki so varovani. Pripadajo vam vse pravice po zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list št. 59/99, 57/01). Pravila sodelovanja: Odgovori na vprašanje, kupon pravilno izpolni z vsemi zahtevanimi podatki in ga pošlji na naslov: DZS, d.d., Letališka cesta 30, 1538 Ljubljana, do 1. 8. 2017 s pripisom Nagradna igra. Izmed vseh prispelih in pravilno izpolnjenih kuponov bomo 7. 8. 2017 izžrebali 40 srečnežev, ki jih bomo nagradili. *Celodnevne vstopnice za odrasle veljajo za kopanje vse dni v tednu na poletni ali zimski Termalni rivieri Term Čatež do 31. 12. 2017. Tudi za praznike. Nagrade vam bomo poslali v roku 15 dni po opravljenem žrebanju. Seznam nagrajencev bo objavljen na www.dzs.si. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

IZBERITE ENO OD TREH MOŽNOSTI NAKUPA

Naročilnica

www.dzs.si

Knjigarne in papirnice DZS

Naročilnico, ki ste jo prejeli priloženo katalogu, izpolnite po navodilih in nam jo brezplačno pošljite.

Preprosto opravite nakup iz naslonjača na spletni strani www.dzs.si.

Po 20. 8. 2017 vas bo na želenem mestu (na domu ali v eni od knjigarn in papirnic DZS) čakalo vse naročeno.

Seznami učbenikov in delovnih zvezkov so na voljo za večino slovenskih osnovnih šol.

Obiščite najbližjo knjigarno in papirnico DZS, kjer vam bo prijazno in strokovno osebje svetovalo pri izboru vsega potrebnega za vašega/vašo šolarja/ šolarko.

Izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja nakup preko naročilnice: • 3% popust na učbenike in delovne zvezke • 10% popust na vse šolske potrebščine • Brezplačna poštnina v primeru nakupa šolskega planerja. • Kupon za 10% popust ob nakupu vseh šolskih potrebščin do 30.9.2017

Izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja nakup prek spleta: • 3% popust na učbenike in delovne zvezke • 10% popust na vse šolske potrebščine • 30% popust na izbrane šolske potrebščine • 50% popust na izbrane šolske potrebščine Vse ugodnosti veljajo od 1. 6. do 31. 7. 2017.

Izberite eno od 49 lokacij. Izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja nakup v knjigarnah in papirnicah: • Ugodnosti za imetnike kartice Pika (glej oglas) • 10% popust na vse šolske potrebščine • 30% popust na izbrane šolske potrebščine • 50% popust na izbrane šolske potrebščine Vse ugodnosti veljajo od 1. 6. do 31. 7. 2017.


DZS VODIČ

Slike so simbolične

IZBERITE NAJBOLJŠE ZA VAŠEGA ŠOLARJA

2

WWW.DZS.SI


DZS VODIČ

NA KAJ MORATE BITI POZORNI PRI IZBIRI ŠOLSKE TORBE ALI NAHRBTNIKA TEŽA

Lažji nahrbtniki so pomemebni iz vidika pravilnega razvoja otrokove hrbtenice.

PREDALI IN PREKATI

Za pravilen razvoj otrokove hrbtenice je pomembno, da je teža čim bližje hrbtu. Nahrbtnik mora imeti več predalov. Med nošenjem nahrbtnika je pomembno, da vsebina ne poskakuje.

HRBTIŠČE

Ergonomsko oblikovano hrbtišče omogoča, da se teža enakomerno porazdeli po celotnem hrbtišču. Hrbtišča so narejena iz zračnih materialov, ki omogočajo kroženje zraka.

NARAMNICE

Ergonomsko oblikovane naramnice so široke in oblazinjene ter omogočajo udobno nošenje. Nastavljive naramnice omogočajo, da se teža nahrbtnika pravilno porazdeli po celem telesu.

LEDVENA PODPORA

Ergonomska ledvena podpora omogoča, da se teža nahrbtnika pravilno porazdeli po telesu učenca.

VODOODBOJNOST

Nahrbtniki narejeni iz vodoodbojnih materialov. Omogočajo, da vsebina nahrbtnika ob dežju ostane suha.

GARANCIJA

ODSEVNIKI IN VIDLJIVOST

Zvečer in v slabem vremenu morajo učenci biti vidni. Za to poskrbijo nahrbtniki z odsevnimi materiali.

GARANCIJA Ob primerni uporabi velja garancija.

Uporabljeni so visoko kakovostni materiali in vrhunska kakovost izdelave.

Vidni, varni, urejeni in lahkih nog v šolo z najboljšimi šolskimi nahrbtniki DZS! WWW.DZS.SI

3


ZA NAJMLAJŠE

17,09 €

AKCIJSKA CENA

17,09 €

17,09 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 18,99 €

REDNA CENA: 18,99 €

REDNA CENA: 18,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

25,19 €

G4189139

G4189138

G4189026

G3C91236

NAHRBTNIK VELIKOST: 35 X 26 X 11 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 35 X 26 X 11 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 35 X 26 X 11 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

23,39 € REDNA CENA: 25,99 €

4

AKCIJSKA CENA

WWW.DZS.SI

G4186991 NAHRBTNIK VELIKOST: 29 X 22 X 9 CM

G4191231 NAHRBTNIK VELIKOST: 28 X 25 X 10 CM

AKCIJSKA CENA

5,39 €

REDNA CENA: 5,99 €

AKCIJSKA CENA

25,19 €

REDNA CENA: 27,99 €

G4K86995 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 33 X 1 CM

G3C91237 PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM

AKCIJSKA CENA

7,73 €

REDNA CENA: 8,19 €

G4386992 PERESNICA VELIKOST: 23 X 14 X 4 CM

AKCIJSKA CENA

25,19 €

REDNA CENA: 27,99 €

G3C91238 PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM


ZA NAJMLAJŠE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 8,99 €

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 17,99 €

8,09 €

AKCIJSKA CENA

3,59 €

1,79 €

16,19 €

REDNA CENA: 49,99 €

G4387622

G2A87627

G3C87621

PERESNICA VELIKOST: 23 X 14 X 4 CM

MAPA A4 Z ELASTIKO

PERESNICA POLNA VELIKOST: 22 X 13 X 5 CM

GZZ87624 PREDPASNIK

REDNA CENA: 3,99 €

G4287628

AKCIJSKA CENA

5,39 €

REDNA CENA: 5,99 €

(BARVICA, VOŠČENKA, VODENA BARVICA), PRIMERNO OD 1 LETA DALJE

KOVČEK ZA LIKOVI POUK VELIKOST: 32 X 25 X 6 CM

AKCIJSKA CENA

6,74 €

REDNA CENA: 7,49 €

PRIMERNO OD 2 LETA DALJE

G4387623

9,89 €

REDNA CENA: 10,99 €

G3690276 BARVNIKI JUMBO BABY 1/10, 3 V 1

G4187619 NAHRBTNIK VELIKOST: 36 X 28 X 16 CM

AKCIJSKA CENA

PERESNICA VELIKOST: 21 X 10 X 8 CM

5,39 €

REDNA CENA: 5,99 €

G4K87620 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 33 X 5 CM

PRIMERNO OD 1 LETA DALJE PRIMERNO OD 2 LETA DALJE

3v1

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

44,99 €

AKCIJSKA CENA

2,66 €

REDNA CENA: 2,96 €

G3690277 BARVNIKI JUMBO BABY TRIKOTNE OBLIKE, 1/10

AKCIJSKA CENA

8,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

G3890275 FLOMASTRI TEDDY JUMBO BABY 1/12

G3889007

AKCIJSKA CENA

4,76 €

REDNA CENA: 5,29 €

FLOMASTRI JUMBO BABY 1/12

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

25,19 €

25,19 €

17,99 €

17,99 €

G3C79721

G3C91239

G4191977

G4191984

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 34 X 25 X 13 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 34 X 25 X 13 CM WWW.DZS.SI

5


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

2

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4189043 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

57,59 €

75,59 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 83,99 €

G4189047 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G4189055 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

26,09 €

14,39 €

29,24 €

14,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 28,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 32,49 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 4,99 €

4,49 €

G4189051

G4389059

G3C87543

G4K89063

G2A89223

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 21 X 12 X 7 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

MAPA A4 Z ELASTIKO

• MEHKE PLATNICE • 40 LISTNA, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,07 €

REDNA CENA: 1,19 €

G2674215 BELEŽKA A6

AKCIJSKA CENA

2,06 €

REDNA CENA: 2,29 €

6

G2989228 NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

AKCIJSKA CENA

57,59 €

2

REDNA CENA: 63,99 €

G4189048 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

26,09 € REDNA CENA: 28,99 €

G4189052 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

AKCIJSKA CENA

3,23 €

REDNA CENA: 3,59 €

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

GARANCIJA

1 LETO

G4189056 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

G4389060

G4K89064

BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

19,59 € REDNA CENA: 27,99 €

G4183565 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

PIKINA CENA

75,59 €

REDNA CENA: 15,99 €

G2889236

18,19 €

AKCIJSKA CENA

14,39 €

REDNA CENA: 83,99 €

G4189044 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

PIKINA CENA

41,59 € AKCIJSKA CENA

44,79 € REDNA CENA: 63,99 €

G4183561 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

PIKINA CENA

10,39 €

10,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

45,59 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

58,79 €

11,19 €

11,19 €

G4383573

G4K83577

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 83,99 €

G4183557 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

WWW.DZS.SI

7


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

2

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4189054 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

GARANCIJA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

26,09 € REDNA CENA: 28,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G4189050 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

AKCIJSKA CENA

57,59 €

75,59 €

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 83,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4189046

G4189042

G4389058

G4K89062

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

5,21 €

REDNA CENA: 5,79 €

G2G86569 PLANER ŠOLSKI

8

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

2

AKCIJSKA CENA

26,09 € REDNA CENA: 28,99 €

G4189049 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

AKCIJSKA CENA

3,23 €

REDNA CENA: 3,59 €

G2889236 BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

AKCIJSKA CENA

57,59 € REDNA CENA: 63,99 €

G4189045 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

75,59 €

14,39 €

14,39 €

75,59 €

REDNA CENA: 83,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 83,99 €

G4189053

G4K89061

G4389057

G4189041

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

PIKINA CENA

PIKINA CENA

18,19 €

41,59 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

19,59 €

44,79 €

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 63,99 €

G4183563

G4183559

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

PIKINA CENA

PIKINA CENA

10,39 €

10,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4383571

G4K83575

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PIKINA CENA

54,59 € AKCIJSKA CENA

58,79 € REDNA CENA: 83,99 €

G4183555 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

WWW.DZS.SI

9


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

2 PIKINA CENA

54,59 € AKCIJSKA CENA

58,79 € REDNA CENA: 83,99 €

G4183554 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

44,79 € 41,59 €

19,59 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

PIKINA CENA

18,19 €

G4183558

G4183562

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM PIKINA CENA

10,39 € AKCIJSKA CENA PIKINA CENA

51,99 €

10,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 79,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

55,99 €

11,19 €

PIKINA CENA

REDNA CENA: 15,99 €

G4K83574

11,19 €

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

G4183566

G4383570

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

PIKINA CENA

54,59 € AKCIJSKA CENA

58,79 € REDNA CENA: 83,99 €

G4183556 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

44,79 € 41,59 € REDNA CENA: 63,99 €

AKCIJSKA CENA

19,59 €

PIKINA CENA

18,19 €

REDNA CENA: 27,99 €

G4183560

G4183564

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM PIKINA CENA

10,39 € AKCIJSKA CENA PIKINA CENA

51,99 €

10,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 79,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

55,99 €

10

WWW.DZS.SI

PIKINA CENA

11,19 €

G4183568

G4383572

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 30 X 20 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4K83576 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

G4189028 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

GARANCIJA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2,06 €

66,59 €

REDNA CENA: 2,29 €

REDNA CENA: 73,99 €

G2989232

G4189022

NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3,23 €

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 4,99 €

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 3,59 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

4,49 €

1,79 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G2A89227

G2789235

G2889240

G4K89032

G4389030

MAPA A4 Z ELASTIKO

RISANKA A4 13 LISTNA

BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

• MEHKE PLATNICE • 40 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2279570

G2287568

ZVEZEK A4 KARO 5 MM

ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2286568

G2287567

ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

ZVEZEK A4 KARO 1 CM

WWW.DZS.SI

11


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4189094 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

57,59 €

71,99 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 79,99 €

G4189096

G4189098

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

14,39 €

AKCIJSKA CENA

3,23 €

REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

14,39 €

G4K89102

REDNA CENA: 3,59 €

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

G2889237 BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

REDNA CENA: 15,99 €

G4389100 PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4189093 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

12

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

57,59 € REDNA CENA: 63,99 €

AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

G4389099

G4K89101

G4189095

G4189097

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

PIKINA CENA

PIKINA CENA

10,39 €

10,39 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

11,19 €

AKCIJSKA CENA

11,19 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

PIKINA CENA

44,79 € 41,59 €

55,99 € 51,99 €

58,79 € 54,59 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 79,99 €

REDNA CENA: 83,99 €

G4383616

G4K83619

G4183610

G4183613

G4183607

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 46 X 34 X 20 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

8,00 €

REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

IZBRAN IZDELEK

32,00 €

-50%

REDNA CENA: 63,99 €

G4K79510 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

11,19 €

PIKINA CENA

10,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

44,79 €

IZBRAN IZDELEK

AKCIJSKA CENA

42,00 €

-50%

REDNA CENA: 83,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

G4179460

G4179457

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

PIKINA CENA

41,59 €

REDNA CENA: 63,99 €

AKCIJSKA CENA

55,99 €

PIKINA CENA

51,99 €

REDNA CENA: 79,99 €

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

58,79 € 54,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4383618

G4183612

G4183615

G4183609

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 46 X 34 X 20 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

WWW.DZS.SI

13


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

66,59 € REDNA CENA: 73,99 €

G4189132 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

G4189134 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4K89142

G4389140

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

AKCIJSKA CENA

1,07 €

G2931325

G2931326

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 KIDS TA

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 KIDS TTF

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

14

WWW.DZS.SI

G2931327 ŠOLSKE ETIKETE 1/18 KIDS TT

REDNA CENA: 1,19 €

G2631321 BELEŽKA A6 40 LISTNA 4 SORTIRANI MOTIVI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

G4189135 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

GARANCIJA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

66,59 € REDNA CENA: 73,99 €

G4189133 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4389141

G4K89143

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

4,49 €

REDNA CENA: 4,99 €

G2A31306 MAPA A4 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

1,61 €

REDNA CENA: 1,79 €

G2231310 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

G2231312 ZVEZEK A4 BREZČRTNI 40

• 40 LISTNI • 4 SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,07 €

REDNA CENA: 1,19 €

G2231315 ZVEZEK A5 ČRTAN 9MM

G2231314 ZVEZEK A4 KARO 1 CM WWW.DZS.SI

15


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

58,79 € 54,59 € REDNA CENA: 83,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

58,79 € 54,59 €

44,79 €

REDNA CENA: 83,99 €

PIKINA CENA

41,59 €

REDNA CENA: 63,99 €

AKCIJSKA CENA

19,59 €

PIKINA CENA

18,19 €

REDNA CENA: 27,99 €

G4183651

G4183631

G4183635

G4183655

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 27 X 19 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 32 X 22 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 12 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 39 X 29 X 14 CM

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

10,39 €

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4K83671 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

32,00 € REDNA CENA: 63,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

G4180765 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 12 CM

AKCIJSKA CENA

8,00 €

REDNA CENA: 15,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

16

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

44,79 € 41,59 €

REDNA CENA: 83,99 €

REDNA CENA: 63,99 €

G4183648

G4183632

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 27 X 19 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 18 CM

WWW.DZS.SI

REDNA CENA: 15,99 €

-50%

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

AKCIJSKA CENA

IZBRAN IZDELEK

8,00 €

G4K80774

G4380771

58,79 € 54,59 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

19,59 €

PIKINA CENA

18,19 €

REDNA CENA: 27,99 €

G4183652 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 12 CM

AKCIJSKA CENA

11,19 €

PIKINA CENA

10,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4K83668 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

G4189072 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

GARANCIJA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

26,09 €

57,59 €

75,59 €

REDNA CENA: 28,99 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 83,99 €

G4189070

G4189068

G4189066

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3,23 €

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 3,59 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G2889238

G4K89076

G4389074

BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

26,09 €

71,99 €

57,59 €

REDNA CENA: 28,99 €

REDNA CENA: 79,99 €

REDNA CENA: 63,99 €

G4189069

G4189071

G4189067

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 29 X 14 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

75,59 € REDNA CENA: 83,99 €

G4189065 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

4,49 €

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 4,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G2A89225

G4K89075

MAPA A4 Z ELASTIKO

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

G4389073 PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

WWW.DZS.SI

17


ŠOLSKE KOLEKCIJE

GARANCIJA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €

AKCIJSKA CENA

57,59 €

26,09 €

REDNA CENA: 63,99 €

REDNA CENA: 28,99 €

G4189080

G4189086

NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 29 X 15 CM

AKCIJSKA CENA

35,99 € REDNA CENA: 39,99 €

G4189084 NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 22 CM

G4189082 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

G4389088 PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

66,59 €

14,39 €

REDNA CENA: 73,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4189078 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

G4K89092 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

G4389090 PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 6 CM

AKCIJSKA CENA

66,59 € REDNA CENA: 73,99 €

AKCIJSKA CENA

71,99 €

G4189077 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

REDNA CENA: 79,99 €

G4189081 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

57,59 €

GARANCIJA

REDNA CENA: 63,99 €

2 LETI

G4189079 NAHRBTNIK VELIKOST: 40 X 30 X 21 CM

AKCIJSKA CENA

14,39 € REDNA CENA: 15,99 €

G4K89091 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

18

WWW.DZS.SI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

14,39 €

14,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4389087

G4389089

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 6 CM


ZNANJE URESNIČUJE SANJE! Skupaj se bova naučila: Družbo pri usvajanju in utrjevanju znanja ti bom Delal oD 1. Do 3. razreDa, zato me poišči v knjigarnah Dzs!

pisati male in velike TISKANE črke pisati male in velike črke brati krajša in daljša besedila računati do 100, tudi s prehodom poštevanko reševati matematične probleme

pisane

5

bralni listi

6,90 €

delovni listi 1 v štirih zvezkih (matematika, slovenščina in grafomotorika)

delovni listi za matematiko 2

delovni listi za slovenščino 2

delovni listi za matematiko 3

delovni listi za slovenščino 3

8,90 €

6,90 €

6,90 €

8,90 €

8,90 €

5—9 LET

Obiščite nas na spletni strani www.nasaulica.si.

ŠOLSKI COPATI ROLLY

ˇ NOVO: VRECKE ZA COPATE ALI TELOVADNO OPREMO ˇ so izdelane iz bombažnega Vrecke blaga, ki je zracen ˇ in se copati v njih posušijo.

