Life Style pomlad 2016

Page 1

pomlad 2016

LEPOTA

parfumi

Najbolj dišeči

moda s

8. rojstni dan

SUPERNOVA

Sabino

praznuje

Remarob 23. uri | Žreb glavne nagrade v vrednosti 500 €.

Sodeluj v nagradnem žrebanju za glavno nagrado

v vrednosti 500 €:

Izpolni kupon, ga oddaj v nagradni boben pri vhodu v Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik in pridi na žrebanje ob 23. uri. Pogoj: osebni prevzem nagrade ob 23. uri. IME IN PRIIMEK*

NASLOV*

POŠTA IN KRAJ*

E-NASLOV*

PODPIS*

*S podpisom potrjujete, da ste seznanjeni s pravili nagradne igre in se z njimi strinjate. Pravila nagradne igre: V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki odda v celoti ročno in pravilno izpolnjen kupon. Sodelovanje ni dovoljeno zaposlenim v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. S pravili nagradne igre se lahko podrobneje seznanite na info točki Supernove in na spletni strani www.supernova.si.


40

Do % popusta za zgodnje prijave za 1. maj in poletje 2016 www.ODISEJ.net A NOV IJA AC LOKritličje,

P v odu h v ob ller. Mü

DARILN I BONI za počitn ice in toplice - Najugodnejše first in last minute ponudbe za poletje 2016: Hrvaška, Grčija, Turčija, Španija, Teneriffe, Dominikanska republika, Kuba - vikend paketi na slovenski obali - Prvomajske počitnice, izleti in potovanja po celem svetu - Ponudba slovenskih toplic - Križarjenja - Zdravstveno zavarovanje CORIS

TURISTIČNA AGENCIJA s ponudbo vseh slovenskih in tujih organizatorjev počitnic tel: 01/280 3000


Uvodnik

Modna evforija, poletna norija – Supernova!

Vse najboljše,

straneh LifeStyle magazina, ki predstavlja odni center s širšim poslanstvom. Supernovino kušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, in prestolnica razvedrila. V tokratni izdaji se mu Supernovinih dogodkov in glamurju ponudbe.

Supernova!

Supernova zaznamuje prostor in čas celotne Lju-

Navdušuje pa tudi poletna ponudba prireditev Začenjamo z največjo zabavo za otroke in starše Ljubljan nakupuje z glavno nagrado Disneyland za vso družino velikim lunaparkom in popusti po celotnem centru Nadaljevanje bo športno. Konec maja organiziramo Vikend golfa – ponosni smo, da lahko v centru gostimo najboljše slovenske profesionalne igralce golfa, ki bodo na atraktivnem turnirju z vrha stopnic tekmovali z nagrado Supernove. Počitnice pa bomo pozdravili duhu Brazilije, nogometa in nagradne igre Zadeni go

universe Sara Savnik nalet.modnih straneh bljane z okolico že osem Center je vseslovenska er izgovor za nakupovalni po Supernovi. znamka, ki ima v imenu izlet in vsebini zapisano zvez- Novičke, nagradne igre in popuste najdete na supernova. dniško zgodbo. Postavlja namreč trende in privablja modna ikona Sara nosi s seboj zgodbo, ki si in fb.com/SupernovaLjubljana! obiskovalce. Številke so na strani Supernove – vse 2 s, ki navduši. Modna rubrika zadovolji vse strani od slavnostnega odprtja rastejo obisk, zaposlitve in a n m nudbe promet pa vascelotnega čaka v nakupovalnega naših 70 poslovalnicah. središča. Zato ob Kristijan Flegar, Center va.si PrograManager uperno Vsako pomlad Supernova pripravlja legendarne rojstnodnevne zabave. V petek, 18. marca, ste povabljeni na 8. rojstni dan, kjer bomo sprostili cene z norimi nočnimi popusti, vas popeljali na evrovizijski koncert z Maraayo, vroča lepotica in aktualni obraz Supernove Iryna pa bo podelila glavno nagrado v vrednosti 500 €.

