Page 1

zakelijke en groepsarrangementen

Adres: Telefoon: Fax: Website: E-mail:

Van der Hagenstraat 3, 2722 NT, Zoetermeer +31 (0) 79 330 25 25 +31 (0) 79 330 25 01 www.dutchwaterdreams.com business@dutchwaterdreams.com


Inhoud 1. INLEIDING Unieke Locatie Olympisch trainingscentrum Een greep uit de mogelijkheden

3 3 3 3

2. FLOWRIDER® Bodyboarden Flowboarden

4 5 5

3. WILDWATERBAAN Raften Tuben Hydrospeeden

6 7 7 7

4. LOCATIES Beach House Zalen Bar & Kitchen

8 8 8 8

5.

9

OVERIGE ACTIVITEITEN

6. CULINAIRE MOGELIJKHEDEN Ontvangst Lunches Barbecue Buffetten Menu à la carte Dessert Borrel mogelijkheden

10 11 11 11 12 13 13 14

7. VERGADERZALENCOMPLEX Vergaderarrangementen Additionele vergaderfaciliteiten Zaalindeling en capaciteit

15 16 18 18 19 19 20

8. ARRANGEMENTEN Arrangementen met één sportieve activiteit Arrangementen met twee sportieve activiteiten 9. RESERVEREN EN VOORWAARDEN Reserveren Voorwaarden

21 21 21

Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Inleiding Unieke locatie Dutch Water Dreams (DWD) is een unieke locatie die diverse mogelijkheden biedt voor personeels- en business events. Van zowel uw interne bijeenkomsten als bijeenkomsten met relaties, prospects en klanten, kunnen wij een onvergetelijk evenement maken. Wij bieden bedrijven en organisaties een op maat gesneden mix van communicatie, training, sportiviteit, gezelligheid en ontspanning, waarbij de groepsdynamiek centraal staat. Olympisch trainingscentrum Wilt u uw event een Olympisch jasje geven? DWD is hiervoor de locatie bij uitstek. Onze wildwaterbaan is gebaseerd op het ontwerp van de baan die is aangelegd voor de Olympische Spelen in Beijing dat heeft plaatsgevonden in 2008. Bovendien is DWD door de NOC*NSF en nationaal trainingscentrum voor de Nederlandse Kano Bond, aangemerkt als A-locatie. Een greep uit de mogelijkheden Vergaderen Vergaderen in een unieke en inspirerende sportieve omgeving. DWD is uw perfecte vergaderlocatie, dankzij onze multifunctionele zalen. Daarnaast is het Beach House de ideale locatie voor uw informele vergadering. U kunt uw bijeenkomst eventueel onderbreken of afsluiten met een sportieve uitdaging op onze wildwaterbaan of FlowRider®. U doet gegarandeerd nieuwe energie op! Personeelsuitstapjes Een personeelsuitstapje stimuleert de betrokkenheid en loyaliteit van uw medewerkers. Een kick-off, een tussentijds evaluatiemoment, de afsluiting van een fusietraject of ter motivatie: bij DWD is alles mogelijk. Productintroducties Introduceer een nieuw product in een nieuwe omgeving. Uw presentatie kan zowel indoor als outdoor naar wens

worden aangevuld met een spetterende show van ons Demo Team. Wij zijn een locatie die op diverse manieren kan worden ingericht. Recruitment Met een recruitment activiteit bij DWD voert u een onderscheidende wervingscampagne. En behalve respons verhogend, heeft dit ook een positieve invloed op de selectie zelf. De wijze waarop kandidaten omgaan met de wildwater uitdaging en de rol die zij in een team innemen, zal veel over de kwaliteiten van een kandidaat vertellen. Relatiebijeenkomsten Ontmoet uw relaties eens in een unieke en informele omgeving. Na een gezamenlijke watersport activiteit komt u zeker nader tot elkaar. Overigens hoeft u niet nat te worden voor een geslaagde bijeenkomst. Een zogenaamd ‘behind the scene’ programma of het bijwonen van een sportief evenement behoort ook tot de mogelijkheden. De band met uw relaties wordt hoe dan ook verstevigd! Teambuilding Wildwatersporten, met name het raften, is teambuilding bij uitstek. Het wilde water laat zich alleen door ‘vereende krachten’ bedwingen. Tijdens de competitie bent u sterk op elkaar aangewezen en viert u achteraf gezamenlijk de overwinning op het water. Deze ervaring komt de onderlinge samenwerking zeker ten goede! Evenementen Openingen, jubilea of promotionele acties? Wij verzorgen een spectaculair programma! Ook voor eindejaarsfeesten, kick-offs, bedrijfsfeesten en recepties. DWD denkt graag met u mee en stelt, afhankelijk van uw specifieke wensen en budget, met u een zodanig programma samen dat uw feest een ware belevenis wordt. Ons spectaculaire wildwatersport complex bepaalt voor een groot deel het karakter en de sfeer van uw evenement.