Naravni materiali (pravo usnje)

Vsi uporabljeni materiali so testirani v nemškem laboratoriju Dr. Graner & Partner Gmbh in s tem dokazano ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi

Nedrsecˇ podplat omogoca ˇ varno hojo in gibanje


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

59,21 € REDNA CENA: 65,79 €

G4189034 NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

62,99 € REDNA CENA: 69,99 €

G4189036 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

GARANCIJA

2 LETI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 14,79 €

REDNA CENA: 10,79 €

REDNA CENA: 3,19 €

13,31 €

9,71 €

2,87 €

G4389038

G4K89040

G2891216

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

62,99 €

59,21 €

REDNA CENA: 69,99 €

REDNA CENA: 65,79 €

G4189035

G4189033

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 30 X 20 CM

GARANCIJA

1 LETO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 14,79 €

REDNA CENA: 10,79 €

9,71 €

13,31 €

G4389037 PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

G2891215

AKCIJSKA CENA

G4K89039 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

2,87 €

REDNA CENA: 3,19 €

BLOK RISALNI A3 20 LISTNI

AKCIJSKA CENA

3,23 €

REDNA CENA: 3,59 €

BLOK RISALNI A3 30 LISTNI

G2891218

G2891217

20

WWW.DZS.SI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 0,69 €

REDNA CENA: 2,19 €

REDNA CENA: 1,19 €

REDNA CENA: 1,99 €

0,62 €

1,97 €

1,07 €

1,79 €

G2485432

G2485433

G2485434

G2381963

ZVEZEK NOTNI B5 16 LISTNI

ZVEZEK NOTNI A4 32 LISTNI

NOTNI ZVEZEK A4 16 LISTNI

KOLAŽ A4 24 LISTNI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

10,35 €

PIKINA CENA

9,61 €

REDNA CENA: 14,79 €

AKCIJSKA CENA

7,55 €

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

7,01 €

REDNA CENA: 10,79 €

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

38,99 €

41,99 €

PIKINA CENA

46,05 € 42,76 €

REDNA CENA: 59,99 €

REDNA CENA: 65,79 €

G4383590

G4K83594

G4183586

G4183582

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 46 X 34 X 20 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 32 X 21 CM

• 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

1,52 €

REDNA CENA: 1,69 €

G2231289 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

G2231292 ZVEZEK A4 KARO 1 CM

G2231291 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

AKCIJSKA CENA

3,14 €

REDNA CENA: 3,49 €

G2A31287 MAPA A4 Z ELASTIKO 3 SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

0,89 €

REDNA CENA: 0,99 €

G2631297 BELEŽKA A6

• 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

1,61 €

REDNA CENA: 1,79 €

ŠOLSKE ETIKETE 1/18

G2931299

G2931300

G2931335

G2931301

G2931302

ZOO

DINO

LEOPARD

METULJ

SOVA WWW.DZS.SI

21


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

66,59 €

66,59 €

REDNA CENA: 73,99 €

REDNA CENA: 73,99 €

G4191270

G4191269

NAHRBTNIK VELIKOST: 36 X 31 X 19 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 36 X 31 X 19 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

8,99 €

7,91 €

8,99 €

G4391284

G4K91299

G4391272

G4K91287

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

62,99 €

62,99 €

REDNA CENA: 69,99 €

REDNA CENA: 69,99 €

G4191265

G4191263

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

8,99 €

22

7,91 €

7,91 €

8,99 €

7,91 €

G4391281

G4K91296

G4391279

G4K91294

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

7,91 €

62,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 69,99 €

8,99 €

AKCIJSKA CENA

G4391283

G4K91298

G4191267

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

7,91 €

62,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 69,99 €

8,99 €

AKCIJSKA CENA

G4391285

G4K91300

G4191268

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

7,91 €

62,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 69,99 €

8,99 €

AKCIJSKA CENA

G4391280

G4K91295

G4191264

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

AKCIJSKA CENA

8,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

AKCIJSKA CENA

7,91 €

REDNA CENA: 8,79 €

AKCIJSKA CENA

62,99 € REDNA CENA: 69,99 €

AKCIJSKA CENA

62,99 € REDNA CENA: 69,99 €

G4191302 NAHRBTNIK VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

62,99 € REDNA CENA: 69,99 €

G4391282

G4K91297

G4191266

G4191301

PERESNICA VELIKOST: 21 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 37 X 1 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 17 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 33 X 20 CM WWW.DZS.SI

23


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

134,99 € REDNA CENA:149,99 €

G4191711 SET WILD CITY

5 DELNI SET VSEBUJ E: (NAHRBTNIK, POLN O PERESNICO - STAEDTLER POLNIT EV, PRAZNO PERESNICO, ŠPORTN O TORBO IN DENARNICO) Velikost: 41 x 34 x 25 CM

AKCIJSKA CENA

134,99 € REDNA CENA:149,99 €

G4191710 SET CHERRY HEART

GARANCIJA

3 LETA

AKCIJSKA CENA

G4187593

REDNA CENA: 138,99 €

SET FANCY FOREST

125,09 €

4 DELNI SET VSEBUJ E: (NAHRBTNIK, POLN O PERESNICO - STAEDTLER POLNIT EV, PRAZNO PERESNICO IN VREČ KO ZA COPATE) Velikost: 36 x 33 x 21 CM

GARANCIJA

3 LETA

AKCIJSKA CENA

125,09 € REDNA CENA:138,99 €

24

WWW.DZS.SI

G4187591 SET POWER TRACTOR


G3C91987

AKCIJSKA CENA

18,89 € REDNA CENA: 20,99 €

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20,5 X 12 X 4 CM

Real Madrid SEBUJE: 4 DELNI SET V P 2 ERESNICI, NAHRBTNIK, PATE VREČKO ZA CO G4391988

AKCIJSKA CENA

10,70 € REDNA CENA: 11,89 €

AKCIJSKA CENA

76,49 € REDNA CENA: 84,99 €

PERESNICA VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM

G4191983 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 35 X 20 CM

AKCIJSKA CENA

2,15 €

REDNA CENA: 2,39 €

AKCIJSKA CENA

6,83 €

G2A91989

REDNA CENA: 7,59 €

AKCIJSKA CENA

G4191985 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 38 X 32 X 1 CM

80,99 €

G4191985 4 DELNI SET

MAPA A4 Z ELASTIKO VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM

REDNA CENA: 89,99 €

AKCIJSKA CENA

76,49 € REDNA CENA: 84,99 €

AKCIJSKA CENA

18,89 €

G4191976 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 47 X 35 X 20 CM

REDNA CENA: 20,99 €

G3C91980 PERESNICA POLNA VELIKOST: 20,5 X 12 X 4 CM

SEBUJE: 4 DELNI SET V PERESNICO, NAHRBTNIK, PATE IN VREČKO ZA CO DENARNICO AKCIJSKA CENA

10,70 € REDNA CENA: 11,89 €

G4391981 PERESNICA VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM

AKCIJSKA CENA

2,15 €

REDNA CENA: 2,39 €

G2A91982

AKCIJSKA CENA

6,83 €

REDNA CENA: 7,59 €

G4K91979 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 38 X 32 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

80,99 € REDNA CENA: 89,99 €

G4191978 4 DELNI SET

MAPA A4 Z ELASTIKO VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE

62,99 €

AKCIJSKA CENA

15,29 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 69,99 €

REDNA CENA: 16,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

8,99 €

G4191777

G3C91783

G4K91780

NAHRBTNIK VELIKOST: 37 X 31 X 18 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 47 X 34 X 1 CM

44,99 €

AKCIJSKA CENA

15,29 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 49,99 €

REDNA CENA: 16,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

8,99 €

G4191778

G3C91784

G4K91781

NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 31 X 18 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 47 X 34 X 1 CM

62,99 €

AKCIJSKA CENA

15,29 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 69,99 €

REDNA CENA: 16,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

8,99 €

G4191776

G3C91782

G4K91779

NAHRBTNIK VELIKOST: 38 X 31 X 21 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 14 X 4 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 47 X 34 X 1 CM

PIKINA CENA

38,99 €

OBOJESTRANSKI

AKCIJSKA CENA

41,99 € REDNA CENA: 59,99 €

G4185499 NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 30 X 16 CM

PIKINA CENA

6,49 € AKCIJSKA CENA

26

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

46,19 € 42,89 €

34,99 € 32,49 €

REDNA CENA: 65,99 €

REDNA CENA: 49,99 €

G4185494

G4185495

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 43 X 30 X 16 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 30 X 16 CM

WWW.DZS.SI

AKCIJSKA CENA

6,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

G4385496 PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 1 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

44,99 € REDNA CENA: 49,99 €

AKCIJSKA CENA

G4191227

61,19 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 30 X 16 CM

REDNA CENA: 67,99 €

G4191226 NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 43 X 30 X 16 CM

AKCIJSKA CENA

2,15 €

REDNA CENA: 2,39 €

G2991225 NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

26,09 €

8,99 €

REDNA CENA: 28,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

AKCIJSKA CENA

12,59 € REDNA CENA: 13,99 €

G3C91230

G4391229

G4K91228

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 6 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 1 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 40 X 35 X 1 CM

: T VSEBUJE 3 DELNI SE HRBTNIK, VREČKO I NA JENO Z GONOMSK ŠOLSKI ER IN PERESNICO POLN TLER E TAED ZA COPAT ZNAMKE S E N V O G A L IZDELKI B

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

58,49 € 62,99 € REDNA CENA: 89,99 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

58,49 € 62,99 € REDNA CENA: 89,99 €

G4187446 SET METULJ VELIKOST: 41 X 31 X 20 CM

G4187447 SET FORMULA VELIKOST: 41 X 31 X 20 CM

WWW.DZS.SI

27


ŠOLSKE KOLEKCIJE

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

52,19 €

REDNA CENA: 57,99 €

G4191483

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK VELIKOST: 43 X 33 X 15 CM

26,99 € REDNA CENA: 29,99 €

19,49 €

G4191481

G4185453

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 33 X 8 CM

20,99 € REDNA CENA: 29,99 €

AKCIJSKA CENA

8,99 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 33 X 15 CM

REDNA CENA: 9,99 €

G4391480 PERESNICA VELIKOST: 21 X 8 X 8 CM

AKCIJSKA CENA

17,99 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 19,99 €

7,19 €

G3C89155

REDNA CENA: 7,99 €

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 7 CM

G2A85444 MAPA A4 Z ELASTIKO AKCIJSKA CENA

17,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

G3C91482 PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 4 CM

AKCIJSKA CENA AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 5,99 €

REDNA CENA: 6,99 €

5,39 €

4,89 €

5,31 €

PIKINA CENA

4,54 €

G2B91479

G4385449

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 5 CM

PIKINA CENA

4,93 €

REDNA CENA: 7,59 €

G4285454 TORBICA RAMA VELIKOST: 16 X 14 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

• MEHKE PLATNICE • 40 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2285483 ZVEZEK A4 ČRTAN

G2285484 ZVEZEK A4 KARO

polne peresnice

PIKINA CENA

10,39 € AKCIJSKA CENA

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

PIKINA CENA

6,49 € AKCIJSKA CENA

6,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

28

WWW.DZS.SI

G3C85581 PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 4 CM

G3C85582 PERESNICA POLNA VELIKOST: 19 X 12 X 7 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE FAns of earth AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,79 €

REDNA CENA: 5,29 €

REDNA CENA: 19,99 €

4,31 €

4,76 €

G2B92014 MAPA A4, 2 RINKI

17,99 €

G2A92008

G3C92012

MAPA A3 Z ELASTIKO

POLNA PERESNICA Z ENO ZADRGO IN DVEMA PREKLOPOMA

AKCIJSKA CENA

4,31 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,79 €

G2992004

AKCIJSKA CENA

1,43 €

REDNA CENA: 1,59 €

AKCIJSKA CENA

1,24 €

ŠOLSKE ETIKETE 1/15

REDNA CENA: 1,38 €

7,19 €

G2A92009

G3292005

REDNA CENA: 7,99 €

MAPA A4 Z ELASTIKO

BRISALEC ČRNILA S KOREKTURO

G4392011 PRAZNA OVALNA PERESNICA

fantasy

4,31 €

REDNA CENA: 4,79 €

G2B92025 MAPA A4, 2 RINKI

AKCIJSKA CENA

2,42 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,79 €

REDNA CENA: 19,99 €

4,31 €

AKCIJSKA CENA

17,99 €

G2A92019

G3C92023

MAPA A4 Z ELASTIKO

POLNA PERESNICA Z ENO ZADRGO IN DVEMA PREKLOPOMA

AKCIJSKA CENA

4,76 €

REDNA CENA: 2,69 €

AKCIJSKA CENA

7,19 €

REDNA CENA: 5,29 €

G4592016 DVOJNI ŠILČEK V OHIŠJU

G2A92018

REDNA CENA: 7,99 €

MAPA A3 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

1,43 €

G4392022 PRAZNA OVALNA PERESNICA

REDNA CENA: 1,59 €

G2992015 ŠOLSKE ETIKETE 1/15

AKCIJSKA CENA

2,87 €

REDNA CENA: 3,19 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 5,29 €

REDNA CENA: 8,99 €

G4392036 PRAZNA OVALNA PERESNICA

MAPA A3 Z ELASTIKO

MAPA A4, 2 RINKI AKCIJSKA CENA

1,61 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,79 €

REDNA CENA: 4,69 €

4,22 €

4,31 €

REDNA CENA: 1,79 €

C1392028

G4392034

G2A92030

GRAFITNI SVINČNIK Z RADIRKO

reverse-beach

8,09 €

G2A92033

G2B92042

ŠABLONE IN BARVICE ZA RISANJE

AKCIJSKA CENA

4,76 €

4,31 €

REDNA CENA: 4,79 €

G5192021

PRAZNA KOVINSKA PERESNICA

MAPA A4 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

11,69 €

REDNA CENA: 12,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 2,69 €

REDNA CENA: 2,89 €

REDNA CENA: 3,99 €

REDNA CENA: 8,49 €

REDNA CENA: 8,39 €

2,42 €

G4592029 DVOJNI ŠILČEK V OHIŠJU

2,60 €

3,59 €

G2H92043

B9392040

BLOK A4 S ŠPIRALO ČRTAN

SAMOLEPILNI LISTIČI RAZLIČNIH VELIKOST

7,64 €

F1B92026 6 DELNA MAPA ZA SHRANJEVANJE DOKUMENTOV

7,55 €

G4792037 ŠESTILO

G2D92041 DNEVNIK S KLJUČEM

WWW.DZS.SI

29


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

35,99 € REDNA CENA: 39,99 €

G4191489 NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 32 X 15 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 57,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

52,19 €

17,99 €

8,99 €

G4191491

G3C91490

G4391488

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 43 X 33 X 15 CM

PERESNICA POLNA VELIKOST: 20 X 13 X 4 CM

PERESNICA VELIKOST: 21 X 8 X 8 CM

AKCIJSKA CENA

11,69 €

REDNA CENA: 12,99 €

G4K91487 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 40 X 35 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 7,99 €

REDNA CENA: 7,99 €

REDNA CENA: 5,79 €

7,19 €

G4M91484

7,19 €

5,21 €

G2A91486

G2B91485

DENARNICA MAPA A4 Z ELASTIKO VELIKOST: 13 X 10 X 1 CM

Nahrbtnik Reflex set 5/1

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

Nahrbtnik Superlight 2 Face

Nahrbtnik Air Pack

G4191385 NAHRBTNIK VELIKOST: 45 X 34 X 21

AKCIJSKA CENA

107,98 € REDNA CENA: 119,98 €

G4191387

G4191389 NAHRBTNIK VELIKOST: 51 X 38 X 22

AKCIJSKA CENA

53,98 € REDNA CENA: 59,98 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 51 X 38 X 22 AKCIJSKA CENA

53,98 €

31l

REDNA CENA: 59,98 €

INOVATIVNO ODPIRANJE IN ZAPIRANJE

IZREDNO LAHEK

REFLEKTIVNI MATERIAL 360°

FLUORESCENTNI IN ODSEVNI MATERIAL 360° ROČKE ZA RAZBREMENITEV TEŽE

2 FACE GRAFIKA

VELIKA PROSTORNOST 31l

REFLEKTIVNI MATERIAL 360°

OBLAZINJENE NARAMNICE

HRBTIŠČE, KI DIHA

NAHRBTNIK, KI RASTE Z OTROKOM

BOČNI LEDVENI PAS

ERGONOMSKA LEDVENA PODPORA ODOBREN S STRANI SROKOVNJAKOV

GARANCIJE

PRSNI IN LEDVENI PAS

30

SISTEM HRBTIŠČA AIR FLOW

PREZRAČEVALNE NARAMNICE

2 LETI

ERGONOMSKO HRBTIŠČE

2 LETI

GARANCIJE

HRBTIŠČE, KI DIHA

ERGONOMSKO HRBTIŠČE

2 LETI

GARANCIJE

DODATNO OJAČANO DNO

NAHRBTNIK REFLEX SET 5/1 EXCAVATOR

NAHRBTNIK SUPERLIGHT 2 FACE JERSEY LOVE

NAHRBTNIK AIR PACK MELANGE TITANIUM

NAHRBTNIK REFLEX SET 5/1 HEARTS

NAHRBTNIK SUPERLIGHT 2 FACE MURALES

NAHRBTNIK AIR PACK KINETIC

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

62,09 €

89,99 €

REDNA CENA: 68,99 €

REDNA CENA: 99,99 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 47 X 33 X 15 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 43 X 33 X 6 CM

G4191729

G4191728

G4191719

G4191721

AKCIJSKA CENA

17,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

PERESNICA VELIKOST: 24 X 12 X 7 CM

G4391733

G4391732

G4391731

AKCIJSKA CENA

35,99 € REDNA CENA: 39,99 €

G4187523 NAHRBTNIK VELIKOST: 45 X 30 X 10 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

11,69 €

12,59 €

REDNA CENA: 4,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 13,99 €

4,49 €

AKCIJSKA CENA

G2A87527

G4387525

G4287524

MAPA A4 Z ELASTIKO

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 7 CM

TORBA VELIKOST: 25 X 19 X 5 CM

AKCIJSKA CENA

35,90 € REDNA CENA: 39,89 €

AKCIJSKA CENA

35,90 € REDNA CENA: 39,89 €

G4191975

G4187641

NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 22 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 22 CM

AKCIJSKA CENA

35,90 € REDNA CENA: 39,89 €

G4191974 NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 22 CM

WWW.DZS.SI

31


ŠOLSKE KOLEKCIJE

39,41 €

AKCIJSKA CENA

56,96 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

11,06 €

39,41 €

56,96 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 43,79 €

REDNA CENA: 63,29 €

REDNA CENA: 12,29 €

REDNA CENA: 43,79 €

REDNA CENA: 63,29 €

REDNA CENA: 12,29 €

G4189365

G4189367

NAHRBTNIK VELIKOST: 49 X 35 X 20 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH PERESNICA VELIKOST: VELIKOST: 53 X 32 X 23 CM 22 X 11 X 5 CM

AKCIJSKA CENA

G4389366

AKCIJSKA CENA

39,41 €

56,96 €

REDNA CENA: 43,79 €

REDNA CENA: 63,29 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

11,06 €

G4189368

G4189370

G4389369

NAHRBTNIK VELIKOST: 49 X 35 X 20 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 53 X 32 X 23 CM

PERESNICA VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM

AKCIJSKA CENA

6,56 €

30,65 €

REDNA CENA: 7,29 €

REDNA CENA: 43,79 €

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

28,46 €

G4189371

G4189373

G4389372

G4184474

NAHRBTNIK VELIKOST: 49 X 35 X 20 CM

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 53 X 32 X 23 CM

PERESNICA VELIKOST: 22 X 11 X 5 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 49 X 33 X 5 CM

44,30 € REDNA CENA: 63,29 €

G4184476

PIKINA CENA

41,14 €

NAHRBTNIK NA KOLESIH VELIKOST: 53 X 32 X 23 CM

• 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV

AKCIJSKA CENA

1,61 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,79 €

1,52 €

ŠOLSKE ETIKETE 1/18

REDNA CENA: 1,69 €

G2231293 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

G2231296 ZVEZEK A4 KARO 5 X 10 MM

G2231295

G2931303 STARS

G2931304

G2931305

TRIANGELS

FLOWERS

ZVEZEK A4 KARO 5MM • 80 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

2,24 €

REDNA CENA: 2,49 €

G2231342 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

AKCIJSKA CENA

4,49 €

REDNA CENA: 4,99 €

• 40 LISTNA • 4 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

0,89 €

REDNA CENA: 0,99 €

32

WWW.DZS.SI

G2631298 BELEŽKA A6

2FS31357 ŠOLSKI STENSKI PLANER S PISALOM PIŠI BRIŠI VELIKOST: 100 X 70 CM


AKCIJSKA CENA

44,99 € REDNA CENA: 49,99 €

AKCIJSKA CENA

80,99 € REDNA CENA: 89,99 €

AKCIJSKA CENA

12,59 € REDNA CENA: 13,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

62,99 € REDNA CENA: 69,99 €

71,99 € REDNA CENA: 79,99 €


ŠOLSKE KOLEKCIJE

1

2

G4287534

G4287542

G4287541 AKCIJSKA CENA

32,84 €

G4287535

TORBA ZA PRENOSNIK VELIKOST: 40 X 31 X 5 CM

AKCIJSKA CENA

28,79 €

REDNA CENA: 36,49 €

REDNA CENA: 31,99 €

TORBA RAMA VELIKOST: 26 X 21 X 3 CM

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

9,74 €

31,49 €

AKCIJSKA CENA

10,49 €

REDNA CENA: 34,99 €

G4287538 TORBA RAMA VELIKOST: 23 X 22 X 4 CM

REDNA CENA: 14,99 €

PERESNICA VELIKOST: 22 X 9 X 9 CM

AKCIJSKA CENA

24,29 € REDNA CENA: 26,99 €

G4385304

DENARNICA VELIKOST: 12 X 10 X 3 CM

G4M87539 G4385303

AKCIJSKA CENA

10,79 € REDNA CENA: 11,99 €

AKCIJSKA CENA

14,39 €

G4M87536

G4M87537 PIKINA CENA

PIKINA CENA

10,39 €

10,39 €

REDNA CENA: 15,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G4387533 PERESNICA VELIKOST: 23 X 11 X 7 CM

G4M87540

DENARNICA VELIKOST: 12 X 9 X 2

AKCIJSKA CENA

13,49 € REDNA CENA: 14,99 €

G4387532 PERESNICA VELIKOST: 22 X 9 X 9 CM

11,19 €

11,19 €

REDNA CENA: 15,99 €

REDNA CENA: 15,99 €

G4385308

G4385307

PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 7 CM

PERESNICA VELIKOST: 24 X 12 X 6 CM

• MEHKE PLATNICE • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 1,19 €

1,07 €

1,79 €

G2286566 ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

G2185521 ZVEZEK A5 ČRTAN 9 MM

G2270505 ZVEZEK A4 KARO 5 X 5 MM

G2279731 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2279769 ZVEZEK A4 KARO 1 CM • TRDE PLATNICE • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

3,05 €

REDNA CENA: 3,39 €

G2C72744 ZVEZEK A5 ČRTAN 9 MM AKCIJSKA CENA

5,39 €

• TRDE PLATNICE • SORTIRANI MOTIVI

REDNA CENA: 5,99€

G2C72743 ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

G2C74213 ZVEZEK A4 KARO 5 X 5 MM

34

WWW.DZS.SI


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 6,79 €

REDNA CENA: 4,99 €

6,11 €

AKCIJSKA CENA

12,50 €

4,49 €

REDNA CENA: 13,89 €

G4291746

G2A91747

G2B91748

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 3 CM

• ŠPIRALNI BLOK A4 • 140 LISTNI • 70 GR PAPIR • KARTONSKE PLATNICE • PERFORIRANI LISTI • 4 LUKNJE • BARVNO LOČENI LISTI AKCIJSKA CENA

6,20 €

REDNA CENA: 6,89 €

AKCIJSKA CENA

5,75 €

REDNA CENA: 6,39 €

G2A91760

G2B91759

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

AKCIJSKA CENA

6,47 €

REDNA CENA: 7,19 €

G2H91756

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,69 €

REDNA CENA: 12,59 €

4,22 €

KARO

G2H91757 ČRTAN

11,33 €

G2I91758

G4391755

BLOK ŠPIRALNI A5 ČRTAN

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 3 CM

• ŠPIRALNI BLOK A4 • 140 LISTNI • 70 GR PAPIR • KARTONSKE PLATNICE • PERFORIRANI LISTI • 4 LUKNJE • BARVNO LOČENI LISTI AKCIJSKA CENA

5,75 €

REDNA CENA: 6,39 €

AKCIJSKA CENA

6,20 €

REDNA CENA: 6,89 €

G2A91754

G2B91753

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

AKCIJSKA CENA

6,47 €

REDNA CENA: 7,19 €

G2H91750 G2H91751 ČRTAN

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,69 €

REDNA CENA: 12,59 €

4,22 €

KARO

11,33 €

G2I91752

G4391749

BLOK ŠPIRALNI A5 ČRTAN

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 3 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

REDNA CENA: 27,99 €

25,19 €

25,19 €

25,19 €

25,19 €

25,19 €

G4189376

G4189375

G4189374

G4189378

G4189377

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 31 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 31 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 31 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 31 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 31 X 18 CM WWW.DZS.SI

35


ŠOLSKE KOLEKCIJE

Na voljo konec junija.

