Page 1

Tukikahvat ja muut avustavat tuotteet kylpyhuoneisiin ja saniteettitiloihin Midioplanmittatilauslavuaarit julkisiin tiloihin


DuuriPron PonteGiulio -tuotteet ovat testattuja ja turvallisia laatutuotteita, joissa esteettisyys yhdistyy hienosti italialaisen huippumuotoilun ansiosta. Tukikahvatuoteperheen 18 värisävyä mahdollistavat erilaisten tilojen näyttävän ja piristävän sekä hahmottamista helpottavan kokonaisuuden. Vinyylipinnoitteiset tukikahvat tuntuvat lämpimältä ja niistä saa aina pitävän otteen. Tukikahvoihin on saatavana BioCote-antibakteeripinnoite, joka vähentää pinnan bakteerien määrää jopa 99 %, pienentäen huomattavasti sairaalabakteerien leviämistä. Tukikahvoja ja muita avustavia tuotteita on saatavana laaja ja kattava valikoima.

Tuoteryhmät: - BioCote -antibakteriapinnoite vinyylitukikahvat

- Teräksiset paperi- ja saippua-annostelijat

- Vinyylitukikahvat

- Ergonomiset WC-istuimet ja lavuaarit

- RST -tukikahvat

- Suihkuistuimet

- Maalipintaiset tukikahvat

- Kääntyvät kylpyhuonepeilit

- Mittatilauksesta valmistettavat tukikahvat ja saniteettitilojen kaideratkaisut

- Kylpyhuoneen ja saniteettitilojen tarvikkeet

- WC-istuimen tukikahvat

- Mittatilauslavuaarit julkisiin tiloihin


Muotoilijamme Italiassa avustavat Sinua näyttävien ja laadukkaiden mittatilauslavuaarien suunnittelussa ja muotoilussa. Midioplan-lavuaarit valmistetaan akryyliluonnonkivestä yksilöllisesti toiveittesi ja kohteen tarpeiden mukaisesti.


Ponte Giulio -turvallisuustuotteista ja Midioplan-mittatilauslavuaareista on saatavana kattava tuotekuvasto. Lisätietoja sekä kuvaston saat myynnistämme puh. 09-351 050. Kuvaston voit ladata myös osoitteesta: www.duuri.fi TULOSSA HUHTIKUUSSA!


Duuri Oy Tapulikaupungintie 35 00750 Helsinki p. 09 351 050 www.duuri.fi duuri@duuri.fi

PonteGiulio -catalogue  
PonteGiulio -catalogue  

PonteGiulio -turvallisuustuotteet ja mittatilauslavuaarit