3 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Bodyboarden Bodyboarden is meer dan op uw buik door het water spetteren. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier! Behalve een normale ‘ride’ maken waarvan u hoopt dat deze zo lang mogelijk duurt, kunt u allerlei trucjes doen met het board. Het geeft een onvoorwaardelijk gevoel van vrijheid wanneer u het water, dat met 50 kilometer per uur door de FlowRider® wordt gepompt, om u heen hoort razen. Doordat u vlak boven het water zweeft, heeft u een enorme snelheidsbeleving!

Flowboarden Flowboarden is een stoere, in Californië ontwikkelde boardsport. Het is de ultieme combinatie van surfen, skateboarden en snowboarden. Bij het Flowboarden maakt men gebruik van twee tegenovergestelde krachten. Het is een uitdaging op balancerend op uw Flowboard de stroming de baas te zijn!

4 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


® Flowrider Een FlowRider® genereert een permanente kunstmatige golf van circa twee meter hoog. In de FlowRider® wordt het water met gemiddeld 50 kilometer per uur rondgepompt. De onderlaag van de FlowRider® is van zacht materiaal en voelt, wanneer er water overheen stroomt, enigszins aan als een judomat. Daardoor kunnen boardsporten op een FlowRider® veilig worden beoefend.

5 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Raften Raften is een wildwaterrivier afdalen in een opblaasbare boot (raft) die speciaal voor deze activiteit is ontwikkeld. Bij Dutch Water Dreams kunt u de 300 meter lange wildwaterbaan afdalen met een groep van 6 tot 12 personen per raft. Het raften bij Dutch Water Dreams is de ideale teambuildingsactiviteit. De instructeur neemt plaats in de raft als stuurman (of stuurvrouw) en begeleidt en coacht de groep door de wildwaterbaan. Hierbij is het de kunst door samenwerken de krachtige stroming te overwinnen.

Tuben Bij tuben wordt u met 2 of 3 personen in een tube meegevoerd door het kolkende water van de wildwaterbaan. Het kan worden gezien als de formule 1 onder de watersporten. Wat een sensatie om het accelerend vermogen van het wilde water te ervaren!

Hydrospeeden Hydrospeeden is een vrij nieuwe sport voor echte water- en adrenaline junkies. Bij deze sport daalt u de wildwaterbaan af op een ‘verdikte halve surfplank’. Gehuld in wetsuit en zwemvest springt u in het water. Liggend op uw buik houdt u zichzelf vast aan de plank. Het wilde water neemt u mee, terwijl u met de zwemvliezen de richting bepaalt.

6 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Wildwaterbaan De wildwaterbaan van DWD is gebaseerd op de Olympische baan van Beijing 2008. De wildwaterbaan is 300 meter lang en 20 meter breed en heeft een hoogteverschil van 5 meter. Gemiddeld wordt er 12.000 liter water de wildwaterbaan in gepompt‌ per seconde!

7 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Locaties Beach House

Vergaderzalencomplex

Bar & Kitchen

Het Beach House bevindt zich op het middenterrein van de wildwaterbaan. Dichter bij het wildwater spektakel kan niet! Het terrein is multifunctioneel inzetbaar en bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Van een groot personeelsevenement tot een relatiedag, van een sport-evenement tot aan een muziekevenement. Het Beach House is een hippe strandtent met aangelegd zand en 2 beachvolleybalvelden. Men kan heerlijk relaxen op de loungestoelen en gezellig borrelen of genieten van een heerlijke BBQ. Dat alles met uitzicht op de wildwaterbaan!

