Page 1

Site voor mengvoerbedrijven In dit bestand vind u een overzicht van de kosten voor een nieuwe website zoals die kan worden aangeboden aan mengvoerbedrijven. O.a. De Samenwerking werkt met een website met deze functionaliteiten. Bij ieder punt in het kostenoverzicht zal er kort iets beschreven worden over het betreffende product. Mochten er vragen zijn laat het verkoop internet dan even weten. WebToolKit De klant heeft met de WebToolKit de middelen in handen om uw website zelf te onderhouden en daardoor uw site actueel en interessant te houden voor bezoekers. Met dit pakket kunt u zelf menu-items en pagina’s aanmaken, foto’s beheren, linkjes maken, nieuws toevoegen etc. En het gebruik van dit Content Management Systeem is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De WebToolKit is de basis die kan worden uitgebreid met de volgende functionaliteiten.

Handleiding en Instructie Het werken met de WebToolKit is niet moeilijk, toch heeft u baat bij het volgen van een instructie. Deze instructie kan met meerdere mensen tegelijk gevolgd worden! Tijdens de instructie leert u de fijne kneepjes van het beheren van de websites. Daarnaast ontvangt u tevens een handleiding. Na instructie krijgt u uw inloggegevens voor het beheer van uw website. De website blijft op een demoaccount staan om in uw eigen omgeving rustig te experimenteren. Nadat u uw website compleet gevuld heeft, is deze klaar om te tonen aan de buitenwereld. Bestelmodule Fase 1 Onlinebestellen In fase 1 zal de bestelmodule gebouwd worden. Met deze module kan de beheerder producten en eventuele specificaties toevoegen achter het beschermde gedeelte van de website. Ook kunnen via het beheerderdeel leden worden toegevoegd. Op het beschermde gedeelte kunnen leden inloggen en de aan hen gekoppelde producten bestellen. Dit betekent dat de beheerder kan bepalen welke leden welke producten kunnen zien en bestellen. Via het beheerdersdeel van de website kunnen leden worden toegevoegd. De beheerder kan zelf producten toevoegen en verwijderen, deze producten worden in de WebToolKit overzichtelijk per categorie weergegeven. Ook deze categorieën kunnen door de beheerder zelf worden bepaald. Zo gauw er een bestelling is geplaatst dan zal zowel de beheerder als het betreffende lid hiervan een bericht krijgen als bevestiging van de bestelling. Fase 2 Orderhistorie In de orderhistorie kan de klant zien wat zijn voorgaande bestellingen zijn geweest. Deze orderhistorie wordt overzichtelijk weergegeven op een aparte pagina waar het lid via zijn/haar menu naartoe kan klikken. Ook de beheerder als leverancier kan in de WebToolKit zien welke bestellingen de klant heeft geplaatst, dit kan de beheerder zien vanuit het beheerderdeel van de WebToolKit. Fase 3 Single sign-on MelkveeExpert-online Met de inlog die de leden van de beheerder hebben ontvangen kunnen de leden inloggen in de bestelmodule. Na het inloggen kunnen de leden met deze functie ook kiezen om door te gaan naar MelkveeExpert-online.


Investering WebToolKit Handleiding en Instructie voor 2 personen Bestelmodule Fase 1 Online bestellen - Producten invoegen - Leden toevoegen - Koppelen van producten aan leden Fase 2 Order historie - Onthouden van eerdere bestellingen, deze gegevens zijn zichtbaar voor zowel klant als ZOSalland Fase 3 Single sign-on met Melkvee expert-online Licentie WebToolKit Bestelmodule (ongeacht fase)

Prijs éénmalig € 2.495,= € 195,= € 4.500,=

€ 1.500,=

€ 1.000,= Prijs jaarlijks* € 600,= € 400,=

De WebToolKit is de basis die er moet zijn voordat de verschillende fasen kunnen worden afgenomen. Ook de fasen volgen elkaar op. Dit betekend dat bijv. fase 2 niet kan worden afgenomen zonder dat fase 1 is besteld.

cvc  
cvc  

cvhfghfghfghf

Advertisement