__MAIN_TEXT__

Page 1

creating solutions

TURVALLISET KYLPYHUONERATKAISUT Voimassa 1.6.2012 alkaen


creating solutions Ponte Giulio on perustettu vuonna 1973. Se aloitti toimintansa valmistamalla huonekaluja teollisuusrakentamista varten. Jo 1980-luvun alkuvuosina yritys keskittyi suunnittelemaan ja valmistamaan valmiiksi suunniteltuja kylpyhuoneita hotelleille ja julkisiin laitoksiin. Siitä lähtien sekä useiden erikoistumisvaiheiden kautta pääkohteeksi muodostui kylpyhuoneen uudistaminen ja lopulta tukikahvojen valmistus vanhuksille ja liikuntarajoitteisille sekä lasten kylpyhuoneisiin. Keskittyminen julkisiin kohteisiin johti Ponte Giulion laajentamaan tukikahvojen tarjontaa sekä suunnittelemaan ja valmistamaan puhdistusta ja liikkumista helpottavia erityistuotteita. Samanaikaisesti filosofia “turvallisista kylpyhuoneratkaisuista” on siirtynyt yksityisille markkinoille uusilla ja esteettisesti miellyttävillä tuotteilla, jotka ovat suunniteltu nimenomaan yksityisiin kylpyhuoneisiin. “Turvalliset kylpyhuoneratkaisut” on tämän päivän johtava periaate Ponte Giuliolle, tehden siitä yhden tämän teollisuudenalan merkittävimmistä valmistajista. Vuonna 2004 perustettiin “Ponte Giulio USA corp.”, jonka tehtaat sijaitsevat Milwauksessa (Wisconsini). Näin voidaan vastata paremmin Pohjois-Amerikan markkinoiden tarpeisiin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa. Viimeisen 10 vuoden kuluessa Ponte Giulio on vienyt tuotteita yli 30 maahan eri puolilla maailmaa, ja sen sitoumusta tarjota turvallisia kylpyhuoneratkaisuja tukee huomattavat investoinnit tutkimukseen ja kehitystyöhön, joiden avulla tuotteita ja ratkaisuja parannetaan jatkuvasti myös tulevaisuudessa.

Duuri Oy on kansainvälinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1977. Toiminta alkoi lattianpäällystyksen työkaluilla, laajentuen sisustuslistatuotteisiin, lattialuukkuihin sekä kaiteisiin ja törmäyssuojiin. Alan asiantuntemus yli 30 vuoden ajalta tekee Duuri Oy:stä tämän päivän viimeistelytuotteiden edelläkävijän. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia ja inspiroivia ratkaisuja. Duuri Oy toimii kaikkien Pohjoismaiden lisäksi myös Venäjällä, Baltian maissa ja Ukrainassa. Duuri Oy noudattaa ISO 9001:2008 mukaista laatujärjestelmää. Duuri Oy tarjoaa korkealaatuisia viimeistelytuotteita sekä koteihin, julkisiin tiloihin kuin teollisuuteenkin. Yrityksemme ydintarkoituksena on tarjota asiakkaille luovia, inspiroivia ja esteettisiä ratkaisuja sisustustarpeisiin. Dione -tuotemerkki pitää sisällään yli tuhat erilaista sisustuslistaa monipuolisiin käyttötarkoituksiin, kodin kaikille pinnoille. DuuriPro -tuotemerkin alla valmistetaan julkisiin tiloihin, ammattirakentamiseen ja teollisuuteen suunnattuja, kovaa kulutusta kestäviä tuotteita. Kehitämme toimitusketjuamme kansainvälisten johtavien alihankkijoiden kanssa jatkuvasti ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotevalikoimamme laatuun ja kestävyyteen. Jokainen uusi tuote testataan, ennen kuin siitä tulee osa Dione- tai DuuriPro -tuoteperhettä. Viimeistelytuotteidemme väri, muoto ja pinta ovat meille yhtä tärkeitä, kuin korkea laatu ja kestävyys. Siksi materiaalit seuraavat tiiviisti myös tämän päivän sisustustrendien vaatimuksia. Kädessäsi oleva kuvasto on toteutettu yhteistyössä italialaisen yhteistyökumppanimme Ponte Giulion kanssa. Kuvasto sisältää kattavan valikoiman korkealuokkaisia turvallisuustuotteita kylpyhuoneisiin ja saniteettitiloihin, unohtamatta italialaista huippumuotoilua herkullisine värivaihtoehtoineen.


HAKEMIST

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Urban People® line Tubocolor® line

TUKIKAHVAT KROMATTUA MESSINKIÄ

Class line

TUKIKAHVAT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

Satiiniteräs line

MAALATUT TUKIKAHVAT

Paint line

ISTUIMET & JAKKARAT

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

YLEISIÄ TIETOJA

Kiinnitysohjeet Tuotehakemisto 1


Laatu

Turvallisuus

Laatu tarkoittaa tuotteen haluttavuutta ja tarpeellisuutta, asiakkaiden tarpeiden ja odotusten tiedostamista sekä niihin vastaamista. Laadun suunnittelun lähtökohtana on asiakas, jonka inspiroimana suunnitellaan ja luodaan uusia ja parempia ominaisuuksia tuotteisiin. Ponte Giulio on työskennellyt vuosia tämän päämäärän eteen ottamalla käyttöön uusia valmistustekniikoita, jotka ovat EU:n vaatimusten mukaisia. Tämä voidaan osoittaa sarjalla erilaisia sertifikaatteja, jotka liittyvät sekä yritysorganisaatioon että tuotteisiin (A).

Kylpyhuoneiden turvallisuustuotteiden suunnittelun lähtökohtana Ponte Giuliolla on ensisijaisesti huolellisuus, jolla on vaikutusta jo tuotteiden varhaisimmassa suunnitteluvaiheessa. Tuotteiden käyttäjillä ja erityisesti fyysisesti rajoittautuneilla käyttäjillä tulee olla ehdoton luottamus näiden tarvikkeiden turvallisuuteen. Ponte Giulio -tuotteiden tuleekin täyttää korkeimmat laatua ja toiminnallisuutta koskevat vaatimukset.

Sertifikaatti ISO 9001-2000

ISO 13485

Tavoite Yrityksen kyky saavuttaa laatutavoitteet suorituskykyä ja asiakastyytyväisyyttä parantamalla.

Testi

Tavoite

Palotestaus (C)

Tukikahvojen vinyylipinnoite on itsestään sammuvaa. Tämä todistetaan UL94 -testillä, joka vahvistaa sen, että V0 ja V1 ovat standardin UNI 8457 mukaisten palomääräysten vaatimusten mukaisia.

Tuotteiden kestävyys asennuksen (C) mukaan

Optimaaliset kiinnitysruuvit ja tulpat erilaisten tukikahvojen asennukseen erityyppisille seinille on etsitty ja vahvistettu yhteistyössä yhtiön Fischer® kanssa.

Sähköeristys (C)

Ponte Giulion vinyylipinnoite takaa sähköeristyksen jopa 6000 V:n jännitteelle.

Staattinen kuormituskoe (C)

Kuormituskestävyys jopa 150 kg

Laatusertifikaatti Ponte Giulion tuotteille, jotka hyväksytään luokkaan 1 kuuluviksi lääkinnällisiksi laitteiksi Ponte Giulion tuotteet luokitellaan luokkaan 1 kuuluviksi lääkinnällisiksi laitteiksi, jotka täyttävät eurooppalaisen asetuksen 93/42 vaatimukset

ISO 14001 2004 (B) UNI EN 12182:1999

Järjestelmät ympäristöasioiden hallintaa varten sekä ympäristöpolitiikan noudattaminen Sertifikaatti siitä, että tuotteet ovat teknisten määräysten ja staattisten kantavuuskokeiden vaatimusten mukaisia

Tuotteiden laadun testaavat ja takaavat myös ulkopuoliset yritykset, joiden kanssa Ponte Giulio tekee yhteistyötä. Yritys

Testityyppi

Tavoite

TÜV Sud Italia

Staattinen kantavuus

Eri tyyppisten tuotteiden kannattaman fyysisen painon arviointi

Bioyhteensopivuus Elävien organismien sietokyky tuotteita kohtaan Suolasumukestävyys

Tuotteiden korroosiokestävyys

Ilmastollinen testikammio

Tuotteiden kestävyys lämpötilamuutoksien suhteen

A) Mikä tahansa sertifikaatti toimitetaan pyynnöstä B) Tämän sertifikaatin hankinta on käynnissä

2

C) Mikä tahansa sertifikaatti toimitetaan pyynnöstä


Ympäristö

Terveys

Ympäristöstä huolehtivana yrityksenä Ponte Giulio pyrkii minimoimaan sen toimintojen ympäristövaikutukset mahdollisimman tehokkaasti kuten myös vähentämään resurssien kulutusta tuotannossa. Ponte Giulio tekee päätökset ja valinnat ympäristöä kunnioittaen tuotteiden suunnittelussa sekä materiaalien, tuotantomenetelmien ja toimittajien valinnassa.

Ympäristö ja esineet vaikuttavat jokaisen terveyteen. Ponte Giulio keskittyy ensisijaisesti turvallisuuteen valitsemalla raaka-aineita, jotka eivät sisällä terveydelle vaarallisia osia tai aineita.

Ponte Giulio käyttää erittäin perusteellista jätteiden lajittelujärjestelmää sekä asianmukaisia tuotannon jäämien hävitysmenetelmiä, jotka ovat eurooppalaisen direktiivin 2002/96/EY vaatimusten mukaisia. Suuri osa Ponte Giulion tukikahvoista on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Käyttöiän lopussa tuotteet voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen uusia tuotteita varten (D). Ponte Giulion tuotteissa käytettävä vinyyli ei sisällä ympäristölle vaarallisia stabilointiaineita, väriaineita tai raskasmetalleja kuten lyijyä, elohopeaa tai kadmiumia (D).

D) Testiraportit toimitetaan pyynnöstä

Jotkut tukikahvasarjat valmistetaan vinyylistä, joka on rikastettu BioCote® hopeaionipohjaisella tekniikalla (E) (katso sivu 6) Myrkyllisiä tai vaarallisia raskasmetalleja kuten lyijyä, elohopeaa tai kadmiumia ei sisälly vinyyleihin ja putkiin, joita Ponte Giulio käyttää. Käytetty vinyyli on pehmitetty innovatiivisilla ja EIkarsinogeenisillä materiaaleilla sekä värjätty tuotteilla, jotka ovat VAPAITA ympäristölle vaarallisista raskasmetalleista. Ponte Giulio tukikahvat on valmistettu bioyhteensopivista materiaaleista ja sen vuoksi ihmiset sietävät niitä hyvin (F).

E) BioCote® sisällytetään tuotteisiin valmistusvaiheessa, jolloin hopeaioneja esiintyy myös tuotteen pinnalla bakteerien hävittämiseksi tuotteen pinnalta. Hopeaionit sitoutuvat bakteereihin. Hopeaionit vahingoittavat bakteereja useilla eri tavoilla häiriten niiden normaalia toimintaa. Bakteerit eivät kykene lisääntymään ja siten ne kuolevat. F) Testiraportit toimitetaan pyynnöstä

3


Mitä on BioCote®? BioCote® on antimikrobinen tekniikka, joka pohjautuu hopeaioneihin, jotka auttavat luomaan kestäviä, hygieenisiä ympäristöjä. Antimikrobista BioCote®-tekniikkaa sisältävät tuotteet täydentävät puhdistusrutiineja vähentäen jatkuvasti bakteeritasoa ja hometta niiden pinnoilla.

Taattu suoja Ponte Giulio on yhdistänyt voimansa BioCote Ltd:n kanssa varmistaakseen korkealaatuisen testatun antimikrobisen lisäaineen sekä erinomaiset tukipalvelut. BioCote hopeaionitekniikka laitetaan tukikahvojen vinyylipinnoitteeseen valmistusvaiheessa, joten se antaa jatkuvan sisäänrakennetun suojan suurta määrää bakteereja ja homeita vastaan koko tuotteen normaalin elinkaaren ajan. BioCote suojatut tukikahvat ovat puhtaampia ja hygieenisempiä käyttää tehden niistä sopivia kylpyhuoneisiin, erityisesti terveydenhuollon laitoksissa.

Hopean voima

BioCote suojatut tukikahvat:

Hopea on luonnollinen, turvallinen antimikrobiaine, jota käytetään yleisesti haavasiteissä ja katetreissa.

• Vähentävät nopeasti bakteerien määrää tukikahvojen pinnoilla ja ympäristössä jopa 99 %.