Dutch Water Dreams beschikt over meerdere vergaderzalen. Alle zalen zijn multifunctioneel en kunnen passend worden ingericht. Het complex kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk worden afgehuurd. Afhankelijk van de indeling en de combinatie van de zalen kunnen 20 tot 550 gasten worden ontvangen. De zalen zijn ideaal voor vergaderingen, maar tevens zeer goed te gebruiken voor productpresentaties, netwerkborrels en van bescheiden feestjes tot een groot bedrijfsfeest!

De Bar & Kitchen biedt elk moment van de dag een plek om bij te komen en te genieten van een hapje en een drankje. Door de open keuken en bar is er altijd iets te zien en te beleven! Vanuit de Bar & Kitchen heeft u een mooi uitzicht op de FlowRiders速, die altijd garant staan voor actie en spektakel. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het buitenterras, waar u de rafts en kajaks voorbij ziet komen op de 300 meter lange wildwaterbaan.

8 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Overige activiteiten Dutch Water Dreams biedt naast haar eigen sportieve activiteiten ook andere activiteiten, zowel op het water als op het vaste land aan. Deze activiteiten kunnen met de eigen sportieve activiteiten van Dutch Water Dreams gecombineerd worden of er kan een programma voor u worden samengesteld zonder sportieve wateractiviteiten. De activiteiten die wij aanbieden worden begeleid door een instructeur en kunnen worden geboekt vanaf 6 personen, tenzij anders vermeld

in de Aquabubble en loopt u over het water. Handboogschieten, Beachvolleyballen, Kanovaren en Vlotten Bouwen De activiteiten Handboogschieten, Beachvolleyballen op ons strand, Kanovaren en Vlotten Bouwen bieden wij u ook aan. Beach games

Laser Kleiduifschieten Met professioneel omgebouwde jachtgeweren schiet u tijdens het Laser Kleiduifschieten op kunstof schijven.

Het Beach Games programma is een gevarieerde mix van fun en teambuilding. Men neemt het als team op tegen de andere teams in verschillende spelonderdelen. Tijdens de spelonderdelen ligt de nadruk op samenwerking, teamspirit maar voornamelijk fun!

Aquabubble De Aquabubble is een transparante waterdichte bal om op het water te drijven. Via een opening neemt u plaats

De deelnemers krijgen een uitleg over het programma waarna zij onder begeleiding van hun instructeur aan het eerste onderdeel beginnen. De

GPS Wandeltocht Navigeren, observeren en puzzelen zijn de hoofdingrediënten van de creatieve GPS Wandeltocht.

Activiteit Duur Beachvolleybal 1 uur Handboogschieten 1 uur Aquabubble 1 uur Kanovaren 1 uur Ice Carving 1,5 uur Zandsculpturen 1,5 uur Beach games vanaf 1 uur Vlotten bouwen en varen 1 uur Laser Kleiduif schieten vanaf 1 uur Diverse Workshops op aanvraag

instructeurs leggen per onderdeel uit wat het doel van het spel is. Er wordt, waar nodig, eerst geoefend waarna er een wedstrijd gespeeld wordt. Tijdens de verschillende spellen worden de deelnemers begeleid en gestimuleerd door de ervaren instructeurs. Na afloop van het programma verzorgt Evorsa een prijsuitreiking. Locatie De Beach Games worden georganiseerd binnen het complex van Dutch Water Dreams. U kunt kiezen uit o.a. de volgende activiteiten: • • • • • • • •

Beachvolleybal Sumoworstelen Bungeerun Levend tafelvoetbal Wereldbalrace Skippyslang race / loopbroeken Communicatiespel Teambuilding spellen (Hout & touw of lopende A) • Estafette spellen

Prijs € 25,- huur per veld per uur € 18,50 per persoon € 18,50 per persoon € 18,50 per persoon € 25,00 per persoon € 25,00 per persoon € 19,50 per persoon € 19,50 per persoon 1e uur € 400,-; 2e uur € 75,- (maximale groep grootte 40 pers.) op aanvraag

