Page 1

NIEUWSBRIEF 5, februari 2011 De Zilverreiger gaat de lucht in!! Op donderdag 13 januari 2011 was het dan eindelijk zover, na maanden van voorbereiding in de fabriek gaat de Zilverreiger nu echt gestalte krijgen. Dit feestelijke moment hebben wij gevierd met onder andere de kopers, de aannemer, Stichting Humanitas en andere personen die meewerken aan de totstandkoming van het project De Reigers. De officiÍle handeling, het slaan van een feestelijke paal, werd verricht door de heer W. Boonzaaijer (portefeuillehouder Ruimtelijke ontwikkeling, Wonen, Buitenruimte, Milieu en Verkeer deelgemeente IJsselmonde) alsmede de eerste koper, de heer H. Ferwerda. Onderstaand treft u een aantal foto´s van dit feestelijke moment.

Stand van de bouw Het heiwerk is inmiddels afgerond. Alle palen voor de Zilverreiger, de fietsenstallingen en de verbindingsgangen tussen de torens zijn geslagen. Inmiddels is de aannemer begonnen met het uitgraven van de bouwput waarna begonnen kan worden met het maken van de funderingsbalken. De verwachting is dat de gehele fundering van de toren medio maart klaar is zodat de begane grondvloer kan worden gelegd. Hierna zal verder gegaan worden met de funderingen van de verbindingsgangen en de fietsenstallingen waarna eind april / begin mei de eerste prefab elementen (wanden en vloeren) op het werk komen. Zodra de aannemer is gestart met het plaatsen van de prefab elementen zal de toren tot de 12e verdieping in circa 12 weken op hoogte zijn. Omdat de 13e verdieping niet in prefab beton wordt uitgevoerd, volgt deze verdieping iets later.

www.wonenindereigers.nl


Modelwoningen Zodra het mogelijk is zal de aannemer ook 2 volledige modelwoningen gaan maken in de Zilverreiger. Zoals het er nu naar uitziet zullen deze modelwoningen rond de zomervakantie van dit jaar al klaar zijn. Uiteraard zullen wij u van de verdere ontwikkelingen hiervan op de hoogte houden.

De Zilverreiger strijkt neer in winkelcentrum Keizerswaard Op zaterdag 12 februari 2011 zal De Zilverreiger neerstrijken in winkelcentrum Keizerswaard.

Tussen 09.00 en 17.00 uur wordt er in het winkelcentrum een Vespa Piaggo Ape uit 1973 neergezet. Onder het genot van een kopje koffie en een verse stroopwafel kunnen wij u dan alles vertellen over het project De Reigers en bent u vrij vragen te stellen. Uiteraard zal er ook documentatie beschikbaar zijn, die u ook kunt meenemen zodat u op uw gemak thuis alles nog eens na kunt lezen.

Wij hopen u met deze nieuwsbrief op de hoogte te hebben gebracht van de laatste ontwikkelingen. Met vriendelijke groet, De Wilgen Vastgoed BV

Openingstijden informatiecentrum: woensdag en vrijdag tussen 15.00-18.00 uur, donderdag tussen 09.00-11.00 uur en zaterdag tussen 11.00-13.00 uur.

BMS Makelaars |Taxateurs Schaarwei 50 2992 ZP BARENDRECHT Tel. 0180-628683

www.wonenindereigers.nl

Ooms Makelaars Woningen BV Postbus 24040 3007 DA ROTTERDAM Tel. 010-4248888

nieuwsbrief De Reigers  

nieuwsbrief, de reigers

nieuwsbrief De Reigers  

nieuwsbrief, de reigers

Advertisement