BioCote® käyttää hopeaa sen hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi:

• Suoja toimii myös puhdistuskertojen välillä • Antaa 24/7 antimikrobisen suojan • Auttaa vähentämän tartuntatautien vaaraa

Laadukas todistettu tekniikka BioCote tuotemerkki on laadun tae, joka antaa sinulle vakuutuksen jatkuvasta antimikrobisesta tehokkuudesta todistetusti korkealaatuisella tekniikalla. Tehokkuus BioCote on todistettu laboratorioanalyysien avulla sen olevan erittäin tehokas laajaa mikrobikirjoa vastaan mukaan lukien MRSA, Lenionella, E.coli, Salmonella, Pseudomonas ja Aspergillus niger. 2-tunnin jaksosa BioCote vähentää bakteerimääriä pinnoilla jopa 99 %. BioCote -tuotteiden antimikrobinen suorituskyky ei heikkene ajan myötä, vaan se antaa jatkuvan sisäänrakennetun suojan koko tuotteen elinkaaren ajan. Laadun valvonta BioCote suojatuille tuotteille suoritetaan säännöllinen laadunvalvontatestaus ISO 22196:2007 standardin mukaisesti Englannissa sijaitsevassa itsenäisessä laboratoriossa. Ympäristökokeet BioCote®-tekniikkaa tukee datatiedot, jotka osoittavat sen olevan erittäin tehokas todellisessa elinympäristössä, joissa potilaita on paljon ja infektiot ovat yleisiä.

Turvallinen

Hopea on myrkytön ja paljon käytetty aine terveydenhoidon puolella.

Luonnollinen Hopea on epäorgaaninen tekniikka, ideaalinen vaihtoehto synteettisille, orgaanisille kemikaaleille. Kestävä

Hopea ei irtoa tuotteesta. Se kestää myös UV-säteitä.

Pitkäikäinen Hopea säilyttää sen erinomaisen antimikrobisen tehokkuuden koko tuotteen eliniän.

Miten BioCote® toimii Ponte Giulion tukikahvoissa? • BioCote® sisällytetään tuotteisiin valmistusvaiheessa. • Hopeaioneja on siten käytettävissä bakteerien hävittämiseksi tuotteen pinnalta. • Hopeaionit sitoutuvat bakteereihin. • Hopeaionit vahingoittavat bakteereja useilla eri tavoilla häiriten niiden normaalia toimintaa. • Bakteerit eivät kykene lisääntymään ja siten ne kuolevat.

Katso lisätietoja verkkosivulta: http://www.biocote.com


YMPÄRISTÖSTÄ HUOLEHTIMINEN PONTE GIULIO huolehtii ympäristön suojelusta sekä vaikutuksista, jotka aiheutuvat sen tuotteiden valmistuksessa materiaalien käsittelyn seurauksena. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi Ponte Giulio valitsee aina materiaaleja ja menetelmiä, joilla on mahdollisimman vähäinen vaikutus ympäristöön, alkaen raaka-aineista ja niiden käsittelystä aina tuotteen valmistukseen, sen hävittämiseen ja mahdollisuuteen käyttää tuote uudelleen. Jokaiselle tavaralle määritellään prosenttimäärä, sekä kierrätetyille että kierrätettävissä oleville materiaaleille. Prosenttimäärä ilmaistaan painon avulla. Tämän prosenttimäärän lisäämiseksi Ponte Giulio rohkaisee asiakkaitaan rajoittamaan jätteen määrää ja antaa heille mahdollisuuden vaihtaa vahingoittuneet osat käyttäen kierrätyksestä saatuja tuotteita. Täten Ponte Giulion tuotteet eivät ole ainoastaan kierrätettäviä, vaan lisäksi jopa uudelleenkäytettäviä (*). Ympäristön kunnioittamista ei saavuteta ainoastaan “vihreillä” toimenpiteillä, vaan tärkeintä on yhtiön hallinnon ja työntekijöiden sisäistämä tapa ajatella. Ponte Giulio käyttää perinpohjaista jätteiden lajittelukaavaa. Tuotantoa varten käytettävät raaka-aineet ja muut materiaalit valitaan huolellisesti, jotta saavutetaan lopputuotteen mahdollisimman korkea laatu sekä taataan mahdollisimman vähäiset haittavaikutukset ympäristöön. Näiden kriteerien täyttymisen varmistamiseksi ilmakehään joutuvia päästöjä mitataan huolellisesti ja myös tavarantoimittajat valitaan sen mukaan, mitä arvoja he noudattavat toimintatavoissaan. Jotta kyseinen lähestymistapa tulee objektiiviseksi ja näkyväksi, Ponte Giulio noudattaa ympäristöä koskevia vaatimuksia, jotka sisältyvät standardiin UNI EN ISO 14001 “Ympäristön hallintajärjestelmät”.

(*) Aivan kaikki tuotteet eivät ole uudelleenkäytettävissä. Uudelleenkierrätysprosentti raportoidaan teknisissä tiedoissa.


6


VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE ® • • • • • • • • • • •

Liukumaton Pehmeä ja lämmin kosketettaessa Eri värivaihtoehtoja BioCote® antimikrobinen suoja Saumaton muoto (ei liitoksia suorien ja kaarevien osien välillä) Sähköeristetty Itsestään sammuva Bioyhteensopiva Kierrätykseen sopiva Sisältää kiinnitysruuvit ja tulpat (lukuun ottamatta taittuvia tukikahvoja) Tuotteet ovat valmiiksi kasattuina (kiinnityslaipat ja laipan suojukset on jo kiinnitetty tukikahvan runkoon)

Ruuvi: M12x30 ruostumaton teräs AISI 304 Tasotiiviste: nailon Kiinnityslaippa: ruostumaton teräs AISI 304 Laipan suojus: antimikrobinen nailon Ø 72 mm Pinnoite: antimikrobinen vinyyli Runko: sinkkipinnoitettu teräs

7


8

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT


Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

300

0 ÷10

Kokonaispituus mm

372 472 572 672 872 972 1072

0

82

Tuote

Suora tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Koodi

G27JAS01xx G27JAS02xx G27JAS03xx G27JAS04xx G27JAS05xx G27JAS06xx G27JAS07xx

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

836x836 200

800

Koodi

G27JBS02xx

800

82

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kulmatukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

372x672 oikea 372x672 vasen 472x772 oikea 472x772 vasen

600/700

vasen

82

300

/4 0

Koodi

G27JBR19xx G27JBL19xx G27JBR20xx G27JBL20xx

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

0

600/700

oikea

82 300

/4 0

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43 0

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku

www.pontegiulio.com

kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS02xx Y91JOS08 Y91JOS07

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

9

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

672x1172 oikea 672x1172 vasen

vasen

Koodi

G27JOR01xx G27JOL01xx

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

1100

82

1100

600

82

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

oikea 600

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

272x272

200

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07 Koodi

G27JAS22xx

82 200

Vaihtosuuntainen

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Kokonaispituus mm

305

340

Koodi

G27JBS20xx

305

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

60

www.pontegiulio.com

kg 150

Pyöreä tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

URBAN PEOPLE® pyöreä tukikahva antaa helpon ja turvallisen tartuntaotteen sekoitushanan lähellä

10

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

436x372 oikea 436x372 vasen

300

300

vasen

Koodi

G27JAR26xx G27JAL26xx

400

82

400

82

oikea

Tukikahva 45° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

772x372

Koodi

G27JAS21xx

700

82

135°

300

40

400

0

Vaihtosuuntainen kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm 900 135°

Kokonaispituus mm

972x372 oikea 972x372 vasen

vasen

82

500

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Koodi

G27JAR23xx G27JAL23xx

300

600 900

82

500

oikea

135°

300

600

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Kokonaispituus mm

672x372 oikea 672x372 vasen

vasen 600

Koodi

G27JAR20xx G27JAL20xx

82 135°

600

300

300

82

135°

300

300

oikea

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

572x272

500

Koodi

G27JAS08xx

82

Vaihtosuuntainen

200

135°

www.pontegiulio.com

300

30 0

kg 150

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

11

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1100

836x836 H. 1172 1136x836 H. 1172 1036x1036 H. 1172

800

00 0 ÷11 20

800

/1 0

00

Koodi

G27JOS04xx G27JOS05xx G27JOS08xx

Kulma- ja pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

82

Vaihtosuuntainen Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

4

100 00÷

0

200 800 /

100

1100

436x836 H. 1172 836x836 H. 1172 1036x1036 H. 1172 0

82

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07 Koodi

G27JOS09xx G27JOS06xx G27JOS10xx

Kulma- ja pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

Vaihtosuuntainen Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

82

700÷1100

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Kokonaispituus mm

772 972 1172

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07

Koodi

G27JOS13xx G27JOS14xx G27JOS01xx

Suora tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku www.pontegiulio.com

12

kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

872

Koodi

G27JAS14xx

775

72

www.pontegiulio.com

kg 150

Kulmatukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

URBAN PEOPLE® kulmatukikahvan avulla on helppo liikkua kulman ympärillä. Voit siirtyä kulman yhdeltä puolelta sen toiselle puolelle irrottamatta kättä tukikahvasta. Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

13

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Tukikahvat


Tukikahvat

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700

110

Koodi

G27JCS51xx G27JCS52xx

600

/7 0

0

145

205

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

Vaihtoehdot kg 150

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

Kokonaispituus mm

800 850

110

F17AGN03xx

Koodi

G27JCS53xx G27JCS54xx

205

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä /8 5

0

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa. 145

800

Vaihtoehdot kg 130

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700 110

F17AGN03xx Koodi

G27JCS56xx G27JCS57xx

600

/7 0

0

145

205

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu sähköisellä huuhtelupainikkeella Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

Vaihtoehdot kg 150

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

Kokonaispituus mm

800 850

F17AGN03xx Koodi

G27JCS58xx G27JCS59xx

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu sähköisellä huuhtelupainikkeella

110 205

800

/8 5

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa. 0

145

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Vaihtoehdot www.pontegiulio.com

14

kg 130

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

Kokonaispituus mm

600 700

Vaihtosuuntainen

Koodi

G27JCS66xx G27JCS67xx

Taittuva ja kiertyvä tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

600

/7 0

145

205

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

0

Vaihtoehdot kg 150

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

F17AGN03xx

Kokonaispituus mm

800 850

Vaihtosuuntainen

Koodi

G27JCS68xx G27JCS69xx

Taittuva ja kiertyvätukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

800

/8 5

0

145

205

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

Vaihtoehdot kg 130

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

F17AGN03xx

Kokonaispituus mm

600 700

110

Koodi

G27JCS01xx G27JCS02xx

205

Kiinteä tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä /7 0

0

Kiinnitysmenetelmä ja malli rekisteröity. 145

600

Vaihtoehdot kg 150

www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

F17AGN03xx

Kokonaispituus mm

800 850

110

Kiinteä tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä /8 5

0

145

205

800

Koodi

G27JCS03xx G27JCS04xx

Kiinnitysmenetelmä ja malli rekisteröity.

Vaihtoehdot www.pontegiulio.com

kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

15

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Tukikahvat


Tukikahvat

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700 800

205

110

÷80 0

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu pneumaattisella huuhtelupainikkeella

195

600

Koodi

G27JCS74xx G27JCS75xx G27JCS76xx

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

Vaihtoehdot www.pontegiulio.com

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700 800

205

110

www.pontegiulio.com

÷80 0

Vaihtoehdot

kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

Kokonaispituus mm 110 205

600 700 800 ÷80 0

kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

Tuote

F17AGN03xx Koodi

G27JCS06xx G27JCS07xx G27JCS08xx

Kiinteä tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä (säde 82 mm) Vaihtoehdot

195

600

www.pontegiulio.com

Koodi

G27JCS71xx G27JCS72xx G27JCS73xx

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä (säde 82 mm)

195

600

F17AGN03xx

Kokonaispituus mm

120

F17AGN03xx Koodi

445

G31JCS01xx

Taittuva tukikahva säädettävällä korkeudella (liikevara 200 mm) ja vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Seinälevy alumiinia, maalattu valkoisella epoksijauheella

145

850

kg 100

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

121

Koodi

G31JCS02xx

258

900 145

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

www.pontegiulio.com

16

kg 100

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu seinäjatkeella, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräksestä ja päällystetty valkoisella epoksijauheella

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

Kokonaispituus mm

Koodi

G31UJS01xx

80

126

920

www.pontegiulio.com

Suojaava tukikahva, ø 33 mm, valmistettu nailonilla päällystetystä alumiiniputkesta. Kiinnitys- ja lukitusjärjestelmän valmistusaine derlin, valkoinen (neutraali) väri

Suojaavaa tukikahvaa vasten nojautuminen on miellyttävää pehmeiden käsinojien ansiosta. Se voidaan kiinnittää helposti taittuviin tukikahvoihin yksinkertaisella ja tehokkaalla järjestelmällä, jonka avulla tukikahva voidaan myös lukita turvallisesti pienellä tapilla.

Taittuva tukikahva säädettävällä korkeudella on miellyttävämpi käyttäjälle. Tukikahvaa voidaan säätää helposti ja nopeasti pienellä tapilla, mikä mahdollistaa tukikahvan asettamisen eri korkeuksille liikevaran ollessa 200 mm.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

17

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Tukikahvat


Tukikahvat

Tuote

Kokonaispituus mm

450

Koodi

G27JCS81xx

Taittuva tukikahva, valmistettu ergonomisesta, kosketuslämpimästä, valkoisesta LD-polyeteenistä

130

110

Väri voidaan valita ainoastaan laipan suojukselle 450

Vaihtoehdot kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Y87JIS47

Kromattu laipan suojus

Kokonaispituus mm

600 750

110 130

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

URBAN PEOPLE® line

Koodi

G27JCS82xx G27JCS83xx

Taittuva tukikahva, valmistettu ergonomisesta, kosketuslämpimästä, valkoisesta LD-polyeteenistä 600

/7 5

0

Väri voidaan valita ainoastaan laipan suojukselle

Vaihtoehdot www.pontegiulio.com

kg 100

Kromattu laipan suojus

Y87JIS47

Uudelleen muotoiltu taittuva tukikahva näyttää erilaiselta ja se on pyöreämpi. Se voidaan asentaa lähelle WC-istuinta ja se toimii käsinojana ergonomisen muodon avulla sekä suojaavana tukikahvana seistäessä.