A DARILA

Pomlad prinaša v naša nakupovalna jadra svež ve-

rbra ter z novimi poslovalnicami. V popolnoma prenopodobi v skladu z zadnjimi trendi na področju tarkavljeni prodaje se vam predstavlja hipermarket Mercator.

modni

Spoznali ste že novi prodajni otok Telemach, prihazgodbi jajo pa še butična Moja pekarna, trgovina s trendi nakitom Pandora in dobro poznani Toko. Obisk v Supernovi je doživetje, ki se ga nikoli ne naveličate. Dobrodošli v osveženi nakupovalni zgodbi!

ODNA lumna

Hvala, da nas že osem let spremljate na naši poti!

potnaKristijan Flegar poved center manager MINKA

oški LAMUR

18

17

Več na

www.s

Vsebina 4. VSEBINA pomlad 2016

SEBINA 10. deje 6 10 14 21.

novi številki svečk na Supernovini torti ostaja želja po novih presežnikih.

! n a d i n t s j o r . 8 IZBOR

Supernove

10. Vroči dnevi v barvah SABINA REMAR 10.barv v modni zgodbi V mešani energiji in lahkotnih, prosojnih

materialov boste v vročih dneh vedno našli nekaj zase. Napolnite svojo omaroIZBOR z našimi idejami! MODNI

15. 14. Novi 16. modeli kopalk Lepota

Močne barve, ženstvene silhuete in drzni kroji zaznamujejo nove modele kopalk, v katerih je Moška moda pozirala aktualna miss universe Sara Savnik.

18.

21. Vikend zabave in popustov 8. pomlad 2016

LEPOTA

parfumi

Najbolj dišeči

rojstni dan

L JUBL J Sabino točneje 17. in 18. maja, vas NAKUPANA V soboto in nedeljo, Remar UJE vabimo v naš center 17. IN 1 na vikend imenitne zabave 8. MA moda s

SUPERNOVA

praznuje

STIL Z NASLOVNICE: Obleka Jake's (Peek & Cloppenburg), 79,95 € Pas Promod, 12,95 €

J 2014 Založnik Chemo Invest, d.o.o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana, za založnika Kristijan Flegar, center manager, produkcija Vodik, d.o.o, fotografije Aleš Bravničar, modna urednica Barbara Žgalin, C grafično oblikovanje Alenka Kürner, lektoriranje Katja Bučan, naklada 100.000 izvodov. IRKUS & LUNAPpomlad 2016, so naprodaj v trgovinah Nakupovalnega centra Supernova Rudnik. Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova Lifestyle ARK Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridržujemo si pravico spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v € in VL AKdo ZA OTR naEC vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete OKEtelefonsko številko 08 200 8000 ali nam pišete na naslov: Chemo Invest, d.o.o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana, s pripisom Supernova Lifestyle, ali na elektronski naslov: info@supernova.si.

NAGRADN

in super popustov. Tudi nagradnih iger ne bo manjkalo, žreb pa bo določil, kdo bo z družino potoval v pariški Disneyland!

A IGRA

A VSO hemo Invest, d.o.o.,ZJurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana za založnika Kristijan Flegar, center manager, produkcija Vodik, d.o.o, fotografije

5.


DOM 5.

Foto & kolekcija s.Oliver

Nakupovalni seznam

PREVETRIMO

4.

8.

6.

3.

1. 2.

Naj bo tokrat naša inspiracija za prihajajoče dni v znamenju ljubezni. Pričarajte si v svoje prostore pozitivne misli, ujete v svetle barve in male predmete, ki vam bodo privabili nasmeh na obraz. Tekst: Barbara Žgalin, Foto: A.B., press s.Oliver

Morda je za dober začetek dneva dovolj že okrasek v obliki srca ali napis „Sweet Home“, ki nas opominja na prave vrednote v našem življenju.

7. 6.

1. Dekoracija Srce, 3,99 € (Müller), 2. Okrasek v obliki srca, 3,99 € (Müller), 3. Skleda Liam, 4,99 € (Müller), 4. Stenski objekt Homme style, 7,00 € (Müller), 5. Deščica, 2,49 € (Müller), 6. Posoda za svečke, 4,00 € (Müller), 7. Okrasna škatla Lovie, 5,00 € (Müller), 8. Svečnik, 2,00 € (Müller).Glas iz trgovin

New Yorker

Tropi

Linija Fishbone tokrat nagovarja tiste, ki ljubijo avanture in želijo lepe spomladanske dni pričakati pripravljeni na celodnevne aktivnosti. Ponovno je tu veliko vrst jeansa, ki postaja ključni kos pomladi, pa naj bo kot srajca, hlače, krilo ali obleka. Kombinirajo ga z usnjenimi jaknami in dodatki, ki videzu postavijo piko na i, saj dodajo živahno noto celotnemu slogu. Nahrbtniki in torbe so na voljo s potiskom cvetja.