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

47,69 €

44,99 €

47,69 €

47,69 €

44,99 €

REDNA CENA: 52,99 €

REDNA CENA: 49,99 €

REDNA CENA: 52,99 €

REDNA CENA: 52,99 €

REDNA CENA: 49,99 €

G4187604

G4187611

G4187605

G4187606

G4187610

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 30 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 33 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 30 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 30 X 18 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 33 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

11,69 €

11,69 €

11,69 €

11,69 €

11,69 €

G4387607

G4387613

G4387608

G4387609

G4387612

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 9 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 9 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 9 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 9 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 9 X 9 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

50,39 €

44,99 €

REDNA CENA: 55,99 €

G4187597 NAHRBTNIK VELIKOST: 49 X 34 X 23 CM

REDNA CENA: 49,99 €

REDNA CENA: 49,99 €

G4187599

G4187600

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 29 X 26 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 29 X 26 CM

NAHRBTNIK VELIKOST: 41 X 29 X 26 CM

11,69 €

REDNA CENA: 12,99 €

WWW.DZS.SI

REDNA CENA: 49,99 €

AKCIJSKA CENA

44,99 €

G4187598

AKCIJSKA CENA

36

AKCIJSKA CENA

44,99 €

G4387602 PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 10 CM

AKCIJSKA CENA

11,69 €

REDNA CENA: 12,99 €

G4387601 PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 10 CM

AKCIJSKA CENA

11,69 €

REDNA CENA: 12,99 €

G4387603 PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 10 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

14,30 € REDNA CENA: 15,89 €

AKCIJSKA CENA

G4K91503

8,99 €

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 40 X 35 X 1 CM

REDNA CENA: 9,99 €

G4391504 PERESNICA VELIKOST: 21 X 8 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

5,03 €

REDNA CENA: 5,59 €

AKCIJSKA CENA

G4391501 PERESNICA VELIKOST: 20 X 6 X 1 CM

AKCIJSKA CENA REDNA CENA:

AKCIJSKA CENA

7,19 €

REDNA CENA: 7,99 €

38,69 €

G2B91505

REDNA CENA: 42,99 €

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

G4191506 NAHRBTNIK VELIKOST: 42 X 32 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

15,29 € REDNA CENA: 16,99 €

G4K91497 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 35 X 40 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

44,96 € REDNA CENA: 49,95 €

G4191572 NAHRBTNIK VELIKOST: 47 X 31 X 16 CM

AKCIJSKA CENA

35,99 € AKCIJSKA CENA

7,19 €

REDNA CENA: 7,99 €

AKCIJSKA CENA

8,96 €

REDNA CENA: 9,95 €

G2B91500

REDNA CENA: 39,99 €

G4191499 NAHRBTNIK VELIKOST: 46 X 35 X 16 CM

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

G4391571 PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM AKCIJSKA CENA

8,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

G4391498 PERESNICA VELIKOST: 21 X 8 X 1 CM

AKCIJSKA CENA

5,39 €

REDNA CENA: 5,99 €

G4391496 PERESNICA VELIKOST: 20 X 6 X 1 CM

WWW.DZS.SI

37


ŠOLSKE KOLEKCIJE

G4389105

G4389106

G4189103 AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

35,99 €

14,39 €

REDNA CENA: 39,99 €

PERESNICA VELIKOST: 22 X 10 X 6 CM

REDNA CENA: 15,99 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 17 CM

G4189104

• 80 LISTNI • 4 SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

3,59 €

REDNA CENA: 3,99 €

G2531309 ŠPIRALNI BLOK A4 ČRTE

• 96 LISTNI • 4 SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

3,59 €

REDNA CENA: 3,99 €

G2C31324 ZVEZEK A4 TP ČRTAN 9MM • 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

1,61 €

REDNA CENA: 1,79 €

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

G2931329 ŠOLSKE ETIKETE 1/18 TEEN TA

G2931328 ŠOLSKE ETIKETE 1/18 TEEN TT

38

WWW.DZS.SI

G2231317 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

G2231319 ZVEZEK A4 KARO 5 MM


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

35,99 € REDNA CENA: 39,99 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 17 CM

G4K89111 G4K89112

AKCIJSKA CENA

14,39 €

G4389110

REDNA CENA: 15,99 €

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 45 X 34 X 1 CM

G4189107

AKCIJSKA CENA

8,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

PERESNICA VELIKOST: 28 X 8 X 8 CM

G4389109

G4189108

G2931284 G2931285 AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 3,99 €

1,79 €

3,59 €

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 A5

• 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV

AKCIJSKA CENA

4,49 €

REDNA CENA: 4,99 €

G2531274

G2531348

G2A31273

ŠPIRALNI BLOK A4 ČRTE

ŠPIRALNI BLOK A4 KARO 5 MM

MAPA A4 Z ELASTIKO 2 SORTIRANA MOTIVA

• 96 LISTNI • 4 SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,79 €

REDNA CENA: 3,99 €

1,61 €

• 80 LISTNI • 4 SORTIRANI MOTIVI

3,59 €

G2231275

G2C31282

ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

ZVEZEK A4 TP ČRTAN 9MM

G2231278 ZVEZEK A4 KARO 5MM

G2231277 ZVEZEK A4 BREZČRTNI AKCIJSKA CENA

5,66 €

REDNA CENA: 6,29 €

ŠOLSKI PLANER VOLKSWAGEN 168 STRANI VELIKOST: 10,5 X 17,5 CM

2FO31410 CYAN

2FO31407 GRAFITE

2FO31411 GREEN

2FO31408

2FO31409

BLUE

MAGENTA WWW.DZS.SI

39


Na voljo konec junija.

ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

31,49 €

G4187629

AKCIJSKA CENA

43,19 €

NAHRBTNIK

REDNA CENA: 34,99 €

G4187633

46,79 €

REDNA CENA: 47,99 €

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

10,79 €

REDNA CENA: 11,99 €

REDNA CENA: 11,99 €

G4K91416

G4K91417

G4K87632

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 46 X 35 X 1 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 46 X 35 X 1 CM

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 46 X 35 X 1 CM

G4187634 NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

16,19 €

G4K87637

AKCIJSKA CENA

VREČKA ZA COPATE REDNA CENA: 17,99 € VELIKOST: ZAINO BLACK 48 X 35 X 1 CM

44,99 € REDNA CENA: 49,99 €

G4187636 NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

16,19 €

REDNA CENA: 17,99 €

G4K87638 VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 48 X 35 X 1 CM

Na voljo konec julija.

REDNA CENA: 49,99 €

33,29 €

G4187631

REDNA CENA: 36,99 €

10,79 €

REDNA CENA: 11,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK

REDNA CENA: 51,99 €

10,79 €

44,99 €

G4187630

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

44,99 € REDNA CENA: 49,99 €

G4187635 NAHRBTNIK VELIKOST: 48 X 32 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

32X41X12 CM 2

PIKINA CENA

34,99 € 32,49 € REF. SA410363013

EAN 0847519056162

REDNA CENA: 49,99 €

G4186802

40

WWW.DZS.SI

NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 18 CM

AKCIJSKA CENA

6,15 €

REDNA CENA: 12,29 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

G4374131 PERESNICA VELIKOST: 22 X 8 X 8 CM


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

44,96 € REDNA CENA: 49,95 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 44 X 30 X 16 CM

G4191536

AKCIJSKA CENA

11,66 €

G4191537

G4391534

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

G4191548

G4391535

G4191549

G4391546

G4391547

AKCIJSKA CENA

8,96 €

REDNA CENA: 12,95 €

REDNA CENA: 9,95 €

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

AKCIJSKA CENA

15,26 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 16,95 €

8,96 €

VREČKA ZA COPATE VELIKOST: 43 X 39 X 1 CM

REDNA CENA: 9,95 €

PLANER ŠOLSKI DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-FR-NL-ITA-D-P VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

Na voljo konec junija.

G2G91530 G2G91542

G4K91538

AKCIJSKA CENA

14,36 €

G4K91539

REDNA CENA: 15,95 €

PLANER ŠOLSKI 7 DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-NL-D-FR, VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

G2G91540

G2G91541

G2B91543 G2B91531 G2991545 AKCIJSKA CENA

2,66 €

REDNA CENA: 2,95 €

NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

G2A91532

G2991533 G2A91544

AKCIJSKA CENA

6,26 €

REDNA CENA: 6,95 €

AKCIJSKA CENA

4,95 €

MAPA A4 Z DVEMA OBROČEMA

REDNA CENA: 5,50 €

MAPA A4 Z ELASTIKO WWW.DZS.SI

41


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

44,96 € REDNA CENA: 49,95 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 47 X 31 X 16 CM

G4391567

AKCIJSKA CENA

8,96 €

G4391568

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

G4391556

G4191569

G4191570

Na voljo konec junija.

AKCIJSKA CENA

G4391555

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 14,95 €

REDNA CENA: 12,95 €

13,46 €

11,66 €

11,66 €

REDNA CENA: 12,95 €

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

G4391565

G4391564

PERESNICA VELIKOST: 21 X 8 X 1 CM

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 15,95 €

REDNA CENA: 9,95 €

REDNA CENA: 6,95 €

REDNA CENA: 5,50 €

REDNA CENA: 2,95 €

14,36 €

8,96 €

6,26 €

4,95 €

2,66 €

G2G91559

G2G91560

G2B91561

G2A91562

G2991563

PLANER ŠOLSKI 7 DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-NL-D-FR, VELIKOST: 16 X 13 X 2 CM

PLANER ŠOLSKI DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-FR-NL-ITA-D-P VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

MAPA A4 Z DVEMA OBROČEMA

MAPA A4 Z ELASTIKO

NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 14,95 €

REDNA CENA: 9,95 €

REDNA CENA: 5,50 €

REDNA CENA: 6,95 €

REDNA CENA: 2,95 €

13,46 €

42

REDNA CENA: 9,95 €

8,96 €

4,95 €

6,26 €

G2G91550

G2G91551

G2A91553

G2B91552

PLANER ŠOLSKI 7 DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-NL-D-FR, VELIKOST: 19 X 14 X 2 CM

PLANER ŠOLSKI DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-FR-NL-ITA-D-P VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 Z DVEMA OBROČEMA

WWW.DZS.SI

2,66 €

G2991554 NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO


ŠOLSKE KOLEKCIJE AKCIJSKA CENA

13,46 € REDNA CENA: 14,95 €

G4391529 PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 5 CM

G2G91526

AKCIJSKA CENA

13,46 € REDNA CENA: 14,95 €

PLANER ŠOLSKI 7 DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-NL-D-FR, VELIKOST: 20 X 14 X 2 CM

G2G91520

AKCIJSKA CENA

8,96 €

REDNA CENA: 9,95 €

PLANER ŠOLSKI DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-FR-NL-ITA-D-P VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

AKCIJSKA CENA

2,66 €

REDNA CENA: 2,95 €

G2991523

4,95 €

PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

REDNA CENA: 12,95 €

G2B91521

G2B91527

MAPA A4 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

NALEPKE 18 NALEPK, SORTIRANO

11,66 €

G2A91522

G2A91528

G4391524

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

6,26 €

REDNA CENA: 5,50 €

Na voljo konec junija.

G2G91519

G2G91525

MAPA A4 Z DVEMA OBROČEMA

REDNA CENA: 6,95 €

PIKINA CENA

7,99 € AKCIJSKA CENA

8,60 €

REDNA CENA: 12,29 €

G4385175 PERESNICA VELIKOST: 23 X 8 X 8 CM

PIKINA CENA

PIKINA CENA

18,84 €

29,57 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 15,19 €

20,29 €

AKCIJSKA CENA

31,84 €

REDNA CENA: 28,99 €

REDNA CENA: 45,49 €

10,63 € G4385182 PERESNICA VELIKOST: 21 X 10 X 2 CM

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 14,95 €

G2G91511 PLANER ŠOLSKI 7 DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-NL-D-FR, VELIKOST: 18 X 14 X 2 CM

G4285183

ŠOLSKA TORBA SHOPPER VELIKOST: 41 X 33 X 15 CM

ŠOLSKA TORBA VELIKOST: 41 X 27 X 20 CM

G2A91518

8,96 €

REDNA CENA: 9,95 €

PLANER ŠOLSKI DNEVNI, MEDNARODNI JEZIKI: AN-FR-NL-ITA-D-P VELIKOST: 18 X 13 X 2 CM

PIKINA CENA

REDNA CENA: 54,99 €

NAHRBTNIK VELIKOST: 43 X 30 X 18 CM

G2B91517

G2B91513

G2G91512 AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

38,49 € 35,74 € G4185176

G4285184

G2G91516

13,46 €

PIKINA CENA

9,87 €

G2A91514 AKCIJSKA CENA

4,95 €

REDNA CENA: 5,50 €

MAPA A4 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

6,26 €

MAPA A4 Z DVEMA OBROČEMA

REDNA CENA: 6,95 €

WWW.DZS.SI

43


ŠOLSKE KOLEKCIJE ŠPIRALNI BLOKI: • 120 LISTNI • 70 GR PAPIR • POLIPROPILENSKE PLATNICE • PERFORIRANI LISTI • 4 LUKNJE, BARVNO LOČENI LISTI

AKCIJSKA CENA

G2H91735

AKCIJSKA CENA

6,29 €

6,83 €

REDNA CENA: 6,99 €

BLOK ŠPIRALNI A4 KARO

REDNA CENA: 7,59 €

G2H91736

G4391734

BLOK ŠPIRALNI A4 ČRTAN

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 4

AKCIJSKA CENA

G2H91742

AKCIJSKA CENA

6,29 €

6,83 €

REDNA CENA: 6,99 €

BLOK ŠPIRALNI A4 ČRTAN

REDNA CENA: 7,59 €

G2H91741

G4391740

BLOK ŠPIRALNI A4 KARO

PERESNICA VELIKOST: 22 X 12 X 4

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,89 €

REDNA CENA: 6,79 €

REDNA CENA: 4,99 €

4,40 €

6,11 €

4,49 €

G2I91737

G2A91739

G2B91738

BLOK ŠPIRALNI A5 ČRTAN

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,89 €

REDNA CENA: 6,79 €

REDNA CENA: 7,49 €

4,40 €

6,11 €

6,74 €

G2I91743

G2A91745

G2B91744

BLOK ŠPIRALNI A5 ČRTAN

MAPA A4 Z ELASTIKO

MAPA A4 S ŠTIRIMI OBROČI

ŠPIRALNI BLOKI

AKCIJSKA CENA

6,11 €

REDNA CENA: 6,79 €

AKCIJSKA CENA

6,11 €

REDNA CENA: 6,79 €

44

G2H91764 A4 KARO

G2H91768 A4 ČRTAN

G2H91761 A4 KARO

G2H91765 A4 ČRTAN

WWW.DZS.SI

AKCIJSKA CENA

4,04 €

G2I91772 A5 ČRTAN

REDNA CENA: 4,49 €

AKCIJSKA CENA

4,04 €

REDNA CENA: 4,49 €

G2I91769 A5 ČRTAN

AKCIJSKA CENA

6,11 €

G2H91762 A4 KARO

REDNA CENA: 6,79 €

G2H91766

AKCIJSKA CENA

G2H91763

6,11 €

REDNA CENA: 6,79 €

A4 ČRTAN

A4 KARO

G2H91767 A4 ČRTAN

AKCIJSKA CENA

4,04 €

G2I91770 A5 ČRTAN

REDNA CENA: 4,49 €

AKCIJSKA CENA

4,04 €

REDNA CENA: 4,49 €

G2I91771 A5 ČRTAN


ŠOLSKE KOLEKCIJE

AKCIJSKA CENA

9,26 €

REDNA CENA: 10,29€

G2H91994

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

9,26 €

REDNA CENA: 10,29€

6,29 €

G2H91992

REDNA CENA: 6,99 €

BLOK ŠPIRALNI A4

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 10,29€

6,29 €

G2H91990

BLOK ŠPIRALNI A4

9,26 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 6,99 €

BLOK ŠPIRALNI A4

G2I91991

G2I91993

BLOK ŠPIRALNI A5

BLOK ŠPIRALNI A5 AKCIJSKA CENA

5,12 €

REDNA CENA: 5,69 €

G2I81429 BLOK ŠPIRALNI A5 AKCIJSKA CENA AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 6,99 €

REDNA CENA: 3,79 €

3,41 €

6,29 €

8,99 €

G2J81430 BLOK ŠPIRALNI A6

G2H81428

BLOK ŠPIRALNI A5

BLOK ŠPIRALNI A4

REDNA CENA: 3,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

G2I81432

G2H81431

3,59 €

AKCIJSKA CENA

BLOK ŠPIRALNI A4

• 40 LISTNI • 6 SORTIRANIH MOTIVOV AKCIJSKA CENA

1,61 €

REDNA CENA: 1,79 €

KS131349 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM

KS131350 ZVEZEK A4 KARO 5MM AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,19 €

REDNA CENA: 1,89 €

1,07 €

1,70 €

ŠOLSKE ETIKETE 1/18

KS331351 BELEŽKA A6 40 LISTNA 2 SORTIRANA MOTIVA

KS331358 BROSS

KS331359 TEAM

KS331360 IFB

ŠOLSKI PLANERJI AKCIJSKA CENA

8,09 €

REDNA CENA: 8,99 €

2FO31336

2FO31337

2FO31338

STARS

STRIPES 3ANGELS ŠOLSKI PLANER AKCIJSKA CENA 4,49 € S’PASS, 160 STRANI VELIKOST: 9 X 14,5 CM REDNA CENA: 4,99 €

2FO31340

2FO31341

BUTTERFLY

BLACK BOOK VINTAGE FLOWERS

2FO31339

ŠOLSKI PLANER S PISALOM 200 STRANI VELIKOST: 11 X 16,5 CM

2FS31401

2FS31402

2FS31403

AGENDICA BUTTERFLY

AGENDICA PINK

AGENDICA STARS

AKCIJSKA CENA

5,66 €

REDNA CENA: 6,29 €

AKCIJSKA CENA

ŠOLSKI PLANER ESENCA, 168 STRANI VELIKOST: 10,5 X 17,5 CM

6,11 €

REDNA CENA: 6,79 €

ŠOLSKI PLANER 168 STRANI VELIKOST: 12 X 17,5 CM

2FO31398 LITE PIKE

2FO313400

2FO313399

LITE GRIP 24

LITE JUNGLE FLOWERS

2FO31396 TARTAN

2FO31394

2FO31395

METAL

FLORAL WWW.DZS.SI

45


ZVEZKI • MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

SNEAKERS

• TRDE PLATNICE • 80 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 3,79 €

REDNA CENA: 3,49 €

1,79 €

3,41 €

3,14 €

G2287562

G2C87578

G2A87576

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 ČRTAN

MAPA A4 Z ELASTIKO

G2C87579

G2287563

ZVEZEK A4 KARO

ZVEZEK A4 KARO

G2287564 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

METROPOLIS

• MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

• TRDE PLATNICE • 80 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 3,79 €

REDNA CENA: 3,49 €

1,79 €

3,41 €

3,14 €

G2287569

G2C87582

G2A87575

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 ČRTAN

G2287570

G2C87583

MAPA A4 Z ELASTIKO

ZVEZEK A4 KARO

ZVEZEK A4 KARO

G2287571 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

QUIKSILVER & roxy • MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

G2281141 A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 2

18.11.2014 16:20:01

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 8

18.11.2014 16:19:53

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 1

18.11.2014 16:20:11

18.11.2014 16:19:50

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 3

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 7

18.11.2014 16:20:09

18.11.2014 16:19:56

• TRDE PLATNICE • 96 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

1,07 €

REDNA CENA: 1,19 €

G2690993

AKCIJSKA CENA

3,59 €

BELEŽKA A6 A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 1

18.11.2014 16:19:53

REDNA CENA: 3,99 €

18.11.2014 16:19:50

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 5

ZVEZEK A4 ČRTAN

18.11.2014 16:20:01

G2C75712 A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 7

A4 quiksilver _roxy vsi 2014.indd 10

18.11.2014 16:20:09

18.11.2014 16:20:15

ZVEZEK A4 KARO

RED BULL AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

• MEHKE PLATNICE • 40 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2279568 ZVEZEK A4 KARO

G2286567 ZVEZEK A4 ČRTAN

G2287566 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

O’Neill AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

• MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2291064 ZVEZEK A4 ČRTAN

G2291074 ZVEZEK A4 KARO

m

oneill.com

uyf V., The Netherlands

photos: Wouter Struyf © 2017 Stationery Team Europe B.V., The Netherlands

oneill.com

photos: Wouter Struyf © 2017 Stationery Team Europe B.V., The Netherlands

oneill.com

© 2017 Stationery Team Europe B.V., The Netherlands

oneill.com

© 2017 Stationery Team Europe B.V., The Netherlands

oneill.com

© 2017 Stationery Team Europe B.V., The Netherlands

G2291079 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

46

WWW.DZS.SI


ZVEZKI MIRABELLE • MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

• TRDE PLATNICE • 96 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2291022

AKCIJSKA CENA

3,59 €

REDNA CENA: 3,99 €

G2C91023

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 ČRTAN

G2C91172 ZVEZEK A4 KARO

REPLAY • MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

G2291065 ZVEZEK A4 ČRTAN

G2291075 ZVEZEK A4 KARO

G2291080

Produced under license of the Replay trademark by Stationery Team Europe B.V.