18

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR ®

Ruuvi: M12x30 tropikalisoitu teräs Kiinnityslaippa: nailon

• • • • • • • • •

Liukumaton Pehmeä ja lämmin kosketettaessa Eri värivaihtoehtoja Saumaton muoto (ei liitoksia suorien ja kaarevien osien välillä) Sähköeristetty Itsestään sammuva Bioyhteensopiva Kierrätykseen sopiva TÜV sertifioitu

Päätytulppa: nailon Laipan suojus: nailon Ø 80 mm Pinnoite: vinyyli Runko: sinkkipinnoitettu teräs

19


20

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT


Tuote

TUBOCOLOR® line Kiinnitysruuvien väli mm

220

Kokonaispituus mm

300 400 500 600 700 800 900

0 ÷82

100

Suora tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

G01JAS01xx G01JAS02xx G01JAS03xx G01JAS04xx G01JAS05xx G01JAS06xx G01JAS07xx

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

550

Koodi

G01JAS08xx

470

13 5°

275

275

100

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

550 oik 550 vas

vasen

470

Koodi

G01JER07xx G01JEL07xx

470

oikea

Tukikahva 135° kulmalla, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu kromatulla messinkisellä saippua/sienipidikkeellä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

620

/7 2

Kokonaispituus mm

620

0

÷16 6

660x660 760x760 660x1000 660x1600 760x1700

0

Koodi

G01JBS01xx G01JBS02xx G01JBS03xx G01JBS04xx G01JBS05xx

100

kg 150

www.pontegiulio.com

Kulmatukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

21

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

350x600 oikea 350x660 vasen 660x660 oikea 660x660 vasen

vasen

580

100 270

/5 8

0

580

100 oikea

Koodi

G01JBR19xx G01JBL19xx G01JBR20xx G01JBL20xx

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

270

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot /5 8

Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike

0

Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku

kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS02xx Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

vasen

360 250

250 360

140

oikea

140

Tuote

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm 560 450

400 oikea 400 vasen

vasen

Koodi

G01JER01xx G01JEL01xx

Suora tukikahva pyyhetelineenä, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Kokonaispituus mm

600 oikea 600 vasen

Koodi

G01JER02xx G01JEL02xx

140

450 560

oikea

140

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR® line

kg 150

www.pontegiulio.com

22

Suora tukikahva pyyhetelineenä, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

TUBOCOLOR® line Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1200

Koodi

G01JOS01xx

Suora tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

1120

100

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

660x1200 oikea 660x1200 vasen

100

vasen

Koodi

G01JOR01xx G01JOL01xx

1120

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä

580

100

1120

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43 oikea 580

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Käsisuihku

kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1200

Koodi

G01JOS02xx

1120

100

kg 150

www.pontegiulio.com

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä, keskiosa kromattua messinkiä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä, käsisuihkulla ja joustavalla letkulla

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

23

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm 100

Kokonaispituus mm

660x1200 oikea 660x1200 vasen

Koodi

G01JOR02xx G01JOL02xx

1120

vasen

580

100

1120

oikea 580

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä, keskiosa kromattua messinkiä. Varustettu käsisuihkun pidikkeellä, käsisuihkulla ja joustavalla letkulla

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Vaihtosuuntainen 580/680

620

/7 2

0

620

÷16 6

Kokonaispituus mm

Koodi

660x660 H. 660 760x760 H. 760 1000x660 H. 660 1600x660 H. 660 1700x760 H. 760

G01JBS06xx G01JBS07xx G01JBS08xx G01JBS09xx G01JBS10xx

Kulma- ja pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

0

100

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS02xx Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

580/680

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR® line

15

60/

620

/7 2

Kokonaispituus mm

Koodi

1600x660 H. 660 1700x760 H. 760

G01JBS11xx G01JBS12xx

Kulma- ja pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

0 100

0 166

Vaihtosuuntainen

Jos haluat lisätietoja käsisuihkun pidikkeistä, katso sivu 43

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS02xx Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

24

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

TUBOCOLOR® line Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

870

Koodi

G01JAS14xx

790

180

Muotoiltu tukikahva, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1320÷1720

H. 1400 H. 1600 H. 1800

Koodi

G01JAS09xx G01JAS10xx G01JAS11xx

660/760/860

180

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

H. 1800 (kantavuus 150 kg) H. 2000 (kantavuus 120 kg)

Koodi

G01JAS12xx G01JAS13xx

700

1760/1960

180

Seinästä-seinään pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 120

www.pontegiulio.com

kg 150

Seinästä-lattiaan pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

25

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G01JAS19xx

H. 2300*

Standardikoko seinätuetulle liitokselle on 180 mm. Se voidaan muuttaa pyynnöstä. * Lisätään ylimääräinen seinätuettu liitos, jos korkeus ylittää 2300 mm

Mukautettu katosta-lattiaan pystytukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G20JOS09xx

600

280

430

1170

ø210

Suojaava tukikahva suihkuna, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Varustettu suihkupäällä ja sekoitushanalla

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

600 H. 780 800 H. 780 560

/7 6

Koodi

G01JCS38xx G01JCS39xx

0

Vaihtosuuntainen 740

230

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR® line

145

kg 150

www.pontegiulio.com

26

Seinästä-lattiaan tukikahva 90°, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Tuote

TUBOCOLOR® line Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G01JAS15xx

320

250

400

250 800

Suora tukikahva lapon suojana, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 130

www.pontegiulio.com

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

125

G01JCS02xx

210

Tuote

Taivutettu paperirullan pidike, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

160

G01JCS04xx Suora paperirullan pidike, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Mittatilauksesta valmistettavat tukikahvat Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi 100

G01JAS17xx

Minimipituus 1000 mm

Mittatilauksesta valmistettava suora tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G01JBS17xx

100

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Minimipituus 1000 mm

Mittatilauksesta valmistettava, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

metreittäin

190

Minimipituus 1000 mm

kg 150

www.pontegiulio.com

G01JBS18xx

Mittatilauksesta valmistettava lisäkannattimella, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

27

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Tukikahvat


Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G01JAS18xx

190

100

*

Minimipituus 1000 mm

Mukautettu suora tukikahva lisäkannattimella, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

Suora tanko 700 mm Tanko päätyosan kanssa 150 mm 250 mm Sisäinen/ulkoinen kulmatanko 200x400 mm Joustava taivutus välillä 0° - 90° T-liitos seinäkiinnitysliitoksella Liitos Kiinnityssarja

Koodi

G01JGS01xx G01JGS02xx G01JGS03xx G01JGS04xx G01JGS05xx G01JGS06xx G01JGS07xx G01JGS08xx

Itsekoottavat tukikahvat, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

Fluoresoiva laipan suojus tukikahvoille Fluoresoiva laipan suojus taittuville tukikahvoille

Ø80

(ent. Y87JISN101) Y87JIS34 (ent. Y87JISN102) Y87JIS35

65

135

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

600 800

195

145

Koodi

G01JCS05xx G01JCS07xx

Kiinteä tukikahva, ø 33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä /8 0

0

195

600 Vaihtosuuntainen

Vaihtoehdot kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

600 800

135

600

/8 0

0

195

65

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR® line

Koodi

G01JCS09xx G01JCS10xx

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä.

Vaihtoehdot kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

28

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


TUBOCOLOR® line

Tuote

Kokonaispituus mm 135

600

/8 0

0

195

65

600 800

Koodi

G01JCS12xx G01JCS14xx

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Vaihtoehdot

kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

600/800

600 800

Koodi

G01JCS01xx G01JCS03xx

195

Taittuva ja kiertyvä tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Vaihtosuuntainen

Vaihtoehdot kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700 800 850 600

÷85 0

145

130

110

Koodi

G27JCS16xx G27JCS17xx G27JCS18xx G27JCS19xx

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Saranointijärjestelmä patentoitu ja malli rekisteröity EU:ssa.

Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike kg 100

www.pontegiulio.com

Kromattu laipan suojus

Tuote

Kokonaispituus mm

600 700 800 850

130

110

÷85 0

195

600

kg 150

Koodi

G27JCS11xx G27JCS12xx G27JCS13xx G27JCS14xx

Taittuva tukikahva vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä (säde 82 mm) Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike

www.pontegiulio.com

F17AGN03xx Y87JIS47

Kromattu laipan suojus

F17AGN03xx Y87JIS47

Parannettu turvallisuus Kaikki Ponte Giulion taittuvat tukikahvat on varustettu kitkajärjestelmällä, joka lukitsee ne mihin tahansa asentoon, tämän taittuvan tukikahvan uuden mallin muoto estää mahdolliset onnettomuusvaarat, jos käsi laitetaan väärään paikkaan (seinälle kiinnityslaipan alle), kun tukikahva taitetaan alas. Laipan suojus on Ponte Giulion patentoima kuten myös saranointijärjestelmä.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

29

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

Tukikahvat


Tukikahvat

Tuote

Kokonaispituus mm

600 800

135 65

290

/8 0

0

195

600

Koodi

G01JCS24xx G01JCS25xx

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu pehmeällä käsinojalla. Käsinojan värit: valkoinen (W1), vaaleansininen (B2), vihreä (G2) Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

600 800

50 /8 0

0

195

815

600

Koodi

G01JCS52xx G01JCS53xx

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu vapaasti seisovalla kiinnityspylväällä TUV sertifiointi ainoastaan 600 mm:n tuotteelle G01JCS52

130

130

Vaihtoehdot kg 150

Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

800 135

Koodi

G01JCS37xx

Taittuva tukikahva, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu lattiatuella

800

800

195

65

VINYYLIPINNOITTEISET TUKIKAHVAT

TUBOCOLOR® line

Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03xx

www.pontegiulio.com

Pehmeä käsinoja

Valmistettu ruiskuvaletusta ja paisutetusta pientiheyksisestä materiaalista, joka keventää ja pehmentää lopputuotetta. Tuotteella on hyvät fyysiset ja mekaaniset ominaisuudet, se on esteettisesti kaunis ja kosketettaessa erinomainen. Sen antibakteeriset vaikutukset taataan koko käyttöiäksi homeita ja sieniä vastustavien ominaisuuksien lisäksi. Tuote on saatavilla valkoisena, vaaleansinisenä tai vihreänä.

30

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


TUKIKAHVAT KROMATTUA MESSINKIÄ

CLASS Päätyosa Kromattu messinkiputki

• • • •

Kiiltävä viimeistely Kromattu messinkiputki Elegantti muoto Ergonominen

Ruuvisuojus kromattua ABS:ää

31


32

TUKIKAHVAT KROMATTUA MESSINKIÄ


Tukikahvat Tuote

CLASS line Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

440 660

Koodi

G26UAS01C1 G26UAS02C1

402

/6 2

2

Suora tukikahva, valmistettu kromatusta messingistä kiiltävällä viimeistelyllä

www.pontegiulio.com

Tuote

TUKIKAHVAT KROMATTUA MESSINKIÄ

90

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1440

Koodi

G26UAS03C1

90 140

2

Suora tukikahva, valmistettu kromatusta messingistä kiiltävällä viimeistelyllä

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

550x278 90

222

2

512

28

13

Koodi

G26UDS01C1

282

Tukikahva 135° kulmalla, valmistettu kromatusta messingistä kiiltävällä viimeistelyllä

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

700

98

Koodi

G26UCS01C1

150

Taittuva tukikahva, valmistettu kromatusta messingistä kiiltävällä viimeistelyllä

115

250

700

140

165

12 80

Vaihtoehdot Paperirullan pidike Kiinnityssarja

F26AGS01C1 Y26DDS01C1

www.pontegiulio.com

33


34

TUKIKAHVAT KROMATTUA MESSINKIÄ


TUKIKAHVAT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

SATIN STEEL

Kiinnityslaippa: ruostumaton teräs AISI 304 Runko: Ruostumaton teräs AISI 304 Laipan suojus: ruostumaton teräs AISI 304 Ø 80 mm

• • • • •

Satiiniviimeistely Ruostumaton teräs AISI 304 Ei näkyviä ruuveja Saumaton muoto (ei liitoksia suorien ja kaarevien osien välillä) Täydellinen kiireisiin ympäristöihin 35


TUKIKAHVAT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

SATIN STEEL line

36

Tukikahvat


Tuote

SATIN STEEL line Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

380 490 540 690 840 890 990 1150

70 300

7 ÷10

0

Tuote

Suora tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

kg 150

www.pontegiulio.com

Koodi

G55JAS01 G55JAS02 G55JAS03 G55JAS04 G55JAS05 G55JAS06 G55JAS07 G55JAS08

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

70

1150

Koodi

G55JAS08

1070

Suora tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Kiinnitysruuvien väli mm

