Page 1

Algemene informatie & Voorwaarden

Gratis Bedrijfsbrochure

Gedownload via: dutchmates.nl


Gratis bedrijfsbrochure

Gratis Bedrijfsbrochure Dutchmates bied u een gratis brochure aan, waarin uw eigen bedrijf centraal staat. De brochure bestaande uit 12 paginas en een oplage van 1000 stuks zal geheel aansluiten bij uw bedrijf, en is daarmee een prima product dat zal dienen als promotie. U leverd de teksten en afbeeldingen aan, en wij van Dutchmates maken het op als brochure. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Mocht u niet beschikken over voldoende input voor de brochure, is dat ook geen enkel probleem. Er zullen advertenties in de bedrijfsbrochure staan, waarvan u de contactgegevens zult aanleveren. Het contact met de advertentiehouder zal Dutchmates overnemen. Zo geeft u al het werk uit handen, en heeft u snel en gemakkelijk een mooi eind resultaat in handen.

dutchmates


Gratis bedrijfsbrochure / Informatie

Informatie De bedrijfsbrochure die Dutchmates aanbied, bestaande uit twaalf pagina’s zal een oplage hebben van 1000 exemplaren. Deze bedrijfsbrochure is geheel kosteloos. Het contact zal als volgt verlopen; U bied uw teksten en foto’s aan, en deze worden verwerkt in 1 van de vaste stramienen voor de brochure. Mocht u niet beschikken over tekst of foto’s dan kan Dutchmates dit oppakken voor u, de kosten hiervoor bedragen 50 euro per uur. De teksten zullen dan geschreven worden door een copyrighteer, die voorafgaand een gesprek heeft gehad met u. Dit gesprek zal telefonisch of op afgespraak plaats vinden. Dit zorgt ervoor dat er een helder en kloppend verhaal in de brochure komt te staan. De foto’s zullen worden gedownload van Shutterstock.com , dit is een database waar foto’s te vinden zijn zonder kosten voor auteursrechten. Behalve de input voor de bedrijfbrochure, levert u ook 30 adressen van potentiële adverteerders aan die willen adverteren in de bedrijfsbrochure. De adressen zijn van goede partners van uw bedrijf, de partners zullen uit hetzelfde vakgebied komen en de advertenties zullen dan aansluiten bij de uw bedrijfsbrochure. Als alle input compleet is (advertenties, tekst en foto’s), word de brochure opgemaakt in een van de vaste stramienen voor de brochure. Dit gebeurd door een grafisch vormgever die zich tevens verdiept heeft in de huisstijl van uw bedrijf. De brochure zal dan naadloos aansluiten bij uw bedrijf, denk hierbij aan kleur en fotografie gebruik. De advertenties komen op vaste plekken in het stramien van de brochure. Op deze manier kan Dutchmates snel handelen, en zal de bedrijfsbrochure snel in uw handen terecht komen.

dutchmates


Gratis bedrijfsbrochure / Informatie

Als het ontwerp klaar is zal de graďŹ sch vormgever of medewerker van Dutchmates contact met de u opnemen, en het ontwerp uploaden op issuu. Dit is een site waar u de preview kan zien en downloaden. De link van het voorbeeld van uw brochure ontvangt u via de mail. U kan gebruik maken van 1 gratis correctieronde. Dit betekend dat u nog afbeelding of tekst aanpassingen door kan geven, zodat deze nog aangepast kunnen worden voor dat de brochure naar de drukker gaat. Na deze correctieronde word hij nog 1 maal naar u toegestuurd ter goedkeuring. Mochten er nog meer correcties op terugkomen zal er 50 euro in rekening worden gebracht. De communicatie tijdens de correctieronde(s) zullen voornamelijk via de mail plaats vinden. Als het ontwerp is goedgekeurd, word het volledige bestand naar de drukker gestuurd. Er zou eerst een proefdruk zijn, deze gaat zowel naar u als Dutchmates. Mocht de u er nog een aanpassing hebben op de opmaak, word dit uiteraard aangepast tegen een vergoeding van 50 euro (technische fouten, neemt Dutchmates voor haar rekening). Mocht de proefdruk meteen goed zijn, geven wij dit door aan de drukker en word de brochure zo snel mogelijk gedrukt en bij u afgeleverd. Dutchmates bied u op deze manier snel en gemakkelijk een gratis bedrijfsbrochure aan.

dutchmates


Gratis bedrijfsbrochure / Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Foto’s: Bestandsformaat: JPG, TIFF, PSD Minimaal: 300dpi Aantal: +- 10 Logo’s: Bestandsformaat: EPS, AI, JPG, TIFF, PSD Minimaal: 300dpi (n.v.t op EPS en AI) Teksten: Bestandsformaat: Microsoft Word Advertenties: Bestandsformaat: PDF, JPG, PNG, TIFF Minimaal: 300dpi (kleur/zwartwit, dezelfde prijs)

dutchmates


Dutchmates maakt het mogelijk

Dutchmates

Kleine landtong 27a 4200 AJ Gorinchem T: 0183 - 642 838

info@dutchmates.nl www.dutchmates.nl

dutchmates

Gratis Bedrijfsbrochure - Algemene voorwaarden  

Gratis Bedrijfsbrochure - Algemene voorwaarden / copyright_Dutchmates

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you