Produced under license of the Replay trademark by Stationery Team Europe B.V.

Produced under license of the Replay trademark by Stationery Team Europe B.V.

Produced under license of the Replay trademark by Stationery Team Europe B.V.

Produced under license of the Replay trademark by Stationery Team Europe B.V.

ZVEZEK A4 BREZČRTNI

Online • MEHKEPLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA REDNA CENA: 1,89 € • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,70 €

G2290994

G2290998

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2290997

G2290996

ZVEZEK A4 1CM KARO

ZVEZEK A4 ČRTAN

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

• TRDE PLATNICE • 96 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 3,99 €

REDNA CENA: 2,49 €

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

www.online-pen.com

2,24 €

3,59 €

G2290999

G2C91002

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

www.online-pen.com

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 KARO

G2291000 ZVEZEK A4 KARO

• TRDE PLATNICE • 96 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

1,07 €

AKCIJSKA CENA

2,42 €

REDNA CENA: 1,19 €

G2691001

REDNA CENA: 2,69 €

BELEŽKA A6

G2C91003 ZVEZEK A5 ČRTAN

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

www.online-pen.com

www.online-pen.com

• 80 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,89 €

REDNA CENA: 2,39 €

REDNA CENA:1,19 €

1,70 €

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

www.online-pen.com

• MEHKE PLATNICE • 80 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

• 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

Zvezek A4 52L 9mm črte 80gr DZS, založništvo in trgovina, d.d.

www.online-pen.com

2,15 €

G2282939

G2282949

ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

G2282941

G2282950

1,07 €

G2182947 ZVEZEK A5 ČRTAN 9 MM

ZVEZEK A4 KARO 5 X 5 MM ZVEZEK A4 KARO 5 X 5 MM

G2282944 ZVEZEK A4 KARO 5X10 MM WWW.DZS.SI

47


ZVEZKI Accessorize ACCESSORIZE SWEET - REFERENCE ONLY! NO ARTWORK! ACCESSORIZE SWEET - REFERENCE! NO ARTWORK 172ACF210DSZ - Reference only!

• MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

G2291061

G2291076

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2291071 ZVEZEK A4 KARO

© 2017 Accessorize. All rights reserved © Stationery Team Europe B.V., The Netherlands, www.stationeryteam.com

The Netherlands, www.stationeryteam.com

FRANKLIN and MARSHALL 172FMG210DZS - Reference only!

AKCIJSKA CENA

1,70 €

REDNA CENA: 1,89 €

• MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2291073 ZVEZEK A4 KARO

G2291078 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2291063

ndmarshall.com yteam.com

© 2017 Franklin & Marshall s.r.l. www.franklinandmarshall.com Stationery Team Europe BV www.stationeryteam.com

© 2017 Franklin & Marshall s.r.l. www.franklinandmarshall.com Stationery Team Europe BV www.stationeryteam.com

ZVEZEK A4 ČRTAN

© 2017 Franklin & Marshall s.r.l. www.franklinandmarshall.com Stationery Team Europe BV www.stationeryteam.com

lil’ ledy AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

• MEHKE PLATNICE • 40 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

G2285530 ZVEZEK A4 ČRTAN 9 MM

G2285531 ZVEZEK A4 KARO 5 X 5 MM

EMOJI • MEHKE PLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA REDNA CENA: 1,99 € • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,79 €

AKCIJSKA CENA

G2287573

G2287639

ZVEZEK A4 ČRTAN

ZVEZEK A4 BREZČRTNI

G2287574

G2287640

ZVEZEK A4 KARO

ZVEZEK A4 1 CM KARO

AKCIJSKA CENA

G2A87577

REDNA CENA: 3,49 €

MAPA A4 Z ELASTIKO

3,14 €

• TRDE PLATNICE • 80 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

3,41 €

REDNA CENA: 3,79 €

G2C87580 ZVEZEK A4 ČRTAN

G2C87581 ZVEZEK A4 KARO

KORI KUMI • MEHKEPLATNICE • 52 LISTNI, 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA REDNA CENA: 1,89 € • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA

1,70 €

G2291019

ZVEZEK A4

G2291021 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

G2287584

• MEHKE PLATNICE • 40 ALI 52 LISTNI • 80 GR PAPIR • 300 GR PLATNICA • SORTIRANI MOTIVI

ZVEZEK A4 ČRTAN

G2287585 ZVEZEK A4 KARO

G2287586 ZVEZEK A4 BREZČRTNI

48

WWW.DZS.SI

3,59 €

G2C91024

ZVEZEK A4 ČRTAN

MTV

• TRDE PLATNICE • 96 LISTNI, 80 GR PAPIR • 230 GR PLATNICA REDNA CENA: 3,99 € • SORTIRANI MOTIVI AKCIJSKA CENA


ZVEZKI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2,96 €

AKCIJSKA CENA

7,91 €

REDNA CENA: 3,29 €

AKCIJSKA CENA

4,04 €

REDNA CENA: 8,79 €

10,07 €

REDNA CENA: 4,49 €

REDNA CENA: 11,19 €

B9391590

F1B91589

G2A91586

SAMOLEPILNI LISTIČI RAZLIČNIH VELIKOSTI

12 DELNA MAPA ZA SHRANJEVANJE DOKUMENTOV

MAPA A4 Z ELASTIKO

AKCIJSKA CENA

1,97 €

REDNA CENA: 2,19 €

G2D91585 BLOK A7 Z ELASTIKO, ČRTAN

AKCIJSKA CENA

2,42 €

REDNA CENA: 2,69 €

G2D91584 BLOK A6 Z ELASTIKO, ČRTAN

AKCIJSKA CENA

2,96 €

REDNA CENA: 3,29 €

G4391592 PRAZNA PERESNICA

G2D91583 BLOK A5 Z ELASTIKO, ČRTAN

AKCIJSKA CENA

1,97 €

REDNA CENA: 2,19 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

4,04 €

10,79 €

REDNA CENA: 3,29 €

REDNA CENA: 8,79 €

REDNA CENA: 4,49 €

REDNA CENA: 11,99 €

2,96 €

7,91 €

B9391601

F1B91600

SAMOLEPILNI LISTIČI RAZLIČNIH VELIKOSTI

12 DELNA MAPA ZA SHRANJEVANJE DOKUMENTOV

G2A91597 MAPA A4 Z ELASTIKO

G4391604 PRAZNA OVALNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 2,69 €

REDNA CENA: 2,19 €

REDNA CENA: 2,19 €

REDNA CENA: 6,99 €

1,97 €

1,97 €

G2D91595

G2D91598

G2D91596

BLOK A6 Z ELASTIKO, ČRTAN

BLOK S ŠPIRALO A4, ČRTAN

BLOK A7 Z ELASTIKO, ČRTAN

BLOK S ŠPIRALO A4, ČRTAN

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2,42 €

G2D91587

6,29 €

G4391602 PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

WWW.DZS.SI

49


ŠOLSKA PISALA

PISALA COLLEGE IN CAMPUS - SPREMLJEVALEC ZA VSAKEGA UČENCA Od začetka pisanja do univerzitetne izobrazbe. Ne glede ali si romantičen, trendovski, eleganten - vsak lahko najde svoj osebni stil. COLLEGE AKCIJSKA CENA

9,89 €

REDNA CENA: 10,99 €

NALIVNO PERO

5 LETNA IJA GARANC O IC N NA KO

AKCIJSKA CENA

8,99 €

* TRENDOVSKI MOTIVI * ERGONOMSKO OBLIKOVANO OHIŠJE * DOVRŠENI DETAJLI * MEHKO IN TEKOČE PISANJE * TAKO ZA DESNIČARJE KOT ZA LEVIČARJE * VRHUNSKA KAKOVOST PISAL * VEČ MOTIVOV NAJDETE V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH DZS

BUTTERFLY LOVE

BLUE STAR

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO BLACK EAGLE

BUTTERFLY FOREST

CUTE ROSES

RETRO SQUARE

HEAVY DRAGON

LOVE TUNES

NATURAL STAR

FLOWER DREAMS

REDNA CENA: 9,99 €

AKCIJSKA CENA

8,09 €

REDNA CENA: 8,99 €

ROLER

nalivno kaligrafsko pero nalivno pero roler nalivno pero za levičarje

Online skrbi za vrhunsko kakovost pisal za vsako starost in zahtevo. Zaradi odlične kakovosti izdelave zagotavlja 5 - letno garancijo na konice pisal. Pisala se polnijo s standardnimi črnilnimi vložki.

CAMPUS AKCIJSKA CENA

12,32€

REDNA CENA: 13,69 €

NALIVNO PERO AKCIJSKA CENA

11,96 €

SWITCH

WWW.DZS.SI

G318840 4

6 G318840

G3191795

TIGER BRUSH

KEEP OUT

COLOURED FEATHER

DENIM DRAGON

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO AKCIJSKA CENA

5 LETNA IJA GARANC O IC NA KON

10,34 €

REDNA CENA: 11,49 €

ROLER

Kako izbrati pravo nalivno pero za začetno učenje pisanja? Znanstveniki so ugotovili, da je najlažje pisati z nalivnim peresom, saj iz peresa črnilo teče gladko, otroku ni treba pritiskati in obremenjevati roke, zato se lahko osredotoči na vsebino. Nalivno pero mora biti ravno prav široko in ergonomsko prilagojeno otroškim rokam ter lahko in čim bolj nevtralnih barv, da ne moti procesa učenja v prvem triletju. Ker pa tehnologiji ni moč ubežati ima nalivno pero Switch dve konici. Na eni strani je nalivno pero za začetnike in na drugi strani posebna konica za pisanje po tabličnih računalnikih. S tako prevodnim pisalom otrok ne le tipka po zaslonu, temveč si preko QR kode lahko naloži program za začetno učenje pisanja, ki ga namesti na tablico.

AKCIJSKA CENA

50

DANGER ZONE

DANGEROUSLY

COOL SUMMER

VINTAGE DEER

TROPICAL BIRDS

MR. LONG NECK

REDNA CENA: 13,29 €

15,02 €

REDNA CENA: 16,69 €

NALIVNO PERO SWITCH ZA ZAČETNIKE


Veliko

NAGRADNO TEKMOVANJE

Ustvarjalen? Sodeluj?

DZS, d.d. divizija Trgovina Letališka cesta 30 1538 Ljubljana

Uporabi domišljijo in nariši svoj motiv peresa.

: : :

Letak za sodelovanje v tradicionalnem nagradnem natečaju je na razpolago tudi v knjigarnah in papirnicah DZS. Na letak nariši svoj motiv pisala in ga pošlji na naslov DZS.D.D., LETALIŠKA 30, 1538 LJUBLJANA, s pripisom ZA ONLINE.

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

0,84 €

REDNA CENA: 1,69 €

-50%

G2230179 ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM 40 LISTNI, KENGURU

G2231015 AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

REDNA CENA: 1,99 €

REDNA CENA: 1,79 €

0,99 €

-50%

0,89 €

-50%

ZVEZEK A4 ČRTAN 9MM 40 LISTNI, ASC 2 6 SORTIRANIH MOTIVOV

G2930819

G2930799

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 TROPICANA

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 TT CC

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

0,89 €

REDNA CENA: 1,79 €

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

2,49 €

REDNA CENA: 4,99 €

-50

G2A30784 MAPA A4 Z ELASTIKO TT CC

%

AKCIJSKA CENA IZBRAN IZDELEK

1,74 €

REDNA CENA: 3,49 €

-50%

-50%

G2230992 ZVEZEK A4 KARO 5MM 40 LISTNI, TTF 1

KS130147 ZVEZEK A4 KARO 5MM 40 LISTNI, IFB

G2A30812 MAPA A4 Z ELASTIKO DA’SNAKE WWW.DZS.SI

51


Utrjujem znanje.

Uresničujem sanje!

Modra pomoč je priročen pripomoček, ki hitro in neboleče osveži spomin pred rednim in izrednim preverjanjem znanja. Vsi učinki uporabe so pozitivni! Jeziki - splošno Modra pomoč - Nemščina Modra pomoč - Španščina

Osnovna šola Modra pomoč - Fizika Modra pomoč - Zgodovina Modra pomoč - Angleščina II.triletje 4-6 Modra pomoč - Biologija

Plastificirane zgibanke priročnega formata, s povzetki učnih snovi in kratkimi definicijami pojmov.

S KOLESOM NA CESTO V knjižici so zajeta vsa osnovna prometna pravila in konkretne situacije, ki jih mora poznati mlad kolesar, dodani so tudi številni nasveti in opozorila ter naloge za preverjanje AKCIJSKA CENA in razumevanje prometnih 6,21 €

REDNA CENA: 6,90 €

predpisov.

nje samostojne vožnje s ravo na kolesarski izpit! m v prometu ter tudi za prip

Za mlade kolesarje – za uče koleso

Modra pomoč - Kemija

PIKINA CENA

3,57 €

Modra pomoč - Matematika Aritmetika 7-9

Klasične Disneyjeve zgodbice v angleščini, prirejene za zgodnje učenje jezika!

Modra pomoč - Matematika Geometrija 7-9 Modra pomoč - Slovenščina jezik 7-9

AKCIJSKA CENA

3,85 €

REDNA CENA: 5,50 €

Modra pomoč - Slovenščina književnost 7-9

Srednja šola Modra pomoč - Biologija Modra pomoč - Fizika Modra pomoč - Kemija Modra pomoč - Matematika 1. letnik Modra pomoč - Slovenščina književnost Modra pomoč - Slovenščina jezik (9,5 x 16,5 cm)

PIKINA CENA

2,56 € AKCIJSKA CENA

2,76 €*

stopnja 2

stopnja 3

stopnja 4

400 besed

600 besed

800 besed

REDNA CENA: 3,95 €* *Cena za izvod

,95 €€ 18,95 18

17,90 ,90 €€ 17 9,90 90 €€ 9,

Slikanica Prehlajeni čarodej prepoznavnega ustvarjalnega para Lucije in Damijana Stepančiča je zgodba o čarodeju, v kateri je največja čarovnija resničnost.


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM Tehnični svinčnik ORENZ Tehnični svinčnik z novo, izjemno tehnologijo ORENZ! Brez lomljenja min. Štiri različne debeline mine. Kako deluje: 1. en klik pred pisanjem 2. med pisanjem mina ni vidna 3. držalo mine se samodejno pomika nazaj in zaščiti mino pred lomljenjem. AKCIJSKA CENA

4,40 €

REDNA CENA: 4,89 €

TEHNIČNI SVINČNIK ORENZ

Pisalo ENERGEL

NOVO V PONUDBI!

C1188982 RUMENA, 0.3 C1188983 ČRNA, 0.5 C1188984 MODRA, 0.7

1,06 €

TEHNIČNI SVINČNIK, 0.5

C2923923 MODER C2923921 ZELEN C2947329 VIOLA

AKCIJSKA CENA

2,66 €

REDNA CENA: 2,96 €

PISALO ENERGEL BL77

C2988988 ORANŽEN C2988989 SVETLO MODER C2988987 ROZA

Pisalo ENERGEL

C1156831 ČRN

REDNA CENA: 1,18 €

C2923924 ČRN C2923922 RDEČ

C1188981 BELA, 0.2

Tehnični svinčnik

AKCIJSKA CENA

Energel pisalo z novo generacijo črnila in na patent. Večja viskoznost polnila omogoča bolj gladko pisanje, hitrejše sušenje in boljšo izrabo črnila.

C1156828 ZELEN C1156830 RDEČ C1156829 MODER

Energel pisalo z novo generacijo črnila in na patent. Večja viskoznost polnila omogoča bolj gladko pisanje, hitrejše sušenje in boljšo izrabo črnila. AKCIJSKA CENA

1,49 €

REDNA CENA: 1,66 €

C2961508 ČRN C2961511 ZELEN C2961509 RDEČ C2961510 MODER

PISALO ENERGEL X BL107

Označevalec besedila

Pisalo ENERGEL

Prvi označevalec besedila NA PATENT, primeren za uporabo na vseh vrstah papirjev.

C2736056 RUMEN

Energel pisalo z novo generacijo črnila in na patent. Večja viskoznost polnila omogoča bolj gladko pisanje, hitrejše sušenje in boljšo izrabo črnila. Namenjeno tistim, ki so radi natančni.

C2736704 ORANŽEN AKCIJSKA CENA

C2736705 ZELEN

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 2,19 €

C2736706 MODER

REDNA CENA: 2,39 €

1,97 €

OZNAČEVALEC BESEDILA NA PATENT HANDY

C2736707 ROZA

Kemični svinčnik Kemični svinčnik KACHIRI - prodajni hit med kemiki. Ponaša se z odličnimi pisalnimi karakteristikami.

SUPER CENA

C2100300B ČRN

0,79 €

C2100301B RDEČ

KEMIČNI SVINČNIK KACHIRI

54

WWW.DZS.SI

C2182597 ZELEN

C2100302B MODER

2,15 €

GEL PISALO NA PATENT ENERGEL, BLN75

C2946050 ČRN C2946051 RDEČ C2946052 MODER


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM Frixion Roler z gel polnjenjem in z radirko za takojšnje brisanje. Že nekaj let prodajni hit med pisali!

Frixion C2323864 ČRN C2341970 VIOLET

Roler z gel polnjenjem in z radirko za takojšnje brisanje. Že nekaj let prodajni hit med pisali!

C2365196 ČRN

C2323863 ZELEN

C2365198 MODER

C2342048 SVETLO MODER C2342050 ROZA C2323865 RDEČ AKCIJSKA CENA

3,59 €

REDNA CENA: 3,99 €

GEL PISALO FRIXION

C2323888 MODER C2342049 ORANŽEN

C2365197 RDEČ

SUPER CENA

C2365199 ZELEN C2365200 VIOLET

2,69 €

C2365201 SVETLO MODER

GEL PISALO FRIXION CLICKER

C2365202 ROZA

C2377883 ČRN

Maica

C2377887 ZELEN C2377888 MARELICA C2377891 ROZA C2377884 RDEČ

Gel roler v široki paleti modnih barv.

C2377885 MODER

Super Grip Kemični svinčnik z gumiranim držalom in modnimi linijami. Prozorno ohišje omogoča kontrolo nad porabo črnila.

C2377889 ORANŽEN C2377886 SVETLO MODER

AKCIJSKA CENA

3,77 €

REDNA CENA: 4,19 €

VSE O PISALIH PILOT NAJDEŠ NA WWW.PILOTPEN.SI

GEL ROLER MAICA

C2377890 SVETLO ROZA C2377892 VIOLET C2377893 INDIGO C2377894 RJAV

C2141634 ČRN

AKCIJSKA CENA

2,38 €

C2141635 MODER

REDNA CENA: 2,64 €

C2141636 RDEČ

KEMIČNI SVINČNIK SUPER GRIP

C2141797 ZELEN

*veselo praznovanje v RIU

noro praznovanje v RIU

odputuj s prijatelji

zadeni

www.pilot-G2

-forever.eu


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA REDNA CENA: 8,69 €

11,69 €

22,49 €

13,94 €

REDNA CENA: 12,99 €

REDNA CENA: 24,99 €

REDNA CENA: 15,49 €

7,82 €

G3617502

G3674987

G3692061

G3892063

BARVNIKI KINDERFEST 1/12, KOVINSKA EMBALAŽA

BARVNIKI KINDERFEST 1/24, KOVINSKA EMBALAŽA

BARVNIKI X BIG 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

FLOMASTRI SUPERSTAR DUO 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

15,74 €

AKCIJSKA CENA

7,82 €

REDNA CENA: 17,49 €

7,82 €

REDNA CENA: 8,69 €

REDNA CENA: 8,69 €

G3892064

G3992066

G6892067

FLOMASTRI SUPERSTAR DUO 1/24, KARTONSKA EMBALAŽA

VOŠČENKE SUPERWAXIES 1/10, KOVINSKA EMBALAŽA

VODENE BARVICE SUPERTABS 1/12, KOVINSKA EMBALAŽA

NOVO V I! PONUDB

SUPER CENA

6,49 € G3892065 FLOMASTRI BOOSTER XL 1/14, KARTONSKA EMBALAŽA

CENA VELJA ZA KOS AKCIJSKA CENA

0,53 €

REDNA CENA: 0,59€

C1292092 GRAFITNI SVINČNIK JOURNAL B

C1292098 GRAFITNI SVINČNIK JOURNAL H

C1292091 GRAFITNI SVINČNIK JOURNAL HB

AKCIJSKA CENA

5,93 €

REDNA CENA: 6,59 €

G3692090

NOVO V PONUDBI!