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS01xx Y91JOS08 Y91JOS07

Kokonaispituus mm

1400

Koodi

G55JAS11

70 132

0

www.pontegiulio.com

Tuote

Seinästä-seinään tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

kg 150

Kiinnitysruuvien väli mm

Kiinnitysruuvien väli mm

490

Koodi

G55JAS15

410

70

110°

30

www.pontegiulio.com

305

5

kg 150

Tukikahva 135° kulmalla, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

37

TUKIKAHVAT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

Tukikahvat


SATIN STEEL line Tuote

Tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm 410

Kokonaispituus mm

890x490 oikea 890x490 vasen

vasen

Koodi

G55JBR19 G55JBL19

810

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

410

810

TUKIKAHVAT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

70

Vaihtoehdot Värillinen, ergonominen käsisuihkun pidike

oikea

70

Kromattu, ergonominen käsisuihkun pidike Värillinen käsisuihkun pidike Käsisuihku

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Joustava letku käsisuihkulle 1500 mm

Kiinnitysruuvien väli mm vasen

Kokonaispituus mm

800x880 oikea 800x880 vasen

760

Y87JOS04xx Y87JOS04C1 Y87JOS01xx Y91JOS08 Y91JOS07

Koodi

G55JCR38 G55JCL38

760

840

840

305

305

127

127

oikea

www.pontegiulio.com

Tuote

Seinästä-lattiaan tukikahva 90° kulmalla, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

kg 150

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm 660

660

/9 7

700x700 700x1010

Koodi

G55JBS03 G55JBS04

0

70 kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kulmatukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä Kokonaispituus mm

600 800

240

90

Koodi

G55JCS12 G55JCS14

600

www.pontegiulio.com

38

/8 0

0

kg 150

Taittuva tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta ruostumattomasta teräsputkesta AISI 304 satiiniviimeistelyllä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


MAALATUT TUKIKAHVAT

PAINT

Ruuvi: M12x30 tropikalisoitu teräs Kiinnityslaippa:nailon Laipan suojus:nailon Ø 80 mm Runko: teräs, Rilsan® tai epoksimaalattu

• • • • •

Maalattu epoksijauheella tai kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan®, katso sivu 42 Saatavilla valkoisena Muita värejä saatavilla huomattavia määriä varten Saumaton muoto (ei liitoksia suorien ja kaarevien osien välillä) Täydellinen sarja 39


PAINT line Tuote

Maalatut tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

300

0 ÷12

Kokonaispituus mm

0

100

Koodi

380 Rilsan 450 Rilsan 530 Rilsan 680 Rilsan 800 Rilsan 980 Rilsan 1280 Rilsan

G06JAS02W7 G06JAS13W7 G06JAS03W7 G06JAS05W7 G06JAS14W7 G06JAS06W7 G06JAS07W7

380 Epoksi 450 Epoksi 530 Epoksi 680 Epoksi 800 Epoksi 980 Epoksi 1280 Epoksi

G06JAS02W2 G06JAS13W2 G06JAS03W2 G06JAS05W2 G06JAS14W2 G06JAS06W2 G06JAS07W2

MAALATUT TUKIKAHVAT

Suora tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella

Vaihtoehdot Käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

Joustava letku

Y87JOS02W1 Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

400

Koodi

480 Rilsan

G06JAS08W7

480 Epoksi

G06JAS08W2

13 5°

195

100

Tukikahva 135° kulmalla, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

665

/7 6

5

665

100

kg 150

www.pontegiulio.com

40

Kokonaispituus mm

/7 6

Koodi

705x705 Rilsan 805x805 Rilsan

G06JBS01W7 G06JBS02W7

705x705 Epoksi 805x805 Epoksi

G06JBS01W2 G06JBS02W2

5

Kulmatukikahva, ø 32 mm, valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella


Maalatut tukikahvat Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

Koodi

H. 1800 Rilsan

G06JAS12W7

H. 1800 Epoksi

G06JAS12W2

1760

Tuote

PAINT line

660

150

kg 120

www.pontegiulio.com

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

Koodi

H. 1600 Rilsan

G06JAS10W7

H. 1600 Epoksi

G06JAS10W2

1520

Tuote

150

Seinästä-seinään tukikahva, ø 32 mm, valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella

kg 120

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

660

vasen

350

Koodi

430x740 oikea Rilsan 430x740 vasen Rilsan

G06JBR19W7 G06JBL19W7

430x740 oikea epoksi 430x740 vasen epoksi

G06JBR19W2 G06JBL19W2

L-kirjaimen muotoinen tukikahva, ø 32 mm, valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella

100 oikea 660

100

350

Vaihtoehdot Käsisuihkun pidike Käsisuihku

kg 150

Joustava letku

Y87JOS02W1 Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

41

MAALATUT TUKIKAHVAT

Seinästä-lattiaan tukikahva, ø 32 mm, valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella


PAINT line

Maalatut tukikahvat

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

1185

left

665

665

705x705 H. 1260 oikea epoksi 705x705 H. 1260 vasen epoksi

G06JBR06W2 G06JBL06W2

1185

right

665

G06JBR06W7 G06JBL06W7

Kulma- ja pystytukikahva, ø 32 mm, valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella

100

665

Koodi

705x705 H. 1260 oikea Rilsan 705x705 H. 1260 vasen Rilsan

Vaihtoehdot

100

Käsisuihkun pidike Käsisuihku kg 150

Joustava letku

Y87JOS02W1 Y91JOS08 Y91JOS07

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

G06JCS12W7 G06JCS14W7

600 epoksi 800 epoksi

G06JCS12W2 G06JCS14W2

65

MAALATUT TUKIKAHVAT

135

Koodi

600 Rilsan 800 Rilsan

/8 0

0

195

600

Taittuva tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03W1

www.pontegiulio.com

Tuote

Kiinnitysruuvien väli mm

Kokonaispituus mm

50

130

195

840

600

Koodi

700 Rilsan

G06JCS52W7

700 epoksi

G06JCS52W2

Taittuva tukikahva, ø 32 mm, valmistettu saumattomasta teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan® tai epoksijauheella. Varustettu vapaasti seisovalla kiinnityspylväällä

130

Vaihtoehdot Irrotettava paperirullan pidike

F17AGN03W1

www.pontegiulio.com

Rilsan® (Polyamide 11 Fine Powders) on tehokas ekologinen materiaali, joka on erittäin kestävää. Se on kasviperäinen ja se on valmistettu uudistuvista raaka-aineista, risiininsiemenistä. Ominaisuudet: • • • • •

42

Kemikaalien sietokyky; Korroosionkestävyys; Iskunkestävyys; Sileä pinta; Kavitaation kestävyys;

• • • • •

UV-kestävyys; Lämmönkestävyys; Kulumiskestävyys; Vaaraton ihmisten terveydelle; Helposti puhdistettavat pinnat


Tukikahvat

Sarja TUBOCOLOR®

Tuote

Kokonaispituus mm 116

Koodi

Y87JOS04xx Y87JOS04C1

163

95

95x116 H. 163 värillinen versio kromattu versio

Patentoitu tuote

Ergonominen käsisuihkun pidike, valmistusaine ABS

MAALATUT TUKIKAHVAT

www.pontegiulio.com

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

43


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Tuote

Koodi

340x395

400

G12JDS19xx

375

340

395

440

375

400

400

D1 musta

D2 harmaa

G2 vaaleanvihreä

95

kg 150

ISTUIMET & JAKKARAT

www.pontegiulio.com

Taittuva istuin, valmistettu alumiinista ja päällystetty pehmeällä ja kosketuslämpimällä polyuretaanilla. PUR line Saatavilla musta (D1), harmaa (D2) ja vihreä (G2) väri

Tukeva, uskomattoman pehmeä ja mukava. Kun istuin taitetaan ylös, se ei ole suurikokoinen suihkukaapissa ja siten jää enemmän tilaa liikkumista varten.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla 44


45

ISTUIMET & JAKKARAT


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Tuote

Koodi

360x415 Ruostumaton teräs AISI 304 360x415 Sinkitty teräs

425 360

Taittuva istuin, istuinosa ABS:ää, sisäkehikko ruostumatonta tai sinkittyä terästä. Saatavilla valkoinen (W1), kermanvalkoinen (I1), harmaa (D2), tummanharmaa (D4) väri

415

W1 valkoinen

I1 kermanvalkoinen

D2 harmaa

G27JDS43xx G27UHS01xx

D4 tummanharmaa

Vaihtoehdot kg 170

www.pontegiulio.com

Kromiviimeistellyt laipan ja valuma-aukon suojukset

Tuote

S87SBD02

Koodi

360x415

Taittuva istuin, istuinosa ABS:ää, sisäkehikko ruostumatonta tai sinkittyä terästä. Varustettu alumiinisilla tukijaloilla. Saatavilla valkoinen (W1), kermanvalkoinen (I1), harmaa (D2), tummanharmaa (D4) väri

42 360 5

500

415

G27JDS44xx

ISTUIMET & JAKKARAT

225

W1 valkoinen

I1 kermanvalkoinen

D2 harmaa

D4 tummanharmaa

Vaihtoehdot kg 200

www.pontegiulio.com

Kromiviimeistellyt laipan ja valuma-aukon suojukset

Tuote

S87SBD02

Koodi

360x435

395 130

360

Taittuva istuin, valmistettu alumiinista ja peitetty pehmeällä ja kosketuslämpimällä polyuretaanilla. Saatavilla musta (D1) ja harmaa (D2) väri Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

440

D1 musta

G27JDS18xx

435

D2 harmaa

Vaihtoehdot kg 150

Kromatut laipan suojukset

Y87JIS47

www.pontegiulio.com

Istuimet voidaan yhdistää täydellisesti taittuviin tukikahvoihin (sivu 18)

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla 46


ISTUIMET & JAKKARAT Istuimia on saatavilla eri värisinä sekä tietyillä kromiviimeistelyillä lisävarusteilla (laipan ja valuma-aukon suojukset). Tämä mahdollistaa istuimien sovittamisen kauniisti yhteen kylpyhuoneiden muihin kiinteisiin kalusteisiin.

47


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Product

Koodi

Y87SAS02xx

70

270

W1 valkoinen

B2 vaaleansininen

G2 vaaleanvihreä

Saatavilla ainoastaan valkoinen (W1), vaaleansininen (B2) ja vaaleanvihreä (G2) väri. Asennettavaksi tuotteisiin nailonsäleillä.

Pehmeä, antibakteerinen sälesuoja

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

315x330 395

235

415 315

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä.

330

320

G27JDS07xx

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa.

Vaihtoehdot kg 150

Kromatut laipan suojukset

Y87JIS47

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

315x330 395

ISTUIMET & JAKKARAT

415 315

G27JDS42xx

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä.

330

Saranointijärjestelmä patentoitu EU:ssa

Vaihtoehdot kg 150

Kromatut laipan suojukset

Y87JIS47

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x370

G01JDS43W1

320

70

330

370

kg 120

Taittuva istuin, valmistettu polypropeenista

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x390* 330x470

200

330

G01JDS20xx G01JDS21xx

440

390

kg 150

www.pontegiulio.com

48

/4 7

0

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Istuimet & jakkarat

Suihkuistuimet

Tuote

Koodi

315x330

G01JDS07xx

65

135

200

315

330

390

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

315x330

430

G40JDS27xx

290

315

330 390

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

315x330

135

G20JDS42xx ISTUIMET & JAKKARAT

100

390 315

330

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 65

135 /3 5

5

G01JDS08xx G01JDS09xx G01JDS10xx

200

315

315x330 315x390 355x390

390

330 /4 4

/3 9

0

0

Istuin voidaan myös mukauttaa

Taittuva istuin, istuinosa valkoista laminaattia, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

320x330

G01JDS42W1

415 320

430

100

135

330

kg 150

www.pontegiulio.com

Taittuva istuin, pidennetty istuinosa valkoista ABS:ää, muuten valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

49


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Tuote

Koodi

315x330 430

G20JDS25xx

400 315

100

135

330 145

270

Taittuva istuin, istuinosa valkoista ABS:ää, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x330

G03JDS11xx

405

33

0

330

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa.

590

Irrotettava ja taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

G31JDS01

445

ISTUIMET & JAKKARAT

407

330

438

kg 150

www.pontegiulio.com

Taittuva istuin säädettävällä korkeudella (liikevara 200 mm) ja vahvistetulla liitoksella, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Seinälevy alumiinia, maalattu valkoisella epoksijauheella

Taittuva istuin säädettävällä korkeudella tarjoaa mukavuutta käyttäjälle ja avustajalle. Istuimen säätäminen on erittäin helppoa ja nopeaa pienellä tapilla, jonka avulla istuin voidaan asettaa eri korkeuksille liikevaran ollessa 200 mm.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla 50


Istuimet & jakkarat

Suihkuistuimet

Tuote

Koodi

G01JDS40xx

460

330x330

330

330

470

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään kulmasta-kulmaan tukikahvaa G40JAS23xx

Irrotettava kulmaistuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x330

G01JDS17xx

520

330

330

530

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

0

0 /4 1

/4 5

610

400

330

www.pontegiulio.com

330x400 450x410

G01JDS11xx G01JDS12xx

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS11xx ja 600 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS12xx

Irrotettava ja taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Irrotettava kulmaistuin ja kulmasta-kulmaan tukikahva jättävät enemmän tilaa liikkeille suihkukaapissa helpottaen käyttöä. Kun istuinta ei tarvita, se voidaan irrottaa ja tilaa jää vieläkin enemmän. Kulmasta-kulmaan tukikahva on saatavilla myös saippua/sienitelineen kanssa.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla 51

ISTUIMET & JAKKARAT

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Tuote

Koodi

530

335x380

G40JDS35xx

335

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa.