H&M

ETNO

Žive barve, ujete v drobne vzorce, ki krasijo letošnje pomladne kose, se zlivajo v trend etna. Kako ga nositi? V vaši omari bo zagotovo poglavje zase, zato ga je najbolje nositi od glave do peta – etno. Plastenje vzorcev je letos »must«!

Tommy Hilfiger

V RAJU

Tommy Hilfiger je tokratno pomlad oblekel v eksotični življenjski stil, ki spominja na večno poletje v eksotičnih krajih. Prav ti so bili njegova inspiracija – Karibi s svojim edinstvenim življenjskim slogom, turkiznim morjem in sproščenim načinom življenja. Ti detajli se odražajo skozi celotno pomladno linijo, ki bo zacvetela v živih barvah, z velikimi rožami na oblekah in tudi moških hlačah. Seveda pa je Hilfiger obdržal svoj prefinjen občutek za slog, zato moški ostaja sproščen, a kljub temu šarmanten v suknjiču. Ženska pa elegantna, čeprav prevladujejo navtični in tropski elementi. Karibi so tudi najljubša destinacija Tommyja Hilfigerja, saj tam najraje preživlja čas z družino.

8.

Tom Tailor

prisega na jeans Kolekcija je sestavljena iz klasičnih stilov, polnih svežih barv in igrivih detajlov. Tematsko je pomembna modra, ki je zastopana v vseh odtenkih. Beli in bež toni pa so tisti, ki zameglijo klasičen videz. Ona kombinira krojene hlače s sproščeno potiskano majico in športnimi copati.


Slowatch

Povezani Guess je v sodelovanju s priznanim razvijalcem pametnih tehnologij Martian ustvaril prvo modno pametno uro na svetu. Simultano ureja glasovne ukaze preko Bluetooth povezave. Omogoča prostoročno uporabo. Vaš novi modni dodatek vas bo na vsa nova obvestila opozarjal tako z zvočnimi signali kot tudi s prikazom teksta na LED zaslonu. Primerno za Android in iOS.

s.Oliver

Kavbojci in indijanci Tudi otroška moda letošnjo pomlad priporoča jeans. Zakaj pa ne – je moden in trpežen ter prenese žive barvne kombinacije.

W W W .K O P I T A RN A .CO M

Müller

PASTELNI TONI Lancôme že zapeljuje s svežimi pastelnimi toni, ki bodo ponovno osvojili pomladne lepotne trende. Več na strani 16.


Modna zgodba

urbani etno

Kreativa in stiliranje: Barbara Žgalin za CDBstyle Foto: Aleš Bravničar Model: Sabina Remar MUA: Romina Regvat Lasje: David Ule za DavidHairDesign

1. Bomber jakna Promod, 49,95 € 2. Obleka Promod, 36,95 € 3. Očala Promod, 16,95 € 4. Pas Promod, 24,95 € 5. Torba C&A, 12,00 €

10

.


1. Suknjič Promod, 34,95 € 2. Majica Promod, 12,95 € 3. Hlače Promod, 36,95 € 4. Klobuk Promod, 26,95 € 5. Ogrlica Promod, 16,95 € 6. Torbica Promod, 12,95 € 7. Sandali Alisha, 89,95 € (Humanic)

11

.


v

1. Trenč Tommy Hilfiger, 349,00 € 2.Top Glamour 39,95 € (Peek & Cloppenburg) 3. Jeans Tommy Hilfiger, 119,90 € 4. Salonarji Buffalo, 99,95 € (Humanic) 5. Torbica C&A, 12,00 €

12.


PASTELI

Barve pastelov delujejo sveže, modno in ženstveno. Poleg se podajo perle. Namesto na ogrlici naj bodo perle v obliki prstanov različnih velikosti. Da bodo vedeli, da ste seznanjeni z zadnjimi modnimi trendi.

