Page 1

No 3

DREAMLINE DU STORE ALPAKKA

1


2


DRØMMEBARN Får vi by på det mykeste vi vet, til det vakreste du har? Vår eksklusive og fantastiske Dreamline-serie er skapt for de aller minste. Tre herlige garnkvaliteter som er så myke at de kan brukes mot bar hud. Vi har latt våre designere inspireres av de vakre fargene og kvalitetene i dreamline-garnene, slik at de kunne skape et hefte fullt av spennende, nye design du kan strikke til et barn du er glad i. Til sammen 17 design har det blitt, og her finner du alt fra vakre hentesett til den nyfødte babyen, til dåpskjoler og dresser som holder arvingen varm i barnehagen. Vi har også laget noen morsomme leker: en uglebamse og en drømmefanger, for å skremme bort de dårlige drømmene og holde fast på de gode. Uansett hva du måtte velge å lage, håper vi du finner mange timer med strikkeglede på disse sidene.

Randi Ballangrud og Birte Aartun Designteamet hos Du Store Alpakka.

3


4


Mads og mia Dress og kjole som egner seg like godt til en sommerfest som til d책psantrekk for sm책 h책pefulle gutter og jenter.

5


Emma Ikke alt her i verden trenger ĂĽ vĂŚre like alvorlig. Vi har latt oss inspirere av de gamle harlequinkostymene for ĂĽ lage dette morsomme settet.

6


Elise Luftig hullmønster og pustende alpakkafiber gjør dette til den perfekte sommerkjolen.

7


Helene

8

Det blir nesten ikke enklere enn dette settet i rillestrikk. Dekoren består i små motiver og border av strikkede bobler, og knekker du først koden på dem går resten som en lek.


DREAMLINE Dreamline er en serie med garn som gir deg muligheten til å lage dine egne drømmegarn. Hvert enkelt garn er mykt, lekkert og supertynt. Settes de sammen to og to eller flere, vil du få helt nye garn med hver sin personlighet. Lek deg fram til ditt drømmegarn. AIR, 78% suri alpakka og 22% nylon, er superlett og luftig, samtidig som det har nok volum til å strikkes på tykke pinner. Garnet er børstet slik at det gir verdens mykeste og deiligste plagg som veier nesten ingen ting. SOUL, 68% babyalpakka og 32% nylon, er et garn med en helt ny struktur som ligner på fingerstrikking. Dette gir et volumiøst garn som strikkes på tykke pinner i forhold til garnets tykkelse. Plaggene blir utrolig lette og luftige samtidig som overflatestrukturen er helt ny. SKY, 70% babyalpakka og 30% silke, har vakker silkeglans og mykhet som kommer fra en nydelig blanding av fineste silke og babyalpakka. Garnet er tynt og delikat og bør strikkes på tynne pinner når det strikkes alene. Kombineres det med en av de andre kvalitetene i Dreamline kan det derimot strikkes på mye tykkere pinner og gir da en nydelig glans til de andre garnene. Mix og match Kombiner de ulike kvalitetene og lag ditt eget drømmegarn. Bruk flere garntyper eller flere tråder av samme kvalitet. Tryll frem flotte strukturer og spennende melerte varianter. Fargespekteret er satt sammen slik at alt passer sammen! Pinnetykkelsen kan du også variere med, og er med på å bestemme utseende på strikketøyet ditt! Prøv deg frem – lek deg med garn, farger og pinner!

9


TIPS 1! Vimpelrekka lages så kort eller lang man ønsker, og kan for eksempel brukes til vognpynt, over senga, døra eller langsetter en vegg på barnerommet. Istedenfor bokstaver kan det broderes tall, blomster eller andre motiver. TIPS 2! Hekle med to tråder fra samme nøste – finn trådenden inni nøstet og bruk den sammen med trådenden ytterst.

10


Ida Det er aldri for tidlig 책 legge inn litt lesetrening. Hva med 책 pynte opp barnerommet med en vimpelrekke med barnets navn?

11


Line Et mykt og varmt babyteppe er et must for enhver trilletur, prøv deg pü dette delikate hekleteppet for et litt annerledes dekke til vognen.

12


Frida De aller minste nøstene må også pakkes inn. Dette nyfødtsettet med bleiebukse og søt lue gjør jobben utmerket! 13


Ingrid Små, travle damer trenger også noe fint å kle seg i. Her har du et stilig matchende sett som gjør seg like bra til hverdags som til fest.

14


Aurora Denne søte jakken strikker du pü tvers. Kraven og de feminine knappene setter prikken over i-en.

15


Firenze Kreative fargekombinasjoner gjør denne innsvingete og kledelige jakken spennende. Bruk andre farger og finn knapper som passer perfekt fra vårt brede knappesortiment.

Peder

Noen ganger blir en tjukk genser litt i veien, spesielt for en som er travelt opptatt med å leve ut guttedrømmen som brannmann, da kan det være deilig med en vest som holder arvingen varm, men armene frie til å svinge på rattet!

16


Emil B책de for den som sitter i snekkerbua og for den som er for travel til akkurat det, er denne dressen deilig 책 ha under parkdressen.

17


18


Ludvig Alpakkafiber er luftige og puster godt, så du kan bruke dem både til vinter- og sommerklær. Dette deilige settet gjør seg godt en klar sommerdag.

19


Martin Dette settet er like flott büde til Martin som til Martine og er superpraktisk pü travle og kjølige hverdager.

20


Fredrik Denne morsomme uglen har to sider: en som er v책ken, og en som sover. La den v책ke over sm책en n책r han sover.

21


Fryd De gamle indianerne hang

drømmefangere over sengene til barna sine for ü fange vonde drømmer og slippe igjennom gode.

22


Ulrik og Ulrikke Få den tøffeste ungen i barnehagen med en av disse ugleluene. Luene kan lages både med åpne og lukkede øyne.

23


Du Store Alpakka AS Industriveien 2, Bergermoen, N-3520 Jevnaker Tlf +47 61 32 70 90 Faks +47 61 32 70 91 E-post: kontor@dustorealpakka.com www.dustorealpakka.com

24DreamLine No3  

Her finner du alt fra vakre hentesett til den nyfødte babyen, til dåpskjoler og dresser som holder arvingen varm i barnehagen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you