Page 1

TE KOOP HEERLEN

OP LOOPAFSTAND VAN HEERLEN CENTRUM GELEGEN INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET PARKEERGELEGENHEID EN EIGEN BERGING DE HEUGDEN 205 HEERLEN €115.000,- k.k.


DE HEUGDEN 205 HEERLEN OBJECTGEGEVENS

soort woning

:

Appartement met berging, balkon en parkeergelegenheid op afgesloten terrein

bouwjaar

:

1988

woonoppervlakte

:

65 m²

Inhoud

:

160 m³ (exclusief berging)

VVE bijdrage

:

€ 169,- per maand / huur CV installatie € 69.85 per maand MATEN OBJECT

woonkamer/keuken

:

6.90 x 3.90 meter

badkamer

:

2.00 x 2.00 meter

slaapkamer

:

4.00 x 2.70 meter

slaapkamer

:

2.90 x 1.80 meter

DETAILS

Ligging object Bijzonderheden :

:

Op slechts enkele minuten loopafstand van het centrum Rondom het complex voldoende parkeerplaatsen te vinden Geheel voorzien van dubbel glas Alle voorzieningen liggen in de buurt Goede verbindingswegen richting o.a. Maastricht en Aken Het appartement is keurig onderhouden en in overleg te betrekken Openbaar vervoer en winkelcentrum het loon liggen naast de deur

GAAT DIT UW NIEUWE UITZICHT WORDEN?


DE HEUGDEN 205 HEERLEN Foto's


DE HEUGDEN 205 HEERLEN Foto's


DE HEUGDEN 205 HEERLEN Beschrijving algemeen

Op loopafstand van het dynamische stadshart van Heerlen bieden wij u dit instapklare appartement te koop aan. Het betreft een keurig onderhouden complex met lift, eigen parkeerplaatsen en goed onderhouden algemene ruimtes. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een nette badkamer, complete keuken en een magistraal uitzicht over de verre omtrek. Beslist een kijkje waard!

De indeling is als volgt: Begane grond algemeen: De centrale ontvangsthal met brievenbussen en bellentableau. Voorts toegang tot de privĂŠbergingen. Verdieping 12: Vanuit de sfeervolle hal toegang tot: - De riante woonkamer met open keuken en de separate was / stookruimte - 2 slaapkamers - De keurige badkamer - De wc met fonteintje Slaapkamers: De slaapkamers zijn beiden voorzien van een duurzame laminaatvloer en mooi afgewerkte wanden. Gezien de gunstige hoogte van het plafond en de praktische indeling kunt u met uw meubels alle kanten op. Woonkamer: De woonkamer is royaal van opzet, dankzij de raampartijen, een fraai panorama over de omgeving, sfeervol contact met het balkon, de net afgewerkte wanden en de mooie laminaatvloer kunt u heerlijk vertoeven in het voornaamste vertrek van de woning. Balkon: Het balkon ligt pal op het zuiden en is riant van opzet. Zowel in de zomer als 's winters ideaal te gebruiken. Keuken: De nette keuken is voorzien van veel berg/kastruimte, koelkast, kookplaat en een heteluchtoven. Voorts toegang tot de was/stook / extra bergruimte. Badkamer en separate wc: Dankzij een comfortabel ligbad en een wastafel kunt u hier heerlijk badderen.


DE HEUGDEN 205 HEERLEN Algemene informatie

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. KOOPAKTE De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. ONTBINDING De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 2 tot 3 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. ZEKERHEIDSSTELLING De waarborgsom/ bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. ROERENDE ZAKEN EN VRAGENLIJST Een lijst van roerende zaken en een algemene vragenlijst met verkopersinformatie is op ons kantoor aanwezig.


DE HEUGDEN 205 HEERLEN Uw hypotheek

Wie is Dynamis Financieel Adviseurs? Boek & Offermans Financieel Adviseurs is onderdeel van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband van een selecte groep financieel adviseurs en makelaars. Dynamis staat voor heldere communicatie, uitstekend zicht op de woning- en financiële markt en een gedegen, persoonlijke aanpak. U wilt de best passende financiële voorzieningen tegen de beste voorwaarde en condities. Doordat wij reeds sinds jaar en dag zaken doen met gerenommeerde banken en verzekeraars, kunnen wij de best mogelijke producten selecteren tegen de scherpste voorwaarden. Dynamis Financieel Adviseurs beschikt over concurrerende aanbiedingen. U profiteert daarvan!

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de aankoop van uw toekomstige woning? In een persoonlijk gesprek zetten onze adviseurs, afhankelijk van uw wensen en ideeën, alle mogelijkheden voor u op een rij. Er zijn vele verschillende vormen van hypotheken. De hypotheekadviseur van Dynamis Financieel Adviseurs helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Kijk voor meer informatie op www.dynamisfinancieeladviseurs.nl

Met vriendelijke groet,

Financieel Adviseur Dynamis financieeladvies@boek-offermans.nl

Wonen nabij het Centrum  

Heerlen, Wonen in het Centrum, 2 slaapkamers, woonkamer, super uitzicht

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you