Bakken Erhverv

Page 1

Der er noget om snakken ... Mulighederne er mange på Bakken


Unikke mødefaciliteter Vidste du, at Bakken har flere unikke mødefaciliteter til både små møder og de helt store? Hold eksempelvis dit møde i lokaler med udsigt til Dyrehaven, i Matador-stemningens Korsbæk eller i 5D biografen med projektor, vind og bevægelige sæder. Du kan også vælge at holde det lille møde som Walk & Talk i Dyrehaven efterfulgt af middag på Bakken.

Vidste du, at ... Dyrehaven har ca. 300 kronhjorte og 1.600 dådyr?Skræddersyede events Mangler du inspiration til et kunde- eller medarbejder event? Tag din gruppe med til eksempelvis comedy, koncert, 5-kamp, Ølfestival, teambuilding, vinsmagning, hestevognstur eller picnic. Aktiviteter kan brandes med jeres navn og der er mulighed for VIP områder til koncerter, comedy og ølfestival. Vil du have Bakken HELT for dig selv? Vi tilbyder også arrangement på Bakken inden den officielle åbningstid.

Vidste du, at ... Vi har afholdt arrangementer for op til 3.000 gæsterReceptioner og festlige begivenheder Har du brug for et helt specielt sted at holde din reception, kan vi foreslå eksempelvis rutschebanens hyggelige, ”hemmelige” have (med delvis overdækning), Jernbane Restauranten eller Hos Varnæs i Korsbæk. I foråret og om sommeren er der også mulighed for at benytte det stemningsfulde bytorv Algade i Korsbæk. I december kan du holde firmajulefrokosten på en af vore mange restauranter og kombinere med en 5-kamp og en rundtur på vores barer.

Vidste du, at ... Hos Varnæs kan du møde Maude som værtinde og andre af husets beboereLyst til at høre mere? Kontakt os på salg@bakken.dk eller 3996 2086 for mere information.