Page 1

MINISESSIÓ D’USUARI DE BLOCS. VÍDEOS PUBLICAR UN VIDEO Es pot buscar un video per internet ( n’hi ha molts a InfoK- que donen notícies actuals i adequades pels nens) - Hem de guardar la imatge que volem que es vegi en una carpeta. (Posar-nos sobre la imatge que escollim- botó dret- “anomena i desa la imatge”) - Inserir la imatge al bloc. - Buscar el video i posar el cursor sobre “veure video”- botó dret – “obre l’enllaç en una finestra nova”- copiar l’adreça - Obrir el bloc, clicar a sobre la foto- clicar sobre l’icona d’enllaç i enganxar l’adreça copiada.

QUAN TENIM L’ESCRIT PREPARAT ES VA A “PUBLICAR MISSATGE” PUBLICAR UN VÍDEO DE PRODUCCIÓ PRÒPIA S'admeten AVI, MPEG, QuickTime, Real i Windows Media d'una mida màxima de 100 MB.

Heu de clicar en aquesta icona Us apareixerà aquesta nova finestra. Navegueu buscant el vídeo que voleu penjar, escriviu un títol, accepteu els termes i condicions de càrrega i ja podeu clicar a sobre de <CARREGAR VÍDEO>. Aquesta càrrega pot tardar estona en funció del vídeo que voleu penjar.

1


PUBLICAR UN VÍDEO DE L’EDU3.CAT Aneu a la pàgina de l’Xtec i cliqueu sobre la icona de l’EDU3.cat

2


Un cop dins la pàgina d el’EDU3, cliqueu el vídeo que us interessa. Us apareix una nova pantalla.

Aneu més avall fins que us aparegui aquest missatge: EL CODI PER EMBEDIR L’AUDIOVISUAL.

Amb el botó dret, copieu aquest codi. Aneu al vostre bloc i entreu-hi posant l’usuari i la contrasenya. Trieu l’opció NOU ESCRIT.

3


Escriviu el títol que vulgueu

Activeu aquesta pestanya

Poseu-vos dins d’aquesta pàgina, cliqueu el botó dret i trieu l’opció enganxar. Us quedarà més o menys com això. Ja podeu clicar a PUBLICAR UN MISSATGE. Si aneu a MOSTRA EL BLOC, veureu el resultat.

4


PUBLICAR UN VÍDEO DEL YOUTUBE Anem al http://www.youtube.com i triem el vídeo.

Cliquem a sobre del vídeo seleccionat i ens apareix aquesta pantalla.

Ens hem de posar a dins i amb el botó dret triar l’opció: SELECCIONAR TOT i COPIAR Anem al bloc, hi enterm, triem l’opció NOU ESCRIT. Activem la pestanya MODIFICAR HTML. Ens posem dins la pàgina i amb el botó dret, ENGANXAR. Publiqueu el missatge i ja podeu veure el resultat en MOSTRA EL BLOC.

5

video en el bloc  

guia per penjar vídeos en el bloc

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you