Page 1

ROUTEBESCHRIJVING Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars Creative Valley Orteliuslaan 5 3528 BA Utrecht T: 030 – 767 03 90 F: 030 – 767 03 91 E: dynamis@dynamis.nl

Met de auto Vanuit de richting Amsterdam (A2) Neem op de A2 de afslag 8 (Papendorp). Ga bij de stoplichten linksaf, bij de volgende stoplichten rechtsdoor en bij de daaropvolgende stoplichten linksaf. Ga over het viaduct en met de bocht mee naar links (u rijdt nu achter ons pand langs). Bij de stoplichten rechtsaf op de Orteliuslaan (dit is een éénrichting weg). Maak na ongeveer 200 meter een U-bocht (steek de busbaan over) en rij een stukje terug. Creative Valley is het laatste pand aan uw linkerhand (zie foto onder). Vanuit de richting Breda/Den Bosch (A2) Neem op de A2 de afslag 8 (Centrum). Blijf rechts rijden en volg de afslag tot aan de stoplichten en ga linksaf. Ga bij de volgende stoplichten linksaf en bij de daaropvolgende stoplichten ook weer linksaf. Ga over het viaduct en met de bocht mee naar links (u rijdt nu achter ons pand langs). Bij de stoplichten rechtsaf op de Orteliuslaan (dit is een éénrichting weg). Maak na ongeveer 200 meter een U-bocht (steek de busbaan over) en rij een stukje terug. Creative Valley is het laatste pand aan uw linkerhand (zie foto onder). Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag (A12) Volg op de A12 de borden naar ring Utrecht. Volg de borden Ring Utrecht Zuid/ Jaarbeurs/ Nieuwegein/ Houten. Neem de afslag 16 (Papendorp/Nieuwegein). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf. Ga bij de volgende stoplichten rechtsdoor. Blijf rechts rijden en sla rechts af richting Papendorp (volg borden Papendorp). Ga rechts en gelijk weer links de Orteliuslaan op. Volg de Orteliuslaan voor 1,5 km. Passeer het Domus Medica en CSC gebouw en daarna het VvAA gebouw met nummer 750. Daarna vindt u na 200 meter Dynamis aan uw linkerhand in Creative Valley (zie foto onder). Vanuit de richting Arnhem (A12) en de A27 (Hilversum) en A28 (Amersfoort) Neem vanuit de richtingen A27 en A28 de A12 richting ring Utrecht/Jaarbeurs, Rotterdam/Den Haag/Arnhem. Neem op de A12 de afslag 12 ring Utrecht/Jaarbeurs/Rotterdam/Den Haag en houd de rechterbaan aan. Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs/Nieuwegein afrit 16 t/m 18. Neem afrit 16 (Nieuwegein/Papendorp/P+R). Ga bij de stoplichten rechtdoor. Blijf rechts rijden en sla rechts af richting Papendorp (volg borden Papendorp). Ga rechts en gelijk weer links de Orteliuslaan op. Volg de Orteliuslaan voor 1,5 km. Passeer het Domus Medica en CSC gebouw en daarna het VvAA gebouw met nummer 750. Daarna vindt u na 200 meter Dynamis aan uw linkerhand in Creative Valley (zie foto onder).


Met het Openbaar vervoer Dynamis is vanaf Centraal Station Utrecht te bereiken met buslijn 24 (De Meern), uitstappen bij halte Papendorp-Noord. Creative Valley ziet u als u met uw rug naar het VvAA gebouw staat helemaal rechts aan de overkant van de Orteliuslaan. Steek de weg over bij het bruggetje en loop naar rechts, na 200 meter arriveert u bij Creative Valley. De reistijd vanaf het Centraal Station Utrecht is ongeveer 10 minuten. Buslijn 24 gaat in de ochtend en namiddag elke 10 minuten. Kijk voor meer reisinformatie op www.connexxion.nl.

Binnenkomen bij Dynamis Dynamis bevindt zich op de derde etage van het gebouw Creative Valley. Bezoekers kunnen zich melden bij de gastvrouw/man via de intercom in het gangportaal. Het gangportaal is te bereiken via de zijkant van het pand bij de grote stalen deur of via de parkeergarage. N.B. In de buurt van ons pand en op de A2 wordt veel aan de weg gewerkt. Wij doen ons uiterste best om deze routebeschrijving up-to-date te houden. Gezien de nieuwe locatie wordt ons adres door de meeste navigatiesystemen nog niet herkend. U kunt daarom het beste deze routebeschrijving uitprinten en meenemen. U kunt ook de gele borden met opschrift ‘Mobilion’ volgen. Let op: het huisnummer naast Creative Valley is nummer 850. De huisnummers van Creative Valley zijn 1 – 27.

utebeschrijving  

test testdfdf