BARVNIKI 1/24, KARTONSKA EMBALAŽA

SUPER CENA

2,49 € G3692089 BARVNIKI 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

56

WWW.DZS.SI

AKCIJSKA CENA

2,96 €

REDNA CENA: 3,29 €

G3892104 FLOMASTRI 1/10, KARTONSKA EMBALAŽA

AKCIJSKA CENA

3,59 €

REDNA CENA: 3,99 €

G3992103 VOŠČENKE Z DRŽALOM 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

SUPER CENA

5,29 € G6692102 TEMPERE 1/12, KOVINSKA EMBALAŽA


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM barvniki

• KARTONSKA EMBALAŽA

• KARTONSKA EMBALAŽA

• KARTONSKA EMBALAŽA

• KARTONSKA EMBALAŽA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 3,49 €

REDNA CENA: 9,79 €

REDNA CENA: 3,89 €

REDNA CENA: 9,29 €

3,14 €

G3676540 BARVNIKI 1/12

8,81 €

G3615457 BARVNIKI Z GRIP OPRIJEMOM 1/12

3,50 €

8,36 €

G3601842A

G3601848A

BARVNIKI 1/12

BARVNIKI JUMBO 1/12

• KARTONSKA EMBALAŽA AKCIJSKA CENA

3,77 €

REDNA CENA: 4,19 €

G3688611 BARVNIKI WOPEX, 1/12, NAREJENE IZ INOVATIVNEGA WOPEX MATERIALA, Z ERGONOMIČNO NEDRSEČO POVRŠINO

• KARTONSKA EMBALAŽA AKCIJSKA CENA

4,58 €

REDNA CENA: 5,09 €

G3658771 BARVNIKI Z RADIRKO 1/12

• KARTONSKA EMBALAŽA AKCIJSKA CENA

8,99 €

REDNA CENA: 9,99 €

G3642602 BARVNIKI TRIKOTNE OBLIKE, ERGOSOFT 1/12

AKCIJSKA CENA

8,49 €

REDNA CENA: 16,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

G3681985 BARVNIKI Z RADIRKO NORIS CLUB 1/24

flomastri

SUPER CENA

2,49 €

AKCIJSKA CENA

4,13 €

REDNA CENA: 4,59 €

AKCIJSKA CENA

5,03 €

REDNA CENA: 5,59 €

G3858790

G3854624

G3871622

FLOMASTRI 1/12 KARTONSKA EMBALAŽA

DVOJNI FLOMASTRI 1/12 KARTONSKA EMBALAŽA

DVOJNI FLOMASTRI 1/12 PVC EMBALAŽA

AKCIJSKA CENA

2,99 €

REDNA CENA: 5,99 €

FLOMASTRI TRIKOTNE OBLIKE A-Z, PVC EMBALAŽA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 3,99 €

REDNA CENA: 4,59 €

REDNA CENA: 9,99 €

REDNA CENA: 12,99 €

G3821401 FLOMASTRI Z GRIP OPRIJEMOM 1/10, KARTONSKA EMBALAŽA

4,13 €

8,99 €

G3840574

G3892071

DVOJNI FLOMASTRI 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

DEBELI FLOMASTRI 1/12, PVC EMBALAŽA

-50%

G3841932

AKCIJSKA CENA

3,59 €

IZBRAN IZDELEK

6,49 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

G3887933 FLOMASTRI 1/24, PVC EMBALAŽA WWW.DZS.SI

57


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM ŠILČKI

SUPER CENA

1,49 € G4569436

AKCIJSKA CENA

2,06 €

REDNA CENA: 2,29 €

G4492217 ŠILČEK SLEEVE V OHIŠJU

AKCIJSKA CENA

2,33 €

REDNA CENA: 2,59 €

DVOJNI ŠILČEK V POSODICI, SORTIRANE BARVE

G4472759 ŠILČEK Z RADIRKO MOONDO

ŠILČKI

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,19 €

REDNA CENA: 1,79 €

REDNA CENA: 2,49 €

1,07 €

1,61 €

2,24 €

G4492072

G4492073

G4492245

ENOJNI KOVINSKI ŠILČEK

DVOJNI KOVINSKI ŠILČEK

ŠILČEK V POSODICI Z DVOJNIM REZILOM

radirke

AKCIJSKA CENA

0,53 €

modelirna masa

REDNA CENA: 0,59 €

G6B92246 RADIRKA PYRAMID AKCIJSKA CENA

2,57 €

REDNA CENA: 2,85 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2,06 €

REDNA CENA: 2,29 €

G6B92218 RADIRKA SLEEVE V OVITKU

2,57 €

G6A54627A MODELIRNA MASA KREA BELA 500 GRAMOV

REDNA CENA: 2,85 €

G6A54626A MODELIRNA MASA KREA RJAVA 500 GRAMOV

škarjice

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,92 €

REDNA CENA: 2,75 €

REDNA CENA: 2,79 €

REDNA CENA: 3,69 €

1,73 €

58

2,48 €

G4869437A

G4869438

ŠOLSKE ŠKARJE Z OKROGLO KONICO, 13 CM

ŠOLSKE ŠKARJE S PROSTOROM ZA VPIS IMENA

WWW.DZS.SI

2,51 €

G4877444 ŠOLSKE ŠKARJE ZENOA, 13 CM

3,32 €

G4892229 ŠOLSKE ŠKARJE TATOO, 13CM


E3347891A LEPILO V STIKU 8 GR. MAGIC

E3110860 UNIVERZALNO LEPILO, 33 ML

SUPER CENA

SUPER CENA

2,39 €

1,99 €

E3516602 UNIVERZALNO LEPILO 35 GR.

E3347891A

E3548426

LEPILO V STIKU 8 GR.

UNIVERZALNO LEPILO 35 GR. RENATURE, BREZ TOPIL

E3347324A

E3338799A

E3377050

LEPILO V STIKU 21 GR.

LEPILO V STIKU 40 GR.

LEPILO V STIKU 21 GR. RENATURE

UNIVERZALNO LEPILO 50 GR. GLUE PEN

E3342053A LEPILO V STIKU 21 GR. MAGIC

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 3,19 €

REDNA CENA: 3,19 €

2,87 €

E3110865

2,87 €

E3138625

E3156277

LEPILO Z ROLERJEM ROLLIN GLUE, 30 ML

LEPILO S ČOPIČEM BRUSH GLUE, 50 ML

AKCIJSKA CENA

2,06 €

REDNA CENA: 2,29 €

G4I59054 FOLIJA SAMOLEPILNA 33 CM X 3 M, 80 MIKRONSKA, ODLEPLJIVA PO ENEM LETU AKCIJSKA CENA

1,07 €

REDNA CENA: 1,19 €

G4G79831 FOLIJA NAVADNA 45 CM X 2 M, 60 MIKRONSKA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 5,99 €

REDNA CENA: 3,89 €

REDNA CENA: 3,49 €

5,39 €

60

WWW.DZS.SI

3,50 €

3,14 €

E3536362

E3566790

E3562319

LEPILO MEKOL SPECIAL 500 GR.

LEPILO MEKOL ZA LES 130 GR.

LEPILO MEKOL CREATIVE 115 GR.


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM voščenke

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 2,13 €

REDNA CENA: 4,19 €

REDNA CENA: 3,49 €

REDNA CENA: 5,79 €

3,77 €

1,92 €

3,14 €

G3971953

G3901850

G3921404

VOŠČENKE JUMBO 1/12 OLJNE, ŠESTKOTNE, KARTONSKA EMBALAŽA

VOŠČENKE 1/12 OLJNE, OKROGLE, KARTONSKA EMBALAŽA

VOŠČENKE GRIP 1/12, TRIKOTNE, KARTONSKA EMBALAŽA

5,21 €

G3953265 VOŠČENKE GRIP JUMBO 1/12, TRIKOTNE, KARTONSKA EMBALAŽA

plastelin

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 4,99 €

REDNA CENA: 5,69 €

REDNA CENA: 4,89 €

4,49 €

5,12 €

4,40 €

G6926522

G6976542

G3971621

PLASTELIN 1/10, KARTONSKA EMBALAŽA

PLASTELIN 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

VOŠČENKE JUMBO 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

SUPER CENA

1,89 € G3982747 OLJNE VOŠČENKE PHN 12

grafitni svinčniki

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 1,99 €

AKCIJSKA CENA

0,77 €

REDNA CENA: 0,85 €

C1263473 GRAFITNI SVINČNIK ERGONOMSKE TRIKOTNE OBLIKE S PROSTOROM ZA VPIS IMENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 1,29 €

REDNA CENA: 1,39 €

1,16 €

1,25 €

C1215453

C1315454

GRAFITNI SVINČNIK Z GRIP OPRIJEMOM

GRAFITNI SVINČNIK Z RADIRKO IN GRIP OPRIJEMOM

GRAFITNI SVINČNIK SPARKLE Z GRIP OPRIJEMOM

C1292214 CIKLAM C1282060 PINK C1281275 TURKIZEN

WWW.DZS.SI

61


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM tempere

AKCIJSKA CENA

6,29 €

G6613630A

AKCIJSKA CENA

6,38 €

REDNA CENA: 7,09 €

AKCIJSKA CENA

1,79 €

REDNA CENA: 6,99 €

REDNA CENA: 1,99 €

G6692244

TEMPERE 1/14 PVC EMBALAŽA

G4671954

TEMPERE 1/12, KARTONSKA EMBALAŽA

PALETA ZA MEŠANJE BARV

tempere AKCIJSKA CENA

7,01 €

REDNA CENA: 7,79 €

G6632488

G6679834

BALETKA

BORDER

AVTO

STREET DANCE

G6663454

G6676528

G6658438

G6671974

KITARIST

DALMATINEC

PANDA

KOLESAR

G6627818

G6655897

TEMPERE 1/12 KOVINSKA EMBALAŽA

vodene barvice

SUPER CENA

2,99 € G6833055 VODENE BARVICE 1/12 PVC EMBALAŽA AKCIJSKA CENA

5,12 €

REDNA CENA: 5,69 €

G6841892

AKCIJSKA CENA

4,40 €

VODENE BARVICE 1/12 KOVINSKA EMBALAŽA

REDNA CENA: 4,89 €

G6892243 VODENE BARVICE 1/12 PVC EMBALAŽA

lonček za vodo

AKCIJSKA CENA

2,96 €

REDNA CENA: 3,29 €

LONČEK ZA VODO CLICK&GO, ZLOŽLJIV, NAZOBČEN ROB Z MOŽNOSTJO ODLAGANJA ČOPIČA

G4692223 ZELEN

62

WWW.DZS.SI

G4659222 MODER

G4692222 ROŽNAT


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM šestila

SUPER CENA

1,99 € AKCIJSKA CENA

G4792228

2,69 €

KOVINSKO ŠESTILO START

REDNA CENA: 2,99 €

G4779838

G4781422

AKCIJSKA CENA

KOVINSKO ŠESTILO STUDY Z DODATNIMI MINCAMI

6,47 €

REDNA CENA: 7,19 €

AKCIJSKA CENA

11,69 €

KOVINSKO ŠESTILO STOP SYSTEM Z DODATNIMI MINCAMI IN NASTAVKOM

REDNA CENA: 12,99 €

G4792221 KOVINSKO ŠESTILO TWISTER, HITRI POTEG

šestila

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

5,75 €

15,56 €

REDNA CENA: 6,39 €

REDNA CENA: 17,29 €

G4726341

KOVINSKO ŠESTILO HITRI POTEG

KOVINSKO ŠESTILO Z DODATNIMI MINCAMI

G4792074 MODRO G4792075 RDEČE G4792076 ZELENO

geo trikotnik AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 0,59 €

REDNA CENA: 2,49 €

0,53 €

2,24 €

G5382816

G5372765

GEO TRIKOTNIK

GEO TRIKOTNIK, FLEKSIBILEN

2,38 €

REDNA CENA: 2,64 €

RAVNILO NOMA 1 FLEKSIBILNO

G5183481 RUMEN

RAVNILO NOMA 5 FLEKSIBILNO

AKCIJSKA CENA

G5187341 MODER

REDNA CENA: 3,09 €

G5187340A PINK

2,78 €

G5182813 RUMEN

AKCIJSKA CENA

G5187339 ZELEN

ravnila

WWW.DZS.SI

63


Magic

TM

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

2,11 €

1,19 €

REDNA CENA: 2,34 €

E3123930

B9Z81185

UNIVERZALNO LEPILO SCOTCH UNIVERSAL GEL

OZNAČEVALEC BESEDILA V SETU MINI

AKCIJSKA CENA

3,05 €

REDNA CENA: 3,39 €

E3B70869 LEPILNI TRAK MAGIC SCOTCH 19 X 33 M AKCIJSKA CENA

1,82 €

REDNA CENA: 2,02 €

AKCIJSKA CENA

E3323928 LEPILO V STIKU SCOTCH 21 GR.

0,98 €

REDNA CENA: 1,09 €

E3392238

AKCIJSKA CENA

0,93 €

REDNA CENA: 1,03 €

E3323927 LEPILO V STIKU SCOTCH 8 GR.

SUPER CENA

1,

79 €

E3644898

PODAJALEC ZA LEPILNI TRAK MUCA

ORANGE

D5C81185 PERIWINKLE

D5C81184 HIBISCUS

10,79 € D5C02798

D5C90024

OBOJESTRANSKI LEPILNI TRAK SCOTCH 136 D 12 X 6M

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 11,99 €

LEPILO V STIKU SCOTCH 8 GR. MONSTERS

AKCIJSKA CENA

10,79 € REDNA CENA: 11,99 €

D5Z32837 PODAJALEC SAMOLEPILNIH LISTIČEV POST IT MUCA

AKCIJSKA CENA

12,06 € REDNA CENA: 13,40 €

PODAJALEC ZA LEPILNI TRAK C38

D5C90022 MINT


SUPER CENA

2,89 € AKCIJSKA CENA

E3644861

2,21 €

REDNA CENA: 2,45 €

E5270020A

AKCIJSKA CENA

4,04 €

REDNA CENA: 4,49 €

E3379397A AKCIJSKA CENA AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2,11 €

3,86 €

REDNA CENA: 2,34 €

REDNA CENA: 4,29€

E3379395A

E5273703B

3,14 €

REDNA CENA: 3,49 €

E3379396A

AKCIJSKA CENA

3,95 €

AKCIJSKA CENA

5,48 €

REDNA CENA: 4,39 €

REDNA CENA: 6,09 €

E5268411

AKCIJSKA CENA

1,53 €

REDNA CENA: 1,70 €

E3130427

E3177048 E3177049


ARTIST STRIPES

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

20,69 €

31,49 €

REDNA CENA: 22,99 €

REDNA CENA: 34,99 €

NOVO V PONUDBI!

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

35,99 €

13,49 €

REDNA CENA: 39,99 €

REDNA CENA: 14,99 €

AKCIJSKA CENA

10,79 € REDNA CENA: 11,99 €

D3191889

D3191894

D3191897

D3191900

D3191899

TORBICA VELIKOST: 32 X 24 X 16 CM

TORBA M VELIKOST: 40 X 33 X 24 CM

TORBA L VELIKOST: 48 X 39 X 29 CM

TORBICA S VELIKOST: 29 X 28 X 7 CM

TORBICA XS VELIKOST: 31 X 21 X 16 CM

AKCIJSKA CENA

16,19 €

13,49 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

17,99 €

15,29 €

AKCIJSKA CENA

10,79 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 17,99 €

REDNA CENA: 14,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

REDNA CENA: 16,99 €

REDNA CENA: 11,99 €

D3F91906

D3F91908

D3F91910

NAKUPOVALNA TORBA VELIKOST: 51 X 30 X 26 CM

TOALETNA TORBICA VELIKOST: 23 X 20 X 10 CM

TOALETNA TORBICA M VELIKOST: 26 X 18 X 13 CM

TOALETNA TORBICA XS VELIKOST: 26 X 16 X 10 CM

20% POPUST VELJA OB PREDLOŽITVI KUPONA V ČASU OD 1. 6. DO 31. 7. 2017, V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH DZS.

POPUST NA EN IZDELEK REISENTHEL

D3A91903

ZLOŽLJIV NAHRBTNIK VELIKOST: 30 X 45 X 11 CM

KUPON

D3C91898

AKCIJSKA CENA

5,39 €

REDNA CENA: 5,99 €

D3C91890 ZLOŽLJIVA VREČKA VELIKOST: 43 X 60 X 7 CM

AKCIJSKA CENA

17,99 €

D3D91892 DEŽNIK

REDNA CENA: 19,99 €

NAVY DOTS

AKCIJSKA CENA

66

20,69 €

13,49 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 22,99 €

REDNA CENA: 14,99 €

REDNA CENA: 17,99 €

REDNA CENA: 5,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

D3187894

D3191901

TORBICA VELIKOST: 32 X 24 X 16 CM

TORBICA S VELIKOST: 29 X 28 X 7 CM

WWW.DZS.SI

16,19 €

5,39 €

D3C87897

D3C87896

ZLOŽLJIV NAHRBTNIK VELIKOST: 30 X 45 X 11 CM

ZLOŽLJIVA VREČKA VELIKOST: 43 X 60 X 7 CM

17,99 €

D3D91893 DEŽNIK


DOTS

AKCIJSKA CENA

5,39 €

13,49 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA: 5,99 €

REDNA CENA: 14,99 €

REDNA CENA: 19,99 €

D3C81949

D3191902

ZLOŽLJIVA VREČKA VELIKOST: 43 X 60 X 7 CM

TORBICA S VELIKOST: 29 X 28 X 7 CM

17,99 €

D3F81866 TOALETNA TORBICA VELIKOST: 23 X 20 X 10 CM

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

16,19 €

20,69 €

REDNA CENA: 17,99 €

REDNA CENA: 22,99 €

D3C81859

D3181842

ZLOŽLJIV NAHRBTNIK VELIKOST: 30 X 45 X 11 CM

TORBICA VELIKOST: 32 X 24 X 16 CM

AKCIJSKA CENA

31,49 € REDNA CENA: 34,99 €

D3181857 TORBA M VELIKOST: 40 X 33 X 24 CM

v času zone ls o š ke se

50PU% ST PO

P1E89687 ROZA PLASTENKA Z BELIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,7 L AKCIJSKA CENA

6,99 €

REDNA CENA: 13,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50

%

P1E89678 ZELENA PLASTENKA S TURKIZNIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,5 L

P1E89685

P1E89686

ROZA PLASTENKA S TURKIZNIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,7 L

ČRNA PLASTENKA Z BELIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,7 L

P1E89684 ZELENA PLASTENKA S TURKIZNIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,7 L

P1E89688

P1E89689

PROZORNA PLASTENKA Z ROZA LISTI VELIKOST: 0,7 L

PROZORNA PLASTENKA S SRČKI VELIKOST: 0,7 L

P1E89679

P1E89681

P1E89683

ROZA PLASTENKA S TURKIZNIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,5 L

ROZA PLASTENKA Z BELIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,5 L

PROZORNA PLASTENKA S SRČKI VELIKOST: 0,5 L

P1E89680 ČRNA PLASTENKA Z BELIMI ROŽAMI VELIKOST: 0,5 L

P1E89682 PROZORNA PLASTENKA Z ROZA LISTI VELIKOST: 0,5 L

AKCIJSKA CENA

5,99 €

REDNA CENA: 11,99 €

IZBRAN IZDELEK

-50%

WWW.DZS.SI

67


TEHNIKA Miška OMEGA OM-415

USB SPOMINSKI KLJUČ

H7792250 RDEČA H7792247 ČRNA H7792248 MODRA H7792249 ROZA

SUPER CENA

SUPER CENA

5,90 €

5,90 €

• Miška OMEGA OM-415 brezžična • Dimenzija: 10,5 x 6,5 x 4 cm • Optična ergonomska miška z resolucijo senzorja 1200 dpi • USB priklop • 3 gumbi

ZVOČNIKI SUPER CENA

H7284716 MODER H7282762 RDEČ H7284717 SREBRN

SDH KARTICA SUPER CENA

7,90 €

6,99 €

H7Z92251 ZVOČNIKI OMEGA OG-118BK ČRNI VELIKOST: 10 X 8 X 10 CM

H7267988A

• Usb priklop, • Izhodna moč 3W RMS, • Frekvenčni razpon 60Hz-20KHz

• SDHC micro kartica + adapter, • SD, kapaciteta 16GB, • Hitrost prenosov Class 10, • Velikost: 10 x 8 x 10 cm.

Prenosna baterija PLATINET 5200 li-ion SUPER CENA

Prenosna baterija PLATINET 10000 li-poly

SUPER CENA

6,90 € • Prenosna baterija Platinet • kapaciteta 5200 mAh, • li-ion baterija, • Input: 5V/2A - USB output: 5V/2,2A • 9,5 x 5 x 2,5 cm

• USB spominski ključek • vmesnik 2.0 USB • kapaciteta 16GB

19,90 € H6981797

Tipkovnica GENIUS KM-210 z miško

• Prenosna baterija Platinet • kapaciteta 10000 mAh, • li-polymerna baterija, • Input 5V, 1000 mAh, • Output 2x USB 2100 mAh

H6987913

SUPER CENA

13,90 € H7592258 • Tipkovnica GENIUS KM-210 z miško (31330219104), • USB priklop, • z optično miško in tremi gumbi, • .nastavljiva višina tipkovnice .