99 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Vlot bouwen Altijd al eens willen zien of u een drijvend object kunt maken waar u met een groep op kunt varen? Dan is een workshop vlot bouwen de perfecte uitdaging! Enkel met touwen, tonnen en houten palen moeten twee teams tegen elkaar strijden om het beste vlot te maken. Programma Er wordt begonnen met een inventarisatie van de materialen. Knooptechnieken zullen worden uitgelegd om goede knopen aan te leggen. Vervolgens worden er twee teams gemaakt die naar eigen inzicht hun vlot op de beste manier zullen bouwen. De instructeur begeleidt de groepen enkel maar zal nooit helpen met de constructie of het bouwen. Wanneer beide teams klaar zijn, is het tijd voor de tewaterlating van de vlotten. Op het water zal er geracet worden Het team dat blijft drijven ĂŠn als eerste finished heeft gewonnen.

Zandsculpturen Ooit al eens afgevraagd hoe ze die mooie kunstwerken van zand kunnen maken? DWD geeft het antwoord in een geweldige workshop zandsculpturen bouwen. Een workshop zandsculpturen bouwen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actieve activiteiten. Dit is perfect voor de bevordering van teambuilding en om de samenwerking binnen de groep te verbeteren. Programma Samen met de instructeur zal eerst een ontwerp worden gemaakt, van wat u wilt gaan maken. In principe is vrijwel elke vorm mogelijk om te maken, mits deze niet te hoog wordt. Na het ontwerp zal men aan de slag gaan met het maken van de sculpturen. Een workshop zandsculpturen maken is een succes voor ieder mens. U zult versteld staan hoe creatief u eigenlijk bent, en hoeveel gelijkenis u zal zien met uw ontwerp.

Ice-carving (ijssculpturen) Hakken, slaan, schrapen, opspattend ijs met als resultaat; een prachtig kunstwerk. Vindt u het bouwen van een zandkasteel niet uitdagend genoeg? Probeer dan eens een workshop ice-carving! Een workshop ice-carving is uitererst geschikt voor uw groepsuitje. Ook voor minder actieve mensen is deze activiteit zeer toegankelijk. Een sculptuur wordt in een tweetal gevormd, dus samenwerken is een must. Programma Voor men aan de slag kan, wordt er eerst uitleg gegeven over het gebruik van de verschillende materialen en hoe deze gebruikt moeten worden. Vervolgens worden er tweetallen gevormd die een ijsblok toegewezen krijgen. Na het kiezen van een ontwerp is het tijd om los te gaan op het blok en uw ijssculptuur tot een waar kunstwerk te maken. Uniek aan deze activiteit is dat u deze activiteit zowel in de winter, als in de zomer

GPS tocht Wilt u op een speelse en avontuurlijke manier een wandeltocht maken door een mooi natuurgebied? Dan is de wandeltocht echt iets voor u! Uitgerust met een GPS systeem of met een fotopuzzel gaat u op zoek naar de juiste coĂśrdinaten. U wordt langs de mooiste plekjes geleid! Onderweg moeten er verschillende vragen beantwoord worden. GPS apparaat Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder hulpmiddelen om een bestemming te vinden. U gaat dus niet ouderwets met een kaart op pad, maar u wordt bij de GPS wandeltocht geholpen door een modern GPS systeem.

10 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Culinaire mogelijkheden Wij nodigen u graag uit om bij Dutch Water Dreams met uw zakelijke relaties, collega’s familie of vrienden te genieten van onze culinaire mogelijkheden. Het restaurant ‘Bar & Kitchen’ met uitzicht op de spectaculaire Flowriders® en het BeachHouse met een prachtig terras aan ons strand zijn unieke locaties waar u kunt genieten van een barbecue, heerlijke buffet, diner of borrelarrangement. Naast ons aanbod kunt u natuurlijk ook kiezen voor een culinaire invulling op maat. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

11 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Ontvangst

Koffie ontvangst

€ 6,00 per persoon

U wordt verwelkomd in het restaurant met een heerlijke kop koffie of thee voor de duur van een half uur met een keuze uit een double choc Brownie of een real American Donut. BARBECUE / MIXED GRILL