380

550

Irrotettava istuin, istuinosa polyuretaania, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 0 90

/3 5

33

0 /3

310

310x330 310x390 350x390

G01JDS13xx G01JDS14xx G01JDS15xx

610

Istuin voidaan myös mukauttaa. Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS13xx ja 600 mm:n tukikahvaa malleille G01JDS14xx ja G01JDS15xx

Irrotettava ja taittuva istuin, istuinosa valkoista laminaattia, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

ISTUIMET & JAKKARAT

520

330x330 370x400* 330

530

/5 8

330

0

/3 7

/4 0

0

0

G01JDS01xx G01JDS02xx

* Ei sovi sälesuojusten asennusta varten (Y87SAS02xx). Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS01xx ja 600 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS02xx

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x330

G01JDS16xx

520

385 115

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa. Istuin voi kantaa 150 kg:n painon. Taittuva käsinoja voi kantaa 30 kg:n painon.

330

330

530

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu taittuvilla käsinojilla

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

520

330x310 390x310 390x390 330

530

www.pontegiulio.com

/5 6

0

310

/3 9

/3 9

0

0

G01JDS03xx G01JDS04xx G01JDS05xx

Istuin voidaan myös mukauttaa. Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS03xx ja 600 mm:n tukikahvaa malleille G01JDS04xx ja G01JDS05xx

Irrotettava istuin, istuinosa valkoista laminaattia, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla

52


Istuimet & jakkarat

Suihkuistuimet

Tuote

Koodi

530

315x330

315

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa.

330

525

G01JDS24xx

Irrotettava istuin, istuinosa valkoista ABS:ää, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

330x330 370x400* 520

330

530

/5 6

330

0

/4 0

/3 7

0

0

G01JDS18xx G01JDS19xx

Tukikahva istuimen kiinnittämistä varten ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään 500 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS18xx ja 600 mm:n tukikahvaa mallille G01JDS19xx. * Ei sovi sälesuojusten asennusta varten (Y87SAS02xx)

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu turvavyöllä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

205x330

G01JDS30xx

350

320

ISTUIMET & JAKKARAT

430

205

* Ei sovi sälesuojusten asennusta varten (Y87SAS02xx)

kg 150

www.pontegiulio.com

Jakkara nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

Tuote

Koodi

G06JDS30W2

310

470

310

310x310

420

360 kg 150

www.pontegiulio.com

Tuote

Jakkara, istuinosa valkoista ABS:ää, muuten valmistettu teräsputkesta, maalattu kasviperäisellä synteettisellä termoplastisella jauheella Rilsan®

Kiinnitysruuvien väli mm

Koodi

G40JDS28xx 150

200

Määrittele mitta “x”. www.pontegiulio.com

Selkänoja polyuretaanityynyllä

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla 53


Suihkuistuimet

Istuimet & jakkarat

Tuote

Koodi

G01JDS29xx

320x330 /8 0

140

660

460

0

305

320 /5 9 0

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Laajennettava leveys välillä 660 mm - 800 mm

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 310

/7 0

0

125

650

G24JDS28W1 G24JDS29W1

650 700

310

Irrotettava istuin, istuinosa ABS:ää, muuten valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

G01JDS34xx

* Ei sovi sälesuojusten asennusta varten (Y87SAS02xx). Määrittele mitat A-B-C-D kuten näytetään piirroksessa sivulla 50

330

kg 150

Irrotettava istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 135

690

G01JDS37xx G01JDS38xx

690 790

65

/7 9

0

330

kg 150

Taittuva istuin nailonsäleillä, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä.

www.pontegiulio.com

Irrotettava istuin kylpyammeeseen

Taittuva istuin kylpyammeeseen

1

2

Taittuva istuin sallii nopean ja helpon pääsyn kylpyammeeseen. Kun istuinta ei tarvita, se voidaan taittaa ylös ja täten se ei vie paljoakaan tilaa.

X

100

ISTUIMET & JAKKARAT

100

X

330

3 Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla

54


SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

Saniteettitilojen tarvikkeet

55


Pesualtaat akryylikiveä

Saniteettitilojen tarvikkeet

Tuote

mm

900x550

Koodi

B46CNM01B3

Hana ei kuulu toimitukseen.

MIDIOPLAN® pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Sarja A850. Väri vaaleansininen-vihreä, allas valkoinen. Varustettu sisäänrakennetulla tukikahvalla

www.pontegiulio.com

Tuote

mm

900x550

Koodi

(ent. B46CNMW301) B46CNM11W3

Hana ei kuulu toimitukseen.

www.pontegiulio.com

MIDIOPLAN® pesuallas, valmistettu lämpömuovatusta akryylikivestä. Sarja A900. Väri Alppien valkoinen. Varustettu sisäänrakennetulla tukikahvalla

Tuote

mm

Väri Alppien valkoinen 800x625 mm Väri kaakaonruskea, allas kermanvärinen 800x625 mm

Koodi

(ent. B46CNMW103) B46CNM13W3 (ent. B46CNMT101) B46CNM13T1

Hana ei kuulu toimitukseen.

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

Alppien valkoinen Kaakaonruskea

Kermanvärinen

www.pontegiulio.com

MIDIOPLAN® ergonomisesti muotoiltu pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Sarja E800. Varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla tukikahvalla. Väri ‘kaakaonruskea’, alla ‘kermanvärinen’

Tuote

mm

980x600

Koodi

B46CNM03W3

MIDIOPLAN® ergonomisesti muotoiltu pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Sarja E860. Varustettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla seinäkannattimella/tukikahvalla. Väri valkoinen Hana ei kuulu toimitukseen.

Koodi

(ent. H52HASC104) H52HAS14

www.pontegiulio.com

Tuote

Vapaasti virtaava nouseva pohjaventtiili kromatulla suojuksella (asennettava ainoastaan ilman ylivuotosarjaa) mm

980x600

Koodi

B46CNM04W3

MIDIOPLAN® ergonomisesti muotoiltu pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Sarja E860. Varustettu maalatusta teräksestä valmistetulla seinäkannattimella/tukikahvalla. Väri valkoinen Hana ei kuulu toimitukseen.

Koodi

(ent. H52HASC104) H52HAS14

www.pontegiulio.com

56

Vapaasti virtaava nouseva pohjaventtiili kromatulla suojuksella (asennettava ainoastaan ilman ylivuotosarjaa)


Saniteettitilojen tarvikkeet

Pesualtaat akryylikiveä

Tuote

mm

Koodi

B46CNM14

MIDIOPLAN® ergonomisesti muotoiltu pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Varustettu ergonomisesti muotoillulla tukikahvalla Ø33 mm, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty vinyylillä www.pontegiulio.com

Tuote

mm

Koodi

B46CNM15

MIDIOPLAN® pesuallas, valmistettu akryylikivestä. Varustettu suoralla tukikahvalla, Ø32 mm, valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI304 kiillotetulla viimeistelyllä, päätytulpat ja kiinnitysosat tummanharmaan värisiä.

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

www.pontegiulio.com

229

20 0/1

0 6 550 15

/9 800

10 00/

00/

120

0 6 550 20

229

90

/ 800

00 0/1

Sisäänrakennetulla tukikahvalla varustettu pesuallas on erittäin käyttäjäystävällinen. Tukikahvan avulla pyörätuolissa oleva käyttäjä voi siirtyä lähemmäksi pesuallasta ja ohuen muotoilun avulla hänen on helpompi mahtua sen alle. Ergonomisesti muotoiltu etureuna takaa vielä mukavamman ja helpomman käytön.

57


Pesualtaat akryylikiveä

Saniteettitilojen tarvikkeet

Tuote

mm

Pesuallas 1500x500 H.120 suorakulmaisella akryylikivisellä altaalla 360x290 H.100 Pesuallas 1500x550 H.120 suorakulmaisella akryylikivisellä altaalla 500x350 H.100

Koodi

B46TLM48W3 B46TLM52W3

MIDIOPLAN® kaksinkertainen pesuallas, valmistettu valkoisesta akryylikivestä etureunuksella H.120 mm Tulee täydentää tukikannattimilla

290/350

290/350

500/550

1500

Vaihtoehdot

Y46TLM25W3 Y46TLR01W3 Vasemman puolen reuna H. 120 mm Y46TLL01W3 Ylivuotosarja pesualtaalle H51HAS06 Painettava nouseva pohjaventtiili (ent. H52HASC103) (tulee asentaa ainoastaan ylivuotosarjan kanssa) H52HAS13 Pesuallas, vapaasti virtaava nouseva pohjaventtiili kromatulla suojuksella (ent. H52HASC104) (asennettava ainoastaan ylivuotosarjan kanssa) H52HAS14 Pesualtaan oikean puoleinen tukikannatin, valmistettu maalatusta teräksestä B41DCR07 Pesualtaan vasemman puoleinen tukikannatin, valmistettu maalatusta teräksestä B41DCL07 Takaroiskesuoja H. 60 mm. Metreittäin

360/500

360/500

120

Oikean puolen reuna H. 120 mm

0

1

2

3

MITAN MUKAAN MUODON MUKAAN www.pontegiulio.com

Tuote

mm

Pesuallas 1500x550 H.120 soikealla altaalla, akryylikiveä

Koodi

B46TLM61W3

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

MIDIOPLAN® kaksinkertainen pesuallas, valmistettu valkoisesta akryylikivestä etureunuksella H.120 mm Tulee täydentää tukikannattimilla

Näytetty tuote on varustettu takaroiskesuojalla ja sivureunalla

350

500/550

1500

Vaihtoehdot

Y46TLM25W3 Y46TLR01W3 Vasemman puolen reuna H. 120 mm Y46TLL01W3 Ylivuotosarja pesualtaalle H51HAS06 Painettava nouseva pohjaventtiili (ent. H52HASC103) (tulee asentaa ainoastaan ylivuotosarjan kanssa) H52HAS13 Pesuallas, vapaasti virtaava nouseva pohjaventtiili kromatulla suojuksella (ent. H52HASC104) (asennettava ainoastaan ylivuotosarjan kanssa) H52HAS14 Pesualtaan oikean puoleinen tukikannatin, valmistettu maalatusta teräksestä B41DCR07 Pesualtaan vasemman puoleinen tukikannatin, valmistettu maalatusta teräksestä B41DCL07 Takaroiskesuoja H. 60 mm. Metreittäin

445

120

Oikean puolen reuna H. 120 mm

0

1

2

3

MITAN MUKAAN MUODON MUKAAN www.pontegiulio.com

58


SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

Saniteettitilojen tarvikkeet

59


130 line pesualtaita ja lisätarvikkeita Tuote

Saniteettitilojen tarvikkeet mm

675x570 kg 21

Koodi

B40CMS01

Jotta täytetään standardin UNI EN 14688 vaatimukset, suosittelemme käyttämään tukikannatinta B41DCSW101 Hana ei kuulu toimitukseen.

www.pontegiulio.com

Ergonomisesti suunniteltu pesuallas kyynärnojilla, jotka on valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista

Tuote

Koodi

Y90SES42

Pesualtaan kiinnityssarja Tuote

Koodi

B41DCS01

Pesualtaan tukikannatin, maalattua terästä Tuote

Koodi

B41DAS09

Pesualtaan kallistuva kannatin, maalattua terästä Tuote

Koodi

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

B41DAS02

Pesualtaan kallistuva kannatin, käsikäyttöinen, maalattua terästä Tuote

Koodi

B41DAS05

Pesualtaan kallistuva kannatin, kaasukäyttöinen, maalattua terästä Tuote

Koodi

H51HAS01

Joustava lappo Tuote

Koodi

H51HAS02

Joustava lappo, 90° taivutuksella

60


Saniteettitilojen tarvikkeet

Tukikahva pesualtaalle

Tuote

mm

Koodi

B46JES01xx

Se voidaan sovittaa markkinoilla oleviin pesualtaisiin.

kg 150

www.pontegiulio.com

1 /53

480

216

495

U-kirjaimen muotoinen tukikahva pesualtaille, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä.

6 /50 SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

470

U-kirjaimen muotoinen tukikahva pesualtaille voidaan kiinnittää Skandinavian markkinoilla oleviin pesualtaisiin. Kallistuva etuosa tarjoaa kauniin muotoilun ja paremman otteen käyttäjälle. Tukikahva voidaan myös mukauttaa, jotta se sovitetaan eri pesuallaskokoihin.