1. Obleka Glamour 39,95 € (Peek & Cloppenburg) 2. Ruta Promod, 26,95 € 3. Očala Promod 16,95 €

1 Suknjič C&A, 29,00 € 2 Bluza Joseph Janard, 89,95 € (Peek & Cloppenburg) 3 Krilo Glamorous, 39,95 € (Peek & Cloppenburg) 4 Zapestnice H&M, 6,99 € 5 Prstana z veliko perlo Kleo Bijoux, 4,99 € 6 Prstana z malimi perlami H&M, 3,99 €

13. 11.


Izbor urednice

Kako jih

NOSITI

9€

9,9

,5

li

da

an

S 1.

M H&

Tekst: Barbara Žgalin, Foto: A.B., press New Yorker

Izbor obutve še nikoli ni bil tako raznolik kot je letošnje leto. Res pa je, da se letošnjo sezono prisega na ležernost in športni pridih.

2. S

alon

Foto & kolekcija New Yorker

Superge in nizke različice čevljev so tako v prvih bojnih linijah, sledijo jim sandali in salonarji z navdihom etna in novodobnih 70. let, za njimi pa platforme in debeli podplati, ki so letošnjo sezono visoko na spisku najbolj zaželenih.

3. Č

evlj

arji S

4. Č

evlj

i C&

A, 2

MH,

i Al

isha

49,9

5€

, 79

,95

(Hum

€ (H

anic

)

um

aic)

5,0

0€

v

5. S

upe

6. Č

evlj

rge

Fo

to

&

ko

lek

cij

aN

ew

Yo

rke

14. 12.

7. Čevlji H&M, 39,99 €

r

C&

i SM

A, 1

H, 4

9,0

9,9

0€

5€

(Hu

ma

nic)


Foto & kolekcija Marc Cain (Peek & Cloppenburg)

Pomladno poletna sezona bo v veliki meri pod taktirko vzorcev, ujetih v močne barve na vseh modnih kosih. Za preverjeno različico izberite en glavni kos, ki bo kraljeval vašemu slogu, tisti, ki ste boljši poznavalci modnih zapovedi, pa kombinirajte vzorec na vzorec. Foto & kolekcija Marc Cain (Peek & Cloppenburg)

MODNI

IZBOR

1. Torba C&A, 29,00 €

5. Šal C&A, 9,00 €

2. Torba H&M, 29,99 €

6. Očala H&M, 9,99 €

3. Čevlji Tom Tailor, 49,95 €

7. Jakna C&A, 39,00 €

4. Torba s.Oliver 69,99€

4. Parfum Cherry Blossom 50 ml, 13,20 € (L'Occitane)

Tekst: Barbara Žgalin, Foto: press materiali

8. Ura Guess Connect, 379,00 € (Slowatch)

15.


Lepotna zapoved

POMLADNI

trendi

Osnova pomladnega ličenja je zagotovo odlična podlaga, ki prekrije nadležno rdečico v toplejših dnevih, zaščiti kožo pred vremenskimi pojavi ter hkrati zakrije vse nepopolnosti na koži. Preiskali smo police letošnjih novosti ter našli odlično podlago in sestavili trendovski videz. Tekst: A.K., Foto: press materiali Lancôme, YSL, MaxFactor, Vichy, Bourjois

Trenutna vroča inovacija med ličili je tekoči puder City Radiance z učinkom svetljenja polti. Nanaša se z gobico, čopičem ali konicami prstov na celoten obraz. Ko opravimo prvi korak in poskrbimo za enakomerno polt po celotnem obrazu, zagotavlja sijočo, svežo in še popolnejšo polt skozi ves dan. Formula je obogatena s pigmenti, ki še povečajo sijaj polti. City Radiance tekoča podlaga zaradi svoje formule preprečuje dehidracijo kože.

BOURJOIS NASVET: Za dodatno perfekcijo uporabite korektor Radiance Reveal - nanašate ga na zasenčena področja obraza - na kotičke podočnjakov in pod obrvi, na predele okoli nosu in direktno pod nosom – na ta način se boste izognile »panda efektu«.

