Page 69

HOROSKOP

3/10/2012

69

OVAN

VAGA

Imat ćete dobre prilike za zbližavanja s osobama suprotnog spola, no računajte da će sve to biti isprepleteno s povremenim iskrama, malim ljubomorama i iskušenjima. Mirom i tolerancijom nadilaze se i najveće razlike u mišljenjima. Nastojte živjeti zdravo i redovno se odmarati.

Ne inzistirajte na učvršćenju jednog odnosa jer sad nije najbolje vrijeme. Pustite vremenu neka radi svoje. Vjerujte u ljepše sutra. Moguće je da ćete se zateći u poslovnoj debati u kojoj će biti borbe, ali ćete u konačnici odnijeti pobjedu. Put vam je otvoren, i doslovno i preneseno. Jačate.

BIK

ŠKORPION

Ulazite u prilično zahtjevan ljubavni tjedan. Kod nekih će se to manifestirati kroz stalna iskušenja svađa, ljubavnih scena i ljubomora, a kod drugih kao prava ljubavna suša. Isključite emocije kad radite, jer će vas usmjeravati na subjektivni sud. Poštujte pravilo zlatne sredine.

Gotovo ništa vam neće ići na ruku kad se o ljubavi radi, ali najvažnije je da se smirite. Uspijete li se suzdržati od ljubomore, napravit ćete korak naprijed. Neki će u posao unositi previše emocija, neki će gledati da čim prije obave što više. Zastanite, duboko dišite i pustite sve. Bar na tren.

BLIZANCI

STRIJELAC

Ljubav ćete najlakše nalaziti na zabavama ili kroz komunikacije (može i virtualna ljubav). Poslovi povezani s ugodom, estetikom ili umjetnošću ići će vam bolje nego što se nadate. Zanemarite brige. Nađite nešto veselo.

Vaši ljubavni ideali bit će jedno, a ljubavna stvarnost drugo. Moguće su smicalice i intrige. Na površinu bi mogle isplivati vaše zasluge u jednom poslu, no istovremeno će vam biti upućeni i prigovori. Nastavit ćete dalje s osmijehom. Bit ćete zdraviji od većine.

RAK

JARAC

Izlasci, provodi i zabave kojih neće manjkati donijet će vam destabilizaciju vlastitog samopouzdanja. Budite pod kontrolom, pa će sve proći dobro. Pred vama su dani inventure. Vrijeme je analiza. Oslabljen imunitet traži zdrav život.

Nastojte odvojiti prijatelje i voljenu osobu jer jedni s drugim neće ići zajedno. Vrlo brzo sve će biti opet u ravnoteži. Povećavaju se poslovni zahtjevi prema vama. To vas veseli, ali niste sigurni da se sve događa u pravi čas. Više se odmarajte i opuštajte.

LAV

VODENJAK

Bit ćete u centru pažnje, ali i skloni provokacijama i intrigama. Neće nedostajati ni ljubavna svađa s dodatnim začinom strasti. Bit ćete bučni i nimalo skloni kompromisima. Zbog toga će vaš radni učinak biti glasan, ali kvalitativno manjkav. Kontrolirajte se. Razmislite o svojim ciljevima.

Ljubavni izazovi vjerojatno će vas umoriti. Sačuvajte hladnu glavu i ne unosite se u emocije bez mjere. U dugoročnijim poslovima velik je napredak i otvoren je put za napredovanje. Tekući poslovi ići će vam na živce, ali i njih treba odraditi jednako kvalitetno. Redovno se odmarajte.

DJEVICA

RIBE

Oni koji su upali u zamku tajne ljubavne veze mogu očekivati neugodan trač. Ako treba, prorijedite susrete. Uspjet ćete se postaviti na noge zahvaljujući svojim sposobnostima. Samostalnost će vam podići samopouzdanje. Netko još čeka da mu se ispričate za svoju glupost.

Kao da ste zastali na pola puta, nesigurni da li da se upustite u odnos ili ne. Prilika će brzo proći. Slušajte svoje srce. Kontrolirajte se i sve će biti dobro. Bit ćete vrijedni i funkcionirati odlično u operativnim poslovima. Budite suzdržaniji. Poradite na svom stilu.

duList #53  
duList #53  

Dubrovački tjednik, 3. listopada 2012.

Advertisement