68

WWW.DZS.SI


TEHNIKA SUPER CENA

18,90 € H6992264 BELA H6990182 ČRNA

SUPER CENA

10,90 € H6992265 BELA H6992266 ČRNA

• Baterija prenosna Intenso S10000, • slim, • Li-polymer baterija, • 10000 mAh, • vhod: micro USB, max. 5.0V - 2.0A, • izhod: USB in vgrajen micro USB, • 5.0V - 2.0A, • varovalka kratkega stika, • LED indikator

• Baterija prenosna Intenso S5000, • slim, • Li-polymer baterija, • 5000 mAh, • vhod: micro USB, max. 5.0V - 2.0A, • izhod: USB in vgrajen micro USB, • 5.0V - 2.0A, varovalka kratkega stika, • LED indikator

SUPER CENA

12,90 € H6992259 BELA H6992260 ČRNA H6992261 ROZA H6992262 SIVA H6992263 SREBRNA

• Baterija prenosna Intenso PM5200, • Li-Ion, 5200 mAh, • vhod: micro USB, 5.0V - max 1.0A, • izhod USBA 5.0V - 1.0A, • prenapetostna zaščita, • LED indikator, • varovalka kratkega stika, • kovinsko ohišje

Prenosna baterija INTENSO

Slim

Trdi zunanji disk TRANSCEND

SUPER CENA

85,90 €

SUPER CENA H7271271 ČRNO ZELEN H7286255 MODER

• Trdi zunanji disk TRANSCEND • kapaciteta 1TB 3.0 vmesnik 25M3, • velikost 6,3 cm, • prenos podatkov: do 5 Gb/s, • alu ohišje, • odporen na vodo in prah.

89,90 €

SUPER CENA

85,90 €

H7292267 SIV

H7292271 ČRNO MODER H7292272 ČRNO VIOLA

• Trdi zunanji disk TRANSCEND • kapaciteta 1TB 3.0 • vmesnik 25H3B, • velikost 6,3 cm, • prenos podatkov: do 5 Gb/s, • alu ohišje, • odporen na udarce, vodo in prah.

• Trdi zunanji disk TRANSCEND • kapaciteta 1TB 3.0 • vmesnik 25C3, • velikost 6,3 cm • prenos podatkov: do 5 Gb/s, • alu ohišje.

Magneti

Tabla Memoboards Bela stenska magnetna tabla s trpežno in odporno površino na praske , priložen set za pritrditev.

AKCIJSKA CENA

1,49 €

AKCIJSKA CENA

UB068048

REDNA CENA: 35,99 €

VELIKOST: 45 X 60 CM

AKCIJSKA CENA

UB068049

REDNA CENA: 42,99 €

VELIKOST: 60 X 90 CM

25,99 €

UB080992 Magneti dimenzije FI 25 mm, različnih

REDNA CENA: 2,13 € barv, pakirani po 10.

30,09 €

Bucike

Stenska tabla iz plutovine z aluminijasto obrobo, priložen set za pritrditev.

0,90 €

13,99 €

AKCIJSKA CENA

UB068055

REDNA CENA: 1,29 €

REDNA CENA: 19,99 €

VELIKOST: 45 X 60 CM

AKCIJSKA CENA

UB068056

REDNA CENA: 27,99 €

VELIKOST: 60 X 90 CM

AKCIJSKA CENA

D5Z14921A Barvne bucike, s plastično glavico, dolžine 15 mm, 100 kosov v škatljici

19,59 €

WWW.DZS.SI

69


TEHNIKA Tudi matematika je lahko enostavna!

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-531XH • Primeren za osnovne in srednje šole • Dvovrstični 12-mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 272 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje (1xAAA baterijski vložek) PIKINA CENA

14,94 € AKCIJSKA CENA

16,09 €

REDNA CENA: 22,99 €

H3758807

H3758808

H3758809

H3758810

H3758811

EL-531XHWHC BELA

EL-531XHPKC ROZA

EL-531XHVLC VIJOLIČNA

EL-531XHYRC ORANŽNA

EL-531XHGRC ZELENA

Posebna ponudba za imetnike kartice Pika!

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W531XH • Primeren za osnovne in srednje šole • 4 vrstični (matrični 96 x 32 točk) zaslon • Število matematičnih funkcij: 335 • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje (LR44)

35%

Pika prihranek ob nakupu izbranih kalkulatorjev H3758817

H3758818

EL-W531XHSLC SIVA

EL-W531XHYRC ORANŽNA

PIKINA CENA

8,44 € AKCIJSKA CENA

9,09 €

REDNA CENA: 12,99 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-501X • Primeren za osnovne in srednje šole • 10 mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 131 • Število spominov: 9 • Vzdržljive plastične tipke • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje (2 x LR54)

H3765175

H3792255

EL-501XVL VIJOLIČNA

EL-501XWH BELA

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

27,29 €

REDNA CENA: 38,99 €

70

WWW.DZS.SI

22,39 €

REDNA CENA: 31,99 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-520X • Primeren za osnovne in srednje šole • Dvovrstični 12-mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 419 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9+4 za formule • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Regresija: 6 modelov • Integrali • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje (LR44)

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

H3758812

H3758813

REDNA CENA: 32,99 €

EL-520XWH BELA

EL-520XGR ZELENA

21,44 € 23,09 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-506X • Primeren za srednje šole in univerze • Dvovrstični 12-mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 469 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9+4 za formule • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Regresija: 6 modelov • Integrali • Računanje z matrikami • Funkcija SOLVER • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje (LR44)

25,34 €

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

20,79 €

H3758814

EL-520XVL VIJOLIČNA

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W506XSLC • Primeren za srednje šole in univerze • 4 vrstični (matrični 96 x 32 točk) zaslon • Število matematičnih funkcij: 556 • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Integrali / Diferenciali • Linearne enačbe s 3-mi variablami • Kalkulacije z matrikami • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje (LR44)

H3758815

EL-506XWH BELA

H3758816

H3758819

EL-506XYR ORANŽNA

EL-W506XSLC SIVA

PIKINA CENA

29,89 €

AKCIJSKA CENA

32,19 €

REDNA CENA: 45,99 €


TEHNIKA QR kodna funkcija

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-82SX PLUS Primeren za osnovne in srednje šole, s trdnim ohišjem in dobro vidnimi številkami na dvovrstičnemu zaslonu. 177 funkcij, dvovrstični ekran, baterijsko napajanje, trigonometrične funkcije, procentni račun, funkcija SCI/FIX/ENG, statistični izračuni, 18 ravnih oklepajev, izbira predznaka, samodejno računanje z ulomki.

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991ES PLUS Zelo zmogljiv tehnični kalkulator, primeren za srednje šole in vse fakultete. S trdnim ohišjem in dobro vidnimi številkami na zaslonu, ki omogoča poljubno razvrščanje znakov in številk. 417 funkcij, solarno in baterijsko napajanje, 15 in 10 + 2 mestni prikazi, naravni zaslon, računanje s kompleksnimi števili, matrike in vektorji, naključna cela števila, 40 fizikalnih konstant, 20 parov vrednosti za metrične pretvorbe, numerični integrali in deiferencialni računi.

PIKINA CENA

12,34 € AKCIJSKA CENA

13,29 €

REDNA CENA: 18,99 €

H3764365

PIKINA CENA

28,59 € AKCIJSKA CENA

30,79 €

REDNA CENA: 43,99 €

H3759089

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991EX Vrhunski kalkulator, primeren za srednje šole in vse fakultete, s trdnim ohišjem in dobro vidnimi številkami na naravnem zaslonu, ki omogoča poljubno razvrščanje znakov in številk. 552 funkcij, solarno in baterijsko napajanje, meni ikon, preglednice, računanje s kompleksnimi števili, 4 x 4 matrike, vektorji, naključna cela števila, kalkulacije s tehničnimi simboli, 47 znanstvenih konstant. Izjemen design in lega v roki. TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-350ES+ Primeren za srednje šole, s trdnim ohišjem in dobro vidnimi številkami na dvovrstičnemu zaslonu, ki omogoča poljubno razvrščanje znakov in številk. 252 funkcij, dvovrstični ekran, baterijsko napajanje, 15 in 10 + 2 mestni prikaz, naravni zaslon, dvo decimalna statistika, trigonometrične funkcije, 9 spremenljivih spominov, regresijska analiza, funkcija tabele, samodejna frakcija izračuna, naključna cela števila.

PIKINA CENA

29,89 € AKCIJSKA CENA

32,19 €

REDNA CENA: 45,99 €

H3787319

PIKINA CENA

16,24 € AKCIJSKA CENA

17,49 €

REDNA CENA: 24,99 €

H3759843

da Vinci miniMaker 3D tiskalnik Majhen tiskalnik za velike ideje

da Vinci 3D EDU komplet Prenesite zamisli v produkte

● paket vsebuje: da Vinci 3D pisalo, 6 x 1m polnila (naključne barve), tablo za risanje, podrobna navodila za uporabo, vzorci in videi, instalacijski program XYZmaker ● z da Vinci 3D EDU kompletom lahko ustvarite 3D objekte brez računalnika ali programske opreme ● lahek in prenosen dopušča uporabnikom ustvarjanje velikih ali malih objektov ● izbirate lahko med 11 barvami polnila za izdelavo atraktivnejših modelov ● uporaba biorazgradljivih, okolju prijaznih polnil

Koda artikla: H2092253

H7Z92252 AKCIJSKA CENA Koda artikla:

85,00 €

● namenjen uporabi doma in v izobraževalnih ustanovah ● intuitiven sistem avtokalibracije za najboljše rezultate tiskanja ● tiskanje modelov do velikosti 15x15x15 cm ● uporaba biorazgradljivih, okolju prijaznih polnil ● prenos brezplačnih 3D modelov, ki so na voljo v spletni XYZ 3D galeriji ● prenos brezplačnega XYZ 3D programa za modeliranje za začetnike

H7Z92252

85,00 € optimizirajtiskanje@dzs.si

H2092253

289,00 € 289,00 € AKCIJSKA CENA

Cene vključujejo DDV. Akcija velja od 10.5. do 15.9.2017 oziroma do razprodaje zalog.


Črno-beli laserski tiskalnik MS317dn

Vrhunska učinkovitost, varnost, uporabnost in vrednost

Črno-bela večfunkcijska laserska naprava MX317dn Vrhunska učinkovitost, varnost, uporabnost in vrednost

 Hitrost tiska do 33 str./min  2-vrstični LCD zaslon  USB in mrežni priklop  Dvostransko tiskanje  Dobava s tonerjem za izpis do 1500 strani

59,9059,90 €

Koda artikla: H2292081

 Skeniranje, kopiranje, fax in dvostransko tiskanje  Hitrost tiska do 33 str./min  Barvni LCD zaslon  USB in mrežni priklop  Dobava s tonerjem za izpis do 2500 strani

€ Koda artikla: H2292083

Črno-beli laserski tiskalnik MS417dn

Vrhunska učinkovitost, varnost, uporabnost in vrednost     

Koda artikla: H2292082

Črno-bela večfunkcijska laserska naprava MX417de Vsestranska. Hitra. Opremljena s številnimi rešitvami.

Hitrost tiska do 38 str./min Barvni LCD zaslon USB in mrežni priklop Dvostransko tiskanje Dobava s tonerjem za izpis do 3000 strani

89,90 89,90 €

129,90 129,90 €

 Dvostransko skeniranje, kopiranje, fax in tiskanje  Hitrost tiska do 38 str./min  Barvni LCD zaslon na dotik  USB in mrežni priklop  Dobava s tonerjem za izpis do 5000 strani

178,00 178,90 €

Koda artikla: H2292084

Barvni laserski tiskalnik CS317dn

Dih jemajoče barve. Pametne rešitve za podjetja.

Barvna večfunkcijska naprava CX317dn Čudovite barve. Izjemna vsestranskost.

 Hitrost tiska do 23 str./min barvno in ČB  2-vrstični LCD zaslon  USB in mrežni priklop  Dvostransko tiskanje  Dobava s tonerji vseh barv za izpis do 1400 strani Koda artikla: H2292085

86,90 86,90 €

Barvni laserski tiskalnik CS417dn

 Skeniranje, kopiranje in dvostransko tiskanje  Hitrost tiska do 23 str./min barvno in ČB  Barvni LCD zaslon  USB in mrežni priklop  Dobava s tonerji vseh barv za izpis do 1400 strani Koda artikla: H2292087

Barvna večfunkcijska naprava CX417de

 Hitrost tiska do 30 str./min barvno in ČB  Barvni LCD zaslon  USB in mrežni priklop  Dvostransko tiskanje  Dobava s tonerji vseh barv za izpis do 1400 strani Koda artikla: H2292086

119,90 119,90 €

169,90 €

169,90 €

 Dvostransko skeniranje, kopiranje, fax in tiskanje  Hitrost tiska do 30 str./min barvno in ČB  Barvni LCD zaslon na dotik  USB in mrežni priklop  Dobava s tonerji vseh barv za izpis do 1400 strani

225,00 225,90 € Koda artikla: H2292088

optimizirajtiskanje@dzs.si Cene vključujejo DDV. Akcija velja od 10.5. do 15.9.2017 oziroma do razprodaje zalog.


OBVLADAM. Hitro in zanesljivo!

NAGRADA ZA NAJLEPŠO SLOVENSKO KNJIGO 2013

Vadnice OBVLADAM za utrjevanje in ponavljanje ter popolno pripravo na MATURO že od 7,70 €!

www.takolahko.si

KNJIGARNE IN PAPIRNICE DZS 49 LOKACIJ PO SLOVENIJI

2

MB 2

Jesenice

2

KR

2

2

2

KK

PO Kočevje

NM

Črnomelj 2

Ilirska Bistrica

KP

CE

Sevnica

LJ

Logatec 2

Ptuj

Slovenj Gradec

6

GO

Lenart 2

Kamnik

MS

2 Brežice

BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA

080 80 51 www.dzs.si

LJUBLJANA BTC HALA 8, Šmartinska 152, hala VIII, t: 01/545 15 04, t: 01/545 15 05 • LJUBLJANA BTC HALA A, Šmartinska 152, hala A, t: 01/541 08 20 • LJUBLJANA PLAVA LAGUNA, Linhartova 3, t: 01/436 67 48, • LJUBLJANA CELOVŠKA, Celovška c. 163, t: 01/515 16 50 • MC LJUBLJANA, C. ljubljanske brigade 33, t: 01/510 70 35, t: 01/510 70 30 • PRODAJALNA LETALIŠKA, Letališka 30, t: 01/586 43 26, 21, 23 • MC DOMŽALE, Cesta talcev 4, t: 01/724 41 57 • MC GROSUPLJE, Brvace 1a, t: 01/787 37 43 • LITIJA, Jerebova 10, t: 01/899 50 57 • KOČEVJE, Ljubljanska 14, t: 01/895 02 10 • MC KAMNIK, Kovinarska 36, t: 01/839 53 19 • LOGATEC, Tržaška 19, t: 01/750 98 41 • TC LOGATEC, Tržaška 3, t: 01/750 98 22 • MARIBOR GLAVNI TRG, Glavni trg 17, t: 02/228 27 80, t: 02/228 27 82 • QLANDIA MARIBOR, Cesta proletarskih brigad 100, t: 02/480 52 04 • MURSKA SOBOTA, Nemčavci 1d, t: 530 49 91 • MC MURSKA SOBOTA, Plese 1, t: 02/534 82 43 • PTUJ, Slomškova 12, t: 02/771 15 38 • QLANDIA PTUJ, Ormoška cesta 15, t: 02/771 04 53 • SLOVENSKA BISTRICA, Kolodvorska 1, t: 02/805 59 44 • LENDAVA, Mlinska 3, t: 02/578 91 83 • LENART, Kraigherjeva 2, t: 02/720 09 09 • ROGAŠKA SLATINA, Kidričeva 13, 03/819 29 41 • CELJE, Prešernova 21, 03/490 13 70 • MC CELJE, Opekarniška 9, 03/491 15 91 • MC VELENJE, Šaleška cesta 1, 03/589 40 73 • MC SLOVENJ GRADEC, Ronkova 4, 03/883 86 38 • MC KRANJ, Cesta Staneta Žagarja 69, t: 04/234 15 41 • KRANJ, Prešernova 2, t: 04/236 86 30 •JESENICE, Titova 41, t: 04/586 65 20, t: 04/586 65 21 • MC JESENICE, Spodnji Plavž 5, t: 04/583 64 11 • ŠKOFJA LOKA, Mestni trg 8, t: 04/515 01 40 • RADOVLJICA, Kranjska cesta 4, t: 04/530 50 10 • TRŽIČ, Trg svobode 18, t: 04/592 48 41 • BLED, Ljubljanska cesta 4, t: 04/574 56 51 • MC KOPER, Dolinska cesta 1A, t: 05/625 06 20, t: 05/625 06 21 • KOPER, Pristaniška ulica 3, t: 05/627 60 38 • IZOLA, Trg republike 2, t: 05/640 06 30, MC POSTOJNA, Tržaška cesta 59, t: 05/720 07 40 • ILIRSKA BISTRICA, Gregorčičeva 23, t: 05/710 06 31 • MC AJDOVŠČINA, Vipavska cesta 6, t: 05/368 10 51 • MC NOVA GORICA, Industrijska cesta 6, t: 05/333 00 01 • QLANDIA KRŠKO, Cesta krških žrtev 141, t: 07/490 23 34 • BREŽICE, Cesta prvih borcev 32, t: 07/499 09 10, t: 07/499 09 11 • NC INTERMARKET BREŽICE, Tovarniška 10a, hala II, t: 07/499 33 76 • MC SEVNICA, Boštanj 80, t: 07/814 93 21 • MC NOVO MESTO BRŠLJIN, Ljubljanska 47, t: 07/337 11 98 • TREBNJE, Gubčeva cesta 21, t: 07/346 11 30, t: 346 11 32 • ČRNOMELJ, t: Zadružna cesta 33, t: 07/305 22 14


en

acije orm in inf i dbe x.s pa. ponu : tbo ku Vse ite na lec dneva na rilni poišč w.se da ! i od ik in AJNI ww ost: 2 let vodn AG vn uje NA BL Velja vseb BONA ket i pa ACIJA riln Da AKTIV bon. Vino

grad

ni

št Ka č tel l Kova Grisa a · Ho te l La utic o e · Ho te l Na ka man išč ec · Ho te l Pa Ro Gost Hlebeiss · Ho te Casa vic ći ija vači · Ho la Sajo etija W · Vi la nika Mar Ko km etija · Vi ro Silva cija na km c nj Ve la tič Stan ris tična Loka roše Bohi · Vi lla · Tu ris em i Ko bej ija · Vi · Tu riz tmaj i Tu on ) · Tu ar tmaj rm rbas na no N lič Ap ar Ha Fi ile PO a ja · Ap er ija M r 1 Od t raci · Cent mač tel eata ric IZ st t: 9, · ho fit gu ne OR ša Oj or May Restav ič · DoGarnitel Am ana enter ing. · ok l Di ic IZB ečka hiakov dvin sobebeg – Zlati Gr Bo · Ho te l Ep na lte nj i po · Ho te ce Go · Km ve tmaj ni orec (O · Ho rt · Lo ar antič i dv jo so njice · Ap m nte nišk edar n re e ko · Ro ga grad av ntai sk Zi no en Pr’G ou l · Vi B l & m Hote s vž Slov va po ič, · B& te ral i gr · Ho nt nska v Re Zlat · Ce no očite orec · Pa en i dv · Pr šk

B UD

E

·

·

o o v ču m lju po cijo hk hk jo Vk naku stra la tje la ljuje no Z gi de · Z re plač žive so · Brez e do rji, ki · Svoj ne · Part

JA

uj na BO e vodn ku pa NA . NA ik in BL daril AG ni AJ NI!

Vs po e ponu iš

ww čite na dbe in w.s : inform ele acije ost: Da ctb 2 le bon. rilni ox ti od AK pake .si TIVA t vs dn eva CI eb lja vn

Ve

o.

JE ?

LU

I

3

2

KAKO

1

IH

PO TN

LE

obra za.

JE

E?

