Page 1

ENTRÉ ALTID GRATIS

Pakker

FRA

259,-

FOR DIG OG DINE KOLLEGER Til virksomhedens festansvarlige/personaleforening DER ER NOGET OM SNAKKEN, FESTEN BLIVER SJOVEST PÅ BAKKEN!


FESTEN ER SJOVEST PÅ BAKKEN! Ude i den smukke Dyrehave ligger verdens ældste forlystelsespark. Men lad jer ikke narre! For på trods af den nostalgiske stemning og de historiske bygninger, så holder Bakken sig evig ung. Bakken og Dyrehaven danner rammen om sjove, uforglemmelige og unikke oplevelser, der med garanti vil give smil på læben. Inviter dine kolleger med på en legeaftale for voksne. På Bakken kan I både få sus i maven, vind i håret, træne lattermusklerne og nyde hinandens selskab med god mad og skønne omgivelser. Det er let som en leg at holde fest på Bakken. Vi skræddersyr dagen, så den lever op til jeres behov og ønsker. Velkommen!

• Firmafest • Teambuilding • Personaleudflugt • Firmaskovtur • Personalepleje • Kundepleje


NY HE

DANMARKS SMUKKESTE FESTLOKALE – OGSÅ TIL JUL

BAKKENS JUL FOR SELSKABER

Inviter kolleger og venner på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Kontakt os derfor allerede i dag og hør om mulighederne for jeres julefrokost på Bakken.

Julen på Bakken bliver en magisk oplevelse, hvor skoven, julelys og forlystelsespark smelter sammen. Den smukke gamle forlystelsespark vil blive oplyst af tusindvis af julelys og udsmykket med den fineste julepynt.

JULEFROKOST FOR ENHVER SMAG! På Bakken serveres der julefrokoster for enhver smag! Hvad end I er til en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, så har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Se Bakkens udvalg af julefrokoster her: Bakken.dk/julefrokost

D

Med Bakkens store udvalg af spisesteder kan I altid finde en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget. Her er noget for både små og store selskaber, så hvad end I er 10 eller 2000, har vi den rigtige løsning til jer.

Bakkens Salgsafdeling Tlf.+45 3996 2090 fest@bakken.dk

JULESJOV Skal selskabet rigtig rystes sammen, har Bakken et væld af muligheder – også når der er Jul på Bakken – prøv f.eks.: • Jule-ØLTOUR • Julegløgg smagning • Hestevognstur • Jule-5-kamp Se de mange julesjov-pakker her: Bakken.dk/julesjov

JUL PÅ BAKKEN 2018 Der er noget om snakken, julefrokosten er sjovest på Bakken! I 2018 åbner vi op for Jul på Bakken, og vi glæder os til at sprede julestemning og julehygge om dig og dine gæster!


CIRKUSREVYEN

DANMARKS STØRSTE OG SJOVESTE REVY – byder velkommen og glæder sig til en sæson med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad musik.

FESTEN STARTER I DYREHAVEN

KUN

FRA

749,-*

379,-*

Revy og menu

Nyt frisk pust på revyholdet er Amalie Dollerup, og hun er omgivet af fire velkendte og veloplagte ansigter: Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lisbet Dahl, som igen i år har rollen som instruktør. Cirkusrevyen har premiere d. 17. maj og spiller til og med den 31. august 2018.

FESTPAKKE

Bakken-menu 3-retter Hver restaurant har sammensat deres forslag til en lækker 3-retters menu.

Pr. person

NYD EN DAG I DANMARKS STØRSTE, SMUKKESTE OG GRØNNESTE FESTLOKALE! Byd dine gæster velkommen med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave, stil sulten med en lækker picnickurv og dyst mod hinanden i rundbold eller kongespil.

SKOVTURSPAKKE

• Skovtursvogn. • Lækker kurv pakket til 2 personer. Nyd den i det grønne! • Kongespil til sjov leg efter maden.

Bakken.dk/Picnickurv

Bakken.dk/Bakkenmenu Cirkusrevyen – kategori B. Træn lattermusklerne i Danmarks største og sjoveste revy. *Tillæg fredag og lørdag 50 kr.

BESTIL I DAG tlf. 3996 2090 • fest@bakken.dk bakken.dk/grupper

* v. 10 personer


BAKKENS 5-KAMP

BAKKENS HVILE

KUN

KUN

100,-

487,-*

Pr. person

SELSKABSKONKURRENCEN ALLE KAN DELTAGE I, UANSET HØJDE, DRØJDE, SOMMERKJOLER OG HØJ­HÆLEDE SKO Fyr op under selskabet med Bakkens 5-kamp og giv de andre kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen.

BAKKENS 5-K AMP

Der er 23 forskellige spil at vælge imellem. Hvert hold beslutter selv, hvilke 5 discipliner de ønsker at dyste i, når der kæmpes om håneretten og førstepladsen. Der er naturligvis en præmie til vinderen og en trøstepræmie til taberen.

Bakkens Hvile og menu

I DANMARKS SIDSTE SYNGEPIGEPAVILLON ER DER GARANTI FOR HØJT HUMØR OG GOD STEMNING Oplev de farvestrålende og slagfærdige Bakkesangerinder, når de går på scenen og sammen med publikum synger livlige sange fra den danske sangskat. De skønne syngepiger underholder på spilledage i perioden d. 24. maj til og med d. 1. september 2018.

