Page 1

Kontakt os 

Gartnerarbejde udføres af... 

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Råd og vejledning Har I brug for konsulentbistand i forbindelse med en opgave, står vi klar med råd og vejledning så I får det bedst mulige resultat.

Telefon 44 99 54 80  Nøglegårdsvej 7  3540 Lynge 

Web: www.dug.as  Mail: dug@dug.as 

...


Diverse gartnerarbejder  Belægning, støttemure og trapper  Kunne I tænke jer en ekstra opholdsplads eller skal parkeringspladsen udvides, så kan vi hjælpe. Vi udfører alle slags belægning samt støttemure og trapper, hvad enten det er i beton eller naturmaterialer.

Vedligeholdelse og beplantning  Mangler I en fast aftale med hensyn til vedligeholdelse af fællesarealerne eller har i blot brug for nogle som kan træde til fra tid til anden og løse enkeltstående opgaver, så ring til os. Vi har mange års erfaring i at pleje grønne områder så de fremstår velholdte og indbydende. Har I planer om at etablere en ny beplantning, kan vi bistå med råd og vejledning i forbindelse med f.eks. plantevalg. Vi tilbyder også totalløsning med alt fra jordforbedring til kantafgrænsning og plantning.

Træfældning og beskæring  Er træerne blevet for store eller trænger beplantningen til en udtynding træder vi til med en hjælpende hånd. Vi har professionelle medarbejdere som har stor viden på området og kan løse selv de vanskeligste opgaver. Dette sikrer at opgaverne løses på den bedst mulig måde og uden skader på omkringliggende bygninger.

Glatførebekæmpelse   Når vinteren nærmer sig er det vigtig at have styr på hvem der står for saltning og snerydning på foreningens fællesarealer. Vi følger vejret nøje og kan påtage os denne opgave, til en på forhånd aftalt pris og vi kommer kun når der vi vurderer at det er nødvendigt.

http://dug3.dug.as/gfx/pdf/grundejerforeninger  

http://dug3.dug.as/gfx/pdf/grundejerforeninger.pdf

http://dug3.dug.as/gfx/pdf/grundejerforeninger  

http://dug3.dug.as/gfx/pdf/grundejerforeninger.pdf

Advertisement