DELUJ

ET MA

TR

pa ste ku na n, če u nika te tu ed alite ke i od bo zred sr pa dn rilni ra po in kv em 20 da em ga sti an su v vn ne no ov ča no no es lje lik v ate ce vm ub a. ob ijo ev em ez prilj ez br i no nc ht av du gre Pr us im ve lič gara oli za enak iku, dlag AJ irajte j ustr Ekstr šem ok s 5 ali nem vz rmansk niji, Za izbe tovno) nv rk i v dn po ket VIR zerv jbol sve bo 100% da am nu na dva antič m gu v Slove i pa po va i ER in re m na boljših rilni ite o ka nudb pri po an Dariln janje čerjo za v rom jvečji stišča Z naj da ob hk po no izbr a na si RE kličite , ki va d 100 janje razva čuje ve potek ju z ljučili go ter id la i a me tij ta pr rani em sred rbno an lub. osti za razva a. ran Po rmin Vklju Večerja delov smo vk tbox70 možn žive pake tni st ed vs nepo sk na (Izb E ise u ectc so ega te so več kot Darilni paket Masaža etij Selec e g do ga sple e m te u, Ljublja vina. vili v JT e vt režj /sel in wellness ponuja več u ponuja nih doživ a, mask at ira m kater kot 100 možnosti za tovža, talo ne ši ič razvajanje vseh čutil, v spa centr no 1500 različ telesa ali obraz vnejše IVA svoj m om .com Bra pripra nija, v sanjsko ka daril na ehaj zerv ogra nč o od skupno 1500 različnih t Nega eza žo skup je zahte pr re pr ova tera UŽ delite alne book nk ko rja izberite eno Vključuje obisk wellness doživetij Selectbox-a. – Jan Slove ču m na o o v Čr zeljs Fe Darilni pake a in duha, od antistresno masa ovanje obrvi, pija izmed doživetij. paketuin centra z antistresno lju po cijo hk hk jo Bi na +ročna In soci .face ija JB teles etija ka - Vi t v tem Vk ku ra la la je ali aroma masažo celega TE etij. je in oblik telesa, rok ali obraza, centra z o vašega 06 tavrac na ww · Z na gist no vetje delju posebnosIŠČI nudb doživ tajske acije, ličen · Km vote stvo nu 19 anš Res obisk spa · Z re plač ži so w zijev. Kot limfno drenažo na napravah, masaže, aromatična olja, savne in kopeli, PO te po izmed · Pi se orja cija Fr ter nette Vključuje nego obraza, depil · Brez e do rji, ki eri oblikovanje telesa s o REZERVIRAJTE · Po i Fl avra cija mpe An ka najem jacuz no en ilnega ij ter · Bre istracij kavitacijo,ČITE večerni make-up ali Prev te en · Svoj ne za lepot · Pr st avra Še Villa te kave ter lifting, solarij, . romantični jacuzzi s ukrad posli POIŠ eri rt in in karte ra · Svo zplačno o na naš paketa darilni bon · · Re st ilna cija Vino Pokličite bil sadjem in kozarčkom ponudbo izb in rezervirajte Pa je Au prid i pedikure astrološke nte · Re st avra cija TE · · Par je doživetlahko pre spletni stra obite v lično ija d doživetij. Preveritepenine. termin, ki vam najbolj ili ali izdelavo l Terme Vivat, Moravske · Go st avra 100 Ziga obl haj tnerji, eno izme je IZBOR ustreza. Toplice IRAJ irajte ustreza. stac najdete ni vin zo izgub · Re st r izberite ki sod lahko rez ate med lahko % garancikovanem gu odi ija – Ko cija RV ga pa erv lj Re IZ PO ne ra E · eljujejo ervirat vsemi kadark ijo v pak · De oizv stac ak rbas tu naku ste Co stav REZEčite in rezm najbo · Anti pr gu šč Fi nium NUDB v pro e nep ponudb oli zahtev času 20 etu DB pake dni od bon, če u aj celulitna va i · Re gramu osredn em am · Anti dni · De an ačija Mile lipi ate E red dnika e UŽIVAJTE NU Pokli n, ki terapija stre Dv m a i la , so skr o pri i v enakem nov dar od nak IRAJTE ovan su 20 dariln raz sre alitet · Arom s exp iln Pr PO ress ilni bon upa oblik o v ča te nov vnem ga po in kv REZERV termi bno ponudn · Do st ilna Rahe povž r In delite svoje vtise virajte · Astr a masaža wellnes izbrani iku, cenovn IZ za. , lično rancij hteva ceno vmesne enosti in rezer · Go st ilna Re 6 kg otne na s pak na pod brez vm em razredče ste ga nv · Belj ološki kole telesa ga em na socialnem omrežju Pokličite vam najbolj ustre · Go st ilna a 5- s Pr Man et za OR ca nag enje i bo 0% rkoli za enak , brez priljublj esn izgubili lagi ki AJTE vtise ju tclub.si dva · Celo zob z dar Astrojoy · Go st ilnic ne ike www.facebook.com/selectc priljub ega pos u iv iku termin, · Jap gi dariln e 10 da stna IZB Rodi klet Vi ali je · Go st Joan ar ons UŽIV lite svojem omrež /selec ljenost rednik lub.si mas gelom Top ene j ter dobit ko ka dbam nudn podla bil ukr · Kard ka mas tis na · Go ša kulin i in kva a · Čok rgetskih instaža zdra dent de io pila aden živeti keta pri ani lahmi ponu o pri porani na aža obra lne k.com · Vi nska Mon ak r Hi ša uti · viln In do · olad Kav cia tes ljš oo Vi litete str pa dn o izb & itac · na Po bo nven na mas rumento ih rok · Dne so vadba za, vrat E · Hi talog ega letni d vse sre · Klas ija in zvok na w.faceb · Vi na Sana Be ia nika u in glav · Glob vno/večerno aža Ger v lem UŽIVAJT vtise je ka riln ši sp e me nepo skrbn a · Kok ična mas · Vi na teka Mov Kore e ww · Vključuje katalog oso aža ljuču m da na na hajat irate , so · Hilo inski diam ličenje anij ruza svoje · Vi no teka et doživetij ter darilni bon t žju arom v peeling telesa · Vk nakuporacijo ko pre rezerv gramu In delite ukraden F Je · Intim terapev antni pilin v lično · Z nakupom darilnega · Vi no ka kl ctclub.si lnem omre · Las atherapy telesa, za dve ose tska ali je bil ič paketu paketa pridobite 100% oblikovanem paketu · Z regist no lah lahko o v pro erska · Vi ns kon et P& filip g nakupa · Jac ni zakup na socia book.com/sele izgubili Gr bod vanem je · Z registracijo na naši garancijo v času 20 e · Mas uzziji tera in masaža ywrap bi sav insk 20 dni od · Vi oš ka kl o.o Zlati če ste ga dni od nakupa spletni strani lahko · Z zplač živetj deljujej lično obliko mur in sav ne z jacua masaža www.face M ns d. et kadarkoli zahtevate · Brezplačno lahko · Mes aža oceanopcija prot i bon v garancijo v času nov darilni bon, u ek Rimske ne Ruj nov darilni bon, če ste · Bre oje do i, ki so prehajate med vsemi zzijem ter dariln , Pr · Vi mož ka kl · Neg ečni pak v-pacifici gubam Term ga izgubili ali je bil ukraden ponudbami v enakem · Svoje doživetje lahko nem razred dnika zahtevate OF alnica ko g doživetij a pridobite 100% Or ns et · Sv rtnerj e (Rim cenovnem razredu rezervirate neposredno čev AR atar kadarkoli v enakem cenov nega posre · Neg a obraza sončen bodywo ete uje katalo paket ske Topl rep Bizeljs nš · Partnerji, ki sodeljujejo pri tM vmes ja · Vi · Pa rk in kvalit · Vključ om darilnega bami strani lahko · Ok oteka cija Fra tel Amfite v programu, so skrbno ponudniku, brez vmesnega posrednika · Obis a obraza Medioc scin kle ice). ljenosti niku, brez i ponud spletni Spa izbrani na podlagi priljubljenosti ka · Piv stavra cija Ho bergh · Z nakupracijo na naši jate med vsem redno pri ponud podlagi priljub · Ods k vodene piling + mas vitamin man in kvalitete ikura Vins tranjeva vad i na · Re stavra cija Lamvigare be med aža + · Z regist + spa lahko preharezervirate nepos skrbno izbran nje pigm Mari Re IZBOR IZ PONUDBE Na lačno vra E · pedikur so itacije maska a Pri a čec lahko sta cija amu, · Brezp entn a + glob · Re stavra cija Oto a Rustic doživetje jujejo v progr ih mad NUDB · Gostilstilnana Rahelpovž · Svoje insko ežev · Re stavra cija Vill · Antistres wellness erji, ki sodel kg čiščenje paket IZ PO · Go na Re Re · Partn

IJA

ON

RM

HA

V

G

LEPO TNA

Dariln i od sku paket Lep centro pno 150 otna neg 0 sprost v lepote različnih a in spr , neg ostitev in sad itveno kop o tele doživetij Select ponuja sa antistr je, razvaj el s pen in obr več kot aza, box-a. Vkl ino esnimi anje v jučuje 110 mo Lia well metod lepotn in čokola masaže žnosti, nes obisk mas telesa ih ami dnim aža obras (Pod luk ter vel studijih utik in za, vrat , Ljub iko dru s pos preseneče obraza suznih u in ljana). za dekolte Tretma nje gih mo ebnimi ja). Lia 90 lepotn m, svet dva, žnosti. POIŠČITE min imi tre savn (LPG lift mas tm aža + Preverite ponudboaji in in kisik

NEG

3

2

ITEV

KAKO DELUJE?

1

SPR OST

· Aromaterapija celega telesa · Astrološki koledar Astrojoy · Bambus mas

A IN

· Limfna drenaža · Limfna drenaža telesa Hypoxi · Lipomassage:

C

MASAŽA IN WELLN

ESS

3

2

1

JE?

LU KAKO DE

B

NEGA V

ali wellne

bergh

RU

NT SPA CE

metičnega

Obisk koz

1

KAK

2

3

UJE

EL OD

nih

?

IZBO

G

ija JB tavrac ectar

R

T

EKS

OV

5-6 ofu stil · Go stilnica Pri Šk · Go stilnica Amon če bas · Go

an gurm ?x-a. B Etbo ti za RJAmožnos j SeUlecJ brega EČE t 110 doživetiELpljico do smino b živetij. A V ja več ko ličnih vDin ka ntuE. Izbornto Clu do NTNrja ponu 1500 razih kuKhaOrje ambieČIT stauranudbuminedIstri. AGAtna veče skupno priznanKAtoplemštvPOomIŠ, ReiteKvpoarnoerjiz TE RAV agan u, od č hodi šju in dru evbuer, rite en

izna v pr rja i veče oseb na 2 antič h za Rom racija av rest

·

US

a stavra · Re Podvinb Opatij · Vila t Clu ach

OK

1

JE N VA

sko

2

KO ZIS RA

3

D

R ariln

olj teka najb Vino ega en

cije

KO

PO

DE

o sk . an rm ox-a gu tb ) s za ec lo t cij Sel in be uran i. loka živetij rno Resta in Istr t 50 do (č m ju

m po dv M tje obse lam zaje ija jev sa a stac ar žive a gu vin do nudb kom nudb De kih a). vens Po ožni po bljan slo kr bom (Lju ih ia iznan Clu Mov pr

hi je po do nj E Ousov no 15 rca lova Zagr noteka NJ e ok skup koza sode veniji, ebi). Vi VA vanj u, od x 2 ra. V v Slo ek (za 2 os KO isko okus j 2 ali si ike IS t Raz šem jman ta nudn + prigriz AZ i pake va ga na e, pršu a po eh vinovie.

V ko h na ni er SO več zlični a vi estiž Kvarn KU nuja 00 ra breg u s pr ebu,

KA

1

LU

JE

Pr ČIT izbe ever rite ite po E en nu o db iz RE med o in Po ZE do term kličite RVIR žive tij. A in, in ki reze JT E va m rvira na jbol jte j us trez a.

2

?

C

a otek a vin šn

3

ga bili

izgu ali

In IVA na delit JT ww soci e sv E w.fa alne oje ce m vtis bo om e ok re .com žju /sel ec

A

bil

rade

uk

tclu b.

· · Vklju · Z na čuje Z ku Br regi po kata

n

O

·

MIZ

Dar po ilni pa Ve te pa ke po čerja nje po t M Res teka za va iza Kv taur v to dva šem za dv arne an plem s 3 al okus a po La rju t C Gr in lubo ambi i ve u, od nuja isa Istr , Ba en č sk le, i. m po tu hodi up več Ist ra nu izbran zn no 15 kot an db a ih re ih 00 ra 130 ku

je

IZB

si

(O

ce

ZA

DV A

ne

m ob R · · Re 75 ez st m lo se stav harje zlični ožno IZ Re · Go st · Svoj plač racijo daril g do ga raci v h sta Pa e PO st · Hi st avra uran rtn do no la na nega žive go j. V in doži i za · Go ša ilna cija NU erji, žive hk na pa tij te tClub stiš so ka ve · st ku Le JB o ši ku D tje ct pl lin ke Go r ki de , ča B jic tij Se lin 14 · Vi st ilna ar ar so lahk preh sple ta pr daril E točk tn de · Pr la ilna Gast ike v lovanj o do lect arič lju o re ajate i st idob ni bo Ga no · Do i Fl Podv Kova už Man Sl jejo ze m rani ite n ult na POIŠ oven u s pr brega box-a. č · Go · Do m orja in Milla v pr rvira ed vs lahk 10 v lič · Go st · Go m ačija nu ČITEiji, estiž vina u) Pre og te ne em o 0% no ob · Go stiln ilna · Go stiln ačija Če ram po i ka ga ve Za po da ra lik · st a pri st a Fi bron izb rite gr nim Go u, rb ov iln eri · Go st ilna Rahe Mar so sred nudb rkol ncijo an a ŠeLove as te en ponudb ebu, sk no am i za v em · Go st ilnic Repo la i o izm o in mpe njak rbno pr Go · Go st ilnic a 5- vž i i v htev času pa sti ed do ter šč · Hi st išče a Pr 6 kg izbr ponu enak ate 20 ketu e Le živeti REZE · Ku ša išče Am i Šk an dn em no dn · Re ctar, j. i na iku, ce v da i od · Ok lin pod Oš on ofu Pokli RVIR Am stav Le · Re re arik gr tarij po br no ril na · sc ad ra AJTE fit čit ni ez Re dl e (O ter stav pčev a km om a · Re st eata cija ag vm vnem bo kupa min, e in rez ce i pr es ra n, raci alni etije · Re st avra r Hote ne ki va erv iljub ne zr če st : 4, ja ca Ru Hl l · Re st avra cija m na irajte Fran j eb 75 lje ga po edu e ga · Re st avra cija Ka ec jbolj Re no š UŽIV sta · St st avra cija Lam iser izgu ustre sti sred uran · Ya anci avra cija Navig be in ni za. bili In de AJTE kv ka ch ja cija Villa ar rgh ali alite t Cl Ko Zi e na lite je ub vači gant Rust te bil ww socia svoje Op ći e ica uk w. lnem vtise atija ra fac om : 4,

1

KAK

OD

ELU

ije ac rm .si pa. info ox ku e in tb a na rilni I! db nu na: lec od dnev ik in daGAJN e po te .se dn LA Vs išči leti vo A B po ww t: 2 uje A N w vnos t vsebA BON lja ke CIJ Ve i pa TIVA iln K Dar n. A bo

JE?

2

ADR

ENA

G

J

SANJSK

KI SANJS I TK TRENU

elih

ntnih hot

travaga

i v eks dve noč Ena ali ajih ter apartm

in

KI

I TRENUT

DIH

I OD

OBN

ČAR

vijo

ac,

Dariln ekstr i pake Selec emno t Adre na s pa tbox-a. doživetj linsk a hitrim dalom Vključu e po va doživ , etj vodi, i goka skok z je ekstr ši izbiri, a po od nuja in še streljan rti, ure elastiko emne skup več va velik je z (B aktiv o ve zračn rne vo unge nosti no 15 kot 11 žnje, e 0 v na 00 č res im Flying nično (paint šola jumpin ravi ko različ možnos Fox g), nih ple XXL nepo ball) vožn t so sk , 130 mo ti za zabn in prav zanja, km/h, smuč ja s šti oki in žnosti ih tre im dolžin a 1,6 nutko orožje anja rikole letenje km, in de sniki v za m, piš POIŠ Leo nga in najpo tolam skČITE an ng AT

3

tClub

)

de

rež k.com ju /selec tcl

SKA

DOŽ

IVE

Villa

Sh

ija,

fan

Šte

a

Istr

- Rab

Pun

vnik

on Dubro

Hotel Sherat

EG

OB

IP

IČN

NT

MA

DIH

I OD

OBN

ČAR

KI

I TRENUT

SANJSK

RO

TJA

KAKO DE

ub.si

R

LIN

ZIPLIN E–

eboo

n

LUJE?

1

· Vk · Z ljučuje · Z nakupo katal og do · Breregistracm da riln živ · Sv zplač ijo na ega etij ter · Pa oje do no lah naši paketa dariln rtnerj živetj ko pre splet prido i bon

IZBO

ja na gumnPreve i, rite puškponud izberi ejše. te eno ami bo in izmed dožive

ŠPORT ZA

3

· Vključ uje · Z nakup katalog dožive tij ter dariln · Z regist om darilnega paketa i bon v lično racijo na pridob obliko · Brezp lačno lahko naši spletni strani ite 100% garan vanem paketu · Svoje cijo v času doživetje prehajate med lahko kadarkoli 20 dni od vsemi · Partne zahtev lahko rezerv nakupa rji, ki sodelj irate nepos ponudbami v enakeate nov darilni ujejo v progra bon, redno m mu, so skrbn pri ponudniku, cenovnem razredče ste ga izgubi li ali je bil brez u o izbran ukraden i na podlag vmesnega posred i priljubljenos nika ti in kvalite te

PON

(Ferra ri, Lam borghi ni)

AKTIVNE

Darilni paket Šport doživetja za aktivne v notranjih ponuja več Selectboxprostorih, kot 70 a. od skupn Paket ponu Vključuje mese o več kot možnosti za šport čni 1500 različ ja fitnes, na igrišča za plesne šole, obisk športnih nih doživ objektov badminton borilne šport s svetovanje etij ali bowli e, voden ng, najem m. e vadbe, opreme jogo, najem Saegway in še mnog o več.

E

tij.

2

IZ PO REZERV i, ki e lah hajat ni str bite v ličn · Air IRAJTE sode ko rez e me ani lah 100% o ob NUDB · De boardi ljujej Pokličite ervira d vse ko ka garan likov ska ng · in o nje an Dis rezerv E v em pro te ne mi po darko cijo termi · Drs cover na vod n, ki vam irajte pa gra v mu posrednnudbam li zahtev času ketu najbolj ustrez · Esc anje s Scuba i , so 20 · Jam a. skrbn o pri po i v en ate no dni · Fly ape roo trener Diving · Ka arstvo o izb nudn akem v da od na · Go ing Fox m jem riln · Ka jak in kan za zač ku ce UŽIVAJT ran XXL · Go kart i na iku, bre novnem i bon, pa etnike E · Ka jtanje učn u podla z vm če · Go lf igrišč In delite · Led rting in e ure gi pri esne razred ste ga svoje vtise · Go rski saf e in šol · Riv · Let eno ple hitrost izgub na socia ljublj ga po u e · Ho rsko kol ari lnem · Sm er tub enos sredn ili ali · Na enje v zanje ne vož ing www.faceb omrežju · Hy ja po vrv esarjen nje · Sn učanje ti in je bil ika · Na jem vod vetrov ook.com/se kvali · Jad drospe i - sla je · Sn ežna hoj in des ukrad · Off vtična nega niku lectclub.si tete · Jad ralno ed spu ckline en · So orkelin a s krp kanje · Pai Road šola skuter ranje padals sti teskan g ja ljam ntb vož · Str · nja all na Pol i des tvo · Šp eljanje je · Pol et s hel lokacije ki · Tak ortno plez orožje · Ra eti z leta ikopte zan m · Ten tične lom rjem · Riv fting veš je er tre · Wa is šola čine kking · Win keboar s trener jem · Zip dsurf ding · Zor line, Bo · Vož bing vec nja z dir kalnik IZBOR IZ i

Vs po e po w iščite nudb w w.s na: e in info Ve lja rm vn e D os le t: 2 bo arilni ctb acije n. pa leti AK ke ox od TIVA t vs .si dn CIJ eb ev A B uje a na ON vodn ku A N ik pa . A B in LA daril GAJ ni NI!

tera

ck

rsto

utte

©

ne hra in

ina

tv

e tik če ve i ali seb o a2 cij a 2 sta rjih z a vin gu

De

B

eb

DE

RU

C

bo

za 1 ose ss centra

B TNA SPA GAN NEGA V G U AVA R CENTR JEEKST RJA E VEČ

Ljublja tovža, Bra eza – Jan ija JB tavrac Res

OV US pri

1 os

KO

PO

G

2 osebi

ali spa centra za 1 ali

Obisk kozmetičnega

estit

nam uzno luks ebi či z os e no za 2 ali dv jem Ena enečen pres

ntu bie am i b m ne se tič 2 o an za rom jem n m ne aja bra razv v iz im oč sk a n an En urm zg

spro

ote in

na

EČE AV NTN A VAG TRA EKS

OK JE N VA KO ZIS

N VA KO ZIS OV RA KUS O DV A

za

KA

SPR

NEG A IN

LEPO TNA

z

ob ra

ga

Ne

RU NT SPA CE NEGA V

RJA

ZA

lja

1

RE

G

O RM

HA

a in

Toplice

Terme Vivat, Moravske

MASAŽA IN WELLN ESS

NEG A IN LEPO TNA

RA

DOŽ

SKA

, ve

RO

I NI ROB NI ČA DIH OD

IČ NT MA G RO BE PO

TR ET

IH

bi

ose

li 2

1a

za

tele sa

llnes We nse Se

V STITE SPR O

NIJ A RM O HA

a ivetij. mu, posr ponu rk ncijo an · Čo lostn ki urve g ind REZE so edno dbamoli za v ča em pa · De kolad i SP koled dski ividu skrb pr i htev su ke dn RVIR · Dv tok no A pa ar As čoko aln · Kr evni no i po v en ate 20 tu Pokliči AJ o · Ja e zla sikac razv ket za trojoy ladni izb nu akem no dn · Kr aljev vstop ritua · Jo pons ti m ija tel ajanje pa term te in rez TE rani dnik i od v · M iolipo ski tre v ya ka asaž esa tel re in, ki l erviraj na u, br ceno darilni na mas mas i esa · M asaž liza tm Rosa vam Se ku po nse aža až najbol te dlag ez vm vnem bon, pa · M edita a in prob a s 24 SPA We z dr a + j ust ed cij ne lem -k i pr es razr če llnes reza. m ite sk ga ar ag ličen UŽIVA ilju nega ed ste im · Na asaž rans e teh obra atičnih atnim s Clu blje u i ka je ga ki pe nik za · Ob jem a b (Lj delov zla izg mni no posr In del JTE eling e stu tom sti ed ub ub · Ob isk welln + ite svo ljana dio ni ili in va na v teles ST · Pa likov db essa ali dvoje kval ka ). 2je bi ww socialnemje vtise a in AR · Pa ket anje e Vin za ite urno te l uk w.face Well om · Pr nthe Lia + teles jasa 2 os raz book.c režju rade ness ofe rm vo a jog ebi vajan sio aln dena FEE e om/se n je v nalno e ko lectclu va savn ličen more dba b.si ah je za + m ter Kralj pose asaž eva · Vkl bne a tel taj · Z jučuje kat dogo esa ska nakupo alog ma dke · Z saža m dar doživet reg