FESTPAKKE

Bakken-menu 2-retter Hver restaurant har sammensat deres forslag til en lækker menu.

Bakken.dk/Bakkenmenu Bakkens Hvile – kategori B. Her er der garanti for højt humør og god stemning. *Tillæg fredag og lørdag 30 kr.

BESTIL I DAG tlf. 3996 2090 • fest@bakken.dk bakken.dk/grupper


BAKKENS ØLTOUR

KORSBÆK PÅ BAKKEN

KUN

KUN

119,-

503,-

BAKKENS ØLTOUR ER FOR ALLE, DER NYDER EN KOLD ØL OG EN GOD OPLEVELSE

INVITÉR HELE SELSKABET PÅ EN UFORGLEMMELIG REJSE I TID OG STED TILBAGE TIL MATADORS ELSKEDE HJEMBY, KORSBÆK

Pr. person

I får udleveret jeres helt eget øl-smageglas, som I medbringer rundt på Bakkens barer og pubber. Hvert sted får I fyldt glasset op med husets specialøl. Glasset kan indeholde 15 cl øl, og der er 8 hygge­lige stop rundt på Bakken. I bestemmer selv farten og rækkefølgen – perfekt samlingspunkt for hele sel­skabet både før og efter en lækker middag.

Pr. person

Oplev stemningen fra Matador og besøg de private gemakker, når I inviteres inden­for i Varnæs’ dagligstue, ned i Lauras Køkken og ind i Katrines Gaard. Og hvem ved, måske Maude, Misse, Grisehandleren eller en af de andre karakterer fra Matador kigger forbi!

FESTPAKKE

Rundvisning i Korsbæk • Hør de gode anekdoter og besøg de private gemakker. Forfriskning i Skjerns Magasin • 1 glas øl, vin eller vand. 3 retters selskabsmenu på Postgaarden • Rillette af varmrøget laks med stenbiderrogn og krydderurter. • Rosastegt oksemørbrad serveret med årstidens grøntsager, dagens kartoffel og rødvinssauce. • Chokolademousse med jordbær og brændt, hvid chokolade.

BESTIL I DAG

tlf. 3996 2090 • fest@bakken.dk bakken.dk/grupper


BAKKENMENU

LUKSUS MENU

PICNICKURV

Leder I efter en lækker menu, hvor hele selskabet føler sig forkælet?

Med en luksusmenu får I en lækker menu, hvor der bliver kræset ekstra meget om jer.

Flytter I firmaskovturen ud i Dyrehaven, så pakker vi gerne madkurven til jer.

Bakkens mange restauranter har selv sammensat deres bud på en selskabsmenu. Se oversigten over de mange lækre menuer og find lige præcis den menu, som du ønsker at for­ kæle dit selskab med.

Blandt Bakkens luksusmenuer finder du både italienskinspirerede menuer, menuer med base i det franske køkken og menuer med god, gammeldags dansk mad.

Bakkens mange restauranter har selv sammensat deres bud på en lækker picnickurv og gør det nemt at planlægge årets hyggeligste og sjoveste skovtur.

2 retter: 259 kr.

3 retter: 399 kr.

Pr. person: 199 kr.

Inkl. velkomstdrik, vin til middagen og kaffe

3 retter: 299 kr.

Pris i alt: 599 kr.

Bakken.dk/Bakkenmenu

Bakken.dk/Luksusmenu

Bakken.dk/Picnickurv


GRATIS ENTRÉ OG STORT UDVALG! DER ER GOD GRUND TIL AT TAGE PÅ BAKKEN EFTER FYRAFTEN OG NYDE EN ØL ELLER LIDT GOD MAD SAMMEN. På Bakken har vi 26 forskellige spisesteder, der hver især har deres helt egen stil. I er derfor sikret et stort udvalg, der passer til enhver lejlighed og pengepung. ØLTOUR & 5-kamp Bakkens 5-kamp og ØLTOUR er oplagte, når det spontane fyraftensarrangement opstår. Nyd solen og de lyse aftener på Bakken, mens

I dyster mod hinanden i en 5-kamp eller nyder en kold specialøl serveret på Bakkens 8 hyggelige pubber og barer.

BAKKENS 5-KAMP OG MIDDAG PÅ EN AF BAKKENS RESTAURANTER.

FRA 259,-

DER ER NOGET OM SNAKKEN, DER ER SJOVEST PÅ BAKKEN… OGSÅ EFTER FYRAFTEN!

Vi håber, I er blevet inspireret til en hyggelig dag på Bakken. Har I andre idéer eller ønsker til jeres udflugt, så tøv ikke med at kontakte os – næsten alt kan lade sig gøre. Ring til os alle hverdage kl. 9-15, så sørger vi for at tilrettelægge en hyggelig dag for jer. Bakkens Salgsafdeling Tlf. 3996 2090 – fest@bakken.dk *Med mindre andet er nævnt er alle priser gældende ved grupper på min. 10 personer.

Bakken 2018 - Fest på Bakken  

Sjov for dig og dine kolleger

Bakken 2018 - Fest på Bakken  

Sjov for dig og dine kolleger