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

61


DUALpg line wc-istuimet, wc-istuin/bidee ja seinään kiinnitettävä wc-istuin Tuote

Saniteettitilojen tarvikkeet

mm

800x370 H. 500 kg 28 800x370 H. 450 kg 27

Koodi

B42CDO01 B42CDO02

Edestä avoin wc-istuin, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista. Varustettu huuhtelusäiliöllä

800x360 H. 500 kg 28

B42CTO01

Edestä avoin wc-istuin/bidee, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista. Varustettu huuhtelusäiliöllä

Tulee täydentää seuraavilla tuotteilla Huuhtelusäiliö Huuhtelumekanismi huuhtelupainikkeella Uimurisarja

Koodi B42CRS01 H52HES05 H52HLS04

www.pontegiulio.com

Tuote

mm

820x370 H. 500 kg 28

Koodi

B42CDC01

WC-istuin, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista. Katso lisätarvikkeita sivulta 63

Tulee täydentää seuraavilla tuotteilla Huuhtelusäiliö Huuhtelumekanismi huuhtelupainikkeella Uimurisarja

Koodi B42CRS01 H52HES05 H52HLS04

www.pontegiulio.com

Tuote

mm

800x375 kg 25

Koodi

B42CCO01

Edestä avoin seinään kiinnitettävä wc-istuin, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista. Varustettu huuhtelusäiliöllä

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

800x375 kg 25

B42CSO01

Edestä avoin seinään kiinnitettävä wc-istuin/bidee, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista

Tulee täydentää seuraavilla tuotteilla Huuhtelusäiliö Tukikannatin seinäkiinnitettävällä wc-istuimelle Huuhtelumekanismi huuhtelupainikkeella Uimurisarja

Koodi B42CRS02 B41DDS02 H52HES05 H52HLS07

www.pontegiulio.com

Tuote

mm

800x375 kg 25

Koodi

B42CAO02

Edestä avoin seinään kiinnitettävä wc-istuin, valmistettu valkoisesta lasitetusta posliinista Katso huuhtelusäiliötä sivulta 63 Katso lisätarvikkeita sivulta 63

Tulee täydentää seuraavilla tuotteilla Tukikannatin seinään kiinnitettävällä wc-istuimelle

Koodi B41DDS02

Lattiakaivon liitin Viemäri 90° Seinäviemärin liitin 235 mm Seinäviemärin liitin 400 mm

H52HCS01 H52HCS12 H52HCS02 H52HCS03

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

Lattia- ja seinäviemärin liittimet

62


Saniteettitilojen tarvikkeet

DUALpg linen lisätarvikkeet

Tuote

Koodi

B41DEC11 Ei sovi wc-istuimelle/bideelle

WC-istuin, valmistusaine ABS Tuote

Koodi

B41DEO01

Edestä avoin wc-istuin ja kansi, lakattua puuta Tuote

Koodi

Perussaranat Pehmeästi sulkeutuvat saranat

B41DEO40 B41DEO41

Kertamuovinen wc-istuin Tuote

Koodi

B41DEC01

WC-istuin ja kansi, lakattua puuta Tuote

Koodi

B41DEO02 Edestä avoin wc-istuin, lakattua puuta Tuote

Koodi

B41DEO11 Ei sovi wc-istuimelle/bideelle

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

Edestä avoin wc-istuin, valmistusaine ABS

63


Erityistuotteet Tuote

Saniteettitilojen tarvikkeet mm

Lattiaviemäri 515x365 H. 390 kg 15,5 Seinäviemäri 515x365 H. 390 kg 15,5

www.pontegiulio.com

Koodi

B41CGS03 B41CGS04

WC-bidee, valmistettu lasitetusta posliinista. Korkeus 390 mm

Tuote

Koodi

B41DEC04

www.pontegiulio.com

WC-istuin, valmistettu valkoisesta lakatusta puusta

Tuote

Koodi

B41DEO12

www.pontegiulio.com

Edestä avoin, kohotettu wc-istuin, valmistusaine antibakteerinen ABS

Tuote

Koodi

SANITEETTITILOJEN TARVIKKEET

B41DEO24

www.pontegiulio.com

Edestä avoin, kohotettu wc-istuin ja kansi, valmistusaine antibakteerinen ABS

Tuote

Koodi

B41DEO32

www.pontegiulio.com

Tuote

Edestä avoin, kohotettu wc-istuin, valmistettu polypropeenista Koodi

B41DEO33

www.pontegiulio.com

Tuote

Edestä avoin, kohotettu wc-istuin ja kansi, valmistettu polypropeenista Koodi

B41DEO34

www.pontegiulio.com

64

Edestä avoin, kohotettu wc-istuin, valmistettu sinisestä polyuretaanista


LISÄTARVIKKEET & PEILIT

Accessories & mirrors

65


Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet & peilit

Tuote

Koodi

F17ANN01xx 130 600

Hylly, pleksilasia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

40

F17AJN01xx

115

105

Saippuateline, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

85

F17ALN01xx

115

105

Hammasharjateline, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AON01xx 180

180

Sieniteline, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

F17AGN03xx

160

BioCote® suoja saatavilla ainoastaan valkoiseen (W1) väriin.

Irrotettava wc-paperirullan pidike, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AGN01xx 20

100

69

www.pontegiulio.com

66

Ø14

145

Wc-paperirullan pidike, nailonia, ø14 mm

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Lisätarvikkeet & peilit

Lisätarvikkeet

Tuote

Koodi

F17AGN04xx

120

115

150 BioCote® suoja saatavilla ainoastaan valkoiseen (W1) väriin.

Wc-paperirullan pidike, nailonia, ø20 mm

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AGN02xx 40

69

120

Vara wc-paperirullan pidike, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AGN05xx

145

Vara wc-paperipidike, valmistettu sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

115

105

BioCote® suoja saatavilla ainoastaan valkoiseen (W1) väriin.

WC-harjan pidike, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AKN03xx 35

40

69

www.pontegiulio.com

Pyyhekoukku yhdelle pyyhkeelle, nailonia

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

67

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

200

490

F17AHN01xx


Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet & peilit

Tuote

Koodi

F17AKN01xx 40

69

20

Pyyhekoukku yhdelle pyyhkeelle, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AKN02xx 40

69 20

Pyyhekoukku kahdelle pyyhkeelle, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 69 43

F17AKN04xx 69

Pyyhekoukku kahdelle pyyhkeelle, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F17AKN05xx 69

54

65

Pitkä pyyhekoukku yhdelle pyyhkeelle, nailonia

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

64

F17ATN01xx

www.pontegiulio.com

Peilinpidikkeet

Peilinpidikkeet

Peilinpidikkeet tuotteille F41JPS05xx, F41JPS06xx voidaan asettaa vaakasuoraan, pystysuoraan tai 45° kulmaan.

68

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Lisätarvikkeet & peilit

Lisätarvikkeet

Tuote

Koodi

F70AAS13 240

510

440

Seinään asennettava paperipyyheteline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AAS05

370

280

Paperipyyheteline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

100 www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AAS06

200

280

Paperipyyheteline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

100

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AES04

150 285

520

Kaksinkertainen paperipyyheteline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

270

WC-paperiteline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

310

145

F70AES01

165

www.pontegiulio.com

110

WC-paperiteline vararullalla, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

69

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

Koodi

F70AES03

115


Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet & peilit

Tuote

Koodi

F70AES02 130

105

460

Hylly kahdella paperirullatelineellä, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70ANS01 200 610

Hylly, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70ANS03 150 55

370

Taittuva hylly, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AHN01 130 270

90

WC-harjateline, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70ACS02

210

Kylpyhuoneeseen asennettava saippuasäiliö, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 70

165

180

Tilavuus 1,2 litraa

F70ACS01

Nestesaippua-automaatti, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 120

70

Tilavuus 1,2 litraa

F70ACS04

210

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

70

Tilavuus 1 litra

www.pontegiulio.com

70

Nestesaippua-automaatti, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä


Lisätarvikkeet & peilit

Lisätarvikkeet

Tuote

Koodi 70

120

210

F70ACS03

Tilavuus 1,2 litraa

Nestesaippua-automaatti, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi 100

50

75

F70AJS01 Saippuateline, kiiltäväksi viimeisteltyä ruostumatonta terästä

110 www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AKS03

50

50

Koukku, kiiltäväksi viimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AKS04

50

55

Koukku, kiiltäväksi viimeisteltyä ruostumatonta terästä

105

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

F70AGS01

100

207 50

Paperirullateline, kiiltäväksi viimeisteltyä ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

Koodi

(ent. F70APSC101) F70APS11

605

615

455

Seinään asennettava kaappi, ruostumatonta terästä, peiliovi

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

/

160

/2 0

0

Koodi

F70AFS01 F70AFS02

430/580

350

390

350x160 H. 430 Tilavuus 26,5 litraa 390x200 H. 580 Tilavuus 45,4 litraa

www.pontegiulio.com

Roskakori, satiiniviimeisteltyä ruostumatonta terästä

71

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

460

130


Peilit

Lisätarvikkeet & peilit

Tuote

Kokonaispituus mm

285x440

Koodi

F70ATS14

285

440

Peili, reuna ja heijastava pinta ruostumatonta terästä

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

450x600 700x750 /7 0

0

Kallistuva peili, turvalasilla

600/750

450

Koodi

F41JPS20 F41JPS21

Vaihtoehdot Kaksoislamppu Säätövipu

Y91JOS40 B41DBS01xx

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

450x600 450

/7 0

0

700x750

Koodi

(ent. F41JPSxx20) F41JPS30xx (ent. F41JPSxx21) F41JPS31xx

Kallistuva peili turvalasilla ja vinyylipinnoitetuilla ylä- ja alaprofiililla

600/750

Lamppu ei kuulu toimitukseen

Vaihtoehdot Kaksoislamppu Säätövipu

Y91JOS40 B41DBS01xx

www.pontegiulio.com

72

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Lisätarvikkeet & peilit

Peilit

Tuote

Kokonaispituus mm

Koodi

F41JPS22

600x550 Kallistuva peili, turvalasilla 600

Lamppu ja vipu eivät kuulu toimitukseen.

0

550

23

Vaihtoehdot Kaksoislamppu

Säätövipu

Y91JOS40 (ent. B41DBSN101) B41DBS04

www.pontegiulio.com

Tuote

Koodi

640x830

F47JPM01W3

640

830

690

500 175

Lamppu Tuote

Koodi

Y91JOS40 Kaksoislamppu

140

215

Vaihtoehdot Lampun seinäkiinnityksen tuki

Y91JOS41

www.pontegiulio.com

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

73

LISÄTARVIKKEET & PEILIT

Kallistuva peili turvalasilla. Varustettu säätövivulla, valolla ja akryylikivihyllyllä

www.pontegiulio.com


Suihkualtaat

Suihkualtaat & verhotangot

Tuote

mm

Koodi

B46CPM95W3

A (leveys) x B (syvyys)

Suihkuallas, valmistettu valkoisesta akryylikivestä, paksuus 12 mm. Katso taulukosta alla saatavilla olevat mitat. 0

1

2

3

MITAN MUKAAN MUODON MUKAAN A (width)

(ent. H52HASC102) H52HAS12

B (depth)

Vesilukko

Ø120

Ø90

Ø91

79,5

25 70

Ø40

0-25

134

www.pontegiulio.com

Mitat suihkualtaille keskiviemärillä A (leveys mm)

750

800

850

B (syvyys mm) 900

950

1000

1050

1100

800 850 900 950 1000 1050 1100 1150 1200 1250 1300

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

Suihkualtaat voidaan valmistaa useilla eri mitoilla, muodoilla ja väreillä erilaisten tarpeiden mukaan. Seuraavassa muutamia esimerkkejä

74


Suihkualtaat & verhotangot

Suihkualtaat

Tuote

mm

Koodi

B46CPM95W3

A (leveys) x B (syvyys)

Suihkuallas, valmistettu valkoisesta akryylikivestä, paksuus 12 mm. Katso alla olevasta taulukosta saatavilla olevat mitat. 0

1

2

3

MITAN MUKAAN MUODON MUKAAN A (width)

(ent. H52HASC102) H52HAS12

B (depth)

Vesilukko

Ø120

Ø90

Ø91

79,5

25 70

Ø40

0-25

134

www.pontegiulio.com

Mitat suihkualtaille sivuviemärillä A (leveys mm)

750

800

850

B (syvyys mm) 900

950

1000

1050

1100

1350 1400 1450 1500 1550 1600 1650 1700 1750 1800 1850 1900 1950

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

2000

75


Suihkuverhon tangot

Suihkualtaat & verhotangot

Tuote

Kokonaispituus mm

790x400 oikea 790x400 vasen

135

240

vasen

790

Taittuva verhoteline, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty antimikrobisella, bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu 8 koukulla

150

250

Koodi

G40JCR43xx G40JCL43xx

400

oikea Suihkuverho, polyesteriä. Tulenkestävä ja vedenkestävä

C53FFT11

www.pontegiulio.com

Tuote 140

Kokonaispituus mm 900

900

Koodi

G40JCS23xx

Taittuva verhoteline, ø 33 mm, valmistettu saumattomasta sinkkipinnoitetusta teräsputkesta, päällystetty bioyhteensopivalla ja kosketuslämpimällä vinyylillä. Varustettu 6 koukulla

Verho

C53FFT01

www.pontegiulio.com

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

Taittuvat verhotelineet asennetaan suihkuun ja ne voidaan nostaa, jotta käyttäjä pääsee helposti sisään. Verhon avulla avustaja voi kätevästi huolehtia potilaasta kastelematta itseään.