Lunches

Lunch Florida

€ 13,50 per persoon

Een selectie van diverse soorten luxe belegde broodjes: Jong belegen Beemsterkaas met Zaanse mosterd Gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook en sla Beenham, sla en een honing-mosterdsaus Broodje Van Dobben kroket met Zaanse mosterd Vers fruit, koffie, thee en melk

Lunch Californië

€ 18,50 per persoon

U wordt ontvangen met soep van de dag. Wij serveren u na de soep een selectie van diverse soorten luxe belegde broodjes: Jong belegen Beemsterkaas met Zaanse mosterd Gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook en sla Beenham, sla en een honing-mosterdsaus Franse roombrie, honing, pijnboompitjes en sla Broodje Van Dobben kroket met Zaanse mosterd Vers fruit, koffie, thee, melk en verse jus d’orange De lunch wordt afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, geserveerd aan tafel of in buffetvorm gepresenteerd.

Wij nodigen u gedurende de maanden april t/m oktober uit bij het Beach House op ons strand, waar u kunt genieten van ons onbeperkte barbecue buffet in een zomerse, ongedwongen feestelijke sfeer. De verse vleesgerechten worden voor u op de barbecue bereid en gepresenteerd op het smaakvolle barbecue buffet. Mocht het weer het niet toelaten, dan wordt het barbecue buffet in de vorm van mixed grill aangeboden in één van onze restaurants.

Barbecue

€ 22,50 per persoon

Verse Vleesgerechten Geregen kipsaté Hamburger van rundvlees Amerikaans gekruid Kalkoenfilet “curry” gekruid Gemarineerde speklapjes Gekruide Merguez worstjes van rundvlees Salades Ambachtelijke aardappelsalade met bieslook Frisse seizoensalade Gemengde salade Sauzen Satésaus BBQ saus Mayonaise Geserveerd met diverse broodsoorten, kruidenboter en pommes frites.

Barbecue & Vis

€ 27,50 per persoon

Dit BBQ buffet is identiek aan de BBQ waarbij verse vis wordt geserveerd en een remoulade saus. Verse Visspiesen Spies van Gamba’s Spies van Zalmfilet

12 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Buffetten Wij bieden u diverse heerlijke buffetten aan. De buffetten zijn geschikt voor groepen vanaf 25 personen. Mocht u interesse hebben in een andere samenstelling van het buffet, dan adviseren wij u graag.

Tropen buffet Nasi Putih Nasi Goreng Ayam Babi Ketjap Daging Rendang Saté Ajam Sambal Goreng Sajour Lodeh Atjar Ketimun Kroepoek Oedang Seroendeng Kentang Goreng

American Grill buffet American Coleslaw Bean salad Ceasar salad Waldorf salad Spicey Chicken Wings Barbecued marinated Spareribs Grilled hamburger with Different toppings Grilled Salmon with mango Salsa Steak House Fries Sauces Bread with butter

Buffet Dutch Water Dreams

€ 27,50 per persoon

Gestoomde witte rijst Gebakken rijst met kip, ei en groenten Varkensvlees in zoete sojasaus Zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus Malse kipfiletstukjes in Javaanse satésaus Sperziebonen in een pittige saus Groentenmix in milde kokosmelk Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika Gebakken garnalenkroepoek Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda’s Gefrituurde aardappelsticks

€ 29,50 per persoon

Witte koolsalade met rozijn, sinaasappel en honing Salade van drie soorten bonen Salade met anjovis, kip, parmezaanse kaas en croutons Salade met appels, rozijnen, selderij en walnoten Gemarineerde kippenvleugels Gegrilde gemarineerde spareribs Gegrilde hamburger met bacon, cheddar, Ketchup of mosterd Gegrilde zalm met een salsa van mango Amerikaanse frites Mayonaise, ketchup en chili saus Brood met boter

€ 31,50 per persoon

Ambachtelijke aardappelsalade met bieslook Italiaanse pastasalade met tonijn Diverse soorten patés Frisse seizoensalade Vitello tonnato - mals kalfsvlees met een tonijnsaus en kappertjes Medaillons van varkenhaas met een zachte pesto-roomsaus Kipfilet met een honing-tijmsaus Botervis met een heerlijke garnalenroomsaus Aardappelgratin Diverse luxe broodsoorten en kruidenboter