1. YSL lip gloss, 34,29 € (Müller)

Ličenje 2. Bourjois tekoči puder City Radiance, 13,49 € (Müller) 3. Bourjois korektor Radiance Reveal, 8,69 € (Müller)

4. Lancôme paleta senčil, 57,59 € (Müller)

5. YSL paleta senčil, 64,99 € (Müller)

6. Max Factor Voluptuous Heroic Mascara, 13,99 € (Müller)

7. Vichy Dermablend 3D korektor, 22,00 € (Lekarne Ljubljana)

16.

Pomladni trendi za senčenje oči narekujejo pastelne tone, ki se med seboj kombinirajo in prelivajo od svetlejšega k temnejšemu (zatemnjenemu) delu senčenja na vekah. Tokrat v ospredje namesto črnih barvic prihajajo barvne – modra ali rjava barvica, s katero lahko obrobite kotičke očesa in še dodatno poudarite oči na mehak način. Različne so le strukture ličil – od perle in mat videza do visokega sijaja. Uporabite različne teksture senčil za urejen in prefinjen videz.

Obarvajte ustnice

Šminke v pomladnem času še vedno dobro nadomeščajo lip glosi v različnih barvnih odtenkih. Pomladni videz zaokrožite z odtenki roza barve, ki vas bodo osvežili in pomladili.


007 rfum 2. Pa 50 ml, ller) € (Mü 32,99

1. m

rfu Pa st e

co

La lle rE

u Po 30 3. GUCCI Guilty 75 ml, 99,99 € (Müller)

9,

l, 3 m 99 € )

olce lesa

cce

sa E - Ro ana üller) abb & G 99 € (M 79, l,

50 m

Na seznam obveznih novosti uvrstite tudi menjavo parfuma, ki ste ga nosile celo zimo. Zamenjajte ga s svežimi vonji, z vonjem po rožah in lahkotnih dnevih. Na policah boste letošnjo sezono našle mnogo čisto novih, svežih vonjev, ki skrivajo nove pomladne note. Mi smo izbrali top osem vonjev, ki jih morate preizkusiti!

5. Valentina Poudre 50 ml, 77,99 € (Müller)

Tekst: A.K., Foto: press materiali

6. Hugo Boss Woman 50 ml, 72,99 € (Müller)

dnevi

mD

arfu

er

üll

4. P

(M

DIŠEČI

7. ro Ca lina ra

rre

He VIP l, 7 0m

28

21 9,9

8. Gucci Bamboo 30ml, 64,99€ (Müller)

9€ r)

ülle

(M

17.


Foto & kolekcija s.Oliver

Foto & kolekcija s.Oliver

Po moško 1.

LEŽERNO

ss

ue

aG

Ur ,00

99

t, 3

ec

nn

Co

Letošnji sodobni moški bo kraljeval v jeansu. Ležerno, urbano, moško, brez dlake na jeziku. Dober par jeansa pač nikoli ne gre zares iz mode. In poleg?

4.

3.

1.

tch

wa

Slo

€(

5.

)

Tekst: Barbara Žgalin, Foto: press materiali

ra

U 2.

Modni dodatki, ki bodo ležernost še podkrepili. Bolj športen izbor ročne ure, superge, lahko tudi v različici močnih barv ali cvetličnih potiskov, ali sončna očala, ki bodo zaokrožila videz mestnega, novodobnega princa. , DO

MI ,00

5 79 h)

tc wa

Slo

€(

1. Majica David Beckham H&M, 12,99 € 2. Hlače David Beckham H&M, 29,99 € 3. Parfum Burberry JW, 59,99 € (Müller) 4. Parfum Hugo Boss, 58,99 € (Müller) 5. Čevlji Urban X (modri), 59,95 € (Humanic) 6. Superge Urban X, 79,95 € (Humanic) 7. Čevlji Pepe Jeans, 34,95 € 8. Čevlji Pepe Jeans, 59,95 € 9. Suknjič s.Oliver, 79,99 €

5.

18.

6.

2.

7.

8. 9.


