__MAIN_TEXT__

Page 1


Duuri Oy Kansainvälinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1977. Päätuotteet ovat Dione-sisustuslistat sekä ammattirakentamisen DuuriPro -tuotteet. Pohjois-Euroopan johtava sisustuksen viimeistelytuotteiden jakelija. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Latviassa ja Venäjällä. Varastot Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. Työntekijöitä 45. Liikevaihto 10 miljoonaa euroa (2010).

Duuri Oy noudattaa ISO 9001:2008 mukaista laatujärjestelmää.


Yrityksen visio ja missio Yrityksen päämääränä on tulla oman alansa johtavaksi toimittajaksi Pohjois-Euroopassa.

Ydintarkoituksena on tarjota asiakkaille luovia, inspiroivia ja esteettisiä ratkaisuja sisustustarpeisiin.


Korkealaatuiset viimeistelytuotteet koteihin ja julkisiin tiloihin.

DIONE | Yli tuhat erilaista sisustuslistaa. Monipuolisiin käyttötarkoituksiin, kodin kaikille pinnoille. Näyttävään ja huoliteltuun viimeistelyyn. • • • • •

Lattialistat Kulmasuojalistat Laattalistat Hobby-tuotteet Johtokotelot

DUURI PRO | Kulutuksen kestoa vaativiin julkisiin tiloihin. Monipuoliset mittatilaustuotteet laadukkaasti ja kestävästi. Ammattirakentamiseen ja teollisuuteen. • • • •

Metallilistat Vinyylilistat ja -kaiteet Törmäyssuojat Esteettömyystuotteet

Duuri Oy:n toimintoja tukee Pohjois-Euroopan kattava jakeluverkosto paikallisin varastoin ja myyntitiimein. Oma keskusvarasto Helsingin Suutarilassa on logistisesti hyvällä paikalla taaten nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.


INTERIOR DETAILING FOR HOMES

DEMANDING HIGH TRAFFIC AREA PRODUCTS


MYYMÄLÄTELINEET Duuri Oy:n tuotekonseptiin kuuluu myös myymälätelineet. Telineillä on ajateltu asiakkaiden kokonaisvaltaista palvelua, jolloin asiakkaan ei tarvitse miettiä tuotteiden sijoittelua myymälässä, vaan se on jo tehty hänen puolestaan. Dionen uudet myymälätelineet ovat suomalaisen teollisen ja graafisen alan toimiston Design Forum Oy:n tuotantoa. Design Forumin huippusuunnittelijakolmikko Esa Vesmanen, Juhana Karhu ja Reijo Markku ovat luoneet Duurille korkealaatuiset ja tyylikkäät myymälätelineet. Myymälätelineiden suunnittelu on perustunut kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa on otettu huomioon sekä myymälähenkilökunta että myymälässä asioivat asiakkaat. Telineet koostuvat moduleista ja ne ovat helposti ja yksilöllisesti rakennettavissa myymälän tilat huomioonottaen. Telineet mahdollistavat tuotteiden esillepanon esteettisesti ja käytännöllisesti.


Dione-myymälätelineissä on otettu huomioon asiakkaan näkökulma ostotilanteessa: asiakas pystyy toimimaan myymälässä itseohjautuvasti, sillä tarvittava tieto löytyy nopeasti telineiden informatiivisista kylteistä asennusohjeineen ja värivaihtoehtoineen. Tämä vähentää myymälähenkilökunnan kuormittamista.


Tuotekehitys Teemme yhteistyötä kansainvälisten johtavien valmistajien kanssa ja kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme kiinnittäen erityistä huomiota laatuun ja kestävyyteen. Jokainen uusi tuote testataan, ennen kuin siitä tulee osa Dione- tai DuuriPro -tuoteperhettä. Viimeistelytuotteidemme väri, muoto ja pinta ovat meille yhtä tärkeitä, kuin korkea laatu ja kestävyys. Siksi materiaalit seuraavat tiiviisti myös tämän päivän sisustustrendien vaatimuksia. Markkinointi | Duurilla on oma markkinointitiimi, josta käsin markkinointimateriaalin suunnittelu ja toteutus käy joustavasti ja “maanläheisesti”. Markkinointimateriaalia ideoidaan tarpeiden mukaisesti ja tarvittaessa myös myymäläkohtaisesti. Tästä koituva etu on ollut molemminpuolista: markkinointimateriaali edesauttaa tuotteiden menekkiä. Duurin markkinointimateriaali laitetaan esille Duurin toimesta, eikä näin ollen aiheuta lisätöitä myymälähenkilökunnalle.