76

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta


Suihkualtaat & verhotangot

Suihkuverhon tangot

Tuote

Kokonaispituus mm

800

0 ÷13

800 900 1000 1100 1200 1300

0

Koodi

10 koukkua 10 koukkua 12 koukkua 12 koukkua 14 koukkua 15 koukkua

G01JRS01xx G01JRS02xx G01JRS03xx G01JRS04xx G01JRS05xx G01JRS06xx

Suora suihkuverhotanko, ø 33 mm, valmistettu nailonilla päällystetystä alumiiniputkesta. Sisältää koukut

www.pontegiulio.com

Tuote

750

÷15 0

400/500/600

Kokonaispituus mm

900

0

0 ÷15

790x940 840x840 940x940 1040x1040 1240x1240 1540x1540

0

Koodi

18 koukkua 16 koukkua 18 koukkua 20 koukkua 25 koukkua 30 koukkua

G01JRS10xx G01JRS11xx G01JRS12xx G01JRS13xx G01JRS14xx G01JRS15xx G01JTS10xx G01JTS11xx G01JTS12xx

Kattotuki ø 32 mm 400 Kattotuki ø 32 mm 500 Kattotuki ø 32 mm 600

L-kirjaimen muotoinen suihkuverhotanko, ø 33 mm, valmistettu nailonilla päällystetystä alumiiniputkesta. Sisältää koukut

www.pontegiulio.com

Tuote

Kokonaispituus mm

650

÷15 0

0

÷15 0

400/500/600

650

0

0 ÷15 900

0

690x980x690 840x880x840 940x980x940 1040x1080x1040 1240x1280x1240 1540x1580x1540 Kattotuki ø 32 mm 400 Kattotuki ø 32 mm 500

G01JRS25xx G01JRS20xx G01JRS21xx G01JRS22xx G01JRS23xx G01JRS24xx G01JTS10xx G01JTS11xx G01JTS12xx

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

Kattotuki ø 32 mm 600

Koodi

25 koukkua 25 koukkua 30 koukkua 30 koukkua 35 koukkua 45 koukkua

www.pontegiulio.com

U-kirjaimen muotoinen suihkuverhotanko, ø 33 mm, valmistettu nailonilla päällystetystä alumiiniputkesta. Sisältää koukut

Kohta “xx” tuotekoodissa tulee korvata värikoodilla: Valkoinen (W1), harmaa (D2), vaaleansininen (B2), vaaleanvihreä (G2), vihreä (G1), sininen (B1), keltainen (Y1), punainen (R1), musta (D1), vaaleanruskea (I2), luumunvärinen (P4), vaaleankeltainen (Y3), tummanharmaa (D4). Katso lisätietoja etukannen taitteesta

77


Suihkuverhon tangot

Suihkualtaat & verhotangot

Tuote

Kokonaispituus mm

0 ÷24

0

Koodi

C53FFT02 C53FFT03 C53FFT04

2000

0 120

1200 H. 2000 1800 H. 2000 2400 H. 2000

Suihkuverho, polyesteriä. Tulenkestävä ja vedenkestävä

www.pontegiulio.com

Suihkuverhotangot sopivat täydellisesti Ponte Giulion tukikahvalinjoihin.

Koukuissa olevat raot mahdollistavat verhojen vetämisen kokonaan myös silloin, kun asennetaan kattotuki.

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT

Mukauta suihkuverhotankosi

Ponte Giulion suihkuverhotangot sopivat mihin tahansa suihkualtaaseen ja ne voidaan mukauttaa. Runko (A) voidaan helposti leikata asennuksen yhteydessä. Leikattu osa varustetaan sitten upotteella (C) ja päätytulpalla (B) Runko (A) Upote (C) Päätytulppa (B)

78


79

SUIHKUALTAAT & VERHOTANGOT


Kiinnitysohjeet Product line

Body

Yleisiä tietoja Grab bars fixing system Concealing seal

Flange/ Wall fixing

Suositellut ruuvit & tulpat Flange cover

Maxima Kiinnityksen tyyppi Koodi

Seinätyyppi BETONI (> C12/15)

Urban People BETONI (> B15)

3 tulppaa SX8 FISCHER®

Y90SES61

4 lastulevyruuvia TSP 6x70 ruostumatonta terästä

Y90SES90

Muista: reikien tulee olla Ø8

Tubocolor

TÄYDET HARKOT MATERIAALEISTA: KAASUBETONI (> G4), KIPSI, KEVYT LUONNONKIVI

Class

Satin steel

3 tulppaa SX8 FISCHER®

Y90SES61

3 lastulevyruuvia TSP 6x70 ruostumatonta terästä

Muista: reikien tulee olla Ø8

REIKÄTIILET MATERIAALISTA: LATERIITTINEN (> HLz 12), KALKKI (> KSL 12)

3 tulppaa SX8 FISCHER®

Y90SES61

3 lastulevyruuvia TSP 6x70 ruostumatonta terästä

VAROITUS: Muista: tee reikä Ø8 betonisia reikätiiliä (Hbl) ja kevytbetonia ainoastaan poraamalla (Hbm) ei saa käyttää (ei kiertoiskuporauksella)

UMPITIILET MATERIAALISTA: LATERIITTINEN (> Mz 12), KALKKI (> KSL 12), LUONNOLLISTA TIIVISTÄ KIVEÄ

3 tulppaa SX8 FISCHER®

Y90SES61

3 lastulevyruuvia TSP 6x70 ruostumatonta terästä

Muista: reikien tulee olla Ø8 KIPSILEVYISET TAI 3 lastulevyruuvia TSP KEVYET SEINÄT 6x70 ruostumatonta (VANERI, terästä LAMINAATTI…) YHDESSÄ PUISTEN TAI MONIKERROKSISTEN KIINNITYSLEVYJEN KANSSA, VÄHIMMÄISPAKSUUS 20mm, ASENNETAAN TUKIEN VÄLIIN TAI SEINIÄ VASTEN

Y90SES110

KIPSILEVYISET TAI KEVYET SEINÄT (VANERI, LAMINAATTI…) YHDESSÄ TERÄSLEVYJEN KANSSA, ASENNETAAN TUKIEN VÄLIIN TAI SEINIÄ VASTEN

Y90SES111

3 TSP M8x60 DIN 965 ruostumatonta terästä A2 ruuvia

VAROITUS: todellinen järjestelmän kuormituskapasiteetti riippuu levyn paksuudesta

TIETOJA TUKIKAHVOJEN KIINNITYKSESTÄ

YLEISIÄ TIETOJA

TUOTTEIDEN ASENNUKSEN SAA SUORITTAA AINOASTAAN AMMATTITAITOINEN JA VALTUUTETTU HENKILÖSTÖ JA ON KÄYTETTÄVÄ KIINNITYSRUUVEJA JA TULPPIA, JOTKA SOPIVAT PARHAITEN KYSEISEN TYYPPISEEN SEINÄÄN. ASENTAJIEN TULEE VARMISTAA, ETTÄ SEINÄ, JOLLE ASENNUS SUORITETAAN, ON TÄYSIN TASAINEN EIKÄ SIINÄ OLE LIITTYMIÄ TAI ULOSTYÖNTYVIÄ LAATTOJA. SEINÄN RAKENTEEN ON OLTAVA SOPIVA TUOTTEIDEN KIINNITYKSEEN EIKÄ SIINÄ SAA OLLA HEIKKOJA KOHTIA. KAIKKI VAADITUT RUUVIT JA TULPAT ON EHDOTTOMASTI KIINNITETTÄVÄ. YHDENKIN TULPAN POIS JÄTTÄMINEN TAI TEHOTTOMUUS ALENTAA VAARALLISESTI

80


Yleisiä tietoja Product line

Kiinnitysohjeet Fixing system for folding/fixed grab bars and seats Concealing seal

Fixing flange

Suositellut ruuvit & tulpat

Flange cover

Maxima Kiinnityksen tyyppi Koodi

Seinätyyppi BETONI (> B15)

Urban People

4 tulppaa S14W FISCHER® (koodi 15011)

Y90SES67

4 ruostumatonta terästä olevaa lastulevyruuvia TE 10x90 DIN 571 Muista: kiinnityslaipoille, joiden aukko on Ø10 mm, tee Ø14 mm:n reikä

Tubocolor

TÄYDET HARKOT MATERIAALEISTA: KAASUBETONI (> G2), KIPSI, KEVYT LUONNONKIVI

Y90SES68

4 ruuvia TSPCE M10x30 DIN 7991 Muista: reikä porataan PBB-kartioterällä, ruiskutus FISCHER FIS V tai FIS VS hartsilla

Class

Satin steel

4 teräsholkkia FIP 14x80 M10i (koodi 09152) FISCHER®

UMPITIILET MATERIAALISTA: LATERIITTINEN (> Mz 12), KALKKI (> KSL 12), LUONNOLLISTA TIIVISTÄ KIVEÄ

4 teräsholkkia FIP 14x80 M10i (koodi 09152) FISCHER® 4 ruuvia TSPCE M10x30 DIN 7991 Muista: ruiskutus FISCHER® FIS V tai FIS VS hartsilla reikään Ø16 (voidaan tehdä kiertoiskuporalla)

4 teräsholkkia FIP 14x80 M10i (koodi 09152) FISCHER® 4 verkkoankkuritulppaa FIP 20x85 R (koodi 09106) FISCHER® VAROITUS: 4 ruuvia TSPCE M10x30 DIN 7991 betonisia reikätiiliä Muista: ruiskutus (Hbl) ja kevytbetonia ® (Hbm) ei saa käyttää FISCHER FIS V tai FIS VS hartsilla reikään Ø20, tehtävä ainoastaan kiertämällä (ei kiertoiskuporauksella) REIKÄHARKOT MATERIAALEISTA: LATERIITTINEN (> HLz 12), KALKKI (> KSL 12)

KIPSILEVYISET TAI KEVYET SEINÄT (VANERI, LAMINAATTI…) YHDESSÄ PUISTEN TAI MONIKERROKSISTEN KIINNITYSLEVYJEN KANSSA, VÄHIMMÄISPAKSUUS 20mm, ASENNETAAN TUKIEN VÄLIIN TAI SEINIÄ VASTEN KIPSILEVYISET TAI KEVYET SEINÄT (VANERI, LAMINAATTI…) YHDESSÄ TERÄSLEVYJEN KANSSA, ASENNETAAN TUKIEN VÄLIIN TAI SEINIÄ VASTEN

Y90SES68

4 lastulevyruuvia TE 10x90 DIN 571

Y90SES69

Y90SES70

Muista: tee ohjausreikä Ø7 4 TBCE ruuvia luokkaa 10.9 M10x60 ISO 7380 (pultin murtuma > 4640 daN)

Y90SES71

VAROITUS: todellinen järjestelmän kuormituskapasiteetti riippuu levyn paksuudesta

81

YLEISIÄ TIETOJA

KUORMITUSKESTÄVYYTTÄ. KAHDEN TAI USEAMMAN RUUVIN JA TULPAN POIS JÄTTÄMINEN TAI TEHOTTOMUUS EI TAKAA TUOTTEEN KESTÄVYYTTÄ. SUOSITELLUT KIINNITYSRUUVIT JA TULPAT VOIDAAN OSTAA MISTÄ TAHANSA ERIKOISLIIKKEESTÄ JA AMMATTITAITOISEN HENKILÖN TULEE VALITA SEN SEINÄN TYYPIN MUKAAN, JOHON ASENNUS SUORITETAAN. JOS HALUAT LISÄTIETOJA, OTA YHTEYTTÄ PONTE GIULIOON TAI KATSO VERKKOSIVUA WWW.FISCHER.DE/EN