13 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Stamppottenbuffet

€ 22,50 per persoon

(1oktober – 31 maart)

Erwtensoep met roggebrood en spek Stamppot zuurkool Andijvie stamppot Stamppot peen en ui Klapstuk in jus Rookworst Gemengde rauwkostsalade

DIVERSE SCHOTELS Dutch Water Dreams biedt u ook de mogelijkheid om in het sfeervolle restaurant te genieten van een heerlijk menu. Het onderstaande menu is slechts een suggestie. De chef kok kan ieder gewenst menu voor u samenstellen.

Kaart

Op aanvraag

Saté of Hamburger

DESSERT Wij hebben een heerlijk kleurrijk dessertbuffet voor u samengesteld. Mocht u interesse hebben in een ander dessertbuffet of dessert, dan adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Dessertbuffet

€ 8,75 per persoon

Het dessertbuffet bestaat uit een assortiment van diverse heerlijke ijstaarten, vruchtenbavarois, een mix van fruit en slagroom. Het dessertbuffet kan worden gereserveerd vanaf 20 personen.

14 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Borrelmogelijkheden Het BeachHouse en de sfeervolle restaurants zijn uitstekende locaties om na afloop van een sportieve activiteit of een vergadering te genieten van een heerlijk borrelarrangement.

Bittergarnituur Koud

€ 7,50 (15 stuks) / € 14,00 (30 stuks)

Blokjes jong belegen Beemsterkaas Plakjes leverworst Salamipuntjes Gezouten pinda’s

Bittergarnituur Warm

€ 9,50 (15 stuks) / € 18,50 (30 stuks)

Van Dobben Bitterballen Mini saucijzenbroodjes Mini Kaassoufflé Kipnuggets Gefrituurde vlindergarnalen

Borrelarrangement

€ 15,00 per persoon per uur

Diverse warme en koude hapjes (3 stuks per persoon) Gemengde borrelnootjes Inclusief Hollands drankenassortiment

Borrelarrangement ‘Luxe’

€ 19,50 per persoon per uur

Ontvangst met een glas Prosecco Diverse luxe warme en koude hapjes (3 stuks per persoon) Gemengde luxe nootjes op tafel Hollands drankenassortiment

Borrelarrangement ‘Zomers’

€ 22,50 per persoon per uur

Ontvangst met een “Zomerse” cocktail Diverse luxe warme en koude hapjes (3 stuks per persoon): Mini scampi’s in knoflookolie Kipspiesje Hawaï Meloen met Parmaham Canapé met brie en walnoot Beemsterkaasblokjes met gember Tomaat mozzarella spiesje Inclusief Hollands drankenassortiment

Drankenarrangement

€ 13,50 per persoon per 1,5 uur

Dit arrangement geldt voor de duur van 1,5 uur. Standaard serveren wij gedurende de afgesproken tijd onbeperkt een drankenassortiment bestaande uit frisdranken, mineraalwater, jus d’orange, bier (geen speciale bieren), rosé, rode en witte wijn, binnenlands gedistilleerd (Port, Sherry en Vermouth), koffie en thee.

Consumptiemunten / drank op nacalculatie U kunt ook vooraf consumptiemunten inkopen of kiezen voor dranken op nacalculatie. Wij adviseren u graag.

15 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Vergaderzalencomplex Vergaderen in een unieke en inspirerende sportieve omgeving. Dutch Water Dreams is uw perfecte vergaderlocatie met sfeervolle zalen die zijn voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen. De zalen zijn multifunctioneel en kunnen naar uw wensen worden ingericht. Het vergaderzalencomplex is ook uitermate geschikt voor het organiseren van recepties, bijeenkomsten, vergaderingen, congressen en evenementen op maat. U kunt uw bijeenkomst eventueel onderbreken of afsluiten met een sportieve uitdaging op onze wildwaterbaan, Flowrider速 of een andere activiteit. U doet gegarandeerd nieuwe energie op!