Yrityksen arvot Kasvu ja kannattavuus | Yrityksen tulee kehittyä ja tässä kehityksessä Duuri on mukana vahvasti. Pyrkimyksenä on liikevaihdon kaksinkertaistaminen viiden vuoden tähtäimellä. Duurin kehittämistyöhön liittyy olennaisena osana kaikkien yritystä koskevien sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö sekä yrityksen koko henkilökunnan sitoutuminen kehittämistyöhön. Kestävä yhteistyökumppanuus | Alan pitkä kokemus on tuonut vuosia kestäviä yhteistyökumppanuussuhteita. Palvelumme on henkilökohtaista ja ammattitaitoista, ja nopea reagointi niin asiakaspalvelussa kuin jakelupalvelussakin on yksi vahvuuksistamme. Asiakassuhteista huolehtiminen | Asiakassuhteiden ja yrityksemme välinen molemminpuolinen luottamuksellisuus ja avoimuus on meille erityisen tärkeää. Asiakasta kuunnellaan eikä häntä unohdeta, vaan olemme yhteydessä häneen vielä ostopäätöksen jälkeenkin. Pyrkimyksenämme on ylittää asiakkaidemme odotukset.


Oppiva organisaatio | Yrityksessämme vallitsee keskinäinen arvostus. Toisten kunnioittaminen on yrityksen hyvinvoinnin kannalta elinehto. Työtyytyväisyyttä mitataan ja niiden kautta pyritään saamaan muutoksia parempaan. Duuri Oy on oppiva organisaatio, jonka muodostavat yhteinen visio, arvot ja tavoitteet. Työntekijältä odotetaan avoimuutta muutoksille, joustavuutta ja kunnianhimoa. Yrityksen toiminnalle onkin erityisen tärkeää, että työntekijät ovat motivoituneita, ammatistaan ylpeitä ja työhönsä omistautuneita. Vain yhteinen tahtotila voi viedä yritystä eteenpäin. Duurilla tämä asia on sisäistetty ja sen voi kiteyttää yhteen lauseeseen yrityksen perustajan Kalervo Erkkilän sanoin: “Ei riitä, että yhteistyö toimii vain yhteistyökumppanien kanssa, vaan sen pitää toimia myös yrityksen sisällä.”


7.9.2011

Duuri Oy

D-Profile Ab D-Profile As

OOO Duuri Profil Rus SIA D-Profile

Tapulikaupungintie 35 PL 26, 00750 Helsinki FINLAND tel +358-9-351 050 fax +358-9-3510 5222 dione@dione.fi

Kabelvägen 10 55302 Jönköping SVERIGE tel +46 36 186 363 fax +46 36 186 366 info@d-profile.se

143362 Moscow Aprelevka, Sentrabskaja-st., b. 12 RUSSIA tel +7 495 982 3875 fax +7 495 982 3875 duuri@duuri.ru

www.dione.fi www.dionepro.fi

Revefaret 12 3060 Svelvik NORGE tel +47 3377 3275 fax +47 3377 3243 info@d-profile.no

Rigas iela 6 2114 Olaine LATVIA tel +371 778 3506 fax +371 778 3508 info@d-profile.lv

Profile for Dione

Duuri Oy_yritysesittely  

Duurin visio ja missio, arvot, toiminta, yhteistyö

Duuri Oy_yritysesittely  

Duurin visio ja missio, arvot, toiminta, yhteistyö

Profile for duuri
Advertisement