3. Čipkast modrček Lisca, 27,90 €

2. Čipkaste hlačke H&M, 19,99 €

5. Bodi H&M, 24,99 €

Foto & kolekcija Lisca

4. Hlačke Cuddly Lisca, 11,90 €

Nezna prosojnost

Modna kolumna

Modna kolumna

1. Čipkast top H&M, 19,99 €

7. Modrček H&M, 14,99 €

Foto & kolekcija Lisca

Med kosi, ki jim vsekakor namenjamo premalo pozornosti, je zagotovo spodnje perilo. Spodnji kosi imajo ravno tolikšno veljavo in moč kot tisti, ki so vidni navzven. Zato poskrbimo, da bo spodnje perilo izražalo naš najbolj intimen osebni slog.

6. Bodi H&M, 24,99 €

v

Tekst: Barbara Žgalin, Foto: Lisca, New Yorker, H&M

kcija

Lisc

a

8. Modrček New Yorker, 12,95 €

Foto

9. Hlačke New Yorker 6,95 €

le & ko

V letošnji sezoni so se modni oblikovalci poigrali s čipko in prosojnostjo. Najboljši tandem sta splet obeh. Pri izbiri spodnjega perila bodite pozorni na izbor materialov, le-ti naj bodo koži prijazni in naravni, šele nato pazite tudi na pravi izbor krojev, ki so primerni vaši postavi. Najbolj pomemben je nakup prave velikosti nedrčka, saj je od njega odvisno, kako nam bodo pristajala vsa ostala oblačila. Če niste prepričani v svojo izbiro, brez odlašanja za nasvet povprašajte v trgovini.

19.


Mercator Hipermarket Rudnik predstavlja: uspešnice in novosti Na Rudniku v Ljubljani je živahno nakupovalno mesto v malem. Mercatorjev hipermarket v nakupovalnem centru Supernova pa je pravo mesto za vaše nakupe. Zdaj prenovljeni hipermarket ponuja še bolj prijetno nakupovalno okolje, stalne uspešnice v ponudbi, ki vedno prepričajo, in novosti, ki pritegnejo. Mnogi kupci ocenjujejo trgovino po mesnici. Mercatorjeva mesnica je odlično založena z najboljšimi kosi mesa, novost pa je hladilnik za zorjenje mesa. Suho zorjena govedina zori najmanj štiri tedne pri nadzorovani temperaturi in vlagi, zato je mehka, sočna in slastna posebnost med mesnimi specialitetami. Za nasvet, kako pripraviti različno meso, pa kar povprašajte naše strokovnjake-mesarje. Poznajo mnoge načine, da bo priprava mesa res uspela.

Tisti, ki so vam ljube ribe, pa boste v ribarnici našli ribe vseh vrst: sveže iz mreže, pakirane ali zamrznjene v posebnih hladilnikih Coolhouse, kjer si jih sami postrežete. Tako si lahko privoščite ribje jedi vse dni. Najdete lahko tudi mnoge izdelke za svetovno kuharijo.

Sve e iz m r e e

ribarnica Poiščite najljubšo ribo, mehkužce in ostale ribje specialitete. Mi pa jih za vas očistimo in pripravimo. Lahko pa izbirate tudi med zamrznjenimi ribami na oddelku Coolhouse, kjer vam ponujamo tudi druge, malce bolj eksotične ribje specialitete.

mesnica Smo prvi, ki pred vašimi očmi zorimo goveje meso. Meso v zorilnici ohranja temperaturo +2 °C in 80 % vlažnost. Zori najmanj štiri tedne, ko postane bolj mehko. Zorjeno meso je boljšega okusa, lažje za pripravo ter predvsem mehkejše. Za vas bomo zorili meso dobavitelja Kodila, meso za pljučno pečenko in za roastbeef. Poskusite, ne bo vam žal!

Sla st ne p izze


sadje in zelenjava Posebej pestra je tudi ponudba hrustljave zelenjave in sočnega sadja. Na sadnem otoku vas pričakuje velika izbira sveže rezanih sadnih in zelenjavnih solat, pripravljenih na prodajnem mestu, in že pripravljeno rezano sadje v lončkih.

Na delikatesi vam postrežemo tako pristne domače kot tuje specialitete. Prijazne prodajalke vam bodo salamo in sir rade narezale posebej na tanko, bogato založena pa je tudi samopostrežna ponudba predpakiranih izdelkov delikatese. Zdaj je večji tudi oddelek kruha, saj je izbira v Sosedovi pekarni še večja. Več vrst kruha in pekovskega peciva sproti pečejo v trgovini, da sta vedno sveža in hrustljava, velika pa je tudi izbira pakiranega svežega kruha. Prav tako vam spečejo odlične pice, v toploteki pa najdete okusne, sveže pripravljene jedi za toplo malico ali kosilo. Vse, ki si želite hitrega nakupa, pa takoj pri vhodu v hipermarket pričaka izbira pripravljenih jedi za hitro malico, tudi sendviči, napravljeni po posebni recepturi.

