Page 7

Størstedelen af Dyrenes Beskyttelses omkostninger går hvert år til formidling af dyr på internaterne. I 2018 brugte foreningen fx 25,5 mio. kr. på dyrlæger, daglig pleje og omsorg til dyr, inden de kom ud i nye hjem.

Lillian Sørensen er glad for, at hun kiggede efter sin næste hund på et internat, fordi det sikrede hende at komme hjem med den rigtige hund:

Det lykkedes også Klaus at finde et nyt hjem. Blandt flere hundrede henvendelser var Lillian Sørensen, som manglende en kompagnon til sin hund:

- De krav, der bliver stillet til en potentiel ny ejer, er helt acceptable og meget relevante for, at både hunden får det rigtige hjem, hvor dens behov bliver stillet, og man får en hund, der passer til ens liv. Så det gjorde mig meget tryg under hele processen på Roskilde Internat, fortæller Lillian Sørensen.

– Min anden hund overtog jeg også fra en ældre dame, så det gav rigtig god mening at adoptere Klaus, som jeg i øvrigt kalder Alfred i dag, og de har stor glæde af hinandens selskab, siger Lillian Sørensen.

Det er en måneds tid siden, at Alfred flyttede ind hos Lillian Sørensen, og han bor nu i nærheden af både skov og fjord, hvor han går på opdagelse og får en masse motion hver dag.

KLAUS FANDT ET NYT HJEM

DYRENES BESK Y T TELSE

7

Profile for Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse 2 2019  

Dyrenes Beskyttelse 2 2019