Tuotehakemisto

YLEISIÄ TIETOJA

Koodi

Sivu

Yleisiä tietoja Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

B40CMS01

60

B46CPM95W3

74

F70AES02

70

G01JBS08xx

24

G01JDS18xx

53

B41CGS03

64

B46CPM95W3

75

F70AES03

70

G01JBS09xx

24

G01JDS19xx

53

B41CGS04

64

B46JES01xx

61

F70AES04

70

G01JBS10xx

24

G01JDS20xx

48

B41DAS02

60

B46TLM48W3

58

F70AFS01

71

G01JBS11xx

24

G01JDS21xx

48

B41DAS05

60

B46TLM52W3

58

F70AFS02

71

G01JBS12xx

24

G01JDS24xx

53

B41DAS09

60

B46TLM61W3

58

F70AGS01

71

G01JBS17xx

27

G01JDS29xx

54

B41DBS01xx

72

C53FFT01

76

F70AHN01

70

G01JBS18xx

27

G01JDS30xx

53

B41DBS04

73

C53FFT02

78

F70AJS01

71

G01JCS01xx

29

G01JDS34xx

54

B41DCL07

58

C53FFT03

78

F70AKS03

71

G01JCS02xx

27

G01JDS37xx

54

B41DCR07

58

C53FFT04

78

F70AKS04

71

G01JCS03xx

29

G01JDS38xx

54

B41DCS01

60

C53FFT11

76

F70ANS01

70

G01JCS04xx

27

G01JDS40xx

51

B41DDS02

62

F17AGN01xx

66

F70ANS03

70

G01JCS05xx

28

G01JDS42W1

49

B41DEC01

63

F17AGN02xx

67

F70APS11

71

G01JCS07xx

28

G01JEL01xx

22

B41DEC04

64

F17AGN03xx

66

F70ATS14

72

G01JCS09xx

28

G01JEL02xx

22

B41DEC11

63

F17AGN04xx

67

G01JAS01xx

21

G01JCS10xx

28

G01JEL07xx

21

B41DEO01

63

F17AGN05xx

67

G01JAS02xx

21

G01JCS12xx

29

G01JER01xx

22

B41DEO02

63

F17AHN01xx

67

G01JAS03xx

21

G01JCS14xx

29

G01JER02xx

22

B41DEO11

63

F17AJN01xx

66

G01JAS04xx

21

G01JCS17xx

27

G01JER07xx

21

B41DEO12

64

F17AKN01xx

68

G01JAS05xx

21

G01JCS24xx

30

G01JGS01xx

28

B41DEO24

64

F17AKN02xx

68

G01JAS06xx

21

G01JCS25xx

30

G01JGS02xx

28

B41DEO32

64

F17AKN03xx

67

G01JAS07xx

21

G01JCS37xx

30

G01JGS03xx

28

B41DEO33

64

F17AKN04xx

68

G01JAS08xx

21

G01JCS38xx

26

G01JGS04xx

28

B41DEO34

64

F17AKN05xx

68

G01JAS09xx

25

G01JCS39xx

26

G01JGS05xx

28

B41DEO40

63

F17ALN01xx

66

G01JAS10xx

25

G01JCS52xx

30

G01JGS06xx

28

B41DEO41

63

F17ANN01xx

66

G01JAS11xx

25

G01JCS53xx

30

G01JGS07xx

28

B42CAO02

62

F17AON01xx

66

G01JAS12xx

25

G01JD43W1

48

G01JGS08xx

28

B42CCO01

62

F17ATN01xx

68

G01JAS13xx

25

G01JDS01xx

52

G01JOL01xx

23

B42CDC01

62

F26AGS01C1

33

G01JAS14xx

25

G01JDS02xx

52

G01JOL02xx

24

B42CDO01

62

F41JPS20

72

G01JAS15xx

27

G01JDS03xx

52

G01JOR01xx

23

B42CDO02

62

F41JPS21

72

G01JAS18xx

28

G01JDS04xx

52

G01JOR02xx

24

B42CRS01

62

F41JPS22

73

G01JAS19xx

26

G01JDS05xx

52

G01JOS01xx

23

B42CRS02

62

F41JPS30xx

72

G01JBL19xx

22

G01JDS07xx

49

G01JOS02xx

23

B42CSO01

62

F41JPS31xx

72

G01JBL20xx

22

G01JDS08xx

49

G01JRS01xx

77

B42CTO01

62

F47JPM01W3

73

G01JBR19xx

22

G01JDS09xx

49

G01JRS02xx

77

B46CNM01B3

56

F70AAS05

70

G01JBR20xx

22

G01JDS10xx

49

G01JRS03xx

77

B46CNM03W3

56

F70AAS06

70

G01JBS01xx

21

G01JDS11xx

51

G01JRS04xx

77

B46CNM04W3

56

F70AAS13

70

G01JBS02xx

21

G01JDS12xx

51

G01JRS05xx

77

B46CNM11W3

56

F70ACS01

70

G01JBS03xx

21

G01JDS13xx

52

G01JRS06xx

77

B46CNM13T1

56

F70ACS02

70

G01JBS04xx

21

G01JDS14xx

52

G01JRS10xx

77

B46CNM13W3

56

F70ACS03

71

G01JBS05xx

21

G01JDS15xx

52

G01JRS11xx

77

B46CNM14

57

F70ACS04

70

G01JBS06xx

24

G01JDS16xx

52

G01JRS12xx

77

B46CNM15

57

F70AES01

70

G01JBS07xx

24

G01JDS17xx

51

G01JRS13xx

77

82


Koodi

Tuotehakemisto Sivu

Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

Koodi

Sivu

G01JRS14xx

77

G06JBS02W2

40

G27JBS20xx

10

G27JOL01xx

10

H52HAS06

58

G01JRS15xx

77

G06JBS02W7

40

G27JCS01xx

15

G27JOR01xx

10

H52HAS12

74

G01JRS20xx

77

G06JCS12W2

42

G27JCS02xx

15

G27JOS01xx

12

H52HAS13

58

G01JRS21xx

77

G06JCS12W7

42

G27JCS03xx

15

G27JOS04xx

12

H52HAS14

56

G01JRS22xx

77

G06JCS14W2

42

G27JCS04xx

15

G27JOS05xx

12

H52HCS01

62

G01JRS23xx

77

G06JCS14W7

42

G27JCS06xx

16

G27JOS06xx

12

H52HCS02

62

G01JRS24xx

77

G06JCS52W2

42

G27JCS07xx

16

G27JOS08xx

12

H52HCS03

62

G01JRS25xx

77

G06JCS52W7

42

G27JCS08xx

16

G27JOS09xx

12

H52HCS12

62

G01JTS10xx

77

G06JDS30W2

53

G27JCS11xx

29

G27JOS10xx

12

H52HES05

62

G01JTS11xx

77

G12JDS19xx

44

G27JCS12xx

29

G27JOS13xx

12

H52HLS04

62

G01JTS12xx

77

G20JDS25xx

50

G27JCS13xx

29

G27JOS14xx

12

H52HLS07

62

G03JDS11xx

50

G20JDS42xx

49

G27JCS14xx

29

G27UHS01xx

46

S87SBD02

46

G06JAS02W2

40

G20JOS09xx

26

G27JCS16xx

29

G31JCS01xx

16

Y26DDS01C1

33

G06JAS02W7

40

G24JDS28W1

54

G27JCS17xx

29

G31JCS02xx

16

Y46TLL01W3

58

G06JAS03W2

40

G24JDS29W1

54

G27JCS18xx

29

G31JDS01

50

Y46TLM25W3

58

G06JAS03W7

40

G26UAS01C1

33

G27JCS19xx

29

G31UJS01xx

17

Y46TLR01W3

58

G06JAS05W2

40

G26UAS02C1

33

G27JCS51xx

14

G40JCL43xx

76

Y87JIS34

28

G06JAS05W7

40

G26UAS03C1

33

G27JCS52xx

14

G40JCR43xx

76

Y87JIS35

28

G06JAS06W2

40

G26UCS01C1

33

G27JCS53xx

14

G40JCS23xx

76

Y87JIS47

18

G06JAS06W7

40

G26UDS01C1

33

G27JCS54xx

14

G40JDS27xx

49

Y87JOS02W1

40

G06JAS07W2

40

G27JAL20xx

11

G27JCS56xx

14

G40JDS28xx

53

Y87JOS02xx

9

G06JAS07W7

40

G27JAL23xx

11

G27JCS57xx

14

G40JDS35xx

52

Y87JOS04C1

43

G06JAS08W2

40

G27JAL26xx

11

G27JCS58xx

14

G55JAS01

37

Y87JOS04xx

43

G06JAS08W7

40

G27JAR20xx

11

G27JCS59xx

14

G55JAS02

37

Y87SAS02xx

48

G06JAS10W2

41

G27JAR23xx

11

G27JCS66xx

15

G55JAS03

37

Y90JOS40

73

G06JAS10W7

41

G27JAR26xx

11

G27JCS67xx

15

G55JAS04

37

Y90SES42

60

G06JAS12W2

41

G27JAS01xx

9

G27JCS68xx

15

G55JAS05

37

Y91JOS07

9

G06JAS12W7

41

G27JAS02xx

9

G27JCS69xx

15

G55JAS06

37

Y91JOS08

9

G06JAS13W2

40

G27JAS03xx

9

G27JCS71xx

16

G55JAS07

37

Y91JOS41

73

G06JAS13W7

40

G27JAS04xx

9

G27JCS72xx

16

G55JAS08

37

G06JAS14W2

40

G27JAS05xx

9

G27JCS73xx

16

G55JAS11

37

G06JAS14W7

40

G27JAS06xx

9

G27JCS74xx

16

G55JAS15

37

G06JBL06W2

42

G27JAS07xx

9

G27JCS75xx

16

G55JBL19

38

G06JBL06W7

42

G27JAS08xx

11

G27JCS76xx

16

G55JBR19

38

G06JBL19W2

41

G27JAS14xx

13

G27JCS81xx

18

G55JBS03

38

G06JBL19W7

41

G27JAS21xx

11

G27JCS82xx

18

G55JBS04

38

G06JBR06W2

42

G27JAS22xx

10

G27JCS83xx

18

G55JCL38

38

G06JBR06W7

42

G27JBL19xx

9

G27JDS07xx

48

G55JCR38

38

G06JBR19W2

41

G27JBL20xx

9

G27JDS18xx

46

G55JCS12

38

G06JBR19W7

41

G27JBR19xx

9

G27JDS42xx

48

G55JCS14

38

G06JBS01W2

40

G27JBR20xx

9

G27JDS43xx

46

H51HAS01

60

G06JBS01W7

40

G27JBS02xx

9

G27JDS44xx

46

H51HAS02

60 83

YLEISIÄ TIETOJA

Yleisiä tietoja


KUVAKKEIDEN OPAS

Tuotteet ovat läpäisseet laatutestit, jotka on suorittanut TÜV. Testit sisältävät staattisen kantavuuden, ilmastollisen testikammion ja bioyhteensopivuuden. Katso lisätietoja sivulta 2

Vinyylipinnoite Ponte Giulion tukikahvoissa omaa sisäänrakennettuna BioCote® antimikrobisen tekniikan, joka pohjautuu hopeaioneihin ja joka antaa pysyvän suojan tuotteen koko käyttöiäksi laajaa kirjoa bakteereja ja homeita vastaan. Katso lisätietoja sivulta 4

kg 150

G4

D1

Oliivinvihreä

Musta

G1

D4

Tuotteet valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista ja myös ne ovat kierrätettävissä tai uudelleenkäytettävissä eri prosenttimäärissä tuotteesta riippuen. Katso lisätietoja sivulta 5

Vihreä

Tummanharmaa

G2

D2

Tuotteet voivat kannattaa kuvakkeessa osoitetun painon. Painon kestävyyden sertifioi TÜV, kun sen logo näkyy tuotteen vierellä, tai sen testaa Ponte Giulio itse. Katso lisätietoja sivulta 2

Vaaleanvihreä

Harmaa

Tukikahvat toimitetaan kiinnitysruuvien ja tulppien kanssa. Toimitetut ruuvit ovat tyypiltään 6x70 ja SX8 tulpat, valmistaja Fischer®. Eri tyyppisiä seiniä varten tarvittavia erityisiä ruuveja tai tulppia varten katso sivuille 80-81

Tukikahvat toimitetaan ilman kiinnitysruuveja ja tulppia. Kiinnitysruuvit ja tulpat voidaan toimittaa pyynnöstä ja ne hinnoitellaan erikseen. Katso sivuilta 80-81 lisätietoja ruuvien valinnasta erityyppisille seinämateriaaleille

Y2

B1)

Sinapinkeltainen

Sininen

Y1

B2

Keltainen

Vaaleansininen

Y3

P4

Vaaleankeltainen

Luumunvärinen

I2

P3

Vaaleanruskea

Lila

Tukikahvat toimitetaan koottuina; kiinnityslaipat, laipan suojukset ja tasotiivisteet on jo kiinnitetty tukikahvan runkoon

Tukikahvat toimitetaan kokoamattomina; kiinnityslaippoja, laipan suojuksia ja tasotiivisteitä (mikäli soveltuu) ei ole koottu yhteen tukikahvan rungon kanssa

I1

P1

Kermanvalkoinen

Vaaleanpunainen

Tuotteiden teknisten tietojen esitteitä, kuvia, DWG-piirroksia ja paljon muuta voidaan ladata verkkosivustolta www.pontegiulio.com

W1

R1

Valkoinen

Punainen

Tuotteet täyttävät eurooppalaiset määräykset, jotka ovat voimassa tämän tyyppisille tuotteille. Katso lisätietoja sivulta 2

VÄRITAULUKKO


Tapulikaupungintie 35 PL 26, 00750 Helsinki FINLAND tel +358-9-351 050 fax +358-9-3510 5222 dione@dione.fi www.duuri.fi

Profile for Dione

PonteGiulio-turvallisuustuotteet  

Vinyylitukikahvat, WC-istuimien tukikahvat, saniteettitiojen kaideratkaisut, kääntyvät kylpyhuonepeilit, Midioplan -mittatilauslavuaarit

PonteGiulio-turvallisuustuotteet  

Vinyylitukikahvat, WC-istuimien tukikahvat, saniteettitiojen kaideratkaisut, kääntyvät kylpyhuonepeilit, Midioplan -mittatilauslavuaarit

Profile for duuri
Advertisement