Mango, papaja ali avokado dozorjeno za takojšnje uživanje!

delikatesa Vam sem ter tja zmanjka časa za pripravo narezkov in presenečenj za goste? Ali pa imate zabavo, za katero ne bi želeli porabiti preveč časa? Naročite si različne vrste narezkov ter mesnih in sirnih dobrot kar pri nas.

Ve ko t 300 vr st

svet piva Svet piva v hipermarketu Rudnik je prostor z najširšo ponudbo. Obiščite nas in postanite pravi poznavalec piva.

Mercator, d.d., Dunajska cesta 107, Ljubljana.

Povečali smo ponudbo sadja in zelenjave. Sedaj boste pri nas našli tudi rdeče banane in mali ananas.

Gotovo vas bo pritegnil tudi oddelek z res pestro izbiro različnih vrst piva z različnih koncev sveta; vsak ljubitelj piva zagotovo najde pravo pivo zase in za dano priložnost. Tudi ljubitelji žlahtne vinske kapljice v naši vinoteki najdejo bogato ponudbo vina s hladilnikom za ohlajene buteljke in vitrino s premium žganimi pijačami. Veliki in dobro založeni so tudi oddelki z igračami, tehničnimi in tekstilnimi izdelki ter izdelki za dom, s čistili in s posebej izbrano negovalno in dekorativno kozmetiko. Še bolje so po novem založene tudi police s posebno hrano in izdelki ekološke pridelave. Pa kaj bi naštevali, sami se prepričajte o odlični izbiri, kakovosti in dobrem nakupu. Ta poteka zelo hitro, kar omogočajo vešči zaposleni pri blagajnah, k temu pa pripomore tudi storitev M sken, pri kateri s čitalnikom sami poskenirate izdelke in poravnate račun pri hitri blagajni, ne da bi izdelke zlagali na tekoči trak. V Hipermarketu Mercator v Supernovi na Rudniku torej v ponudbi najdete pestrost, kakovost in konkurenčne cene, pa še odlično storitev in prijeten ambient.


Fotogalerija

POROČNI SEJEM Februarja smo v Supernovi pozdravili povsem nov dogodek, in sicer Poročni sejem. V dveh dneh smo obiskovalcem predstavili trende poročnih oblek ter svečanih oblek za maturo, valeto in poročne družice. Prvi dan smo videli kar tri modne revije, na kateri ste lahko prepoznali tudi aktualno Miss Eco 2015. V sklopu dogodka se je odvila tudi modna preobrazba »Postani nevesta za en dan«. Tiste najbolj pogumne so naše stilistke vzele v svoje roke, profesionalni fotograf pa je poskrbel, da so si obiskovalke svojo modno preobrazbo lahko odnesle domov kot spomin. V dveh dneh smo podarili kar nekaj nagrad, preko nagradne igre na Facebooku smo razdelili deset revij Moja poroka in pet knjig Najin poročni planer. Na dogodku pa smo podelili darilni bon za negovalni salon Moments, odeji Adam in Eva blagovne znamke Odeja Škofja Loka ter glavno nagrado v vrednosti 560 € - par poročnih prstanov Zlatarne Holc, ki jih je prejela Neja Strah iz Grosupljega.

POIŠČI NA SPLETU: www.supernova.si

22.


+MEŠANA SOLATA

Dnevna kosila in malice, več vrst enolončnic, jedi iz žara, morske jedi, solatni krožniki in dnevno sveže domače sladice...

ter novost - DUNAJC MIŠKO, ki prekaša vse največje in najboljše. Vabljeni v restavracijo Vozi Miško

pon-sob: 9.00-21.00, ned: 9.00-15.00 (Supernova Rudnik - I. nadstropje)

AP GOST, d.o.o., Stegne 11a, Ljubljana,

+

7,7


... in mnogi drugi.