Page 1

WOONMAGAZINE PARKSTAD EXCLUSIEF

In ons woonmagazine Parkstad Exclusief treft u een overzicht met bijzondere woningen in een veelzijdige en boeiende omgeving. Parkstad heeft het, betaalbaar wonen, veelzijdig en compleet voorzieningen niveau, centrale ligging en veel groen en ruimte.


HEERLEN Andromedasingel 13 € 995.000,- k.k. Dit zeer bijzondere woonhuis staat in een ruim opgezette villawijk in Heerlen. Alle villa's staan op royale percelen op gepaste afstand van elkaar. De wijk is groen van opzet. U loopt zo de natuur in. Binnen enkele autominuten bent u in het veelzijdige centrum van Heerlen of op de autoweg richting omliggende steden.

Andromedasingel 2 € 749.000,- k.k. Deze fantastische villa is een lust voor het oog. De hoge mate van afwerking is duidelijk zichtbaar. Alle vertrekken zijn riant van opzet en tot in de puntjes afgewerkt. Het woonhuis is beveiligd, het isolatieniveau is hoog (daken, wanden, vloeren en ramen zijn geïsoleerd) en er is gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen.

Putstraat 5 € 785.000,- k.k. Deze schitterende villa is gelegen in de fraaie groene wijk Douve Weien. Op korte afstand zijn het centrum van Heerlen, de uitvalswegen naar de omringende steden en diverse groengebieden. De villa is tot in de kleinste details afgewerkt. Aan alle facetten is aandacht geschonken. Kantoor aan huis behoort door de indeling en dubbele entree tot de mogelijkheden.

Putstraat 9 € 479.000,- k.k. In de geliefde en verkeersluwe woonwijk 'Douve Weien' staat dit fraaie, goede onderhouden vrijstaand woonhuis, op loopafstand van het centrum van Heerlen. Diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en uitvalswegen richting omringende steden zijn op korte afstand.

Heesbergstraat 62A € 441.000,- k.k. In het statige appartementencomplex Dua Vista is dit zeer ruime appartement op de derde verdieping gelegen. Het in perfecte staat verkerende appartement is maar liefst circa 188m² groot.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.BOEK-OFFERMANS.NL


LANDGRAAF Stenen Brug 18 € 475.000,- k.k. Op goede woonstand gelegen keurig onderhouden en instapklaar vrijstaand woonhuis, met kantoor, werkplaats en riante tuinIn de buurt zijn diverse voorzieningen zoals winkels en scholen gelegen. Tevens liggen publiektrekkers zoals Mondoverde en Snowworld op slechts een steenworp afstand.

Steenenkruisweg 29 € 329.000,- k.k. In een geliefde omgeving gelegen luxe vrijstaande villa met garage en tuin. Het betreft een kindvriendelijke buurt met voorzieningen zoals winkels en scholen op korte afstand. Eveneens liggen diverse verbindingswegen richting Heerlen, Duitsland en Maastricht in de buurt. Het woonhuis is keurig onderhouden en instapklaar.

Grensstraat 36 € 444.000,- k.k. Dit vrijstaand landhuis is gelegen nabij de dagelijkse voorziening van Ubach over Worms. Aan de achterzijde van het perceel van de woning is vrij uitzicht. Het enorme perceel en de vrijstaande garage zorgen ervoor dat het object geschikt is voor diverse doeleinden, zoals een paard aan huis of werken vanuit thuis.

Arthur van Schendelstraat 3 € 287.500,- k.k. In een sfeervolle nieuwe wijk is deze fraaie instapklare woning gesitueerd. Kom kijken en ervaar dit prachtige huis. Met alle winkel, scholen en openbaar vervoer in de korte omtrek betreft het een ideaal woonhuis voor diegene die rustig wilt wonen met voorzieningen in de buurt. Ook zijn diverse (inter)nationale publiektrekkers zoals Snowworld, Mondoverde en Gajapark gemakkelijk per fiets of auto te bereiken.

Burg. Vrouenraetslaan 29 € 345.000,- k.k. Deze vrijstaand geschakelde semi- bungalow met garage is gelegen in de gewilde en verkeersluwe woonwijk 'Hoefveld'. Op korte afstand zijn het winkelcentrum van Landgraaf, 'Op den Kamp', diverse sportgelegenheden en voldoende recreatie te vinden. Het betreft een levensloopbestendig woonhuis voor zowel jong en oud.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.BOEK-OFFERMANS.NL


KERKRADE St. Jansganck 8 € 275.000,- k.k. Op geliefde woonstand gelegen halfvrijstaande bungalow met garage en keurige tuin. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Alle voorzieningen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied liggen in de directe omgeving.

Dokter Limpensstraat 48 € 349.000,- k.k. In een verkeersluwe woonwijk met hoofdzakelijk vrijstaande woonhuizen staat deze zeer goed onderhouden woning met garage op een perceel van 515m². De woning is gebouwd in 1994. Er is gebruik gemaakt van degelijke materialen en het woonhuis is goed geïsoleerd.

Vivaldistraat 12 € 295.000,- k.k. Wij bieden u, op slechts een steenworp afstand van het centrum, dit fraaie appartement met riante buitenruimte, eigen overdekte parkeerplaats en privé berging te koop aan. Het geheel is in een prachtig residentieel complex gelegen en verkeert in een goede staat van onderhoud. Voorts is de VVE gezond.

Slakstraat 2 € 255.000,- k.k. In een goede woonomgeving is deze keurig nette (semi)bungalow met inpandige garage gesitueerd. Met een ligging nabij winkels, scholen en verbindingswegen betreft het een ideaal woonhuis voor jong en oud. Deze woning kan aangekocht worden met behulp van nationale hypotheekgarantie.

Dirk Zweepstraat 13 € 398.000,- k.k. Op een toplocatie gelegen instapklaar vrijstaand herenhuis. Diverse voorzieningen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied zijn in de korte omtrek te vinden. Het woonhuis is duurzaam afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.BOEK-OFFERMANS.NL


Parkstad Op de Kamp 1 Eygelshoven â‚Ź 369.000,- k.k. Dit ruim vrijstaand herenhuis staat op een royaal perceel in Eygelshoven. Op loopafstand zijn alle dagelijkse voorzieningen. Een grote hoeveelheid natuurschoon, sportgelegenheden en de uitvalswegen richting omliggende steden en dorpen zijn eveneens op korte afstand. Ervaar de sfeer van de jaren 30 hetgeen kenmerkend is voor deze woning.

Raadhuisstraat 15 â‚Ź 498.000,- k.k. Het fantastische woonhuis staat op een zeer centrale plek in Brunssum. Alle dagelijkse voorzieningen, waaronder een uitgebreid winkelscala en scholen, zijn op korte afstand. Ook loopt u in enkele minuten door het vijverpark, waar u de rust vindt, die u heerlijk kunt gebruiken na een dag hard werken. Het karakteristiek woonhuis is voor liefhebbers van puur woongenot. Instapklaar is een statement.


Parkstad exclusief  
Parkstad exclusief  

Wonen in Parkstad, exclusieve woningen

Advertisement