Da ril izbr ni Se anih pake le obra ctbo razv t Ha aj lepo za, x-a. anj rmon zdra tnih spro Vklju in lepo ija viln stud stitven čuje tn lepotn Ro e te ijih ra ih ih + dnsa SP rapi s po e ko zlične storite tr evni A je te se peli, v, etm vstopKemp ins r ve bnim fin kozm od sk ajev v Ro ki liko i le sko, etič up sa Palac po SP e drug potn turš ne no 15 nuja A. (Po · Z Vklju rto ču ih za imi ko nege 00 na rož · ve ku je ). Jo nim ‘anti-a in bi in razl č ko · Z regi po kata IZB ya mas ični ivos ge o ma · SvBrezpl stra m da log do t OR sa cij ril ti, np ’ tre savn aže h do 100 ža · Pa oje ačno o na ne živet · 10 z dr IZ ži tm o, r.PO · 10 an rtn doživ lahk na ga pa ij te ag PO tre IŠČaji, razv telesa vetij im erji, et · 5x zra ticelu o pr ši sp keta r daril i ka N tm ITEan je čn litn U ki mn le aj · 8 mas ih DB tistre ajanje ali Pre sode lahk ehaj tni prid ni bo ih i aliver e s · An tretm aža mas mas E ljuje o reze ate m strani obite n v izberitHavaite pončoko sne v · An ti ag aje celeg až ce až udblao jsk jo v rvira ed lahk 100% lično e eno a ma · As tistre e tre v life a tel lega doin in vs izm prog te em o ka ga oblik saža ed dož. · Ce trološ s ay tma coac esa teles i ra ne da ra ov hin

EG

OB

IP

IČN

NT

MA

3

Prev ČIT izb erite E erite po en nudb o izm o ed in ZE do Po živ R etij. termkličite VIR in, in re AJT ki va ze E m rvira UŽ na jte jbol IVA In j us J tre na delite TE za so sv ww ci . w.fa alne oje vt cebo m om ise ok.c režju om /sel ectc lub. · si

2

MA JE

V

a bljan – Lju tel Ho nd ia Tre str s, Au

V MA JE ET TR IH OT N LE P

ije ac rm .si pa. info ox ku e in tb a na rilni I! db nu na: lec od dnev ik in daGAJN e po te .se dn LA Vs išči leti vo A B po ww t: 2 uje A N w vnos t vsebA BON lja ke CIJ Ve i pa VA iln KTI Dar n. A bo

MASAŽA IN WELLN ESS

ukrad

de cial cebo so na ww.fa w

A

MIZ

NT SPA CE

je bil

In

DV A

RJA

ili ali

3

ih

rsk

ha

ku

ZA

NEGA V

izgub

?

pri

EČE

d (Oc

ga

JE

XXL

2 os

AV

Ble lav,

pa

Fox

1 do

TJA

IVE

NTN

Trig

· Vin

lj us

2

Flying

AKTIVNE

A VAG TRA

pa. dneva naku

Hotel

ira

ija,

LU

ck

rsto

utte

Sh

ng AT

nga

Leo

, 130

E–

ZIPLIN

ŠPORT ZA

EKS

2 leti od

ele

o)

erv

fan

DE

OSTI TEV

t: Veljavnos darilni vodnik in t vsebuje NA BLAGAJNI! Darilni pakeACIJA BONA bon. AKTIV

www.s

macije dbe in infor Vse ponuna: poiščite ctbox.si 9,3 Odličn

2

va Pokli n, ki termi

REZEčite in rezm najbo

Šte

1

KO

EP OT N

Booking.net:

(Ocena

Villa

IH

NIJ AL

ž (Ocena

IZBO

Dubrovnik

. treza

I

a, od

KA

ODD

DV A

ZA

©

km,

a 1,6

dolžin

km/h,

AKTIVNE

OGAR

ZA

N AV BAV

A

Gu mo rma jstr nsk ih o ra za 2 o zisko se va bi nje

ebi

tja za

žive

a do

ortn

na šp

rem

Ekst

ŠPORT ZA VSAKOGAR

LIN

ENA

ADR

G

E

iv

vodene športne aktivnosti Spoznajte nove za 1 osebo igrišč ter opreme vadbe ali najem

UDBE

Vse poišč ponudb ite na e in inf :

ww

w.s el

Velja vnos

t: 2

· Joga center · Extra Pole Parinama · Cube fitnesFitness · Fitnes center · Fitnes center Moj Fit Liones · Fitnes s center Maxx Fit · City joga Kranj · Športni center center Hop · Center klub Harmo · Badminton nija v Centru · Bowlin Harmonija g · Fitnes ŠCKlub 300 · BadmintonDolgi Most · Pole dance v ŠC Dolgi Most studio Simply S

orma

ectb

cije

· Plesni klub · Fitnes centerElite Zagreb · Klub hitrost Anatomska centrala nega · Ana’s Sensua drsanja Spin · Badminton l fitness klub Maksim · Fitnes ir Zagreb center · Bodybuilding Makrofit · Šola Windsu klub Zagreb · Taekwondo rfinga klub Zapreš · Plesna ić šola · Wellness PRO DANCE · Nataraja & Fitnes Epicen ter Joga Studio · Fitnes Betnav · Klub Salsa a Libre Academ ia

ox.

Dariln i od si bon. i pake dnev AKTIV t vs a na ACIJA ebuje kupa . BONA vodnik NA in da BLAG riln AJNI! i let

sti v

stitve

, Portoro

· Ho tel Le utica rad Un sort t Hotel Re Resor tel · Ho tel Na rk Beog na Ho nd Blu · Ho tel Pa rk Ljublja · Gra disson on hotel au & · Ho tel Pa Park l · Ra n Sim h, Châte trica **** · Ho tel Vile tel Ange · Sa mberg hiša Ojs 3000 · Ho sar ho a vas · La ečka Term vi · Le nonsk · Km ngalo liaetum o ta · Pa · Bu tel Ha vedarj Vela Vra · Ho B Pr’Ga Hotel s o) ličn · B& utique Firba lazzo 9 Od · Bo mačija tel Pa et: king.n · Do nd Ho Boo · Gra ena

Vrata · Hotel Vela Angel hotel · Lesar a · Orteni Zigante n · Penzio l · Hotel Crysta · Vila Podvin Rovinj · Villa Cissa

3

Riviera

1

J

KAK

osti oddih nitev UTKIja več kot 90 možn nasta E? VključujeUJ i kot I TREN ponu tbox-a. L nostm trenutki Eugod etij Selec dodatnimi SAniNJpakeSK t Sanjski nih doživ ter O D n oddih in

BNI

od tij v žive ite do stan olju nih na i ok tno tič je an ču li al žnos rom . Vklju deže prilo t 70 -a na v ter ko ox

Obisk za 1 in nega v ali 2 oseb centru lep i

nski Palace

Portorož

IZBO

E

3 2

Dubrovnik,

RVIR

Bookin

zabe Daril j. 1500 različ noči z zajtrkom za nepo TE nja. o in več kot živeti db Priložnost ali dve IŠČIneče skupno i, za eno ponu ed do prostorov. tudi posebna POprese jo erite o izm za dve oseb bazenov in SPA pripravlja Prev te en ba . Gostitelji je upora izberi aktivnosti Odlično) številne g.net: 9,3 AJTE jte

LUJE?

O ČAR

P g ož ne en NI pobe h m tič eneč IČ tični zlični roman pres o) NT oman 00 ra m v sebno jajn 7 Si t: 8, MA ket R kot 15zajtrko je po ne ing. ROarilni pano večnoč z Vključu ošlico. ok Bo tb tu lje č EG ja ve Selec bien stite OB ponu nosti m am je go

MASAŽA IN WELLNESS LEPO I IN TNA N S P ROS EGA TITEHA V LE RMO TR POTN NIJ A E T MA IH JE V

Hotel Kempi

inski Palace · Hotel Kemp Bernardin Hotel vnik Riviera · Grand ton Dubro · Hotel Shera ton Zagreb · Hotel SheraBlu Resort on au & Hotel · Radiss rgh, Châte s, Terme Ptuj · Lambe Hotel Primu · Grand Hotel Unionior · Grand Super · Hotel Vivat ra t · Hotel Saline hotel Resor · San Simon Zagreb · The Westin

tum · Hotel Haliae n · Hotel Histrioedarjo · B&B Pr’Gav Motovun · Hotel Kaštel Prestige, · Hotel Livada Terme 3000 · Hotel Mirta a · Hotel NauticBeograd · Hotel Park Ljubljana · Hotel Park a hiša · Hotel Sončn Bled · Hotel Triglav

UDB R IZ PON

tu naku ste pake dni od bon, če u i em red dnika e ovan su 20 dariln raz sre alitet IRAJTE oblik o v ča te nov vnem ga po in kv REZERV lično rancij hteva ceno vmesne enosti virajte za. nv ga em in rezer i bo 0% rkoli za enak , brez priljublj Pokličite vam najbolj ustre AJTE vtise ju tclub.si iv ki iku gi dariln e 10 da UŽIV lite svojem omrež /selec termin, ter dobit ko ka dbam nudn podla po na pri i lah etij nu om In de cialne ook.c doživ paketa stran mi po dno pri rani so o izb talog ega letni d vse sre na w.faceb E je ka dariln ši sp jate me te nepo skrbn ču UŽIVAJT vtise ww m na na ha , so lju ira svoje · Vk nakuporacijo ko pre rezerv gramu žju In delite ukraden · Z regist no lah lahko o v pro ctclub.si lnem omre ali je bil paketu e nakupa na socia book.com/sele izgubili vanem · Z zplač živetj deljujej 20 dni od če ste ga lično obliko www.face · Bre oje do i, ki so i bon v garancijo v času nov darilni bon, u on ter dariln Am te Hlebec · Sv rtnerj nem razred dnika zahtevate g doživetij a pridobite 100% nzion Zigan ja iss kadarkoli v enakem cenov nega posre · Pa ete uje katalo paket · Pe nzion a kmeti ja We vmes in kvalit · Vključ om darilnega bami strani lahko ljenosti niku, brez i ponud · Pe ističn a kmeti no spletni ika · Z nakupracijo na naši jate med vsem redno pri ponud podlagi priljub · Tur ističn Roma ron č na stal preha nepos izbrani · Z regist E če VeZlati Gri · Tur Casa n Cry l skrbno lačno lahkolahko rezervirate stiš tel šte amu, so · Vila Podvi ic Go rec · Brezp · Ho tel Ka s NUDB doživetje jujejo v progr Ho · Vila Sajov niški dvo Kra PO sa · · Svoje tel Gri erji, ki sodel · Vila ograd · Ho tel La R IZ ion · Partn v on Hotel Sherat

1

in ponudbo etij. Preverite izmed doživ eno izberite

POIŠČITE

KAKO DE

D up o na t. brod n ce sk en mes o do (O rade lte uk za čjih sk Go bil rt so ve rman je ali n re gu upno ntai bili od sk dve Mou izgu za ih & G diha ga tel sti od nitev drug Ho pa ste ali ne ku ožno nasta . na n, če u nika te 0 m čuje hotelov števil a tu ed alite in sebnin živetij lju t 10 ke i od bo zred sr o do č ko x-a. Vk ranih oddih E i podb pa dn rilni ra po i in kv ve izb ja k em 20 da em ga st tbo ČITtud nu ed an su v vn ne no ponu Selec em od krate iprav IŠili ite po o izm ov ča no no es lje pr O v en rben lik v ate ce vm ub oddih etij a. ob ijo ev em ez prilj bni doživ kom ezsk ji so P ever e en ez br i TE no nc ht Pr berit Čaro čnih z zajtr za br Gostitel lič gara oli za enak iku, dlag AJ jte ustr t zli ket či . iz nv IR rvira olj rk i v dn po i pa 00 ra e no žnos estih bo 100% da am nu na o) RV reze najb i Dariln kot 15 o ali dv . Prilo jih m Odličn rilni ite o ka db i po an ZE in m sti žn 9,3 da ob hk ponu no pr izbr et: več i, za en možno ali bli si RE kličite , ki va ter id la i king.n tij ta pr rani em sred rbno lub. oseb venih naravi Boo Po rmin ena žive pake tni st ed vs nepo sk v E ise u ectc te so nočit nosti ja. a (Oc g do ga sple e m te u, Istr JT oje vt omrežj /sel lo tiv ac, m en ira A at ne ta ši ak eneč IV sv m .com - Rab ka daril na ehaj zerv ogra tera je UŽ lite ne ok pres na pr re pr el Pun

A

MIZ

TJA

IVE

DOŽ

SKA

LIN

ENA

ADR ŠPORT ZA

ŠPORT ZA VSAK

ZA

VN VA BA

VI ARA

VI RA

ADR DOŽ ENAL IVE INSK C TJA A MI ZA

Športne dejavnosti za aktivne ali najem , vodena igrišč ter vadba opreme za 1 do 2 osebi

ŠPORT Z A AKTIVN E

ost tivn ak ne sebi t r o špo o 2 vne a 1 d ba Za avi z r a n

o ktivn ne a bi port ne š o 2 ose v a b 1d Za vi za nara

AVA ZAB RAVI V NA B

N

Vse ponu poiščite dbe in informacije na:

www.sele

Veljavnost:

ctbox.si

2 leti od

dneva nakup

a. Darilni paket bon. AKTIV vsebuje vodni k in dariln ACIJA BONA i NA BLAG AJNI!

ŠPORT ZA VSAK

OGAR

GAR

ŠPORT ZA VSAKO

C

AVI

NAR

KO

KA

?

JE

LU

DE

V VA BA

VI RA

NA

ZA

je ali bili gu a iz pa ste g ku na , če ika tu ke i od i bon redu redn litete n pa z m 0 d riln ra os kva ne u 2 da em a p in ova čas nov ovn sneg nosti e e blik o v te en o o ncij teva m c z vm ublj ličn gara zah nake , bre i prilj u g e nv oli bo 0% rk i v nik dla lni 10 kada bam onud na po ari ite d p ni r d ob hko nu ri j te rid la po o p bra eti ta p ani emi dn o iz oživ ake i str vs osre rbn g d ga p letn med nep o sk

1

2

TE

eno

Pr

AJ ŽIV

je

svo

.si

b tclu

vtis režju elec om om/s

bil

ra

uk

U elite lnem ok.c rite sp te , s talo e i izbe ka dariln naši hajate rvira mu o d je ljam In socia aceb ču m na pre reze rogra krp TE na w.f klju upo cijo ko ko v p ja s h V IRAJ irajte eza. ho · Z nak istra o la e lah jejo jem ww ERV žna anje orož ga · Z reg plačn ivetj delju REZ in rezervnajbolj ustr ne den · S otesk nje z in jo ica · Brez dož ki so l ukra ičite · S trelja uan elavn jem je bi Pokl in, ki vam · Svoje erji, li ali · S ai ji Q ka d in na gubi · Partn term · T ekaš šola ga iz tu kupa i · pake i od na če ste · T nis g bam anem 20 dn ni bon, u E · Te rekkin s tu ing a ed ril su likov ka e AJT lišč · T ožnja board no ob ncijo v ča e nov da em razr posredni itete ing ze ja E UŽIV e svoje vtis režju ectclub.si v lič vn · V ake urf art na ožn e bon 0% gara zahtevat ceno esnega sti in kval tvo om · K ovec ad v kacij DB lit el · W inds g rilni em vm oli rniš In de cialnem k.com/s · L ff Ro all lo NU · W orbin go ter da idobite 10 kadark i v enak u, brez iljubljeno · O aintb nje o in o PO pr ik vetij na so .faceboo ·Z sti doži keta pr ni lahk ponudbamponudn podlagi IZ · P lava ništv lom i spu ici ra pa i i talog st rk R · P ohod z leta drug erjav nu O pa je ka darilnega spletni ed vsem sredno prizbrani na ljuču m ši ski · P oleti g in po ž ligo nje m po ZB no n I e ne li · Vk kupom jo na na ehajate skrb · P aftin hoje na po eska na ing enerj irate na dre rd · Z gistraci lahko pr o rezerv ramu, so · R itual nje in d · A irboa je s tr re ole · R anka anje ačno tje lahk jo v prog · Z · A rsan rt a in š enje ezpl je · S muč · D o ka rišč lesarj tvo · Br oje dožive sodelju ·S · G olf ig o ko adals ski · Sv rtnerji, ki e · G orsk lno p a de tnik · Pa G ra · je n jn ače ad · J adran je ko za z · J ahan rstvo anu · J ama in k · J ajak ·K

irajte Pokličite in rezerv lj ustreza. termin, ki vam najbo

3

2

UŽIVAJTE

In delite svoje vtise ju na socialnem omrež lectclub.si om/se www.facebook.c

3

www vanem paketu en bon v lično obliko času 20 dni od nakupa li ali je bil ukrad g doživetij ter darilni cijo v bon, če ste ga izgubi · Vključuje katalo ga paketa pridobite 100% garan zahtevate nov darilni razredu · Z nakupom darilne spletni strani lahko kadarkoli m cenovnem na naši ponudbami v enake ega posrednika · Z registracijo prehajate med vsemi redno pri ponudniku, brez vmesn te ljenosti in kvalite · Brezplačno lahko nepos lahko rezervirate so skrbno izbrani na podlagi priljub · Svoje doživetje ujejo v programu, · Partnerji, ki sodelj

mi krplja ja s na ho · Snež skanje ožjem or · Sote ljanje z joga · Stre ji Quan in vnica · Tai ška dela najem · Teka s šola in · Teni king mi · Trek ja s tuba g · Vožn eboardin · Wak dsurf · Win ing · Zorb

E

E

IZBOR IZ PONUDB

na sti vno čuje akti Vklju anje, . za č sti x-a mu čne žno tbo o s , u za mo elec t s anuji osti k vn 80 j S ko kot živeti ture i in akti več do ene kajak ruge ih d d uja on zličn li vo la s ilne a vi p ra šo štev li ara 00 olo v n o 15 e, š ja a m in ava kupn rem vožn dalo ab op olf, s pa tZ d s g ja ake , o om i p zraku ajem tvo, leten iš riln n Da žem z hodn eski, a sve ivetj , po na d ž do kanje anja san jadr r. ure koga vsa

i na nost aktiv ljučuje i za nost ox-a. Vk anje, C tb uč 0 mož kot 8 tij Selec t so sm učne več ve j. ti re ko kanuji, sti za nuja nih doži in ič E no o in žive ne tu avi po zl ki o b tiv T d ud v nar 1500 ra ali vode s kaja ugeČIak on ed Š ava t Zab skupno me, šolo ali šola evilne PdrOI rite p o izm re od i pake ve en in št žnja . Pre erite Dariln zraku, mom op golf, vo dalom E je em JT jte treza pa izb svež tja z na dništvo, tenja s IRA vira lj us le RV zer jbo dožive je, poho deski, an ZE in re na sank dranja na RE ličite ki vam ja k ure . Po in, ogar term vsak e

V AVA

E?

LUJ

O DE

KAK

B

1

REZERVIRAJTE

2 3

ZAB

notranje športne a 30 možnosti za za vsakogar ponuj uje večkratni ali Darilni bon Šport nih doživetij. Vključ o več kot 900 različ pilates, joga ali pole aktivnosti od skupn , kot so aerobika, a; vodene vadbe za celo družino in mesečni obisk fitnes priljubljen bowling a za badminton ali ČITE o in dance; najem igrišč tij. POIŠ ponudbed dožive priložnosti. ite še mnogo drugih izm ever

KAKO DELUJE? POIŠČITE

1

AVI

bo in Preverite ponud doživetij. izberite eno izmed

NAR

UDB · Karting zelišča PON c na žnja R IZ · LoveRoad vo cije IZBO rk · Off tball loka in ištvo ski pa rn Pa · nalin anje in go · Adre rding rjem · Plav dništvo m ne oa ti · Airb nje s tre · Poho ti z letalo ugi spus ci le · Drsa rt · Pole ng in dr žerjavi ka in šo u · Go igrišča rjenje · Rafti al hoje po poligon sa je · Golf ko kole lstvo · Ritu anje na deskan da · Gors alno pa deski · Sankučanje in · Jadr anje na · Sm ike · Jadr nje kojn začetn · Jaha arstvo za · Jam k in kanu · Kaja

ne · Balansa Slackli Bohinc · Happy Joga z Anjo ka Jama · ZIP Line Pazins · Adrenalinski park Crikvenica · Karting Arena Zagreb Station · Windsurfing Zoo

· Cube fitness · City joga center Ocean · Športno društvo Galactica · Športni center Gym · Golden Gloves · Ariel joga o · ŠKD Capoeira Tradica Baiana · Bowling Klub 300 · Badminton v Centru Harmonija · Mamina Maza ci · Ritual hoje po žerjavi

· 4P Fitnes · SUPanje · Alfa Gym · Fit Fit Center · Legionar Gym · Plavalni klub Ilirija na Ljublja · Plezalni center ji Quan · Plesno mesto Tai in joga · Pole Dance studio BIT · Športni center · Rimske Terme · Tekaški trener Urban Praprotnik

C

A AV AVI B ZA NAR V C Z

AV AV AB

I AV AR

V AVA ZAB

Bol

· Jahanje konj

acije form in in dbe ponu x.si Vse čite na: ctbo a nakupa. poiš .sele ev www t: 2 leti od dn ik in darilni I! dn GAJN uje vo A BLA t vseb ONA N i pake IJA B DarilnAKTIVAC bon. vnos Velja

acije

inform Vse ponudbe in poiščite na:

www.selectbox.si Veljavnost: 2 leti

a.

od dneva nakup

DZS katalog šolskih potrebščin 2017  

Dzs katalog šolskih potrebščin 2017

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you