16 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Vergaderarrangementen Al onze gasten schenken wij onbeperkt koffie, thee en ijswater. Daarnaast stellen wij onze vergaderfaciliteiten bij elk vergaderarrangement beschikbaar. In de prijs van de vergaderarrangementen zijn inbegrepen: zaalhuur, gebruik van beamer en scherm, flipover en draadloos internet. De tarieven van de vergaderarrangementen gelden vanaf 10 personen. Uiteraard maken wij ook graag een arrangement op maat voor u.

Vergaderarrangement 1

€ 19,50 per persoon

Gedurende één dagdeel Beamer en scherm Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering Assortiment frisdranken (twee flesjes per persoon) IJswater Pepermuntsnoepjes Gebruik van een flip-over met stiften Pen en notitieblok

Vergaderarrangement 2 (incl. lunch)

€ 32,50 per persoon

Gedurende één dagdeel Beamer en scherm Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering Assortiment frisdranken (twee flesjes per persoon) IJswater Pepermuntsnoepjes Gebruik van een flip-over met stiften Pen en notitieblok Luxe broodjes lunch Florida * * Zie pagina 17

17 17 Tel +31 (0)79Tel 330 +31 25(0)79 25 | 330 Mail25 business@dutchwaterdreams.com 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde | Alle prijzen genoemde zijn geldig prijzentot zijn1 geldig april 2014. tot 1De april prijzen 2014.zijn Deinclusief prijzen zijn BTW, inclusief tenzij anders BTW, tenzij vermeld. anders vermeld.


Vergaderarrangement 3 (incl. lunch) € 41,50 per persoon Gedurende twee dagdelen Beamer en scherm Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering Assortiment frisdranken (vier flesjes per persoon) IJswater Pepermuntsnoepjes Gebruik van een flip-over met stiften Pen en notitieblok Luxe broodjes lunch Florida*

* De luxe broodjes lunch Florida bestaat uit diverse luxe belegde broodjes, een Van Dobben kalfskroket, vers fruit inclusief koffie, thee en melk. U kunt ook kiezen voor het luxe lunchbuffet Californië, een uitbreiding op de lunch Florida met als extra keuze luxe belegde broodjes, soep van de dag, tevens wordt er verse jus d’orange geschonken (€ 5,00 per persoon extra).

Vergaderarrangement 4 (incl. lunch/diner) € 61,50 per persoon Gedurende twee dagdelen Beamer en scherm Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering Assortiment frisdranken (vier flesjes per persoon) IJswater Pepermuntsnoepjes Gebruik van een flip-over met stiften Pen en notitieblok Luxe broodjes lunch Florida * Barbecue** / Mixed Grill

**Na afloop van uw vergadering kunt u genieten van onze barbecue, een combinatie van heerlijke verse vleesgerechten, diverse salades en sauzen, stokbrood en kruidenboter. Wij kunnen als extra keuze verse visspiesen van gamba’s en zalm aanbieden (€ 5,00 per persoon extra).

18 Tel +31 3302525| 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com Alle genoemde prijzen zijn geldig 1 april De prijzen zijn inclusief anders vermeld. Tel +31 (0)79(0)79 330 25 Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle| genoemde prijzen zijn geldig tot 1tot april 2014.2014. De prijzen zijn inclusief BTW,BTW, tenzijtenzij anders vermeld.


Additionele vergaderfaciliteiten

Audiovisueel

Tarief

Beamer

Op aanvraag

Projectiescherm 1.80 x 2.40

Op aanvraag

Projectiescherm 2.25 x 3.00

Op aanvraag

Draadloze handmicrofoon

Op aanvraag

Draadloze reversmicrofoon

Op aanvraag

Microfooninstallatie v.a.

Op aanvraag

Katheder

Op aanvraag

Flip-over met stiften

Op aanvraag

Laserpointer

Op aanvraag

LCD scherm 42 inch op steun

Op aanvraag

Complete presentatieset

Op aanvraag

Tevens kunnen wij alle benodigde audiovisuele middelen die niet in het bovenstaande overzicht staan vermeld, voor u verzorgen. Gratis draadloos internet Onze gehele locatie is voorzien van draadloos internet. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Zaalindeling en capaciteit Zaal omschrijving

m2

Receptie

Theater

School

Cabaret

Zaal 1

82

85

65

30

60

Zaal 2

82

85

65

30

60

Zaal 3

165

225

175

80

120

32

48

110

Restaurantzaal

82

100

xxxx

xxxx

xxxx

xxxx

xxxx

xxxx

Glazenzaal

56

60

40

24

28

20

26

xxxx

Zaal 1 & 2

164

175

175

80

120

48

48

110

Zaal 1, 2 & 3

329

500

400

130

160

xxxx

xxxx

230

Zaal 1, 2 & 3 + Restaurantzaal

445

550

Bar & Kitchen

277

300

Beach House

75

100

Tent (bij het Beach House)

150

150

U-vorm

Carré

Diner

28

30

50

28

30

50

xxxx Op aanvraag

90 60 100

19 19 Tel +31 25 25 | Mail | Alle |genoemde prijzenprijzen zijn geldig tot 1 april De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij andersanders vermeld. Tel(0)79 +31 330 (0)7925330 25 |business@dutchwaterdreams.com Mail business@dutchwaterdreams.com Alle genoemde zijn geldig tot 12014. april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij vermeld.


Arrangementen

v.a. 6 personen

Waterproof arrangement

€ 38,50 per persoon - Ontvangst met koffie, thee en een double choc brownie of een real American donut - Uitgebreide instructie - Sportieve activiteit onder begeleiding - Activiteit naar keuze: Wildwaterbaan of Flowrider® Experience - Materialen zoals wetsuit, zwemvest en helm - Groepsfoto als aandenken

1

SPORT

Dit arrangement duurt in totaal circa 2 – 2,5 uur.

Totally Waterproof arrangement

€ 58,50 per persoon

1

SPORT

Waterproof arrangement (zie bovenstaand) met aansluitend een onbeperkte barbecue.

Waterproof All In arrangement

€ 68,50 per persoon

1

SPORT

Waterproof arrangement (zie bovenstaand) met aansluitend een onbeperkte barbecue en 1,5 uur onbeperkt drankenarrangement bestaande uit frisdranken, mineraalwater, jus d’orange, bier (geen speciale bieren), rosé, rode en witte wijn, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee.

20 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Heroes arrangement

€ 68,50 per persoon - Ontvangst met koffie, thee en een double choc brownie of een real American donut - Uitgebreide instructie - 2 sportieve activiteiten onder begeleiding (Wildwaterbaan en of Flowrider® Experience) - Materialen zoals wetsuit, zwemvest en helm - Energy Break bestaande uit een energiedrank en -reep - Groepsfoto als aandenken

2

SPORTEN

Dit arrangement duurt in totaal circa 3,5 – 4 uur.

Totally Heroes arrangement

€ 88,50 per persoon

2

SPORTEN

Heroes arrangement (zie bovenstaand) met aansluitend een onbeperkte barbecue.

Heroes All In arrangement

€ 98,50 per persoon

2

SPORTEN

Heroes arrangement (zie bovenstaand) met aansluitend een onbeperkte barbecue en 1,5 uur onbeperkt drankenarrangement bestaande uit frisdranken, mineraalwater, jus d’orange, bier (geen speciale bieren), rosé, rode en witte wijn, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee.

21 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.


Reserveren Voor meer informatie, boekingen, een bezichtiging van de locatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met de afdeling Sales Business & Events. Ons team staat u graag te woord en assisteert u met alle plezier bij het samenstellen van een geschikt programma voor uw event. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op +31 (0)79 330 25 25 of per email via: business@dutchwaterdreams.com. Adres: Telefoon: Fax: Website: E-mail:

WeBeach BV Van der Hagenstraat 3 2722 NT Zoetermeer +31 (0) 79 330 25 25 +31 (0) 79 330 25 01 www.dutchwaterdreams.com business@dutchwaterdreams.com

Voorwaarden Op deze brochure zijn onze leveringsvoorwaarden, reglementen en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vindt u op onze website www.dutchwaterdreams.com/ disclaimer. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014.

22 Tel +31 (0)79 330 25 25 | Mail business@dutchwaterdreams.com | Alle genoemde prijzen zijn geldig tot 1 april 2014. De prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Dutch Water Dreams - Banquetingmap